Yatırım Yapmak Haberleri

Döviz piyasasındaki hareketlilik gurbetçileri altına yöneltti! Çeyrek altın...

Dünyanın çeşitli ülkelerinden memleketlerine gelen gurbetçiler döviz piyasasındaki hareketlilik nedeniyle altına yöneldi. Mustafa Aslan isimli kuyumcu, geçen yıl 80 euro olan çeyrek altının bu yıl 92 euro olduğunu belirterek "Altın euroya karşı daha fazla prim yaptı. O sebepten dolayı gurbetçi arkadaşlarımız euro yerine altını tercih etti." ifadelerini kullandı.

Finans 16-07-2022 19:02

Emtia nasıl alınır? Emtia borsasında nasıl işlem yapılır?

Emtia, bankalar aracılığıyla alınabilmektedir. Fakat bankalardan emtia alınabilmesi için öncelikle ELÜS hesabı açılması gerekmektedir. Bunun dışında emtia borsaları üzerinden de emtia alımı ve satımı gerçekleştirilmektedir. Yatırımcılar hangi emtiaya yatırım yapmak istediklerine ise kendileri karar vermelidirler. Birden fazla emtia çeşidi bulunmaktadır. Bunlar buğday, pamuk, demir, bakır, altın ya da petrol gibi ham maddeler olabilirler. Emtia nasıl alınır?

Finans 09-07-2022 01:27

Emtia nedir? Emtia ne demek?

Emtia, kelime anlamı olarak satılacak olan ürün demektir. Fakat bunun yanı sıra borsada yine benzer bir kullanımla, anlamı daraltılarak, borsaya ait bir terim olarak da kullanılabilmektedir. Bu malların alımının ve satımının yapıldığı piyasa ise Emtia Borsası olarak adlandırılmaktadır. Emtia nedir? Borsada emtia ne demek?

Finans 09-07-2022 01:24

Piyasa değeri nedir? Piyasa değeri neyi ifade eder?

Piyasa değeri, bir şirketin borsadaki yani piyasadaki toplam değerini ifade etmektedir. Şirketlerin piyasa değerinin belirlenmesinde hisse senedi etken olmaktadır. Fakat hisse senetlerinin yüksek olması tek başına piyasa değerini belirleyemez. Piyasa değeri nedir, neyi ifade eder?

Finans 09-07-2022 01:07

Diğer Haber Etiketleri

bilezik altın fiyatları bilezik fiyatları Enflasyon Emtia Finansör Ekonomi Ve Finans Sermaye Piyasası Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı gram altın çeyrek altın yarım altın tam altın döviz Atatürk Havalimanı dolar Altın bilezik fiyatları 5 dolar 1 yıl 10 dolar 100 dolar 14 ayar 14 ayar altın 18 ayar altın borsa 22 ayar 22 ayar altın 22 ayar altın bilezik 22 ayar altın bilezik fiyatları 22 ayar bilezik 22 ayar bilezik altın 22 ayar bilezik altın fiyatları Altın cumhuriyet altını Euro Diyarbakır Bor Gümüş Kripto para Akaryakıt altın fiyatları Hisse senedi iklim değişikliği ons altın Almanya Fransa Mustafa Varank Adil Karaismailoğlu altın kaç altın kaç tl altın ne altın ne kadar altın ne kadar çeyrek altın satış altın ve döviz altında altını cumhuriyet altını alış cumhuriyet altını alış fiyatı cumhuriyet altını kaç cumhuriyet altını kaç tl cumhuriyet altını satış çeyrek çeyrek altın alış çeyrek altın alış fiyatı çeyrek altın fiyatı çeyrek altın fiyatı ne çeyrek altın fiyatı ne kadar çeyrek altın fiyatları çeyrek altın kaç çeyrek altın kaç tl çeyrek altın ne çeyrek altın satış çeyrek gram çeyrek gram altın çeyrek gram altın fiyatı çeyrek gram altın fiyatları borsa endeksi bugün gram altın bugün ne kadar güncel altın güncel altın fiyatları gram altın alış gram altın ne gram altın ne kadar gram altın satış gram fiyatı hisse hisse fiyatları anlık anlık piyasa altın alış altın alış fiyatı altın çeyrek altın fiyatı altın fiyatları bugün altın fiyatları gram altın fiyatları ne altın fiyatları ne kadar altın fiyatları ne kadar oldu altın fiyatları son dakika altın gümüş altın hisse avro emtia borsası dolar paritesi dolar tl dolar tl ne kadar dolar ve euro doların fiyatı döviz kurları döviz ve altın dolar kuru kaç dolar kuru kaç lira dolar ne dolar ne kadar yarım altın alış yarım altın satış yarım gram piyasa piyasalar serbest serbest altın serbest altın piyasası tam altın satış kripto kripto para borsası kaç lira ons ons altın fiyatı tl ne kadar altın son kurları bilezik kaç tl fiyatlar cumhuriyet altın ne gramı altın fiyatları son 18 ayar altın bilezik fiyatları borsalar gram altın çeyrek altın cumhuriyet çeyrek altın ne kadar fiyatları bugün son dakika gram petrol fiyatı cumhuriyet altın tam altın fiyatları dolar euro altın fiyatları bugün ne kadar kripto para borsaları gram altın fiyatları ne kadar hisse senetleri doların son durumu 22 ayar altın bilezik ne kadar borsa hisse bilezik ne kadar para borsası borsada hisse senetleri likidite gram çeyrek gram çeyrek altın fiyatı yatırım yapma çeyrek ve gram altın fiyatları alış satış altın alımı fiyatları ne kadar altının gram yarım çeyrek altın fiyatı ne altın çeyrek altın altını kaç tl çeyrek altının altın fiyatları bugün ne çeyrek yarım tam altın fiyatı altın fiyatı ne kadar çeyrek satış fiyatı borsadaki hisse senetleri emtia piyasası fiyata stop loss hisse fiyatı

