Wi-Fi Haberleri

Şeytani ikiz saldırısı! Kafe ve restoranlarda bunu yaparken dikkat 'Banka hesap bilgileriniz çalınabilir, eviniz soyulabilir, çocuğunuz kaçırılabilir'

Kafelerde, restoranlarda ve otellerde ücretsiz şifresiz internet ağları oldukça yaygınlaşmış durumda. Ancak bu wi-fi ağları siber korsanların da gündeminde ve ciddi riskler barındırıyor. Tehlike saçan yeni yöntemin adı ise 'şeytani ikiz saldırısı'. Uzmanlar; o ağların hacker'lar tarafından taklit edilerek kurbanlarının o ağlara bağlanmasını beklediğini, sonrasında da tüm bilgilerin ele geçirildiğini söylüyor. Uzmanlar çarpıcı uyarılar yaparken alınabilecek önlemleri de açıkladı.

Finans 21-02-2024 10:38

Modem ismi değiştirme: Wi-Fi kullanıcı adı ve modem şifre bilgileri değiştirme adımları nelerdir?

Modem ismi değiştirme, modem kullanıcı arayüzünden yapılabilir. Modem ayarları üzerinden Wi-Fi adı değiştirme işleminden modem şifre değiştirme işlemine kadar tüm işlemler yapılmaktadır. Modem kullanıcı adı değiştirme için ise modem kullanıcı arayüzüne ulaştıktan sonra belirtilen adımları izlemek gerekir. Bu adımlar istenilen sonucu elde etmeyi sağlayacaktır. Modem ismi (kulanıcı adı) / Wi-fi adı değiştirme nasıl yapılır? Türk Telekom modem ve modem şifre değiştirme adımları nelerdir?

Haber 27-09-2022 14:29

Modeme bağlı cihazları görme işlemi adımları: Aynı Wi-Fi ağına bağlı olanları nasıl görürüm?

İnternet sahipleri modeme bağlı cihazları görme yöntemlerini kullanarak internetlerini kontrol altında tutabilirler. Bilgisayarların veya telefonların genel ağa katılmasını sağlayan modemler, modülatör ve demodülatör sözcüklerinin kombinasyonu ile oluşur. Modemler, dijital veriyi analog veriye, karşı taraftan gelen analog veriyi dijital veriye çevirerek kullanırlar. Modeme bağlı cihazları görme işlemi için ne yapmak gerekir? Wi-Fi ağına kimlerin bağlı olduğunu görmek mümkün mü?

Haber 26-09-2022 21:31

NASA Ay'da Wi-Fi ağı kurmayı planlıyor

ABD'nin bazı bölgelerindeki internet sorununa çözüm arayan ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), yeni bir çalışma başlatarak Ay'da Wi-Fi (Kablosuz Bağlantı Alanı) ağı kurmayı planladığını belirtti.

Haber 18-10-2021 09:35

iPhone 13'ün bir özelliği daha netleşti

Apple'ın iPhone 13 ailesini tanıtmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yeni bir rapora göre ise bu yıl piyasaya sürülecek iPhone 13'ün bir özelliği daha netlik kazandı. Buna göre, iPhone 13 modelleri WiFi-6E teknolojisine destek verecek.

Haber 16-07-2021 09:35

iPhone kullanıcılarının canını sıkabilecek ikinci Wi-Fi hatası!

iPhone'larda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakabilecek başka bir isimlendirme daha keşfedildi. Buna göre, iPhone "%secretclub%power" adını taşıyan bir Wi-Fi ağına bağlanırsa, Wi-Fi özelliği devre dışı kalıyor. Bu bir önceki "%p%s%s%s%s%n" hatasına oldukça benziyor.

Haber 05-07-2021 09:26

Samsung, Xiaomi, Oppo ve Vivo ile birlikte çalışıyor

Teknoloji dünyasındaki önemli isimlerden biri olan Samsung, uzun bir süredir akıllı telefon pazarının lider ismi konumunda yer alıyor. Güney Koreli şirket, şimdilerde global bir işbirliği için enerji harcıyor gibi görünüyor.

Haber 21-06-2021 10:57

iPhone'larda garip hata! Stresli anlar yaşatabilir

iPhone'larda Wi-Fi bağlantısının devre dışı kalmasına neden olan garip bir hata keşfedildi. Buna göre, bir Wi-Fi ağına "%p%s%s%s%s%n" adı verildiğinde iPhone, Wi-Fi özelliğini kaybediyor.

Haber 21-06-2021 09:24

Ankara'da ücretsiz wi-fi hizmeti başladı! İşte Ankara'daki wi-fi'lerin olduğu yerler!

Ankara'da Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmalar sonucunda ücretsiz wi-fi hizmeti kullanılmaya başlandı. Ankara'da ücretsiz wi-fi hizmeti olan meydan sayısı 35 olarak açıklandı.

Finans 19-03-2021 10:00