Uğur Akkuş Haberleri Ve Son Dakika Uğur Akkuş Haberleri

Uğur Akkuş Haberleri Ve Son Dakika Uğur Akkuş Haberleri

1984 doğumlu Uğur Akkuş, iş adamıdır. Temel eğitimini tamamladıktan sonra Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ive Kamu Yönetimi bölümüne girmiş olsa da tivaret ile ilgilenmek üzere üniversite eğitimine ara vermiştir. Ticaret kariyerinin yanında iş ekonomik ilişkiler kurulu Kuveyt iş konseyi başkan yardımcılığı, Suudi Arabistan iş konseyi başkan yardımcılığı, Türk Amerikan iş adamları derneği yüksek istişare kurulu üyeliği, KUVİD Derneği kurucu üyeliği ve yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulunmuştur. İngilizce, Almanca, Fransızca ve Arapça bilen Akkuş iki çocuk babasıdır. Akkuş’un kurucu başkanı olduğu A&S Yatırım Holding Gayrimenkul – İnşaat, Finans ve Varlık Yönetimi, Yatırım Danışmanlığı, İhracat, Turizm, Enerji, Eğitim, Medya ve Perakendecilik alanlarında çalışmaktadır.

Uğur Akkuş Haberleri

Duruşmaya dahi gitmedi! Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'a nitelikli dolandırıcılık suçundan hapis

Ebru Şallı'nın iş insanı eşi Uğur Akkuş ve yeğeni Emre Akkuş, bir alışverişte karşılıksız çek verdikleri gerekçesiyle yargılandıkları davada karar çıktı. Uğur Akkuş ve yeğeni "nitelikli dolandırıcılık" suçundan 4'er yıl 2'şer ay hapis ve 83 bin 320'şer lira da para cezasına çarptırıldı.

Magazin 26-03-2024 14:24

Ebru Şallı EYT'den emekli oldu! Aldığı maaş bakın ne kadarmış

Önceki gün eşi Uğur Akkuş dolandırıcılık iddiasıyla gözaltına alınan Ebru Şallı, EYT'den faydalanarak emekli olduğunu açıkladı. Nişantaşı'ndaki bir mekanın davetinde görüntülenen Ebru Şallı ne kadar maaş aldığını da söyledi.

Magazin 15-06-2023 11:39

Ebru Şallı İfadeye gitti demişti ama... Uğur Akkuş serbest bırakıldı, resmen sinir krizi geçirdi

Dolandırıcılık şikayetine üzerine gözaltına alınan Uğur Akkuş için eşi Ebru Şallı "İfade vermeye gitti" demişti. Gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen manken Ebru Şallı'nın eşi iş insanı Uğur Akkuş serbest bırakıldı. Akkuş'un müştekinin zararını gidermesi üzerine şikayetinden vazgeçmesi gerekçesiyle serbest bırakıldığı öğrenildi. Uğur Akkuş'un elleri kelepçeli halde araca bindirilirken ortaya çıkan hali ise sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 13-06-2023 10:46

Uğur Akkuş, hakkındaki şikayetin geri çekilmesi üzerine serbest bırakıldı

İstanbul Havalimanı'nda, hakkındaki şikayet üzerine "dolandırıcılık" iddiasıyla gözaltına alınan iş insanı Uğur Akkuş, sevk edildiği adliyede ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Yurthaber 13-06-2023 10:17

Uğur Akkuş

Uğur Akkuş Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Uğur Akkuş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Son dakika haberi: Ünlü manken Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş gözaltına alındı! 30 milyon dolarlık vurgun iddiası...

Ünlü mankenlerden Ebru Şallı'nın adı yeniden gündemde! Son dakika haberine göre Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş dolandırıcılık suçlamasıyla gözaltına alındı. Tatil dönüşü İstanbul'da emniyet güçleri tarafından gözaltına alınan Akkuş hakkındaki suçlamalar da belli oldu. Öte yandan, Ebru Şallı da sosyal medya hesabından olayla ilgili açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Magazin 12-06-2023 16:36

Uğur Akkuş'un eski eşi Gonca Sağlam Acarkent'teki villasını satışa çıkardı! Fiyatı dudak uçuklattı

Bir süredir magazin gündeminin ilk sıralarında yer alan Ebru Şallı ve Uğur Akkuş Paris'te tatil yaparken, Uğur Akkuş'un eski eşi Gonca Sağlam Acarkent'teki villasını satışa çıkardı. Villanın fiyatı ise dudak uçuklattı.