Yatırım Yapmak

Yatırım Yapmak Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Yatırım Yapmak Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, Diyarbakır İş Dünyası Buluşmasında konuştu: (1)

"Bütçemiz, kamu maliyemiz güçlü. Ülkenin tamamı üretiyor, ihraç ediyor ve istihdamı da en üst seviyeye getirmiş durumda. Yıl sonu hedefimiz 250 milyar. Ulaşacak mıyız? Daha erken ulaşacağız. Niye ulaşacağız, çünkü her ay istisnasız rekorlar kırarak ilerliyoruz. Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında 2023'te 300 milyar dolarlık bir ihracatı inşallah geçmiş olacağız" - "Hükümet olarak halkımızın alım gücünü ve refahını korumak amacıyla pek çok tedbiri hayata geçirdik. Enflasyonla mücadeleyi desteklemek üzere devlet olarak 2022 yılında 241 milyar lira vergi gelirinden vazgeçiyoruz"

Haber 01-07-2022 18:28

Üçgen formasyonu nedir? Yükselen, alçalan, daralan, ters ve simetrik üçgen formasyonu ne anlama gelir?

Finans dünyasında pek çok yatırım enstrümanı bulunmaktadır. Bu enstrümanlardan birine yatırım yapan kişiler, yatırımın gideceği yönü görmek için bazı teknikler kullanır. Bu tekniklerden birisi de üçgen formasyondur. Üçgen formasyonu nedir? Yükselen, alçalan, daralan, ters ve simetrik üçgen formasyonu ne anlama gelmektedir?

Finans 28-06-2022 17:54

OTC (Tezgah üstü piyasa) nedir? Tezgah üstü piyasalar nelerdir?

İngilizcede açılımı Over- the- counter olan OTC terimi (tezgâh üstü piyasa), borsaların gözetimi olmadan yatırımcıların kendi aralarında yaptıkları anlaşma olarak tanımlanır. Tezgâh üstü piyasa; borsaları merkez olarak kullanmadan iki tarafın arasında karşılıklı yapılan emtia, para ve hisse senedi ticaretini ifade eder. Tezgâh üstü piyasalarda hisse senetleri, standartların üzerinde alınır ve satılır.

Finans 26-06-2022 21:38

Risk sermayesi nedir? Risk girişim sermayesi daha çok ne amaçla finansman sağlar?

İngilizcede Venture Capital şeklinde ifade edilen risk sermayesi; yeni iş kurmak ve işini büyütmek isteyenlerin ihtiyaç duyduğu bir yatırım çeşididir. Cesaret, cüret anlamını taşıyan venture kelimesinin Türkçe karşılığı olan risk sermayesi; yatırım yapmak isteyen girişimcilere kaynak sağlar. Risk sermayesi, bir çeşit özel sermaye yatırımı şeklinde de tanımlanır.

