Yavuz Ağıralioğlu Haberleri

Koltuğuna talip olduğu Akşener'e övgü dolu sözler! Ümit Özdağ, Yavuz Ağıralioğlu ve Durmuş Yılmaz'ı birlikte andı

İYİ Parti'nin bir sonraki genel başkanı olmak için adaylığını ilan eden Genel Başkan Yardımcısı Tolga Akalın, partiden ayrılan isimlerle ilgili ilginç bir çıkışa imza attı. Ümit Özdağ, Yavuz Ağıralioğlu ve Durmuş Yılmaz'ı aynı cümlede anan Akalın, geçtiğimiz günlerde partideki görevlerinden istifa eden Bilge Yılmaz için de "mutlaka ve mutlaka" vurgusuyla dikkat çekti.

Haber 08-04-2024 16:40

YRP İstanbul'dan kimi aday gösterecek? Fatih Portakal teklif götürülen o ismi açıkladı: Hadi canım dedim

31 Mart'ta yapılacak seçimler için geri sayım sürüyor. Bir önceki seçimlerde aldığı oy oranıyla sürpriz parti olan Yeniden Refah Partisi yerel seçimlerde İstanbul, Ankara ve İzmir'de kendi adaylarını çıkartacaklarını duyurdu. Bu karar sonrası gözler açıklanacak adaya çevrilirken, gazeteci Fatih Portakal canlı yayında adaylık teklifi götürülen ismi açıkladı. Portakal, o ismi duyunca "Hadi canım dedim" dediğini aktardı.

Haber 05-02-2024 20:39

Yeni parti geliyor! Yavuz Ağıralioğlu kolları sıvadı, canlı yayında açıkladı: 'Tayyip Bey'i çok iyi izliyorum'

İYİ Parti'den sert sözlerle ayrılan eski milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, yeni parti için kolları sıvadı. Katıldığı canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulunan Ağıralioğlu, "Partiyi kurmak kolay ancak milletin kalbine kurmak zordur. Zor olanı yapacağız, milletin umuduna kuracağız partiyi" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yakından takip ettiğini belirten Ağıralioğlu, "Ben Tayyip Bey'e çok iyi bakıyorum. Yani onu iyi izliyorum" diye konuştu.

Haber 28-09-2023 09:22

Akşener'e Ağıralioğlu'ndan yalanlama geldi! Paylaşımı dikkat çekti: Hanımefendi çok yorgun ve üzgün olduğu için...

Eski İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yaptığı açıklamalara sosyal medyadan yanıt verdi. Ağıralioğlu, Akşener'in altılı masa ile ilgili yaptığı açıklamayla ilgili “Hanımefendi çok yorgun ve üzgün olduğu için hatırlamıyor ya da duymamış olabilir; 'Sayın Rıdvan Uz gibi düşünüyorum.' dedim” ifadelerini kullandı.

Haber 07-09-2023 08:29

Yeni parti kuracağı iddia ediliyordu! Yavuz Ağıralioğlu'dan dikkat çeken sözler: 'Akşener varken yapmam'

Yeni parti kuracağı iddia edilen Yavuz Ağıralioğlu'dan gündem yaratacak açıklamalar geldi. "Memleketimiz için ne yapmamız gerekiyorsa yerine getireceğim" diyen Ağıralioğlu, olası bir belediye başkanlığı adaylığı içinse net konuştu. "Akşener'den başka İYİ Parti'yi ayakta tutacak kimse yoktur" ifadelerini kullanan Ağıralioğlu'nun "Akşener 'Ben artık bırakıyorum, torunlarımı seveceğim, gelin üçüncü bir yol için milletin istikbaline koşun' derse koşarım. Akşener varken yapmam" sözleri dikkat çekti.

Haber 20-06-2023 21:19

Herkes İmamoğlu ve Yavuz Ağıralioğlu'ndan beklerken sürpriz hamle gelebilir! Hep Akşener'in yanındaydı 'yeni parti' mesajı...

Türk siyaseti seçim sonrası oldukça hareketli günler geçiriyor. Mayıs ayındaki seçimlerde istediği sonucu alamayan Millet İttifakı'nda her hafta yeni bir gelişme yaşanıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni bir parti kurma konusunda çalışmasının olmadığını açıklamıştı. İYİ Parti'deki istifa sonrası kulisler hareketlendi.

