Uğur Aydemir Haberleri

TBMM'de tartışma! İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta: Bunun cevabını bize birisi versin

Son dakika haberi! TBMM'de varlıklarını TL'ye dönüştüren kurumlara vergi istisnası getiren kanun teklifi üzerindeki görüşmeler tamamlandı, teklifin bir maddesi de kabul edildi. Görüşmelerde konuşan İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta: "Enflasyon muhasebesini niye erteliyorsunuz? Bunun cevabını bize birisi versin." eleştirisinde bulundu. AK Parti'li Uğur Aydemir ise cevaben, "Hükümetimizin bu enflasyon düzeltmesinin ertelenmesiyle alakalı bir kazancı yok." bilgisini paylaştı.

Haber 20-01-2022 00:52

2020 yılı bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonunda

CHP İstanbul Milletvekili Ünal Çeviköz: - "Türkiye artık diplomasiye değil, askeri güce dayalı bir dış politika uygulaması içine girmiştir. Sahada güçlü olmak da dış politika değil, askeri politikadır"

Haber 18-11-2019 14:17

Manisa Milletvekili Aydemir'in acı günü

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir'in babası Hüseyin Aydemir vefat etti

Haber 19-08-2019 17:28

TBMM Genel Kurulu

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir: - "2002 öncesi vergi sistemi ile şimdiki vergi sistemine baktığınızda AK Parti hükümetleri vatandaşların üzerine yük bindirmemiş, yükü hafifletmiştir"

Haber 16-07-2019 17:16

Uğur Aydemir

Uğur Aydemir Hakkındaki Haberler Mynet'te. Uğur Aydemir Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Karayolları Trafik Kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik teklifi komisyonda

MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı: - "Kanun teklifi, vatandaşlarımızın bazı konularda mağduriyetinin giderilmesine ve ortaya çıkan bazı ihtiyaçların karşılanmasına yönelik düzenlemeleri içeriyor" - AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir: - "Teklife baktığımız zaman her bir maddenin milletimize dokunduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz" - İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel: - "Eşitlik ilkesi gereğince bu tarihten sonra hem karayolları hem de diğer köprülerde de meydana gelen geçişlerden dolayı herhangi bir ceza varsa bu cezalarının tamamı silinsin"

Haber 24-12-2018 18:52

Dilay Gül’ün katil zanlısı cinayeti nasıl işlediğini anlattı

"Dilay yere yattıktan sonra 15-20 metre gidip geri geldiğimi hatırlıyorum, başka da bir şey hatırlamıyorum"

Haber 19-10-2015 14:26

Platonik aşık, boğazını kestiği üniversiteli kızı öldürdü

21 yaşındaki Uğur Aydemir, 'platonik aşık' olduğu sınıf arkadaşı 21 yaşındaki Dilay Gül'ü erkek arkadaşıyla telefonla konuşurken görünce ona bıçakla saldırdı.

Haber 14-10-2015 08:36