Vakifbank Memur Alimi Basvurusu Sartlar Haberleri

EGM POLİS ALIMI BAŞVURULARI 2023: Polis alımı başvuruları ne zaman, şartları neler? Bakan Yerlikaya'dan son dakika açıklaması!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya geçtiğimiz gün, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne (EGM) 10 bin yeni polis alımı yapacaklarını duyurdu. Memur olmak isteyen vatandaşların merakla beklediği polis alımı başvurularına ilişkin detayların kısa süre içerisinde netleşmesi bekleniyor. Peki, 10 bin polis alımı ne zaman yapılacak, hangi tarihte?

Finans 2023-12-06 07:55:37

VAKIFBANK SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA 2023: Vakıfbank sınav yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Semsinav.ankara.edu.tr ANKSEM ekranı

Vakıfbank sınav giriş belgesi sorgulama ekranı 17 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında başvurularını gerçekleştiren adaylar tarafından internette araştırılıyor. Kuruma; Müfettiş Yardımcısı, Uzman Yardımcısı, BT Kontrolör Yardımcısı, BT Müfettiş Yardımcısı, şube ve müşteri iletişim merkezi için Memur alınacak. Peki, Vakıfbank sınav yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte semsinav.ankara.edu.tr ANKSEM (Ankara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi) Vakıfbank sınav giriş belgesi sorgulama ekranı!

Finans 2023-11-27 15:10:21

VAKIFBANK MEMUR ALIMI BAŞVURU EKRANI 2023: VakıfBank memur alımı başvuru şartları neler, son gün ne zaman? KPSS'siz 1985 kişi alınacak!

VakıfBank memur alımı başvurusu şartları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bankaya KPSS şartsız; BT müfettiş yardımcısı, BT kontrolör yardımcısı, Müfettiş yardımcısı, uzman yardımcısı ve memur gibi pozisyonlar için toplamda 1985 personel alımı yapılacak. Peki, VakıfBank memur alımı başvuru şartları neler, son gün ne zaman? İşte Vakıfbank memur alımı başvuru ekranı...

Finans 2023-10-20 14:48:55