Haber 19-06-2023 15:54

İYİ Parti'den istifası ses getirmişti... Yavuz Ağıralioğlu canlı yayında duyurdu: Gerekirse parti kuracağız

14 Mayıs seçimleri öncesi İYİ Parti'den istifa kararı alan 27. Dönem İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. "Parti kurmak gerekiyorsa kuracağız" diyen Ağıralioğlu, yeni bir dil inşa edeceklerini duyurdu. İşte haberin detayları...

Haber 07-06-2023 22:28

Kılıçdaroğlu'nun adaylığına 'dayatma' demişti, seçim sonuçları sonrası Yavuz Ağıralioğlu paylaştı

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tur sonuçlarının açıklanmasının ardından Yavuz Ağıralioğlu'ndan açıklama geldi. 14 Mayıs'ta yapılan seçimlerin öncesinde İYİ Parti'den istifa eden Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıkan Ağıralioğlu, yaptığı açıklamada Erdoğan'ı tebrik etti. Ağıralioğlu, "Millet iradesi tecelli etti" ifadelerini kullandı.

Haber 28-05-2023 21:28

Son dakika: İYİ Parti'den istifası ses getirmişti... Yavuz Ağıralioğlu sessizliğini bu sözlerle bozdu: Seçim sonucunu öngördüm

Son dakika haberine göre, 14 Mayıs seçimleri öncesinde İYİ Parti'den istifa eden 27'nci Dönem İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. 14 Mayıs seçimlerine değinen Ağıralioğlu, "Hassasiyetlerimi milletle paylaşırken ben bedelini ödemeye göze aldığım bir karara mahkum oldum. Seçim sonucunu öngördüm." dedi.

Haber 20-05-2023 19:48

Seçime sayılı günler kala İYİ Parti'den istifa etmişti! Yavuz Ağıralioğlu'ndan dikkat çeken paylaşım: 'Süreç, Türk Milleti’nin terazisindedir'

14 Mayıs seçimleri öncesinde İYİ Parti'den partiden istifa eden Yavuz Ağıralioğlu, sosyal medyadan seçimlerle ilgili bir paylaşım yaptı. Yapılan paylaşımda "Biz, tenkitlerimizi ve itirazlarımızı kamuoyuyla paylaşmıştık. Bu şerhlerimizin haklı çıktığı; terör örgütlerine mesafesizliğin, dayatma ve baskıların Türk Milleti nezdinde güvensizliğe, tepkiye sebep olduğu bir seçim sonucu ortaya çıkmıştır" dedi.

Haber 16-05-2023 09:40

Çok sert sözlerle İYİ Parti'den istifa etmişti! Yavuz Ağıralioğlu'ndan dikkat çeken 'Bayraktar' paylaşımı: Ayaklarına taş değmesin

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilmesi ve o süreçte yaşananlara yönelik çok sert ifadeler kullanarak İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'ndan dikkat çeken bir paylaşım geldi. TEKNOFEST 2023’ü ziyaret eden Ağıralioğlu, paylaştığı mesajında "Ayaklarına taş değmesin. Var olsunlar." ifadelerini kullandı.

Haber 30-04-2023 07:18

İftar buluşması kulisleri hareketlendirdi! İddialar gündem oldu, Davut Güloğlu açıklama yaptı: İstifa sonrası Yavuz Ağıralioğlu...

Dün akşam iki siyasinin bir araya geldiği görüşme dikkat çekti. Partinin beste çalışmalarını da yürüten, Cumhur İttifakı üyelerinden Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkan Başdanışmanı Davut Güloğlu, partisinden istifasıyla çok konuşulan isimle iftar yaptı. Görüşmenin ardından gündem olan iddialara Güloğlu sosyal medyadan yanıt verdi.

Haber 07-04-2023 11:28

Son dakika | Yavuz Ağıralioğlu'ndan istifa açıklaması! Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceğim demişti... Temennim seçim sonucu yüzde 75 - yüzde 25 bitsin

Son dakika haberi: Son günlerde siyasetin gündemine damgasını vuran gelişmelerden biri Yavuz Ağıralioğlu'nun sert tepkisi ve İYİ Parti'den istifa kararı oldu. Mecliste istifasına ilişkin açıklama yapan Ağıralioğlu "Açıklamalarımla partimin siyasi olarak mutabık kaldığı zemini gölgeler hale geldim. Arkadaşlarıma yük haline geldim. Ben kendimi yük olma alanından çekiyorum. Siyaseti ilkeyle yapacağım" dedi. Ağıralioğlu seçim sonucunun yüzde 75 - yüzde 20 gibi bir sonuçla bitmesi dileğini açıkladı.

