Yatırım Tavsiyeleri Haberleri

WhatsApp gruplarında paylaştıklarınıza dikkat edin

Teknolojinin doğru kullanılmaması sonucunda maalesef ki bilgi kirliliği bir hayli arttı. Özellikle Facebook ve WhatsApp üzerinden yalan yanlış bilgiler günümüzde hızla yayılmaya devam ediyor.

Haber

Serathon-in Sermaye Piyasası Yazılım Maratonu

Teknoloji girişimcileri TSPB eş güdümüyle düzenlenen Serathon-in Sermaye Piyasası Yazılım Maratonu'nda bir araya geldi - Program kapsamında 20 saattir kod yazan ve proje geliştiren gençler, yatırım yapacak insanlara çözüm sağlayan inovatif teknoloji çözümleri geliştiriyor - Program mentörlerinden Fırat Gürler: - "Ülkemizde bin kişinin ancak 6'sının sermaye piyasasında 1000 TL'den fazla bir tasarrufu var. Bu katılımın artması için bugünkü etkinlik son derece önemli" - Financal Excellence Takımı Lideri Ömer Faruk Ballı: - "Mesela sizin bir paranız var ve herhangi bir finans bilginiz yok. Bu parayla ne yapabileceğinizi, sizin psikolojiniz ve hisselerin sizin psikolojinize uyumuyla eşleştiren bir sistem üzerinde çalışıyoruz"

Haber

TROY logolu kart adedi 9 milyona ulaştı

Temmuz 2019 itibarıyla geçen yılın aynı dönemine göre TROY logolu kart adedi 2 katına çıkarak 9 milyona ulaştı.

Haber

TROY logolu kart adedi 9 milyona ulaştı

Türkiye bankacılık ve finans sektörünün ortak çabalarıyla Nisan 2016’da BKM çatısı altında hayata geçirilen Türkiye’nin Ödeme Yöntemi (TROY) logolu kart adedi 2 katına çıkarak 9 milyon oldu - BKM Genel Müdürü Soner Canko: - "BKM olarak kart kullanım bilincinin oluşturulmasına büyük önem veriyoruz. Hedefimiz, sistemin içinde henüz yer almayan yaklaşık 20 milyon kişiyi sistem içine almak" - BKM Genel Müdür Yardımcısı Cenk Temiz: - "Temmuz sonu itibarıyla son bir yıllık dönemde TROY logolu kartlarla 143 milyon adet işlem gerçekleşti, işlem hacmi ise 36 milyar TL’ye ulaştı"

Haber

Yatırım Tavsiyeleri

Yatırım Tavsiyeleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yatırım Tavsiyeleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Dijital İş Ortağım Programı'nın konuğu, seri girişimci Hakan Baş oldu

Vodafone'un "Dijital İş Ortağım" program serisi, Peak, Lidyana ve Supermassive gibi girişimlerin kurucu ortağı Hakan Baş'ın katılımıyla devam etti - "KOBİ'lere yatırım tavsiyeleri" başlığı ile yapılan yeni bölümünde Hakan Baş, KOBİ'lere girişimcilik ve melek yatırımcı olma hikayesini, teknolojiyle nasıl verimlilik sağladığını ve e-ticarette yeni bir iş kurarken başarılı olmanın sırlarını anlattı

Haber

SEC’den FinTech ve kripto para sektörlerine iyi haber

AMERİKA Birleşik Devletleri’nde borsa ve sermaye piyasalarını denetleyen ve düzenleyen kamu kurumu Securities and Exchange Commission (SEC), teknolojik finans sektörüne odaklanan yeni bir birim açıyor.

Finans

Kripto yatırımlarında yüzde 18 ile Türkiye lider

Hollanda merkezli çok uluslu bankacılık şirketi ING Group önderliğinde gerçekleştirilen bir araştırmanın sonuçlarına göre, Avrupa’da yüzde 18 ile en çok Türkiye’den kripto para birimi yatırımı gerçekleştirildi.

Finans

Türk halkı büyük zarar etti!

Türkiye Sermaye Piyasaları Aracı Kurumlar Birliği Başkanı Atilla Köksal Türkiye’de hala eski yatırım, tasarruf alışkanlıklarının devam ettiğini söyledi.

Finans

Gelecek için şimdiden biriktirmeye başlayın

Sermaye piyasalarının duayen ismi Attila Köksal, yarının büyükleri için önemli tavsiyelerde bulundu.

Finans