Vergi Dairesi Haberleri

Vergi dairesinde rüşvet skandalı! Suçüstü yakalandılar

İstanbul'da vergi borcu olan bir kişiyi, tehdit ederek rüşvet istediği öne sürülen vergi dairesinde görevli gelir uzmanı ve icra memuru, mali şube ekipleri tarafından para aldıkları sırada suçüstü yakalandı. Şüphelilerin rüşvet aldıkları anlar güvenlik kamerasına yansırken, gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Haber 23-04-2024 12:30

Dijital Vergi Dairesine giriş: Dijital Vergi Dairesine nasıl giriş yapılır?

Diğer birçok işlem gibi günümüzde devlet dairelerinde gerçekleştirilebilen resmî işlemler de artık mobil uygulamalar ya da internet siteleri aracılığı ile çok kısa süreler içinde ve devlet güvencesi ile yapılabilmektedir. Vergi işlemlerinin yapılabildiği Dijital Vergi Dairesi de bu uygulamalar arasında yer alır. Vergi Dairelerinde yapılan neredeyse tüm işlemler, bu uygulama üzerinden gerçekleştirilebilmektedir.

Haber 03-01-2024 21:22

Dijital Vergi Dairesi nedir? Nasıl kullanılır?

Günümüzde birçok işlem internet üzerinden, sitelerden ya da mobil uygulamalar aracılığı ile çok kısa süreler içinde yapılabilir hâle gelmiştir. Teknolojinin bu gelişimi ve hızla günlük hayata yayılması resmî işlemleri de etkilemiştir. Bugün birçok devlet dairesi işlemi, e-Devlet sistemi üzerinden ya da mobil uygulamalar aracılığı ile hem güvenli bir şekilde hem de kolaylıkla gerçekleştirilebilmektedir.

Haber 03-01-2024 20:47

İnteraktif Vergi Dairesine e-Devlet üzerinden girme: İnteraktif Vergi Dairesine e-Devlet ile nasıl girilir?

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından 2018’de geliştirilen İnteraktif Vergi Dairesi, vatandaşların hizmetine sunulmuştur. Birçok işlemin hem şifreli hem de şifresiz olarak yapılabildiği İnteraktif Vergi Dairesi sistemi, direkt olarak kullanıcı koduyla girilebilen, e-Devlet aracılığı ile de ulaşılabilen bir sistemdir. Peki, İnteraktif Vergi Dairesine e-Devlet ile nasıl girilir?

Haber 05-12-2023 02:48

Vergi Dairesi

Vergi Dairesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Vergi Dairesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İnternet Vergi Dairesi nedir? İnternet Vergi Dairesi ile İnteraktif Vergi Dairesi aynı mı?

Teknolojinin gelişmesi ve internet uygulamalarının günlük hayatın her noktasına ulaşması sayesinde günümüzde banka işlemlerinden alışverişlere kadar her işlem internetten yapılmaktadır. Devlet kurum ve kuruluşlarının da internet siteleri ve mobil uygulamaları sayesinde birçok resmî işlem de hızlı, pratik bir şekilde yapılabilmektedir. Peki, İnternet Vergi Dairesi nedir? İnternet Vergi Dairesi ile İnteraktif Vergi Dairesi aynı mı?

Haber 05-12-2023 02:36

İnteraktif Vergi Dairesi ile neler yapılır? İnteraktif Vergi Dairesinde hangi işlemler yapılabilir?

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından vatandaşlara sunulan hizmetlerden biri de İnteraktif Vergi Dairesi sistemidir. Bu sayede vergi dairesine gitmeden birçok işlem hızlı ve pratik bir şekilde yapılabilir. Yer ve zaman koşulu olmadan birçok belgeye de bu elektronik sistem aracılığıyla ulaşılabilir. İnteraktif Vergi Dairesine giriş de oldukça kolaydır. Peki, İnteraktif Vergi Dairesinde hangi işlemler yapılabilir?

Haber 05-12-2023 02:03

İnteraktif Vergi Dairesine nasıl giriş yapılır, İnteraktif Vergi Dairesine giriş yapmak için ne gerekir?

Günümüzde resmî kurum ve kuruluşlarla ilgili işlemler internet üzerinden yapılabilmektedir. Vergi dairelerinin en pratik ve en hızlı hâli de İnteraktif Vergi Dairesi adı verilen sistem ile gerçekleştirilebilmektedir. Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından vatandaşlara sunulmuş olan bu hizmet herhangi bir yer ya da zaman engeli olmadan işlem yapılabilmesini sağlar. Peki, İnteraktif Vergi Dairesine nasıl giriş yapılır?

Haber 05-12-2023 01:16

İnteraktif Vergi Dairesi nedir? İnteraktif Vergi Dairesi nasıl kullanılır?

