Utku Ateş Haberleri

Hayat Bugün dizisinin Mert'i Utku Ateş kimdir, kaç yaşında? Utku Ateş Hayat Bugün kadrosunda

Utku Ateş, Hayat Bugün dizisinde acil sorumlu hemşiresi Mert Biçer karakterine can verecek. Bu gelişmeyle beraber Utku Ateş'in hayatı ve biyografisi seyirciler tarafından merak edildi. Utku Ateş en son Cam Tavanlar dizisinde İskender adlı rolde oynamıştı. Peki, Hayat Bugün dizisinin Mert'i Utku Ateş kimdir, kaç yaşında? Utku Ateş Hayat Bugün kadrosunda...

Magazin 19-10-2022 20:17

Gönül Dağı dizisinde sürpriz ayrılık

TRT 1 ekranlarının sevilen yapımı Gönül Dağı dizisi bir ayrılık haberiyle gündeme geldi. İkinci sezonu merakla beklenen diziden Utku Ateş’ten sonra Cemre Melis Çınar da ayrıldı.

Magazin 10-08-2021 09:23

Cam Tavanlar dizisinin İskender’i Utku Ateş kimdir? Utku Ateş kaç yaşında?

Utku Ateş, 9 Haziran Çarşamba günü Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan yeni dizi Cam Tavanlar’da İskender karakterine hayat veriyor. Başrollerinde Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın yer aldığı Cam Tavanlar, idealist bir iş kadını olan Leyla’nın, Cem ile arasında geçen çetin savaşı konu ediniyor. Dizide, Kurt Seyit ve Şura dizisinden tanıdığımız Utku Ateş de yer alıyor.

Magazin 08-06-2021 19:30

Erkenci Kuş'a Utku Ateş dahil oldu

Star'ın sevilen dizisi Erkenci Kuş’un ekibine yeni bir isim dahil oldu. Utku Ateş’in canlandıracağı Yiğit karakteri Sanem ve Can arasındaki dengeleri yeniden şekillendirecek.

Magazin 24-02-2019 10:35

Utku Ateş

Utku Ateş Hakkındaki Haberler Mynet'te. Utku Ateş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Erkenci Kuş dizisinde dengeleri değiştirecek flaş transfer!

Star TV'nin sevilen romantik komedi dizisi Erkenci Kuş'a dengeleri değiştirecek yeni bir oyuncu katıldı.

Magazin 22-01-2019 22:15