Usame Bin Ladin Haberleri

El Kaide kefen içerisindeki görüntülerini paylaştı: Usame Bin Ladin'den sonra 'en tehlikeli' grubun başındaki isim öldü!

El Kaide'nin Yemen kolu lideri Halid Batarfi'nin öldüğü bildirildi. ABD'nin başına 5 milyon dolar ödül koyduğu ve Usame Bin Ladin'in ölümünün ardından hala faaliyet gösteren grubun 'en tehlikeli kolu' olarak görülen AQAP'ın lideri olan Batarfi'nin ölüm neden henüz bilinmiyor. El Kaide, Batarfi'nin beyaz bir kefene sarılı videosunu yayınladı.

Haber 11-03-2024 15:29

Dünyanın konuştuğu gün! ABD Başkanı Joe Biden'dan Bin Ladin açıklaması... 'Bulup öldürmek 10 yıl sürdü'

ABD'de 11 Eylül 2001'de El Kaide tarafından düzenlenen saldırının 21. yıl dönümü nedeniyle anma töreni gerçekleştirildi. Törende konuşma yapan ABD Başkanı Joe Biden, ABD'nin hikayesinin o gün değiştiğini ifade etti ve "Usame Bin Ladin'i bulup öldürmek 10 yıl sürdü ama başardık" diye konuştu.

Haber 11-09-2022 21:10

Usame Bin Ladin'i öldürmüşlerdi! Kendi ülkesini eleştirerek Putin'e meydan okudu! 'Onu yenerim'

11 Eylül terör saldırılarını organize eden Usame Bin Ladin'i öldüren SEAL ekibinin önemli isimlerinden biri olan O'Neill, Putin'e meydan okudu. Joe Biden yönetimini eleştiren eski asker 'Aklı yerinde olmayan Putin ile mücadele edeceklerine iklim kriziyle mücadele ediyorlar.' dedi.

Haber 14-03-2022 08:32

Usame bin Ladin'e en yakın isimlerden Amin al Hak, 'Afganistan'a döndü'

ABD güçlerince 2011'de Pakistan'da öldürülen, El Kaide örgütünün lideri Usame Bin Ladin'in en yakınındaki isimlerden birinin Afganistan'a dönüşünü gösterdiği belirtilen bir video paylaşıldı. Henüz güvenlik birimlerince doğrulanmayan videodaki kişinin, Usame bin Ladin'in güvenlikten sorumlu yardımcısı Doktor Amin al Hak olduğu belirtiliyor.

Haber 31-08-2021 11:44

Usame Bin Ladin

Usame Bin Ladin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Usame Bin Ladin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Tarihi zirvede şok! Bin Ladin'in yeğeninden, Cenevre'de protesto gösterisi

Eski ABD başkanı Donald Trump'ın azılı bir destekçisi, aynı zamanda Eski El Kaide lideri Usame bin Ladin'in yeğeni olan Noor Bin Ladin İsviçre’nin Cenevre kentinde protesto gösterisi düzenledi. Zirvenin yapıldığı saatlerde bir teknede görülen Noor Bin Ladin, "Trump kazandı" yazılı poster salladı.

Haber 17-06-2021 12:06

Ladin, artık sigaraları da yakacak

Fransa'nın Marsilya kentinde 2 Cezayirli, üzerlerinde Usame bin Ladin'in New York'taki Dünya Ticaret Merkezi yanında duran bir resminin bulunduğu çakmakları piyasaya sürdüğü bildirildi.

Haber 30-12-2002 15:33

FBI'dan El-Kaide uyarısı

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Federal Araştırma Bürosu (FBI) tarafından dün geç saatlerde yapılan bir uyarıda, El Kaide terör örgütü liderlerinin ABD'ye ya da ABD'nin ülke dışındaki menfaatlerine yönelik yeni bir saldırı kararı almış olabilecekleri öne sürüldü.

Haber 10-10-2002 06:15

Ladin'den ABD'ye tehdit

El Cezire televizyonu, El Kaide örgütünün lideri Usame bin Ladin'in Amerika Birleşik Devletleri'ne yeniden saldırma tehdidinde bulunduğunu duyurdu.

Haber 07-10-2002 13:12

ABD, Bin Ladin'in peşinde

Afganistan Devlet Başkanı Hamid Karzai, El Kaide'nin terörist lideri Usame bin Ladin'in muhtemelen ölü, Taliban'ın lideri Molla Ömer'in ise sağ olduğunu söyledi.

Haber 07-10-2002 10:06

Hikmetyar: Bin Ladin'in kaçmasına yardım ettik

Afganistan'daki Hizb-i İslami grubunun lideri olan eski Başbakan Gülbeddin Hikmetyar, 5 yıl önce Tora Bora dağlarından Usame bin Ladin'in kaçmasına yardım ettiklerini söyledi.

Haber 30-11-1999 00:00