Magazin 24-04-2023 13:00

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş evliliğinde darp iddiası olay olmuştu! Boşanma kararı aldı

Daha önce eşinden şiddet gördüğü iddialarıyla gündeme gelen Ebru Şallı'nın evliliğinde büyük kriz çıktı. Geçmişte yaşadıkları sorunları atlatan ancak beraberliklerine bir şans daha veren çiftin bu kez boşanma noktasına geldikleri iddiası gündeme bomba gibi düştü. Ebru Şallı'dan konu hakkında açıklama gecikmedi.

Magazin 29-03-2023 13:30

Ebru Şallı müstakbel geliniyle poz verdi! Yorum yağdı

Ebru Şallı, önceki gün 45 yaşına bastı. Şallı'ya eşi Uğur Akkuş ve arkadaşlarının eşlik ettiği doğum günün partisinde oğlu Beren ve Beren'in kız arkadaşıyla verdiği pozlar dikkat çekti.

Magazin 16-01-2023 15:27

Ebru Şallı alay konusu oldu! Fotoğraftaki o detay dikkatlerden kaçmadı

Uğur Akkuş tarafından Emirgan'da araç içinde şiddet gördüğü iddialarıyla uzun süre gündemde kalan Ebru Şallı kocasının kendisine aldığı hediye ile paylaşım yapınca alay konusu oldu.

Magazin 11-01-2023 13:43

Ebru Şallı 600 bin TL'lik çantasıyla pozlar verince dalga konusu oldu

Uğur Akkuş tarafından Emirgan'da araç içinde şiddet gördüğü iddialarıyla uzun süre gündemde kalan ve evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı söylenen Ebru Şallı bu iddiaları sık sık yalanlıyor. Son olarak kocasının kendisine aldığı 600 bin TL'lik çantayı paylaşmaya doyamayan Şallı dalga konusu oldu.

Magazin 10-01-2023 16:44

Ebru Şallı'nın oğlu sosyal medyayı salladı! 'Bu nasıl yakışıklılık?'

Son dönemlerde eşi Uğur Akkuş ile sık sık magazin gündeminde yer alan Ebru Şallı, bu kez sosyal medya paylaşımıyla çok konuşuldu. Şallı, Harun Tan ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen oğlu Beren Tan ile verdiği bir pozu Instagram sayfasında yayınladı. Şallı'nın "Berom" diye seslendiği oğlu, yakışıklılığıyla sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 10-12-2022 15:53

Ebru Şallı'yı dövdüğü söyleniyordu! Uğur Akkuş'un eski karısı Gonca Derin'den şoke eden iddia: Müge Anlı'nın kapısındayım

Manken Ebru Şallı'nın 2019 yılında evlendiği eşi Uğur Akkuş son günlerde gündemden düşmüyor. Şallı'yı arabada darp ettiği iddia edilen Akkuş'un eski karısı Gonca Derin şoke eden iddialarda bulundu. Gonca Derin kızının kaçırıldığını söyleyerek "Müge Anlı'nın kapısındayım" dedi.

Magazin 17-11-2022 10:20

Uğur Akkuş'un Ebru Şallı'ya barışma hediyesi aldığı 11 milyon TL'lik araba kriz çıkardı! Eski eş icraya gidiyor

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş tarafından darp edildiği iddia edilmişti. Görgü tanığının iddialarına rağmen Şallı yaşananları yalanladı. Akkuş'un Ebru Şallı'ya barışma hediyesi aldığı 11 milyon TL değerindeki Bentley gözlerden kaçmadı. Uğur Akkuş’un eski eşi Gonca Derin ise flaş hamlede bulunarak “Dört aydır nafakamı ödemiyor. İcraya gideceğim” dedi.

Magazin 16-11-2022 11:32

Ebru Şallı'nın açıklamasından sonra Uğur Akkuş'un eski karısı Gonca Derin'den olay paylaşım! 'Müge Anlı'ya...'

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'tan şiddet gördüğünü yalanlaması sonrası görgü şahidi olduğunu iddia eden bir kişi açıklama yapmıştı. Görgü şahidinin açıklaması sonrası Şallı yeniden açıklama yaparak sitem etti. Şallı'nın açıklamasını gören Uğur Akkuş'un eski karısı Gonca Derin'den ise bomba bir gönderme geldi.

Magazin 25-10-2022 16:39

Ebru Şallı kocası Uğur Akkuş tarafından dövüldü mü? Bu kadarı ayıp artık diyerek isyan etti

Uğur Akkuş'un eşi Ebru Şallı'yı Emirgan’da seyir halindeki araçta dövdüğü iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Darp edildiği gündeme bomba gibi düşen model haberleri görünce şoke oldu. Manken Ebru Şallı "Bu kadarı ayıp artık" diyerek isyan etti.