Haber 29-03-2023 14:12

Ağıralioğlu, Akşener'in evine gitti teklifini iletti ama... Çok sert yanıt: O iş bitti! 'AK Parti'den teklif alırsa...'

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceğini açıklayan ve sert sözlerle eleştiren İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu istifa kararı aldı. Bugün İYİ Parti lideri Meral Akşener'le görüşmesi beklenen Ağıralioğlu'nun, istifa haberini televizyondan duyurması üzerine Akşener'in görüşmeyi iptal ettiği belirtildi. Söz konusu gelişmeler gündem yaratırken, istifa sürecinin perde arkasıyla ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

Haber 29-03-2023 09:49

Son dakika: Açıklamalarıyla gündem olmuştu! İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'dan istifa kararı

Son dakika haberine göre, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla gündem olan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'ndan dikkat çeken bir açıklama geldi. "Meral Akşener ile vedalaşmaya gidiyorum." dediği öğrenilen Yavuz Ağıralioğlu partisinden istifa etti. Karar sonrası İYİ Parti'den ilk açıklama geldi. İşte son dakika istifa haberinin detayları...

Haber 28-03-2023 18:42

'Taban tabana zıt bir arkadaşım...' Ağıralioğlu'nun 'Oy vermem' çıkışına, İYİ Partili Özlale bu sözlerle yanıt verdi!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceğini açıklaması gündem yarattı. Konuyla ilgili peş peşe açıklamalar gelirken, İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale söz konusu açıklamaların partisini üzdüğünü belirtti. Ağıralioğlu ile taban tabana zıt görüşlerde olduğunu belirten Özlale, "Kemal Bey'i bu ülkenin cumhurbaşkanı yapacağız. Bütün gücümüz, motivasyonumuz bu" diye konuştu.

Haber 28-03-2023 10:36

Kılıçdaroğlu'na oy verecek mi? İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu canlı yayında açıkladı

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla siyaset gündemine oturan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, katıldığı bir televizyon yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Ağıralioğlu, "CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy verecek misiniz?" sorusuna ise "Kırgın, kızgın, üzgün oy verileceği duyulsun istiyorum. Görülsün ki, İYİ Parti kırıldı." ifadelerini kullandı.

Haber 24-03-2023 18:34

HDP'den gündem olacak 'Yavuz Ağıralioğlu' çıkışı 'Dilimizi ısırıyoruz! Çünkü...' Sözleri çok konuşulmuştu

14 Mayıs'taki seçimler yaklaşırken siyaset gündeminde birbirinden önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun TBMM'de düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamalar ve sert eleştirileri çok konuşuldu. Peş peşe siyasiler o sözlere ilişkin açıklama yaparken bir açıklama da HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan'dan geldi. Paylan canlı yayında Ağıralioğlu için 'Ona karşı bir araba laf söyleyebilirim ama dilimizi ısırıyoruz' şeklinde konuştu.

Haber 24-03-2023 11:15

AK Parti ve MHP'den teklif aldı mı? İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu merak edilen soruyu yanıtladı

Siyasete bu sefer de İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun açıklamaları damga vurdu. İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında çok sert ifadeler kullanarak "Milletin umuduna pusu kurulmasına rahatsızız" demişti. İYİ Parti'den istifa edeceği iddia edilen Ağıralioğlu, AK Parti veya MHP'den teklif alıp almadığını açıkladı.

Haber 24-03-2023 09:19

İYİ Parti’den Yavuz Ağıralioğlu açıklaması! Meral Akşener’in haberi var mıydı? GİK'i işaret etti: Disiplin işlemi...

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı'nın ortak adayı belirlenmesi sürecine itiraz eden İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu'nun geçtiğimiz günlerde yaptığı zehir zemberek açıklamaların ardından gözler İYİ Parti cephesine çevrildi. Ağıralioğlu'nun bu çıkışından Meral Akşener'in haberinin olup olmadığına ilişkin İYİ Parti'den açıklama geldi. Genel Başkan Yardımcısı Yüksel, süreçle ilgili 'GİK' detayına dikkat çekerken Ağıralioğlu hakkında disiplin işlemi başlatılıp başlatılmayacağına da yanıt verdi.

