Uğur Uzunel Haberleri

Bambaşka Biri'nin Tahir'i Uğur Uzunel kimdir, kaç yaşında, nereli? Masumlar Apartmanı ile hafızalara kazınan Uğur Uzunel'in dizileri

Uğur Uzunel, Bambaşka Biri dizisinde Tahir karakterini canlandırıyor. Burak Deniz ile Hande Erçel'in başrolü paylaştığı dizi için geri sayım devam ediyor. Bambaşka Biri dizisinin kadrosunda Cem Davran ve Menderes Samancılar da yer alıyor. Peki, Uğur Uzunel kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, FOX TV'nin yeni dizisi Bambaşka Biri'nin Tahir'i Uğur Uzunel hakkında merak edilenler...

Magazin 11-09-2023 19:31

Hande Erçel ve Burak Deniz'i buluşturan İki Yabancı dizisine bomba isim! Masumlar Apartmanı'nın yıldızı kadroya dahil oldu

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Hande Erçel uzun bir aradan sonra yeni dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Fox'un yeni sezondaki en iddialı dizilerinden biri olacak olan İki Yabancı'nın başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz paylaşacak. Heyecanla beklenen diziye Masumlar Apartmanı'nın yıldız ismi de dahil oldu.

Magazin 04-08-2023 17:11

Bomba aşk dedikodusu! Masumlar Apartmanı'nın yıldızları Merve Dizdar ile Uğur Uzunel yeni yılı birlikte karşıladı

Geçtiğimiz aylarda birlikteliklerini inkar eden Merve Dizdar ile eski rol arkadaşı Uğur Uzunel, 2023'ü Kapadokya'daki bir mekânda karşıladı. Dizdar ile Uzunel, gece geç saatlere kadar eğlendi.

Magazin 03-01-2023 16:20

Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam'ın sevgilisi Masumlar Apartmanı dizisinin sevilen ismi çıktı

Star TV'nin reyting rekorları kıran iddialı dizisi Yalı Çapkını'nda Suna karakterini canlandıran Beril Pozam, başarılı performansının yanı sıra özel hayatıyla da gündemde. Pozam'ın uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi de kendisi gibi oyuncu çıktı!

Magazin 14-12-2022 14:39

Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam'ın gizli aşkını gören şaştı kaldı! Masumlar Apartmanı'nın yakışıklı yıldızıymış

Yalı Çapkını 'Suna' karakteriyle öne çıkan isim Beril Pozam'ın gizli aşkı ortaya çıktı. Beril Pozam'ın uzun yıllardır devam eden aşkını görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Pozam'ın büyük aşkı meğer Masumlar Apartmanı'nın yakışıklı yıldızıymış...

Magazin 13-12-2022 22:11

Hamam sahnesi topa tutulmuştu! Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam'ın gizli aşkı da ünlü çıktı

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor ve Emre Altuğ'un paylaştığı Yalı Çapkını dizisi, ilk bölümünden itibaren izleyiciyi ekrana kilitledi. Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Suna karakteriyle dikkatleri üzerine toplayan güzel oyuncu Beril Pozam'ın sır gibi sakladığı sevgilisi Masumlar Apartmanı dizisinin yakışıklı oyuncusu çıktı.

Magazin 29-09-2022 16:11

Masumlar Apartmanı'nın Esat'ı Uğur Uzunel'e şok! Hesabı çalındı

Masumlar Apartmanı'nda canlandırdığı Esat rolüyle tanınan başarılı oyuncu Uğur Uzunel'in Instagram hesabı hacklendi. Uzunel, konuyla ilgili hukuki işlemleri başlattığını duyurdu.

Magazin 25-02-2022 16:56

Masumlar Apartmanı 51. son bölümde Esat ile evlenen Gülben düğün sonrası evden kaçtı! Yapamadım, duramadım

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 51. son bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Masumlar Apartmanı'nda beklenen düğün gerçekleşti ve sonunda Gülben ile Esat evlendi. Ünlü sanatçı Selami Şahin de dizideki düğün sahnesinde konuk oyuncu olarak rol aldı. Dizinin final sahnesinde ise düğünden sonra Esat'la evlerine giden Gülben, gelinliğini çıkardıktan sonra evden kaçarak kardeşi Han'ın yanına gitti. Gözyaşlarına boğulan Gülben "Yapamadım, duramadım o evde" dedi.

