Üreme Haberleri

Denizlerde gizli tehlike: Temas ederseniz hemen doktora başvurun! 'Üremesi arttı'

Küresel iklim değişikliğinin bir sonucu olarak Süveyş kanalından ve gemilerin balans suları gelen ve Akdeniz bölgesinde son yıllarda sıkça görülen değişik türlerdeki denizanaları ile ilgili Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nurçin Killi vatandaşları denizanası temasları ile ilgili olarak uyarıda bulundu.

Haber 18-03-2024 07:29

'Üreme potansiyelini tehlikeye atabilir' Erken yaşlarda görülüyorsa dikkat! 'Ağrıyı normal kabul ettikleri için...'

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Kaplanoğlu, endometriozisin teorik olarak yumurtalık rezervini azaltması, karın içerisinde yapışıklıklar yaparak anatominin bozulmasının sık görülen ve üreme potansiyelini tehlikeye atan bir durum olduğunu belirterek, “Bu yüzden 10-19 yaş grubunda endometriozis tespit edildiğinde, özellikle dikkatlice yaklaşıp gelecekteki üreme potansiyelini korumaya uygun tedaviler tercih edilmelidir” dedi.

Kadin 29-02-2024 10:55

Yapılan araştırma şaşırttı: Çay içen erkeklerin sperm sayısı çok daha fazla

Çay tüm dünyada sevilerek tüketilen içecekler arasında bulunuyor. Ülkemizde ise çayın yeri apayrı tutuluyor. Suyun bile önüne geçebilen çayın faydaları her geçen gün şaşırtıyor. Son araştırmalara göre çay içen erkeklerin sperm sayısı içmeyenlere oranla çok daha fazla.

Haber 26-09-2022 16:14

Üreme

Üreme Hakkındaki Haberler Mynet'te. Üreme Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.