Finans 26-06-2022 21:14

Kuyumculardan çarpıcı altın tahmini! 'Gram altın 1400 lira olacak'

Gram altın 1.019 TL’yi görerek 20 Aralık’taki 1.060 TL rekoru sonrası en yüksek seviyeye çıktı. Fiyatlarındaki yükseliş sonrası altınla ilgi tahminler yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Bununla beraber gram altın fiyatları için çarpıcı tahmin geldi. Kuyumcuların altın tahminiyle ilgili haberin detayları...

Finans 08-06-2022 12:51

İklim krizi: COP26'da verilen sözlerin ne kadarı tutuldu?

COP26'dan 6 ay sonra dünya liderleri Almanya'nın Bonn kentinde tekrar buluşuyor. Önümüzdeki on gün boyunca belirlenen iklim hedefleri doğrultusunda ne kadar ilerleme kat edildiği ve önümüzdeki aylarda neler yapılması gerektiği konuşulacak.

Haber 07-06-2022 05:49

DAX endeksi nedir? DAX endeksi nasıl hesaplanır, nerenin borsasıdır?

Finansal piyasalardaki dalgalanmalar, birçok yatırımcının da ilgisini çekmektedir. Özellikle borsada yatırım yapan veya yapmayı düşünen birçok kişi, borsa endekslerini yakından takip etmektedir. Ülkemizde ve dünyada çok sayıda borsa endeksi mevcuttur. Bu borsa endeksleri arasında finansal gündemi en çok meşgul edenlerden biri olan DAX endeksi nedir? DAX endeksi nasıl hesaplanır? DAX 30 endeksi firmaları hangileridir?

Finans 01-06-2022 12:02

Temel analiz nedir? Temel analiz yöntemleri nelerdir?

Temel analiz, yatırım araçlarındaki fiyat değişikliklerini, ülkelerin ve şirketlerin ekonomik gidişatlarını inceleyerek yatırım varlıklarının yatırım yapmaya değer olup olmadıklarını belirleyen bir yöntemdir. Teknik analiz gibi kısa vadeli yatırımlar için kullanılmazlar. Orta ve uzun vadeli yatırımlar için tercih edilirler. Özellikle hisse senedi için yaygın olarak kullanılan temel analiz nedir? Temel analiz yöntemleri nelerdir?

Finans 01-06-2022 10:12

Yatırım araçları nelerdir? Risksiz yatırım araçları hangileri?

Hisse senedi, gayrimenkul, altın ve döviz gibi varlıklara yatırım aracı denir. Yatırım araçları, gelecekte kar elde etmeye veya zararı önlemeye yönelik kullanılırlar. Belirli oranda birikimi olan kişiler bu birikimleri değerlendirmek için yatırım araçlarına yönelirler. Yatırım araçları, uzun veya kısa vadede gelir elde etmeye yararlar. Temel yatırım araçları hangileri? Risksiz yatırım araçları nelerdir?

Finans 01-06-2022 09:38

Akaryakıt maliyetini yüzde 20 azaltan yöntem!

Akaryakıta üst üstüne gelen zamlar sonrasında vatandaşlar tasarruf etmenin yollarını aramaya başladı. Bu dönemde tasarruf önlemlerini de artırıldı. Bor ve grafen ile üretilen motor katkı ürünleri araç motorunda sürtünmeyi azaltarak yüzde 20'ye varan yakıt tasarrufu sağlıyor.

Finans 31-05-2022 16:14

Yabancı hisse senedi nasıl alınır? Yurt dışı hisse senedi nasıl alınır?

Yabancı hisse senedi alımı, yabancı aracı kurumlarla al-sat yapmak isteyen yatırımcıların merakını cezbeden bir konudur. İnternetin sağladığı imkanları da kullanarak yatırım yapmak isteyen yatırımcılar, internet üzerinde yabancı aracı kurumlarla iletişime geçerler. Bu yöntem, daha pratik işlem gerçekleştirme imkanı tanır. Ancak güvenlik sorunları yaşanabileceği için yurt Dışı hisse senedi alımlarında aracı kurum seçimi dikkatli yapılmalıdır. Yabancı hisse senedi nasıl alınır?