Magazin 15-12-2021 02:09

Masumlar Apartmanı 51. yeni bölüm fragmanında düğün sürprizi! Gülben ve Esat evleniyor

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 50. son bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Son bölüm final sahnesinde Naci, cebinden çıkardığı yüzükle Safiye'ye evlenme teklifi yaptı. Masumlar Apartmanı'nın 51. yeni bölümünden de ilk fragman yayınlandı. Yeni bölüme Gülben ve Esat'ın düğünü damga vuracak. Esat, gelinliğini giyen Gülben'i evinden alıyor.

Magazin 08-12-2021 01:59

Masumlar Apartmanı'nın Esat'ı Uğur Uzunel'in sevgilisi Ada Masalı'nın yıldızı çıktı!

Masumlar Apartmanı dizisinde hayat verdiği 'Esat' karakteriyle büyük beğeni toplayan başarılı oyuncu Uğur Uzunel'in sevgilisi de ünlü oyuncu çıktı.

Magazin 11-11-2021 09:49

Masumlar Apartmanı'nın Esat'ı Uğur Uzunel, çileden çıktı! 'Telefonunu göster' deyip durmayın!

Masumlar Apartmanı dizisinde hayat verdiği Esat karakteriyle milyonların gönlüne taht kuran ünlü oyuncu Uğur Uzunel, Instagram hesabından paylaştığı sitem dolu cümlelerle dikkat çekti.

Magazin 30-10-2021 08:54

Masumlar Apartmanı 40. bölüme Gülben'in Esat'a evlilik teklifi damga vurdu! Sosyal medyayı sallayan sahne!

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 40. son bölümüyle ekrana geldi. Masumlar Apartmanı son bölümde Gülben ve Esat sahnesi izleyenleri duygulandırdı. Ayrılmak üzere olan Gülben ve Esat, apartmanın çatısında buluştu. Gözyaşlarına boğulan ikiliden sürpriz hamle ise Gülben'den geldi. Gülben, "Eğer hala vazgeçmediysen benimle evlenir misin?" sözleri Esat'ı mutluluktan havaya uçurdu. Esat ve Gülben'in evlilik kararı aldığı sahne sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 29-09-2021 02:17

Gülben'in tek aşkıydı! Masumlar Apartmanı'nın Esat'ı bakın hangi ünlü oyuncuyla sevgili çıktı

Masumlar Apartmanı dizisinde hayat verdiği Esat karakteriyle gönüllere taht kuran ünlü oyuncu Uğur Uzunel'in kız arkadaşı da kendisi gibi ünlü bir oyuncu çıktı.

Magazin 11-09-2021 16:17

Fotoğraftaki esmer minik şimdilerde Masumlar Apartmanı'nın yıldızı!

Yayınlandığı günden bu yana izlenme rekorları kıran Masumlar Apartmanı dizisinde 'Esat' karakterine hayat veren Uğur Uzunel'in çocukluk fotoğrafı sevenlerini şaşırttı.

Magazin 10-09-2021 16:12

Melisa Şenolsun kimdir, kaç yaşında ve nereli? Melisa Şenolsun hangi dizi ve filmlerde oynadı?

Genç oyuncu Melisa Şenolsun, Masumlar Apartmanı dizisinin ikinci sezonuna dahil olarak tüm dikkatleri üzerine çekti. Seyirciler, bugüne dek birçok farklı projede yer alan Melisa Şenolsun'un kim olduğu sorusuna yanıt ararken, gelin, Masumlar Apartmanı'nın yeni yıldızı olan Melisa Şenolsun'u yakından tanıyalım...

Magazin 10-09-2021 12:18

Masumlar Apartmanı dizisindeki o detay seyirciyi çıldırttı!

İkinci sezonuyla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Masumlar Apartmanı dizisinin, yeni sezon afişi yayınlandı. Farah Zeynep Abdullah'ın diziden ayrılmasıyla kadroya dahil olan Melisa Şenolsun, seyirci tarafından büyük tepki çekti. Sosyal medyada, Şenolsun'un dizinin atmosferine yakışmadığına ve kalitesini bozduğuna dair binlerce yorum yapıldı.

