Viktor Orban Haberleri

Erdoğan'ın tek jesti Togg değilmiş! İkinci hediyeyi duyan Macaristan Cumhurbaşkanı: Ben de istiyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Macaristan Başbakanı Viktor Orban karşılıklı jestlerde bulunmuş, Togg hediye eden Erdoğan da at hediyesi almıştı. Erdoğan'ın tek hediyesinin Togg olmadığı ortaya çıktı. Hatta Orban'a ikinci hediyeyi duyan Cumhurbaşkanı Katalin Novak'ın da bu hediyede gözü kaldı. Erdoğan gecikmeden talimatı verdi.

Haber 20-12-2023 10:53

Erdoğan'dan Macaristan'da Togg hediyesi! Orban karşılıksız bırakmadı

Dün Macaristan'da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile bir araya geldi. Erdoğan burada Orban'a Togg hediye etti. Orban da hediyeyi karşılıksız bırakmadı.

Haber 19-12-2023 10:41

Dünya bu açıklamaları konuşuyor! Rusya-Ukrayna savaşının sona ermesi için tek yolu açıkladı: 'Batı dünyasını ve tüm insanlığı kurtarabilecek kişi'

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ederken çarpıcı bir açıklama geldi. Macaristan Başbakanı Viktor Orban, savaşın sona ermesinin tek çıkış yolunun Donald Trump'ın yeniden ABD Başkanı seçilmesi olduğunu söyledi. Orban sözlerinin devamında "Batı dünyasını ve tüm insanlığı kurtarabilecek kişi" dedi.

Haber 30-08-2023 21:43

Macaristan Başbakanı Orban'dan seçim sonuçları hakkında açıklama: Soros'un adamı sınırları açardı

Macaristan Başbakanı Viktor Orban Türkiye'deki Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'nin ikinci turuyla ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Orban, Erdoğan için dua ettiğini belirterek, "Eğer kazanmasaydı bu bir trajedi olurdu" dedi.

Haber 02-06-2023 17:29

Macaristan Başbakanı, Avrupa Parlamentosu ile dalga geçti

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, sosyal medya hesabından yaptığı fotoğraflı paylaşım ile Avrupa Parlamentosu’ndaki (AP) yolsuzluk iddiaları ile dalga geçti.

Haber 13-12-2022 00:22

Macaristan'da Rusya-Ukrayna Savaşı nedeniyle OHAL ilan edildi! Başbakan Orban Facebook'tan duyurdu

Macaristan'daki son seçimi kazanan Başbakan Viktor Orban, yeni hükümetin kurulmasının hemen ardından radikal bir karar aldı. Orban, Facebook üzerinden yaptığı açıklamada, Rusya-Ukrayna Savaşı'nın Macaristan'a yönelik tehdit içerdiğini belirterek ülke genelinde gece yarısından itibaren OHAL ilan edildiğini duyurdu.

Haber 24-05-2022 21:38

Ülkenin Başbakanından dikkat çeken 'Rusya' açıklaması! Atom bombasına eş değer

Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle Rusya'ya yönelik yaptırımlar arasında olması konuşulan Rus petrolüne ambargo konusu dünya gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Son olarak Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Avrupa Birliği'nin Rusya'dan petrol alınmasını yasaklayan yeni yaptırım teklifiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Orban, AB'nin Rus petrolüne ambargosunun Macaristan ekonomisine "atom bombası" atmaya eş değer olacağını ve bu nedenle kabul edilemeyeceğini söyledi.

Haber 06-05-2022 18:01

Macaristan Başbakanı Viktor Orban kimdir? Viktor Orban nereli ve kaç yaşında?

Macaristan Başbakanı Viktor Orban kimdir? sorusunun yanıtı ülkede yapılan genel seçimi halihazırda hükümette yer alan Fidesz (Macar Yurttaş Birliği) ve Hristiyan Demokratik Halk Partisi (KDNP) koalisyonunun kazanması sonrası merak konusu oldu. Macaristan Başbakanı Viktor Orban kimdir? Viktor Orban nereli ve kaç yaşında? soru ve konu başlıkları internette araştırılmaya başlandı. Konuya ilişkin detaylar haberimizde...

Haber 04-04-2022 07:47