Uçucu Yağ Haberleri

Evinizin havasını anında değiştirecek en iyi aromaterapi difüzörleri

Günün stresinden ve karmaşasından uzaklaşmak ve yaşam alanınızda lüks bir dokunuş katmaya ne dersiniz? Evinizi birkaç basit dokunuşla bir spa alanına dönüştürmenizi sağlayacak harika bir önerimiz var! Hoş kokularla ruhumuzu ve zihnimizi dinlendiren aromaterapi difüzörlerinden oluşan bir liste hazırladık. Evinizde spadan çıkmış gibi bir atmosfer yaratmanızı sağlayacak, her beğeniye ve ihtiyaca uygun aromaterapi difüzörlerine gelin, birlikte göz atalım!

Haber 23-03-2024 02:25

Tozsuz bir eve sahip olmanın sırrı! Bu karışım ile eviniz uzun süre temiz kalacak

Temiz bir ev, hepimizin arzuladığı bir şeydir. Ancak evin sık sık tozlanması ev temizliğini zorlaştırabiliyor. Evinizin mis gibi kokmasını ve uzun süre temiz kalmasını istiyorsanız hem maliyetsiz hem de pratik bir çözüm bulunuyor. Tozun evinizi istila etmesini engelleyen pratik ve etkili bir karışımın detayları haberimizde.

Kadin 05-11-2023 10:47

Yasemin yağı faydaları: Yasemin yağı ne işe yarar?

Doğal yollardan üretilen yağların birçok faydası vardır. Bu yağlar çoğunlukla bitkilerin çiçeklerinden damıtma ya da soğuk sıkma metotlarıyla üretilir. Uçucu yağ olarak da bilinen bu yağlardan biri yasemin yağıdır. Uçucu yağ denmesinin nedeni bu yağın açıkta bırakıldığında hızlı bir şekilde uçmasından yani havaya karışmasından kaynaklıdır. Yasemin yağı şifa verici özelliği ile öne çıkan yağlar arasındadır. Peki, yasemin yağı faydaları nelerdir?

Haber 12-06-2023 19:05

Yağlı ciltten kurtulmanızı sağlayan yağlar! Buhur ve sardunya yağı gözenekleri tıkamadan...

Uçucu yağlar, çiçeklerden, yapraklardan ve tohumlardan yapılan bitki özleridir. Bazılarının belirli cilt durumlarını tedavi edebilen özellikleri olabilir. Bugün size yağlı ciltler için kullanılabilecek uçucu yağlardan bahsedeceğiz.

Kadin 26-02-2021 09:27