Viks Haberleri

Dış gebelikte beta hCG değerleri kaç olur, nasıl artar? Beta HCG değeri ile dış gebelik anlaşılır mı, iki katına çıkar mı?

Dış gebelik embriyonun rahim dışında başka bir bölgede tutunması durumudur. Normalde döllenmiş yumurta rahim iç tabakasına yerleşir ve burada gelişir. Ancak bazen embriyo fallop tüplerinde, servikste, overlerde veya diğer karın organlarında tutunabilir. Dış gebelik genellikle fallop tüplerinde meydana gelir ve bu nedenle tubal gebelik olarak da adlandırılır. Peki, dış gebelikte beta HCG değeri kaç olmalı?

Kadin 15-06-2023 14:13

Ebe yaşadıklarını teker teker anlattı! Hamile kadınların vajinalarından çıkanlar şok etti

Hamilelik süreci kadınlar için oldukça heyecanlı ve stresli geçebiliyor. Bu süreç boyunca doğumda yaşayacaklarını düşünen anne adaylarının doğum hakkında bilinçli kararlar vermeleri gerekiyor. Doğum sırasında oldukça ilginç anlar yaşanabiliyor. Yıllardır ebelik yapan bir kadın hamile kadınların vajinalarından çıkanları paylaştı.

Kadin 03-02-2023 10:37

Geç anne olanlar dikkat! Gebelikte kanser riskini artırıyor

Günümüzde anne olma yaşı çok daha geç yaşlardan başlıyor. Kadınlar erken yaşta anne olmanın sorumluluğundansa daha geç yaşları tercih ediyorlar. Ancak geç anne olmak çeşitli sağlık sorunlarına neden oluyor. Gebelikte artan meme kanseri riskini artırıyor.

Kadin 12-10-2022 09:45

Viks

Viks Hakkındaki Haberler Mynet'te. Viks Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.