Finans 27-05-2022 17:22

Bedelsiz sermaye artırımı nedir? Bedelsiz sermaye artırımı hesaplama nasıl yapılır?

Bedelsiz sermaye artırımı, şirketlerin hisse senetlerinde likiditasyonu artırmak veya hisse senetlerinin değerini yükseltmek için kullandıkları bir yöntemdir. Bedelsiz sermaye artırımı ile hisse senetlerinde yeniden fiyatlama yapılır, ancak şirketin piyasa değeri korunur. Bir şirketin bedelsiz sermaye artırımına gitmesi piyasalarda değişiklik yarattığı için yatırımcılarını etkiler. Şirketlerin enflasyondan korunmak için de kullandığı bedelsiz sermaye artırımı nedir?

Finans 21-05-2022 21:25

Alış Satış Farkı Nedir?

Borsa piyasasında finansal ürünlere yatırım yaparak kar elde edenlerin sayısı epey fazladır. Günümüzde özellikle hisse senedi, bono gibi finansal varlıklara yatırım yapmak son derece popülerdir. İlk kez yatırım yapmak isteyenlerin alım satım konusunda bilgi sahibi olması gerekmektedir. Bunun için de alış satış fiyatlarının yakından takip edilmesi son derece önemlidir.

Finans 20-05-2022 20:56

Yatırım analizi nedir, nasıl yapılır? Yatırım analizi neden önemlidir?

Yatırım analizi, yatırımcının hangi araca yatırım yapacağını, ne zaman alım-satım yapacağını belirlemesi için gerekli olan bir analizdir. Piyasada bulunan pek çok yatırım aracı popüler olsa bile her zaman piyasada göründüğü gibi bir değere sahip değildir. Yatırım analizi, yatırım araçlarının gerçekte ne kadar değerde olduklarını ve gelecekte nasıl bir fiyat değişimine uğrayacaklarını öngörür. Yatırım için vazgeçilmez olan yatırım analizi nedir?

Finans 20-05-2022 19:49

ALTIN FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL? 18 Mayıs altın fiyatları gram, yarım, tam, Cumhuriyet, çeyrek altın ne kadar?

Altın Fiyatları ne kadar, kaç TL? sorusunun yanıtı 18 Mayıs 2022 Çarşamba (bugün) kuyumculara giderek alım satım yapacak vatandaşlar ile yatırımcılar tarafından merak konusu oldu. Konuya ilişkin güncel bilgilere erişmek isteyen kişiler internette araştırma yapıyor. Altın Fiyatları ne kadar, kaç TL? 18 Mayıs altın fiyatları gram, yarım, tam, Cumhuriyet, çeyrek altın ne kadar? sorularının yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz...

Finans 18-05-2022 14:04

Tarımsal emtia nedir? Tarım emtiasında yatırım türleri nelerdir?

Değişen ve gelişen dünya düzeninde ülkeler de insanlar da yakından etkiledi. Gıda stoklarında değişkenlik ortaya çıktı. Gıda üretimi, ekonomik kriz, iklim değişikliği, doğal afet, sel gibi olumsuz durumlardan büyük ölçüde etkilemeye devam ediyor. Gıda üretimi ülkeler arası ticaretin büyük bir bölümünü oluşturmaktadır. Son zamanlardaki tarım faaliyetlerinde yaşanan sıkıntılar tarım emtiası konusunu da gündeme getirdi. Tarımsal emtia nedir? Tarımsal emtia yatırım türleri nelerdir?

Finans 18-05-2022 09:23

Bakan Karaismailoğlu'ndan 'Atatürk Havalimanı' açıklaması: Tamamen kapatılmayacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Atatürk Havalimanı'nın tamamen kapatmıyorsunuz. Burada Doğu-Batı açık kalacak ve acil durumlar için kullanılacak" dedi.

Haber 17-05-2022 15:16

ALTIN FİYATLARI SON DAKİKA: YÜKSELİŞ BAŞLADI! 17 Mayıs 2022 Salı tam, yarım, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? Güncel altın fiyatları!

