Üstün Dökmen Haberleri

Voleybolcu Zehra Güneş aşka geldi! Herkes ellerine takıldı

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın öne çıkan isimlerinden Zehra Güneş özel hayatıyla da dikkat çekiyor. Hem tarzı hem açıklamaları hem de paylaşımlarıyla adından söz ettiren Güneş son olarak sevgilisi Eren Dişli ile pozunu paylaştı. Poza "Çok yakışıyorsunuz" yorumlarının yanında gelen çok yorum konusu da voleybolcunun elleriydi. Güneş'in elleri fotoğrafta dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 15-08-2022 10:53

Hadise'nin eşi Mehmet Dinçerler'den isyan eden paylaşım: Ulan bir bitmediniz!

Hadise'nin eşi Mehmet Dinçerler sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla gündem oldu. En son iş insanı Mehmet Dinçerler'in Hadise'ye dekolte konusunda uyarıda bulunduğu; Hadise'nin de eşinin bazı erkek arkadaşlarıyla görüşmesini istemediği iddia edilmişti. Ünlü şarkıcı Hadise'nin eşi Mehmet Dinçerler, Armağan Çağlayan'ın sorularını yanıtlayan Üstün Dökmen'in "Başörtülü psikolog, psikiyatrist ve PDR uzmanı olması meslek etiğine aykırıdır" sözlerine tepki gösterdi.

Magazin 14-08-2022 18:09

Üstün Dökmen'den başörtülü psikologlarla ilgili tartışma yaratan sözler: Danışanla empati kuramaz

Daha önce başörtülü rehber öğretmenlerle ilgili sözleri nedeniyle eleştirilen Prof. Dr. Üstün Dökmen, yine tartışma yaratan ifadeler kullandı. Armağan Çağlayan'ın konuğu olan Dökmen, başörtülü psikolog ve psikiyatristlerin danışanıyla empati kuramayacağını iddia etti. Psikoloğun terapi esnasında dini ya da siyasi simge takmaması gerektiğini belirten Dökmen, ofisinde Atatürk resmi bile olmadığını dile getirdi.

Haber 14-08-2022 11:17

Üstün Dökmen

Üstün Dökmen Hakkındaki Haberler Mynet'te. Üstün Dökmen Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.