Us Polo Assn Haberleri

Modada tercihim kaliteliden yana! diyorsanız ünlü markalardaki %50'ye varan indirimleri kaçırmayın

Columbia, Camper, Puma, Levi's, Tommy Hilfiger ve daha birçok markanın yeni sezon kışlık giyim ürünlerinde %50'ye varan indirimler sizleri bekliyor. Tarzınızı yükseltecek, sıcacık bir kış geçirmenizi sağlayacak ürünlere bütçe dostu fiyatlarla sahip olmak isterseniz sizin için seçtiğimiz markalara mutlaka göz atmalısınız.

Haber 05-01-2024 10:10

Kombinlerinizin en havalı eşlikçisi olacak U.S. Polo Assn. çanta modellerinde indirim

U.S. Polo Assn. çanta modellerinde indirim başladı. Kaliteyi uygun fiyatla buluşturan havalı bir çantaya sahip olmak isterseniz doğru yerdesiniz. U.S. Polo Assn. koleksiyonunun öne çıkan çantalarındaki büyük fırsattan yararlanmak için acele edin. İşte detaylar!

Kadin 26-09-2023 12:03

Şıklığınıza şıklık katacak U.S. Polo Assn. çanta modellerinde %80 indirim

U.S. Polo Assn. çanta modellerinde %80 indirim başladı. kaliteyi uygun fiyatla buluşturan havalı bir çantaya sahip olmak isterseniz doğru yerdesiniz. U.S. Polo Assn. koleksiyonunun öne çıkan çantalarındaki büyük fırsattan yararlanmak için acele edin. İşte detaylar!

Haber 17-08-2023 12:11

Fiyatı 360 TL'ye düştü! Polo'nun sevilen hırkasında kaçırılmayacak fırsat

Şıklığı ve kaliteyi bir arada sunan U.S. Polo Assn. indirimleri devam ediyor. Dünyaca ünlü markanın gömlekten sweatshirte birçok ürünü neredeyse yarı fiyatına varan indirimlerle sizleri bekliyor. Markanın en beğenilen ürünleri arasında yer alan kapüşonlu hırka da kısa süreliğine %30 indirimle satışta! Şık ve klasik tasarımı sayesinde farklı kombinlerle rahatlıkla kullanılabilen hırkayı incelemeye ne dersiniz?

Haber 01-08-2023 11:02

Camper, Adidas, Puma, Levi's ve daha birçok markada %50'ye varan indirim

Stanley, Camper, Puma, Levi's ve daha birçok marka %50'ye varan indirimleriyle sizleri bekliyor. Hayattan aldığınız keyfi artıracak, tarzınızı yükseltecek ürünlere bütçe dostu fiyatlarla sahip olmak isterseniz sizin için seçtiğimiz indirimdeki markalara mutlaka göz atmalısınız. İşte detaylar!

Haber 26-07-2023 12:10

Fiyatı 269 TL'ye düştü! Yılların eskitemediği efsanevi polo yaka tişörtte %55 indirim

Yaz aylarında gardırobunuza cazip seçenekler eklemeye ne dersiniz? Ve daha da önemlisi, bunu uygun fiyatlarla yapabilmenin keyfini çıkarmaya var mısınız? İşte size harika bir fırsat: U.S. Polo Assn. Taş Polo Yaka T-Shirt Basic tişört kısa süreliğine %55 indirimle satışta! Tarzınızı modern ve spor bir görünüme taşıyacak şık bir detaya sahip polo yaka tişörtü gelin birlikte keşfedelim.

Haber 22-06-2023 11:57

Gardırobunuzu yenilemenin şimdi tam zamanı! Moda ürünlerinde %50'ye varan indirim

Moda tutkunları buraya! Sezon sonu fırsatları en trend moda ürünlerinde %50'ye varan indirimler sunuyor. Hemen şimdi keşfedin, kombinlerinizi tamamlayacak parçalara çok uygun fiyatlarla sahip olun. Sizin için seçtiğimiz indirimli ürünlerle sadece gardırobunuzu yenilemekle kalmayacak, aynı zamanda tarzınızı da yükselteceksiniz. Tarz sahibi ve şık görünmek isteyenlerin kaçırmaması gereken bu büyük fırsat için acele edin.

Haber 13-03-2023 11:53