Altın fiyatları ve piyasalara ilişkin son dakika gelişmeleri, 17 Mayıs 2022 Salı günü, yani haftanın ikinci gününde alım satım yapmak isteyen vatandaşlar ile yatırımcılar tarafından merak konusu oldu. Düğün sezonunun yaklaşmasının ardından; altın fiyatları bugün ne kadar? 17 Mayıs 2022 Salı tam, yarım, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL? soru ve konu başlıkları araştırılmaya başlandı. İşte 17 Mayıs 2022 Salı tam, yarım, çeyrek ve gram altın fiyatları..

Finans 17-05-2022 13:17

ALTIN FİYATLARI CANLI TAKİP! 16 Mayıs 2022 Pazartesi tam, yarım, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL oldu?

Altın fiyatları ve konuya ilişkin son dakika gelişmeleri, 16 Mayıs 2022 Pazartesi günü, yani piyasaların açıldığı haftanın ilk gününde alım satım yapmak isteyen vatandaşlar ile yatırımcılar tarafından merak edildi. Peki vatandaşların yatırım konusunda ilk aklına gelen seçeneklerden biri olan altın fiyatları ne kadar oldu? 16 Mayıs 2022 Pazartesi tam, yarım, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte tam, yarım, çeyrek ve gram altın fiyatları...

Finans 16-05-2022 15:13

ALTIN FİYATLARI YÜKSELİYOR! 13 Mayıs Cuma altın fiyatları ne kadar? 13 Mayıs 2022 gram altın, çeyrek altın ve cumhuriyet altını kaç TL?

Altın fiyatları ve piyasalara ilişkin son dakika gelişmeleri, 13 Mayıs 2022 Cuma günü, yani haftanın beşinci gününde alım satım yapmak isteyen vatandaşlar ile yatırımcılar tarafından merak konusu oldu. Konuya ilişkin internette araştırma yapılıyor. 13 Mayıs 2022 gram altın, çeyrek altın ve cumhuriyet altını kaç TL? sorusunun yanıtı merak konusu olurken birçok kişi sorgulama yapmaya devam ediyor. İşte anlık son durum!

Finans 13-05-2022 12:04

ALTIN FİYATLARI YÜKSELİYOR! 12 Mayıs Perşembe altın fiyatları ne kadar? 12 Mayıs 2022 gram altın, çeyrek altın ve cumhuriyet altını kaç TL?

Altın fiyatları ve piyasalara ilişkin son dakika gelişmeleri, 12 Mayıs 2022 Perşembe günü, yani haftanın dördüncü gününde alım satım yapmak isteyen vatandaşlar ile yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. 12 Mayıs 2022 gram altın, çeyrek altın ve cumhuriyet altını kaç TL? sorusunun yanıtı merak konusu olurken birçok kişi sorgulama yapmaya devam ediyor. İşte anlık son durum!

Finans 12-05-2022 12:18

ALTIN FİYATLARI SON DAKİKA! 10 Mayıs 2022 gram altın ne kadar? Çeyrek, yarım, tam altın fiyatları....

Altın fiyatları ve piyasalara ilişkin son dakika gelişmeleri, 10 Mayıs 2022 Salı günü, yani haftanın ikinci gününde alım satım yapmak isteyen vatandaşlar ile yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. 10 Mayıs Salı günü birçok kişi internette gram, çeyrek, yarım ve tam altının fiyatını öğrenmek için araştırma yapıyor. Peki 10 Mayıs 2022 gram altın ne kadar? İşte Çeyrek, yarım, tam altın fiyatları....

Finans 10-05-2022 13:34

ALTIN FİYATLARI SON DAKİKA! 6 Mayıs tam, yarım, gram, çeyrek altın fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte güncel altın fiyatları!

Altın fiyatları son dakika gelişmeleri, 6 Mayıs 2022 Cuma günü, yani haftanın beşinci gününde alım satım yapmak isteyen vatandaşlar ile yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Tam, yarım, gram, çeyrek altın fiyatları fed toplantısından çıkan Jerome Powell'ın yaptığı açıklama sonrası internette araştırılmaya devam ediliyor. Peki 6 Mayıs tam, yarım, gram, çeyrek altın fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte güncel tam, yarım, gram, çeyrek altın fiyatları...

Finans 06-05-2022 10:01

ALTIN FİYATLARI CANLI! 5 Mayıs tam, yarım, gram, çeyrek altın fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte güncel altın fiyatları!

