Yalancılar Ve Mumları Dizisi Haberleri

Doktorlar dizisinde Zenan karakteri ile akıllara kazınmıştı! Melike Güner 'in son hali görenleri şaşırttı!

Melike Güner 28 Aralık 2006 - 14 Şubat 2011 tarihleri arasında ekranlara gelen uzun soluklu dizi "Doktorlar"da "Zenan" karakteriyle akıllara kazınmıştı. Bir zamanlara damga vuran "Doktorlar" dizisinde Kutsi, Yasemin Özilhan, Bekir Aksoy gibi oyuncularla rol alan Melike Güner'in son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 09-11-2021 15:32

Yalancılar ve Mumları neden final yaptı? Yalancılar ve Mumları konusu nedir?

Yayın hayatına büyük umutlarla başlayan Yalancılar ve Mumları dizisinin ekran serüveni kısa sürdü. Başrollerinde Elçin Sangu, Ceren Moray gibi başarılı ve popüler oyuncuların yer almasına rağmen Yalancılar ve Mumları dizisi için çok geçmeden final kararı alındı. Dizi hakkında neden final kararı alındığı ise merak konusu oldu. İşte detaylar...

Magazin 31-10-2021 23:46

Yalancılar ve Mumları final mi yapacak? Yalancılar ve Mumları neden bitiyor?

Yalancılar ve Mumları dizisi 3 Ekim 2021'den beri FOX ekranlarında seyircilerle buluşuyor. Söz konusu dizinin başrollerinde Elçin Sangu, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar ve Ceren Moray gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor. Yalancılar ve Mumları dizisi hakkında final kararı alınıp alınmadığı merak konusu oldu.

Magazin 22-10-2021 23:53

Yalancılar ve Mumları için final kararı çıktı

Fox Tv’nin yeni sezonda büyük umutlarla yayına verdiği Yalancılar ve Mumları dizisinin reytingleri beklentinin altında kaldı. Sezona iddialı bir giriş yapmasına rağmen reytinglerde geride kalması sonucu Fox Tv tarafından final kararı verildi. Başrollerinde Elçin Sangu, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar ve Ceren Moray’ın yer aldığı 4 yakın arkadaşın hikayesini konu alan Yalancılar ve Mumları için final kararı alındı. Peki, Yalancılar ve Mumları final ne zaman?

Magazin 22-10-2021 21:54

Yalancılar ve Mumları 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Yalancılar ve Mumları 2. bölüm 2. fragmanı izleyicilerin beğenisine sunuldu. Fox Tv’de yayınlanan Yalancılar ve Mumları dizisinin yeni bölümü 10 Ekim Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Magazin 07-10-2021 15:41

Yalancılar ve Mumları dizisi uyarlama mı? Yalancılar ve Mumları hangi diziden uyarlama?

Yalancılar ve Mumları dizisi bugün ilk bölümü ile FOX TV'de ekranlarında yayınlanıyor. Her Pazar izleyici karşısına çıkacak olan dizinin uyarlama olup olmadığı merak ediliyor. Peki Yalancılar ve Mumları dizisi uyarlama mı? Yalancılar ve Mumları hangi diziden uyarlama? İşte merak edilenler...

Magazin 03-10-2021 20:23

Yalancılar ve Mumları oyuncuları kimler? Yalancılar ve Mumları dizisi konusu nedir?

FOX TV'de ekrana gelecek olan Yalancılar ve Mumları dizisinin oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Pazar akşamı izleyici karşısına çıkacak dizi BBC yapımı, “Mistresses” dizisinin uyarlaması olarak biliniyor. Peki Yalancılar ve Mumları oyuncuları kimler? Yalancılar ve Mumları dizisi konusu nedir? İşte ilgiyle takip edilen dizi hakkında merak edilenler...

Magazin 03-10-2021 19:58

Yalancılar ve Mumları nerede çekiliyor? Yalancılar ve Mumları dizisi bugün başlıyor!

Yalancılar ve Mumları dizisi ilk bölümü ile FOX TV'de ekrana geliyor. Pazar akşamı izleyici karşısına çıkacak dizinin çekim yeri ve ayrıntıları merak ediliyor. BBC yapımı, “Mistresses” dizisinin uyarlaması olan Yalancılar ve Mumları nerede çekiliyor? İşte Yalancılar ve Mumları dizisi hakkında merak edilenler...

Magazin 03-10-2021 19:44

Yalancılar ve Mumları ne zaman başlıyor? Yayın tarihi açıklandı! Yalancılar ve Mumları dizisi 1. bölümden 2. fragman yayınlandı!

Fox TV'nin yeni sezonda ekrana süreceği Yalancılar ve Mumları dizisinin yayın tarihi açıklandı. BBC yapımı Mistresses dizisinden Türkiye'ye uyarlanan Yalancılar ve Mumları'nın 1. bölüm fragmanı da yayınlandı. Dizinin başrollerini Elçin Sangu, Ceren Moray, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar, Feyyaz Duman, İlker Kızmaz ve Melike Güner paylaşıyor. Yalancılar ve Mumları dizisi, üniversitede tanışmış otuzlarında olan bir grup arkadaşın birbirinden farklı hayatlarını ve aşklarını ele alıyor.

Magazin 20-09-2021 23:41

Yalancılar ve Mumları ilk bölüm fragmanı yayınlandı! Bize 4 yapraklı yonca derlerdi

Yalancılar ve Mumları dizisi güçlü oyuncu kadrosuyla ve ilgi çekici hikayesiyle 30 Eylül Perşembe FOX TV'de seyirciyle buluşacak. Yalancılar ve Mumları dizisinin oyuncu kadrosunda Elçin Sangu ve Ceren Moray gibi birbirinden ünlü oyuncular yer alıyor. Dizinin fragmanında, Ceren Moray'ın hayat verdiği "Elif" karakterinin kızı "Sumru" ile yaşama telaşında olduğu ve işlerin bir anda sarpa sardığı görülüyor.

Magazin 18-09-2021 19:49

Yalancılar ve Mumları dizisinden ilk fragman yayınlandı! İşte Yalancılar ve Mumları yayın tarihi, konusu ve oyuncuları

Fox TV'nin yeni sezonda ekrana süreceği Yalancılar ve Mumları dizisinin yayın tarihi açıklandı. BBC yapımı Mistresses dizisinden Türkiye'ye uyarlanan Yalancılar ve Mumları'nın 1. bölüm fragmanı da yayınlandı. Dizinin başrollerini Elçin Sangu, Ceren Moray, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar ve Melike Güner paylaşıyor. Yalancılar ve Mumları dizisi, üniversitede tanışmış otuzlarında olan bir grup arkadaşın birbirinden farklı hayatlarını ve aşklarını ele alıyor.

Magazin 17-09-2021 23:33