Magazin 10-09-2021 10:08

Masumlar Apartmanı 2. Sezon çekimleri için sete çıktı! İlk paylaşım dizinin Esat’ı Uğur Uzunel’den geldi

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 2. sezondan ilk paylaşım, yapımda Esat’ı canlandıran Uğur Uzunel’den geldi. Uğur Uzunel, rol arkadaşı Merve Dizdar’la olan fotoğrafını paylaştı. Masumlar Apartmanı’nın Gülben’i Merve Dizdar o kareyi kendi Instagram hesabından, “başladık” notuyla paylaştı.

Magazin 07-09-2021 09:50

Masumlar Apartmanı'nın Esat'ı Uğur Uzunel yeni rolü için hazırlıklara başladı!

Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Esat rolüyle şöhreti elde eden Uğur Uzunel, Anka isimli yeni filmdeki rolü için ileri sürüş teknikleri eğitimi almaya başladı.

Magazin 16-07-2021 11:04

Uğur Uzunel'den Merve Dizdar açıklaması! Hadsizlik etmek istemem

Masumlar Apartmanı dizisinin Esat’ı Uğur Uzunel, Merve Dizdar’ın eşi Gürhan Altındaşar ile 3 yıllık evliliğini sonlandırmasına sebep olarak gösterilmesine isyan etti.

Magazin 15-07-2021 16:26

Uğur Uzunel'den Merve Dizdar paylaşımı

Masumlar Apartmanı oyuncularından Uğur Uzunel bir süre önce aşk yaşadığı iddia edilen Merve Dizdar ile fotoğrafını paylaştı.

Magazin 25-06-2021 15:46

Tülay Bursa kimdir, kaç yaşında, nereli? | Masumlar Apartmanı Esat'ın annesi kimdir?

Son zamanlarda adından epeyce söz ettiren iddialı dizi Masumlar Apartmanın kadrosuna bir yeni isim daha dahil oluyor. Dizide Esat karakterine hayat veren Uğur Uzunel'in annesi olarak Tülay Bursa'nın katılacağı açıklandı. Ortaya çıkan haberlerin ardından Tülay Bursa merak edilmeye başlandı. Peki Tülay Bursa kimdir, kaç yaşında, nereli? Detayları haberimizde derledik...

Magazin 26-05-2021 17:36

Masumlar Apartmanı’nın Esat’ı Uğur Uzunel paylaştı! Olay oldu

Masumlar Apartmanı dizisinin sevilen oyuncusu Uğur Uzunel de 20 yaş akımına uydu. Oyuncunun paylaşımı olay oldu.

Magazin 06-05-2021 09:20

Masumlar Apartmanı’nın kaybolan Esat’ı Uğur Uzunel, Merve Dizdar’ın paylaşımında ortaya çıktı

Masumlar Apartmanı dizisinde heyecan dorukta. Han’ın tehdidi sonrası ortası kaybolan Esat’ın nerede olduğu akıllarda soru işareti bırakmıştı. Han’ın kazan dairesine zincirlediği kişi bile olduğu düşünülen Esat, Masumlar Apartmanı dizisinin Gülben’i Merve Dizdar’ın paylaşımında ortaya çıktı.

Magazin 15-04-2021 08:22

Masumlar Apartmanı dizisinde koronavirüs şoku! İste Masumlar Apartmanı’nın Esat’ı Uğur Uzunel'in sağlık durumu

TRT1’in ilgi ile izlenen dizisi Masumlar Apartmanı’nın sevilen oyuncusu Uğur Uzunel'in koronavirüse yakalandığı açıklandı çıktı. Önlemlerin alındığı sette herkese test yapılırken çekimlerin bir süre durdurulduğu belirtildi.

Magazin 22-03-2021 15:27

Masumlar Apartmanı'nın Esat'ı Uğur Uzunel koronavirüse yakalandı!

Masumlar Apartmanı dizisinin sevilen oyuncusu Uğur Uzunel'in koronavirüs testi pozitif çıktı. Önlemlerin alındığı sette iddialara göre herkese test yapılırken çekimler bir süre durduruldu.

Magazin 22-03-2021 14:58