5 Mayıs 2022 Perşembe gününün altın fiyatları ve piyasalardaki son dakika gelişmeleri vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Tam, yarım, gram, çeyrek altın fiyatları fed toplantısından çıkan Jerome Powell'ın yaptığı açıklama sonrası konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki 5 Mayıs tam, yarım, gram, çeyrek altın fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte güncel altın fiyatları...

Finans 05-05-2022 08:00

14, 18 ve 22 ayar altın bilezik ne kadar? 4 Mayıs 18 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL?

Altın bilezik fiyatları hem yatırım yapmak isteyen hem de düğünlerde yakınlarına takı takmak isteyen kişiler tarafından sorgulanmaya başladı. 3 Mayıs 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları, dolar fiyatlarının hareketlenmesiyle birlikte değişiklik gösterdi. Peki, 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik ne kadar? 4 Mayıs 18 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL?

Finans 04-05-2022 10:07

Hisse senedi nasıl alınır? Hisse senedi nedir, nereden alınır?

Hisse senetleri yatırım yapmanın yöntemlerinden biridir. Hisse senetleri alıp satarken şirket bilgileri incelenerek risk oranının belirlenmesi ve daha güvenli bir yatırımın yapılması mümkündür. Bu nedenle pek çok kişi geleneksel borsada işlem yaparak hisse senetleri alır ve kendi portföyünü oluşturur. Yatırım varlıklarının en yaygınlarından biri olan hisse senedi nasıl alınır? Borsada hisse senetleri nasıl satılır?

Finans 29-04-2022 14:48

ALTIN FİYATLARI SON DAKİKA! 29 Nisan tam, yarım, gram, çeyrek altın fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte güncel altın fiyatları!

Altın fiyatları son dakika gelişmeleri, 29 Nisan 2022 Cuma günü, yani haftanın beşinci gününde alım satım yapmak isteyen vatandaşlar ile yatırımcılar tarafından araştırılmaya başlandı. Samsun Kuyumcular Odası Başkanı Salih Özman, yaptığı açıklamada fiyatlardaki gerilemeyi işaret edip "Şu anda altın almak mantıklı" ifadesini kullanmıştı. Peki 29 Nisan tam, yarım, gram, çeyrek altın fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte güncel tam, yarım, gram, çeyrek altın fiyatları...

Finans 29-04-2022 11:41

Hisse senedi alırken nelere dikkat edilmeli? Hisse senedi nasıl seçilir?

Hisse senedi alıp satmak yatırım tercihlerinden bir tanesidir. Hisse senedi alıp satarken risk analizi yapmak, riske bağlı olarak az veya çok kazanç elde etmek mümkündür. Hisse senedi alırken şirket hakkında araştırma yapıldığında, teknik analizlerle değerlendirme yapıldığında bu yatırımın barındırdığı riskler ortaya çıkar. Hisse senedi alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Finans 29-04-2022 11:27

ALTIN FİYATLARI SON DAKİKA! 28 Nisan tam, yarım, gram, çeyrek altın fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte altında anlık son durum!

Altın fiyatları son dakika gelişmeleri, 28 Nisan 2022 Perşembe günü, yani haftanın dördüncü gününde de alım satım yapmak isteyen vatandaşlar ile yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırım yapmak isteyenler ve düğün sezonunun yaklaşması sebebiyle kuyumculara gidecek olan vatandaşlar 28 Nisan tam, yarım, gram, çeyrek altın fiyatı ile ilgili araştırma yapıyor. Peki 28 Nisan tam, yarım, gram, çeyrek altın fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte güncel fiyatlar...

Finans 28-04-2022 07:45

ALTIN FİYATLARI SON DAKİKA! 27 Nisan tam, yarım, gram, çeyrek altın fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte güncel altın alış satış fiyatları!

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI 27 Nisan 2022 Çarşamba günü, yani haftanın üçüncü gününde de alım satım yapmak isteyen vatandaşlar ile yatırımcılar tarafından merak konusu oldu. 27 Nisan tam, yarım, gram, çeyrek altın fiyatı ile ilgili araştırma yapılmaya başlandı. 27 Nisan 2022 Çarşamba gününün güncel fiyatları merak konusu oldu. Peki 27 Nisan tam, yarım, gram, çeyrek altın fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte güncel fiyatlar...