İnternetin her alanda kullanılabilir hâle gelmesi resmî işlemlere ve devlete ait kurum ve kuruluşlara da etki etmiştir. Bugün sağlıktan tapu ya da nüfus işlemlerine kadar birçok resmî işlem internet üzerinden yapılabilmektedir. İnteraktif özellik kullanılarak resmi belgelere ulaşabilmek de mümkündür. Peki, İnteraktif Vergi Dairesi nedir? İnteraktif Vergi Dairesi nasıl kullanılır?

Haber 05-12-2023 00:58

SON DAKİKA: Vergi dairesinde doğal gaz sızıntısı! Çok sayıda kişi hastaneye kaldırıldı

Son dakika haberi: Ankara'nın Altındağ ilçesindeki Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı'nda doğal gaz sızıntısı meydana geldi. Doğal gaz sızıntısından etkilenen 25 kişi hastaneye kaldırıldı. İşte korkutan olayın detayları...

Haber 05-01-2023 11:10

Kira beyannamesi 2022 son gün ne zaman? Kira gelir vergisi nasıl hesaplanır? Kira beyannamesi ne zaman verilir?

Kira beyannamesi son gün ne zaman? sorusunun yanıtını öğrenmek isteyen vatandaşlar internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Sene boyunca elde edilen kira geliri için beyan süresi sona eriyor. Peki Kira beyannamesi 2022 son gün ne zaman? Kira gelir vergisi nasıl hesaplanır? Kira beyannamesi ne zaman verilir? İşte detaylar...

Haber 21-03-2022 13:44

Son dakika: Vergi dairesi müdürü rüşvetten gözaltına alındı

Son dakika haberine göre, Bodrum vergi dairesi müdürü S.O. rüşvet aldığı iddiasıyla gözaltına alındı. Polis ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında rüşvet veren ve aracı olan 2 kişi daha gözaltına alınırken, 200 bin lira nakit para ele geçirildi.

Haber 27-12-2021 21:46

Bayramda vergi daireleri ve nüfus müdürlükleri açık mı? Vergi daireleri açık mı?

Kabine toplantısının ardından konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram tatilini açıklamıştı. 19 Temmuz Pazartesi arefe günü yarım, 20, 21, 22 ve 23 Temmuz tarihlerinin de bayram tatili olduğu belirtilmişti. Öte yandan vergi daireleri ve nüfus müdürlüklerinin bayramda çalışma saatlerine ilişkin bilgi paylaşıldı. Peki bayramda vergi daireleri açık mı? Bayramda nüfus müdürlükleri açık mı olacak? İşte ayrıntılar...

Haber 19-07-2021 13:22

2021 vergi borcu ve KYK borç yapılandırması ne zaman yapılacak? 2021 interaktif vergi dairesi borç yapılandırma sayfası...

Yakın zamanda vergi borçlarının yapılandırılacağı müjdesi gelmişti. Borç yapılandırma başvuruları Haziran ayının ikinci haftasında vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediliyor. Resmi Gazete'de yapılan duyuruya göre vergi cezaları, KYK borçları ve sigorta primlerinin tekrardan yapılandırılmasıyla ilgili kanun yürürlüğe girmiş durumda. Peki 2021 vergi borcu yapılandırması ne zaman yapılacak? 2021 KYK borç yapılandırması ne zaman? İşte interaktif vergi dairesi borç yapılandırma sayfası...

Finans 09-06-2021 13:25

GİB'den son dakika açıklaması: Vergi daireleri bugün saat 21.00'e kadar açık kalacak

Son dakika haberine göre, Gelir İdaresi Başkanlığı vergi dairelerinin bugün akşam 21.00'e kadar açık olacağını belirtti. Karar, yıllık gelir vergisinin ilk taksiti ile yapılandırma düzenlemesinin ikinci taksitinin son ödeme günü olması nedeniyle alındı.

Finans 31-03-2021 13:32

Trakya'da, yapılandırma borçları için açık tutulan vergi dairelerinde mesai sakin geçti

Trakya'da, yapılandırma borçları için açık tutulan vergi dairelerinde mesai sakin geçti

Yurthaber 01-03-2021 23:27

Son Dakika: İçişleri Bakanlığı duyurdu! Saat 24.00'e kadar sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olacaklar

İçişleri Bakanlığı, vergi borcunu yapılandırmak için vergi daireleri ile diğer kamu idarelerine gidecek vatandaş ile burada çalışan görevli personelin, bugün saat 21.00'de başlayacak sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacağını belirtti.

Haber 01-03-2021 17:41

Son Dakika: Vergi borcu yapılandırma taksit ödemesi için bugün son gün!

Son dakika haberine göre Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun kapsamında borçları yapılandırılan mükelleflerden taksitli ödemeyi tercih edenler için bugün son gün.

Finans 01-03-2021 11:10