Magazin 20-10-2022 11:43

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş 'boşanma' iddialarının ardından el ele görüntülendi!

2011 yılında Kuveytli yatırımcıları dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'un, 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldığı ileri sürülmüştü. Ardından Ebru Şallı'nın sosyal medya hesabından 'Akkuş' soyadını kaldırması dikkat çekmişti. Gündemden düşmeyen çift, ele ele alışveriş merkezinde görüntülendi. Neşeli haliyle dikkat çeken çifte ayrılık haberleri soruldu.

Magazin 23-03-2022 12:39

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş boşanıyor

Ebru Şallı ile Uğur Akkuş, 3 yıllık evliliklerini sonlandırma kararı aldı. Maddi zorluklar yaşamasına rağmen uzun zamandır eşinin yanında olan Şallı'nın boşanma kararı almalarının ardından sosyal medya hesabından Akkuş soyadını kaldırdı.

Magazin 18-03-2022 14:30

Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Uğur Akkuş'un mesleği nedir?

Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş basında yer alan haberlerin ardından merak konusu oldu. Ünlü çiftin 3 yıllık evliliklerini sonlandırma kararı aldıkları öğrenildi. Peki Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Uğur Akkuş'un mesleği nedir? İşte detaylar...

Magazin 18-03-2022 13:18

Ebru Şallı’nın iddialı pozu kocası Uğur Akkuş’tan veto yedi

Ebru Şallı, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimlerin başında geliyor. 44 yaşındaki ünlü isim bu yıl yeniden trend olan leopar desenli mayosuyla verdiği pozunu Instagram hesabından paylaştı. Ebru Şallı’nın iddialı pozu kocası Uğur Akkuş’tan veto yedi. Eski manken daha sonra fotoğrafını sildi.

Magazin 30-10-2021 00:14

Ebru Şallı-Uğur Akkuş Paris'te aşka geldi

Eski manken Ebru Şallı, iş insanı Uğur Akkuş iki yıl süren birlikteliğin ardından Eylül 2019'da Çırağan Sarayı'nda dünyaevine girmişti. Ünlü çift, ikinci evlilik yıl dönümlerini romantizmin başkenti Paris'te kutladı. Ebru Şallı, "Havada aşk kokusu var" mesajı ile aşk pozlarını yayınladı.

Magazin 27-09-2021 15:39

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'un eski eşi Gonca Derin bikini bölgesine dövme yaptırdı

Ebru Şallı'yla yaşadığı polemiklerle tanınan Uğur Akkuş'un eski eşi Gonca Derin, yaptırdığı dövmeyle olay yarattı.

Magazin 26-08-2021 10:44

Ebru Şallı ve eşi Uğur Akkuş’tan deniz yatağı üzerinde pozlar

Ünlü manken ve sunucu Ebru Şallı'nın karpuz desenli deniz yatağı üzerinde verdiği cesur pozlar beğeni topladı.

Magazin 21-08-2021 20:28

Ebru Şallı'ya haciz şoku! Eve gelen memurlara sürpriz karşılaşma!

Eski manken Ebru Şallı’nın kocası Uğur Akkuş’a ulaşmaya çalışan haciz memurları, karşılarında Şallı'nın eski eşi Harun Tan’ı buldu.

Magazin 19-08-2021 02:06

Ebru Şallı'dan eşine 300 bin TL'lik doğum günü hediyesi!

Fit halleriyle dikkat çeken eski manken Ebru Şallı, iş insanı eşi Uğur Akkuş' sürpriz bir doğum günü kutlaması düzenledi. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Ebru Şallı'nın eşi için yaptırdığı pasta ilgi çekti.

Magazin 17-08-2021 14:37

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'dan Elon Musk'a teklif gitti: Kapadokya'ya uzay üssü!

Uğur Akkuş: "Elon Musk'ın sahibi olduğu uzay ve havacılık şirketi SpaceX ile temas kurarak, Türkiye'de uzay turizmi üssü açmaları konusunda teklifte bulunduk. Hedefimiz Kapadokya'da uzay turizmi üssü kurmak..."

Magazin 30-06-2021 12:13

Begüm Şen-Adnan Şen çiftinden veda yemeği

Begüm Şen-Adnan Şen çifti, iş için Amerika'da bulunan ve bu hafta yurda dönen Ebru Şallı ile eşi Uğur Akkuş'a gitmeden önce veda yemeği düzenledi.