Finans 27-04-2022 07:58

ALTIN FİYATLARI SON DAKİKA: DÜŞÜŞTE! Bugün gram altın ve çeyrek altın kaç TL? 26 Nisan 2022 Salı

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI 26 Nisan 2022 Salı günü, yani haftanın ikinci gününde de alım satım yapmak isteyen vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından yakından ilgiyle ediliyor. Tam, yarım, çeyrek, gram altın fiyatı ile ilgili araştırma yapılmaya başlandı. 26 Nisan 2022 Salı gününün güncel fiyatları merak konusu oldu. Peki bugün gram altın ve çeyrek altın kaç TL? İşte 26 Nisan 2022 Salı gününün güncel fiyatları...

Finans 26-04-2022 09:30

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI 25 NİSAN 2022! Tam, yarım, çeyrek, gram altın fiyatı kaç TL? 25 Nisan 2022 Pazartesi

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI 25 Nisan 2022 günü, yani haftanın ilk gününde de alım satım yapmak isteyen kişiler ile yatırımcılar tarafından yakından ilgiyle ediliyor. Öte yandan tam, yarım, çeyrek, gram altın fiyatı düğün sezonunun yaklaşması nedeniyle de merak konusu oldu. Peki Tam, yarım, çeyrek, gram altın fiyatı kaç TL? 25 Nisan 2022 Pazartesi gününün güncel fiyatları haberimizde...

Finans 25-04-2022 07:47

Fransız ve İtalyanlara rakip! Senede 60 ton üretiliyor! Dünyaya tanıtılacak

Sadece "Obruk" adı verilen bir mağarada üretilen ve Türk Rokfor’u da denilen peynir, kırmızı rengi ve lezzetiyle dünyada adını duyurmaya başladı. Yerin 35 metre altında, sürekli 4 derece sıcaklıkta olan mağaralarda 4 ay boyunca saklanan Obruk Peyniri'yle ilgili Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan açıklama geldi. Varank, Divle Obruk Peyniri'nin üretiminin arttırılmasına ve tüm dünyaya tanıtımına destek verdiklerini bildirdi.

Finans 24-04-2022 13:00

22 Nisan dolar/TL ne kadar oldu? 22 Nisan 2022 dolar kuru kaç lira?

22 Nisan dolar/TL ne kadar oldu? 22 Nisan dolar kuru kaç lira? 22 Nisan 2022 tarihinde doların son durumu dövize yatırım yapmak isteyenler tarafından araştırılıyor. Yatırımcıların en çok tercih ettiği araçlardan birisi döviz oluyor. ABD dolarının dalgalı seyri yakından takip ediliyor. Peki; 22 Nisan dolar/TL ne kadar oldu?

Haber 22-04-2022 07:19

22 Nisan altın fiyatları ne kadar? Kapalıçarşı gram, çeyrek, yarım, 18-22 ayar bilezik altın fiyatları!

22 Nisan altın fiyatları ne kadar? Kapalıçarşı gram, çeyrek, yarım, 18-22 ayar bilezik altın fiyatları arama motorlarında sorgulanıyor. Altına yatırım yapmak isteyen veya yatırım yapan kişiler altın fiyatlarının son durumunu takip ediyor. Ukrayna - Rusya krizinin ortasındaki altın fiyatlarının ne kadar olduğu araştırılıyor. Peki; 22 Nisan altın fiyatları ne kadar? İşte tüm fiyatlar...

Haber 22-04-2022 06:29

Trading nedir? Borsada trade etmek ne demek?

Trading veya trade etmek ticaret yapmak anlamına gelir. Trade etmek insanlık tarihi kadar eski bir para kazanma yöntemidir. Para kullanmadan önce takas yolu ile para kullanmaya başladıktan sonra ise para aracılığıyla trade edilmiştir. Günümüzde de fiziksel ürünlerden itibari paralara kadar her şeyin ticareti yapılmaktadır. Bir şeyi alıp satmak veya değiş tokuş etmek anlamında kullanılan trading nedir? Trader kimdir?

Finans 21-04-2022 15:34

Scalp ne demek? Scalping trade nedir, nasıl çalışır?

Scalping, yatırımcıların kazanmak için izlediği pek çok farklı stratejidne biridir. Scalping'i tercih eden yatırımcılar al-sat işlemleri gerçekleştirerek kar elde eder. Elde edilen kar payının büyük olması isteniyorsa dikkat edilmesi gereken noktalar vardır. Burada temel kural fazla kar isteyen yatırımcıların büyük yatırımlar yapmasıdır. Yatırımcıların az zamanda kazanç elde etmesine yarayan scalp pozisyon nedir?

