Volodimir Zelenski Haberleri

Rusya-Ukrayna arasındaki savaş 500 günü geride bıraktı... Türkiye oynadığı rolle dikkat çekti! Tahıl krizi, rehine takasları ve ikili müzakereler...

Rusya ile Ukrayna arasında patlak veren savaşın başlamasının üzerinden 500 gün geçti. Türkiye birçok noktada küresel krizlerin önlenmesinde elzem rol oynadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gayretiyle 22 Temmuz 2022'de Türkiye, Rusya, Ukrayna ve Birleşmiş Milletler (BM) arasında dünyadaki olası bir gıda krizini önleyecek belge imzalanmıştı. Taraflar arasındaki rehine krizi de Türkiye'nin kararlı duruşuyla gerçekleşmişti. İşte savaşın önemli anlarını içeren haberimiz!

Haber 08-07-2023 17:26

Ukrayna Lideri Zelenskiy'den sürpriz ziyaret!

Zelenskiy, İstanbul ziyareti kapsamında Fener Rum Ortodoks Patrikhanesi'ni ziyaret etti. Zelenskiy'nin Patrik Bartholomeos ile özel bir görüşme gerçekleştireceği duyuruldu.

Haber 08-07-2023 11:08

Dünya nefesini tuttu! Ukrayna ve Rus taraflarından karşılıklı iddialar: Zaporijya Nükleer Santraline patlayıcı yerleştirildi...

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, dünyayı ayağa kaldıran bir iddia ortaya attı. Zelenskiy, Rus ordusunun Zaporijya Nükleer Santrali'nin çatısına patlayıcı maddeler yerleştirdiğini savundu. Türkiye'yi de konumu itibarıyla yakından ilgilendiren olayda gözler Rus tarafından yapılacak cevaba çevrildi. İşte bütün detaylar!

Haber 05-07-2023 09:20

Kamu Başdenetçisi Malkoç açıkladı! 'Cumhurbaşkanımız, Putin ve Zelenskiy ile insani koridoru görüşecek'

Kamu Başdenetçisi (Ombudsman) Şeref Malkoç, Rusya-Ukrayna arasında insani koridorun oluşması için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün veya yarın Rusya Devlet Başkanı Putin ve Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenski ile görüşeceğini açıkladı.

Haber 12-01-2023 18:47

Volodimir Zelenski

Volodimir Zelenski Hakkındaki Haberler Mynet'te. Volodimir Zelenski Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ukrayna karanlığa gömüldü! Zelenskiy 'Durum ciddi' diyerek duyurdu

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ülkesindeki elektrik kesintilerine ilişkin açıklama yaptı. Zelenskiy, Rusya'nın enerji hatlarını hedef aldığını ve ülkede elektrik kesintilerinin yaşandığını belirterek, "durumun ciddi olduğu" söyledi.

Haber 12-12-2022 00:41

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Tahıl Koridoru Anlaşması teşekkürü

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve BM Genel Sekreteri Guterres'e Tahıl Koridoru Anlaşması dolayısıyla teşekkür etti. Zelenskiy, teşekkür mesajında, "Bu işi geliştirmek için her şeyi yaptık ve yardım eden tüm ortaklarımıza teşekkür ediyorum. BM Genel Sekreteri Guterres'e, Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şahsen teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haber 18-11-2022 01:27

Ternopil nerede, haritadaki yeri neresi, nüfusu kaç? Rusya Ukrayna savaşında patlama sesinin duyulduğu Ternopil'in haritadaki coğrafi konumu!

Ukrayna'nın Ternopil patlama meydana geldi. Öte yandan Kiev'de de meydana gelen 3 büyük patlama sonrası İçişleri Bakanlığından Vitali Klitschko konuya ilişkin yazılı açıklamada bulundu. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, çok sayıda ölü ve yaralı olduğunu belirtip halka sığınaklardan ayrılmamaları yönünde çağrıda bulundu. Peki, Ternopil nerede, haritadaki yeri neresi, nüfusu kaç? İşte büyük patlamanın yaşandığı Ternopil'in haritadaki coğrafi konumu...

Haber 10-10-2022 10:26

Dnipro nerede, haritadaki yeri neresi, nüfusu kaç? İşte büyük patlamanın yaşandığı Dnipro'nun haritadaki coğrafi konumu!

Ukrayna'nın Dnipro kentine Rusya tarafından saldırılar düzenlendi. Öte yandan Kiev'de de meydana gelen 3 büyük patlama sonrası İçişleri Bakanlığından Vitali Klitschko konuya ilişkin yazılı açıklamada bulundu. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, çok sayıda ölü ve yaralı olduğunu belirtip halka sığınaklardan ayrılmamaları yönünde çağrıda bulundu. Peki, Dnipro nerede, haritadaki yeri neresi, nüfusu kaç? İşte büyük patlamanın yaşandığı Dnipro'nun haritadaki coğrafi konumu...

Haber 10-10-2022 10:18

Lviv nerede, haritadaki yeri neresi, nüfusu kaç? Rusya'nın bombaladığı Ukrayna'da büyük patlamanın yaşandığı Lviv'in haritadaki konumu!

Ukrayna'nın Liviv kentine Rusya tarafından saldırılar düzenlendi. Kiev'de de meydana gelen 3 büyük patlama sonrası İçişleri Bakanlığından Vitali Klitschko konuya ilişkin yazılı açıklamada bulundu. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, çok sayıda ölü ve yaralı olduğunu belirtip halka sığınaklardan ayrılmamaları yönünde çağrıda bulundu. Peki, Lviv nerede, haritadaki yeri neresi, nüfusu kaç? İşte Rusya'nın bombaladığı Ukrayna'da büyük patlamanın yaşandığı Lviv'in haritadaki konumu...

Haber 10-10-2022 10:10

Dünya basını Zelenski'nin Haluk Bayraktar'a taktığı devlet nişanını konuşuyor! Bayraktar da Zelenski'ye ‘vışıvanka’ gömleğinden hediye etti

24 Şubat'ta Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı işgal girişiminin ardından Baykar yapımı Bayraktar SİHA'ları Ukrayna savunmasında önemli rol oynadı. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, sürekli övgüyle bahsettiği SİHA'ların üreticisi Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'a 1. Derece Devlet Liyakat Nişanı taltif etti. Bayraktar da Zelenski'ye üstünde Bayraktar’ın işlendiği Ukrayna’nın geleneksel işlemeli ‘vışıvanka’ gömleğinden hediye etti. Bayraktar'a takılan devlet nişanı dünya medyasında gündem oldu.

Haber 10-09-2022 16:22