Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Haberleri

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ı Mine'si Aslıhan Kapanşahin'den iddialı pozlar!

Başrolleri İsmail Demirci ve Aslıhan Güner'in paylaştığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi, geçtiğimiz mayıs ayında son bölümüyle ekranlara gelmişti. Dizide evin en küçük kızı Mine'ye hayat veren genç oyuncu Aslıhan Kapanşahin, bir dergiye verdiği cesur pozlarla büyük beğeni topladı.

Magazin 15-12-2021 11:16

Yaprak Dökümü'ndeki Leyla ile akıllara kazındı! İşte Gökçe Bahadır'ın estetiksiz hali!

Gökçe Bahadır, 13 Eylül 2006 - 29 Aralık 2010 tarihleri arasında yayınlanan drama dizisi olan "Yaprak Dökümü"nde canlandırdığı "Leyla" karakteriyle akıllara kazındı. Yaprak Dökümü'nün ardından birçok projede yer alan Bahadır'ın yıldızı "Ufak Tefek Cinayetler" dizisinde canlandırdığı başrol "Oya" karakteri ile parladı. İşte Gökçe Bahadır'ın estetiksiz hali!

Magazin 17-08-2021 14:13

Oyuncu İsmail Karagöz kimdir? İsmail Karagöz kaç yaşında?

İsmail Karagöz, 9 Haziran Çarşamba günü ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkan Cam Tavanlar dizisinde rol almaktadır. Lise eğitimi sırasında tiyatro eğitimi almaya başlayan Karagöz, daha sonra Sarıyer Halk Eğitimi Merkezi Tiyatro Kolu’na katılmıştır. İsmail Karagöz, Çarşamba günleri yeni dizi Cam Tavanlar ile izleyici karşısına çıkıyor.

Magazin 08-06-2021 21:35

İstanbul'u terk etmişti! Kendini ormana vuran Aslıhan Gürbüz'den ilginç pozlar! Dallara tüne...

Ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz, kariyerinin zirvesine çıktığı "Ufak Tefek Cinayetler" dizisinin ardından İstanbul'u terk ederek Ayvalık'a yerleşti. Kendini doğaya vuran ünlü oyuncu, bugün de kuş gözleminden tuhaf fotoğraflar paylaştı.

Magazin 07-06-2021 14:35

Ufak Tefek Cinayetler oyuncuları 3 yıl sonra bir araya geldi! Aslıhan Gürbüz ifşa etti

Ufak Tefek Cinayetler'in başrol oyuncuları Gökçe Bahadır, Bade İşçil, Tülin Özen ve Duygu Sarışın üç yıl sonra bir araya geldi. Aslıhan Gürbüz ise hasret gideren oyuncu arkadaşlarını sosyal medya hesabından "Pişi bile yapılmış" notuyla ifşa etti.

Magazin 01-06-2021 11:54

Ufak Tefek Cinayetler ekibi yıllar sonra bir arada ama o isim dışarıda kaldı: İfşa ediyorum...

Bir dönemin en sevilen dizilerinden "Ufak Tefek Cinayetler"in başrol oyuncuları tekrar bir araya geldi. Ama dizinin en önemli isimlerinden biri buluşmaya katılamayınca olanlar oldu.

Magazin 31-05-2021 14:56

Efekan Can kimdir, kaç yaşında ve evli mi? İşte Kırmızı Kamyon’un yakışıklı oyuncusu

Oyunculuğa Ufak Tefek Cinayetler ile başlayan genç ve yakışıklı oyuncu Efekan Can, YouTube dizisi Tam Kafadan ile kariyerine devam etti. Show TV ekranlarındaki Kırmızı Kamyon dizisinde de yer alan Efekan Can, İngilizce biliyor…

Magazin 31-03-2021 14:01