Finans 20-04-2022 11:20

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI 15 Nisan 2022! Tam, yarım, çeyrek, gram altın fiyatı kaç TL? 15 Nisan 2022 Cuma

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI 15 Nisan 2022 günü de alım satım yapmak isteyen kişiler ile yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Öte yandan tam, yarım, çeyrek, gram altın fiyatı düğün sezonunun yaklaşması sebebiyle de merak konusu oldu. Peki Tam, yarım, çeyrek, gram altın fiyatı kaç TL? 15 Nisan 2022 Cuma gününün güncel fiyatları haberimizde...

Finans 15-04-2022 07:30

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI 14 Nisan 2022! Tam, yarım, çeyrek, gram altın fiyatı kaç TL? 14 Nisan 2022 Perşembe

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI 14 Nisan 2022 günü de en çok araştırılan konular arasında bulunuyor. Bugün de tam, yarım, çeyrek, gram altın fiyatı vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Düğün sezonunun yaklaşması sebebiyle birçok kişi 14 Nisan 2022 Perşembe gününün güncel fiyatlarını merak ediyor. Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar da konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Peki Tam, yarım, çeyrek, gram altın fiyatı kaç TL? 14 Nisan 2022 Perşembe gününün güncel fiyatları haberimizde...

Finans 14-04-2022 07:27

CANLI ALTIN FİYATLARI 13 Nisan 2022! Tam, yarım, çeyrek, gram altın fiyatı kaç TL? 13 Nisan 2022 Çarşamba

CANLI ALTIN FİYATLARI 13 Nisan 2022 Çarşamba günü tam, yarım, çeyrek, gram altın fiyatı vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırım yapmak isteyenler de dahil olmak üzere, düğün sezonunun yaklaşması sebebiyle birçok vatandaş konuya ilişkin araştırma yapıyor. Peki Tam, yarım, çeyrek, gram altın fiyatı kaç TL? 13 Nisan 2022 Çarşamba gününün güncel fiyatları haberimizde...

Finans 13-04-2022 07:15

Altın fiyatları son dakika 12 Nisan 2022! Tam, yarım, çeyrek, gram altın fiyatı kaç TL? 12 Nisan 2022 Salı

Altın fiyatları son dakika gelişmeleri ve tam, yarım, çeyrek, gram altın fiyatı vatandaşlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar ile düğün sezonunun yaklaşması sebebiyle birçok kişi tarafından en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki Tam, yarım, çeyrek, gram altın fiyatı kaç TL? 12 Nisan 2022 Salı gününün güncel fiyatları haberimizde...

Finans 12-04-2022 07:19

Fransa seçimleri: Macron, Le Pen ve iki farklı vizyon

Biri kendisini siyasi yelpazenin merkezinde konumlandıran bir liberal, diğeriyse aşırı sağcı. Fransa'da iki cumhurbaşkanı adayı Emmanuel Macron ve Marine Le Pen, ülkye çok farklı iki vizyon sunuyor. Peki, kazanma şansları ne?

Haber 12-04-2022 05:31

Temettü nasıl alınır? Temettü hakkı almak için ne zaman hisse alınmalı?

Bir işletmenin elde ettiği dönemlik karın; nakit ya da hisse senedi olarak şirket ortaklarına pay şeklinde dağıtılması temettü olarak tanımlanır. Temettü almak ya da buna hak kazanmak için öncelikle hisse senedi sahibi olmak gerekir. Genel kurul kararı ile dağıtılacağı tarih belirlenip hissedarlara duyurulan temettü, finans piyasasında önemli bir yatırım aracı olarak görülür. Temettü nasıl alınır?

Finans 11-04-2022 15:37

FUD nedir? Kripto para piyasasında FUD teriminin anlamı ne demek?

Yatırım dünyasını etkileyen bazı haberler gerçeğe dayalı olmayabilir veya olduğundan daha etkili görülebilir. Bu tür haberlere FUD denmektedir. FUD yaymak terimi, özellikle kripto para piyasasında oldukça yaygındır. Borsaları manipüle eden FUD nedir?

Finans 11-04-2022 15:26