Yaş Kararları Haberleri

YÜKSEK ASKERİ ŞURA (YAŞ) KARARLARI 2023 AÇIKLANDI! YAŞ toplantısı kararları neler? TSK'nın yeni komuta kademesi

Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararlı merak ediliyor. YAŞ toplantısı 3 Ağustos 2023 Perşembe günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapıldı. Türk Silahlı Kuvvetlerindeki (TSK) terfi ve atama dosyaları toplantının ana konusu oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Genelkurmay Başkanlığı görevine atadığı isim Metin Gürak oldu. Peki, Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararları 2023 neler? YAŞ toplantısında hangi kararlar alındı?

Haber 03-08-2023 17:10

GÖKÇEN FIRAT KİMDİR, kaç yaşında, nereli? İlk kadın amiral Gökçen Fırat hangi görevlerde bulundu?

Gökçen Fırat ile ilgili bilgiler araştırılmaya başlandı. Yüksek Askeri Şura toplantısı bugün gerçekleştirildi. YAŞ kararlarının açıklanmasının ardından vatandaşlar yeni atamaları araştırmaya başladılar. Gökçen Fırat, Yüksek Askeri Şura kararıyla ilk kadın amiral oldu. Peki, Gökçen Fırat kimdir?

Haber 03-08-2023 17:03

YAŞ KARARLARI 2023: YAŞ toplantısı kararları açıklandı! İşte Yüksek Askeri Şura kararları

YAŞ toplantısı kararları ile ilgili son dakika açıklamaları yakından takip ediliyordu. YAŞ toplantısı bugün yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı sonrasında kararlar açıklandı. İletişim Başkanlığından yapılan açıklamada, Genelkurmay Başkanlığına 2’nci Ordu Komutanı Orgeneral Metin Gürak atandığı bildirildi. Peki, YAŞ kararları nelerdir?

Haber 03-08-2023 16:46

METİN GÜRAK KİMDİR, nereli, kaç yaşında? Yeni Genelkurmay Başkanı Metin Gürak hangi görevlerde bulundu?

Metin Gürak'ın kaç yaşında ve nereli olduğu Genelkurmay Başkanlığına atanmasının ardından merak ediliyor. YAŞ toplantısının bugün düzenlenmesinin ardından gözler yeni Genelkurmay Başkanı'nın kim olacağına çevrilmişti. Genelkurmay Başkanlığına 2'nci Ordu Komutanı Orgeneral Metin Gürak atandı. Peki, Metin Gürak kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?

Haber 03-08-2023 16:41

Yaş Kararları

Yaş Kararları Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yaş Kararları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Selçuk Bayraktaroğlu kimdir, kaç yaşında? Yeni Kara Kuvvetleri Komutanı Selçuk Bayraktaroğlu aslen nereli, hangi görevlerde bulundu, evli mi?

Selçuk Bayraktaroğlu kimdir, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu gibi soruların yanıtları Yüksek Askeri Şura toplantısının sona ermesinin ardından araştırılmaya başlandı. Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararları açıklandı ve TSK'nın yeni komuta kademesi belli oldu. Bu kapsamda Kara Kuvvetleri Komutanlığına Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu atandı. Peki, Selçuk Bayraktaroğlu kimdir? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Haber 03-08-2023 16:34

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 03-08-2023 15:40

Musa Avsever kimdir, kaç yaşında, nereli? Musa Avsever Genelkurmay Başkanı olacak mı, hangi görevlerde bulundu?

Musa Avsever'in kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. Bugün gerçekleştirilecek YAŞ toplantısında albayların terfileri, görev sürelerinin uzatılması işlemlerinin yanı sıra general ve amirallerin terfi ve atama dosyaları da ele alınacak. Yeni Genelkurmay Başkanı'nın kim olacağı toplantı saatine az kala merak konusu oldu. Peki, Musa Avsever kimdir, kaç yaşında, nereli? Musa Avsever Genelkurmay Başkanı olacak mı, hangi görevlerde bulundu?

Haber 03-08-2023 10:55

AK Parti Sözcüsü Çelik, Adana'da gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu:

"(YAŞ kararları) Bunu sorgulamaya çalışan CHP milletvekilinin, bunu sorgulayacak bir kapasitesi, yeteneği var mıdır? Yok. Sadece spekülasyon üretmek için geleneksel olarak sık sık yaptıkları şekilde orduya dönük olarak birtakım negatif mesajlar vermek bağlamında bunu yapıyorlar" - "(İsrail'in Gazze'ye saldırısı) Bu saldırı bizim şimdiye kadar olduğu gibi şiddetle kınadığımız saldırılardan bir tanesidir. Uluslararası toplumun buna müdahale etmesi, İsrail'in de bu saldırıları bir an evvel durdurması gerekir" - "Şundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın; Alevi canlarımıza yapılan her saldırı bize yapılmıştır"

Yurthaber 06-08-2022 17:11