Magazin 18-06-2021 14:43

Ayna pozları olay yarattı! Ebru Şallı'nın göğüs dekoltesi Instagram'ı yaktı geçti

Ünlü manken ve pilates eğitmeni Ebru Şallı, fit fiziğiyle dikkati üzerine çekmeye devam ediyor. Son olarak ayna pozlarını paylaşan Ebru Şallı, göğüs dekoltesiyle sosyal medyayı salladı.

Magazin 31-05-2021 13:29

Deniz Akkaya'dan Uğur Akkuş-Ebru Şallı çiftine tepki

Uğur Akkuş, eşi Ebru Şallı için "Ferrari gibi kadın" ifadesini kullandı. Eski manken Deniz Akkaya, Akkuş'u ve bu benzetmeyi iltifat olarak değerlendiren Şallı'ya tepki gösterdi.

Magazin 21-05-2021 11:19

Uğur Akkuş olay itiraf: Ebru'nun yüzüne bile bakmadım

Ebru Şallı ve sevgilisi Uğur Akkuş iki yıl süren birlikteliğin ardından Eylül 2019'da Çırağan Sarayı'nda dünyaevine girmişti. İlişkileri boyunca zor günler yaşayan ikili ilk kez tanışma hikayelerini anlattı.

Magazin 17-05-2021 13:34

Ebru Şallı-Uğur Akkuş çiftinden Nusret'e sürpriz ziyaret

Altı ülkede toplam 23 restorana ulaşan Nusret, geçtiğimiz günlerde 24. restoranını Beverly Hills’ta açtı. Uğur Akkuş- Ebru Şallı çifti, Nusret'i yeni restoranında ziyaret etti

Magazin 13-05-2021 13:42

Ebru Şallı itiraf etti: Uğur bana evlilik sözleşmesi imzalattı

Manken Ebru Şallı, 2019 yılında nikah masasına oturduğu iş insanı eşi Uğur Akkuş ile evlilik sözleşmesi yaptıklarını söyledi.

Magazin 11-05-2021 16:03

Aşı tepkisine yanıt! Ebru Şallı, Los Angeles’a gidip aşı oldu

Ebru Şallı ve eşi Uğur Akkuş, koronavirüs aşısı oldu. O anları sosyal medya hesabında paylaşan Şallı, “Sıranız gelmeden nasıl aşı oldunuz?” diye tepki gösterenlere şu yanıtı verdi: “Biz Amerika’da aşı olduk.”

Magazin 02-05-2021 07:57

Ebru Şallı'dan Maldivler tatilinden yeni paylaşımlar!

Eşi Uğur Akkuş ile dünyaca ünlü tatil merkezi Maldivler'de güneşin ve denizin keyfini çıkaran Ebru Şallı yeni paylaşımlarıyla dikkat çekti. Maldivler'deki ultra lüks otelin okyanus üzerindeki odalarında kalan Şallı, havuza girdiği anları paylaştı.

Magazin 30-03-2021 00:24

Uğur Akkuş'tan Ebru Şallı'ya Umman'dan Maldivler'e sürpriz!

AS Holding’in sahibi Uğur Akkuş ve eşi Ebru Şallı Akkuş önceki gün Maldivler’de fotoğraf paylaştı.

Magazin 26-03-2021 14:23

Ebru Şallı doğum gününü eşi Uğur Akkuş'la birlikte Meksika'da kutladı! Ünlü çiftten aşk pozları

Ebru Şallı eşi Uğur Akkuş ile çıktığı tatilde 44. yaşını kutladı. Bir süredir Amerika’da olan çift, Meksika'nın dünyaca ünlü tatil merkezi Tulum'e geçerek denizin ve güneşin tadını çıkardı. Ebru Şallı da Instagram hesabından eşiyle aşk dolu kareleri paylaştı.

Magazin 15-01-2021 21:30

Uğur Akkuş'tan Ebru Şallı'ya büyük jest

Uğur Akkuş, eşi Ebru Şallı'ya yaptığı jestle şaşırttı. İş insanı, Miami'de kiralığı uçağın kuyruğuna, "Ebru Şallı dünyanın en güzel kadınısın. Seni seviyorum" diye yazdırdı.

Magazin 11-01-2021 10:59

Uğur Akkuş'tan Ebru Şallı'ya romantik sürpriz

Kuaföre giden eski manken Ebru Şallı, iş insanı eşi Uğur Akkuş'un romantik sürprizi ile karşılaştı. Şallı, eşinin gönderdiği gül buketini, "Teşekür ederim" notuyla yayınladı.

