Vr Gözlük Haberleri

Eşsiz bir deneyimin kapısını aralayan Oculus Sanal Gerçeklik Gözlüğü'nü sizin için inceledik

VR teknolojisi özellikle oyun tutkunları ve farklı ihtiyaçlara sahip kullanıcılar için muazzam bir avantaj sunuyor. VR gözlükler sadece sanal ortamları derinlemesine keşfederek heyecan verici deneyimler yaşamamızı sağlayan bir araç değil aynı zamanda hareket kısıtlamaları olan veya belirli zorluklarla karşılaşan insanlar için gerçek dünyanın ötesine geçerek farklı yerlere ulaşma, yeni deneyimler ve etkileşim kaynağı. Oculus Sanal Gerçeklik Gözlüğü'nü sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 08-01-2024 16:22

Meta yeni sanal gerçeklik başlığı Meta Quest 3'ü tanıttı! Apple'dan önce mi davrandı?

Herkes Apple'ın kendi ürününü açıklamasını beklerken, Mark Zuckerberg'in üst yöneticiliğini yaptığı Meta şirketi, Meta Quest 3 isimli yeni sanal gerçeklik başlığını tanıtarak bir sürprize imza attı. Zuckerberg tarafından yüksek çözünürlükte ve canlı renklerle görüntüler sunma yeteneğine vurgu yapılan Quest 3, önceki modeli Quest 2'ye göre %40 daha ince görünüyor.

Haber 01-06-2023 18:28

İstediğiniz yere ışınlanmanızı sağlayacak 2022'nin en iyi VR gözlükleri

Ev konforunda gerçekçi bir sinema ya da video oyun deneyimi yaşamanızı sağlayan sanal gerçeklik gözlükleri, son yılların en popüler elektronik cihazları arasında yer alıyor. Gözlüğü satın aldıktan sonra video oyunlarda kendinizi âdeta oyun görsellerinin içinde geziyor gibi hissedecek ve oynadığınız oyun keyfini ikiye katlayabileceksiniz. Siz de VR gözlükleri merak ediyorsanız 2022'nin en çok tercih edilen modelleri için yazımızı okumaya devam edin!

Haber 28-12-2022 12:17

Mark Zuckerberg'i kızdıracak sızıntı: Bu fotoğraflardaki henüz çıkmamış Meta Quest Pro mu?

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'in CEO görevini üstlendiği Meta'nın yeni sanal gerçeklik (VR) başlığı 'Quest Pro' görünüşe bakılırsa daha tanıtılmadan sızdırıldı. Ortaya çıkan yeni görüntülerin Meta'nın henüz tanıtmadığı yeni VR başlığını gösterdiği iddia ediliyor. Peki görüntülerdeki cihaz gerçekten de Meta Quest Pro mu? İşte detaylar!

Haber 12-09-2022 12:58

Vr Gözlük

Vr Gözlük Hakkındaki Haberler Mynet'te. Vr Gözlük Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yola çıktı geliyor: Apple'ın AR/VR başlığını yönetim kurulu denemiş!

Apple'ın merakla beklenen AR/VR karma gerçeklik başlığı için yeni bir iddia ortaya atıldı. Gelen bir rapora göre, Apple geçen hafta yönetim kuruluna karma gerçeklik başlığını gösterdi. Bu, cihazın duyurusunun yaklaştığını gösteriyor olabilir.

Haber 20-05-2022 10:59

Uzun süredir gündemdeydi! Apple'ın VR/AR başlığından kötü haber

Teknoloji devi Apple'ın uzun süredir AR/VR (artırılmış gerçeklik/sanal gerçeklik) başlığı üzerinde çalıştığı söyleniyordu. Başlığın haziran ayında düzenlenecek WWDC 2022'de ise tanıtılması bekleniyordu. Ancak dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Yeni bir iddiaya göre, bir takım sorunlar yaşayan Apple'ın VR/AR başlığı 2023'e kadar ertelenebilir.

Haber 16-01-2022 10:26

Ufkunuzu gerçek anlamda genişleten en iyi VR gözlük modelleri

Teknolojiyle birlikte hayatımıza giren en güzel aletlerden biri de sanal gerçeklik gözlüğü. Bu gözlükler fantastik dünyalara adım atmanızı, okyanuslarda balıklarla yüzmenizi, oyunlarda heyecanın iliklerinize kadar işlemesini sağlayan mükemmel icatlar olarak karşımızda. Satın alırken çeşitlilik nedeniyle seçim yapmak zorlaşabiliyor. Peki "Hangi VR gözlük alınmalı?" ve "VR gözlük ile yapılabilecekler nelerdir?" gibi soruların cevaplarına beraber bakmaya ne dersiniz?

Haber 08-10-2021 10:23