Magazin 24-11-2020 15:02

Ebru Şallı: Zor bir dönemden geçiyoruz

Eski manken Ebru Şallı, önceki gün iş insanı eşi Uğur Akkuş ile birlikte Yeniköy'de objektiflere yansıdı. Koronavirüs sebebiyle internet üzerinden satışlar yaptığını dile getiren Şallı, "Şu sıralar zor bir dönemden geçiyoruz. İnsanların moralinin yüksek olması lazım. Gezip, dolaşsınlar, spor yapsınlar. O zaman iyi olur" dedi.

Magazin 20-11-2020 09:20

Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş'a hapis şoku! Kasten yaralamadan...

Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş ve Akkuş'un eski eşi Gonca Sağlam arasındaki davalar devam ediyor. Son görülen duruşmada Uğur Akkuş'a hapis cezası çıktı.

Magazin 28-10-2020 10:59

Ebru Şallı ile Uğur Akkuş'un romantik akşam yemeği

Eski manken Ebru Şallı ile iş insanı eşi Uğur Akkuş, önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı. Mekandan el ele ayrılan çift, kendilerini görüntüleyen muhabirlere "İyi akşamlar" dedi.

Magazin 26-10-2020 15:36

Ebru Şallı'dan birinci evlilik yıl dönümü kutlaması

Eski manken Ebru Şallı, iş insanı eşi Uğur Akkuş ile birinci evlilik yıl dönümünü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Şallı, "Hayata şükrederek başlamak istiyorum. Yaşadığım her şeye şükrediyorum. Seni çok seviyorum. Sana sadece bir gün değil, sonsuza kadar 'Evet'... Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun çizgi gözlüm. Sen hep gül ve gözlerin çizgi olsun" ifadelerini kullandı.

Magazin 26-09-2020 16:46

Ebru Şallı'dan eşi Uğur Akkuş ile romantik paylaşım

Eşiyle birlikte tatil yapan Ebru Şallı, teknede çekilen fotoğraflarını paylaştı. Şallı, Instagram'dan paylaştığı romantik pozlarına ""İyi ki varsın… Yol arkadaşım" notunu yazdı.

Magazin 10-09-2020 22:30

Ebru Şallı eşini öpücüklere boğdu!

Geçtiğimiz Nisan ayında oğlu Pars'ı kaybeden Şallı, büyük üzüntü yaşamış ve dış dünyayla bağlarını koparmıştı. Eşi ve oğlu ile birlikte Bodrum’da moral tatiline çıkan Şallı, Instagram hesabından sık sık paylaşım yapmaya devam ediyor.

Magazin 19-08-2020 09:45

Ebru Şallı eleştiriler kesilmeyince açtı ağzını yumdu gözünü!

Ebru Şallı, oğlu Pars Tan'ın lenfoma kanseri nedeni ile hayatını kaybetmesinin ardından eşi Uğur Akkuş ile moral tatiline çıkmış ancak tatil pozlarıyla eleştirilerin odağı haline gelmişti. Ebru Şallı kendisine gelen eleştirilerin ardı arkası kesilmeyince, sosyal medyadan cevap verdi.

Magazin 17-08-2020 10:36

Ebru Şallı'dan eşiyle tatil pozu

Eski manken Ebru Şallı, sosyal medya hesabından eşinin kucağında otururken çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.

Magazin 12-08-2020 14:26

Ebru Şallı bu defa ayak pozunu paylaştı: Patiler mini mini

Eşi Uğur Akkuş’un kucağında poz veren Ebru Şallı, "Ayakların çok büyük" yorumlarına “36 numara” yanıtını verdi. Şallı ayaklarını çektiği fotoğrafı ise "Patiler mini mini" notuyla paylaştı.

Magazin 11-08-2020 02:15

Ebru Şallı'ya kocasının eski eşinden skandal gönderme

Mayolu pozlarını paylaştığı için eleştirilen Ebru Şallı, "Ölen çocuğum benim mutlu olmamı isterdi ben de onu yerine getiriyorum" dedi. Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'un boşandığı Gonca Derin ise Şallı'nın bu sözlerinin ardından skandal bir paylaşım yaptı.

Magazin 06-08-2020 13:42

Ebru Şallı sporu bayramda da bırakmadı

Eski manken Ebru Şallı, güne eşi Uğur Akkuş ile spor yaparak başladı. Şallı, "Bayram sporu itinayla yapılır. Herkese iyi bayramlar" dedi.

Magazin 31-07-2020 14:12

Ebru Şallı'dan romantik tekne pozu

Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş ile moral tatiline devam ediyor. Tekne turu yapan Şallı o anları Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 30-07-2020 20:42