Haber 24-03-2023 08:16

Yavuz Ağıralioğlu'nun sözleri gündem olmuştu! CHP Grup Başkanvekili Özkoç'tan açıklama: Kendisini bağlar

İYİ Parti milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, düzenlediği basın toplantısında "Güçlendirilmiş-İyileştirilmiş Parlamenter Sistem diye yola çıkılıp 'Güçlendirilmiş-İyileştirilmiş Kemal Kılıçdaroğlu' memleketin önüne sunuldu." ifadelerini kullanmıştı. Ağıralioğlu'nun sözleri siyaset kulislerini hareketlendirdi. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "İYİ Parti ile birlikte hareket ediyoruz. Ağıralioğlu'nun düşünceleri kendi şahsi düşünceleridir, kendisini bağlar" dedi.

Haber 23-03-2023 17:09

Yavuz Ağıralioğlu'nun sözleri gündem yaratmıştı! Millet İttifakı'ndan ilk tepki 'Kimin ağzına sakız olduğuna...'

14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlere doğru siyaset gündeminde dikkat çeken tartışmalar yaşanıyor. Son olarak İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun TBMM'de düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamalar büyük gündem yaratmıştı. Ağıralioğlu'nun gerilim yaratacak sözlerine Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'dan ilk tepki geldi. Uysal, "Sözlerin kimin ağzına sakız olduğuna dikkat etmek lazım. İktidarın istediği bu tür sözlerdir" dedi.

Haber 23-03-2023 14:10

Yavuz Ağıralioğlu hakkında duyduklarını anlattı kimse inanamadı! ‘Uçuk bir şey duydum ve şoke oldum’

İYİ Parti milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’nun yaptığı çıkış sonrası Ankara kulislerinde ortalık karıştı. Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, Ağıralioğlu hakkında duyduğu iddiaları tek tek açıklarken “Uçuk bir şey duydum ve şoke oldum. Dedim iyice saçmaladınız. Çok şaşırmıştım mesela deli misiniz adam İYİ Parti’de falan diye tepki vermiştim ama ciddi ciddi konuşuluyordu” ifadelerini kullandı. İşte Ankara kulislerinde Ağıralioğlu hakkında konuşulan o iddiaların detayları…

Haber 23-03-2023 08:16

CHP'nin tavrı merak ediliyordu! Yavuz Ağıralioğlu'nun sözleri canlı yayında sorulunca... Başka soru sorun

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu'nun Millet İttifakı'nın diğer paydaşları ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'yla ilgili yaptığı çok sert açıklamalar gündem oldu. Söz konusu açıklamalara CHP'nin ne yanıt vereceği merak konusu olurken, canlı yayında CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'a Ağıralioğlu'nun açıklamaları soruldu.

Haber 23-03-2023 07:47

'Bana değil sen kendine söyle' Ağıralioğlu gerilimi televizyona da sıçradı! 'Anlamıyorsun filan bunları geçelim' O sözlere 'Pişmiş aşa su katmak' yorumu

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun TBMM'deki basın toplantısında kullandığı sert ifadeler gündem yarattı. Siyaset gündeminde gerilime yol açan o sözler, televizyona da sıçradı. Habertürk canlı yayınında Habertürk yazarı Sevilay Yılman ile Habertürk yazarı Nasuhi Güngör arasında dikkat çeken bir tartışma yaşandı. Yılman, Ağıralioğlu'nun konuşması için 'Parti suçu' tanımlamasını yapınca ortalık karıştı. Yılman "Ortada duralım" deyince Güngör "Sen kendine söyle bana değil" dedi.

Haber 22-03-2023 18:04

SON DAKİKA: İYİ Parti'de Kılıçdaroğlu ve HDP çatlağı! Yavuz Ağıralioğlu'ndan zehir zemberek sözler: Masada pusu kuruldu, şantaja razı olmayacağız

Son dakika haberi: CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilmesinden rahatsızlık duyduğu iddia edilen İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, basın toplantısında konuştu. Çok sert ifadeler kullanan Ağıralioğlu, "Milletin umuduna pusu kurulmasına rahatsızız" dedi. Millet İttifakı'nın diğer paydaşları için eleştirilerde bulunan Ağıralioğlu, HDP için ise "Sizin oylarınızla pazarlık yaptığınız masada şantaj yapmanıza razı olmayacağız" dedi.

Haber 22-03-2023 15:00

İYİ Parti'de sürpriz istifa iddiası! Kılıçdaroğlu hakkındaki o sözleri sonrası 'Kulağı çekilsin' çıkışı gelmişti...

Millet İttifakı'nda sular durulmuyor. 6'lı masanın adaylık sürecinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in tutumu gündemi bir anda değiştirmişti. İYİ Parti'de şimdi de HDP krizi yaşandığı iddia edildi. İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun istifa edeceği, şimdilik bunun bastırıldığı öne sürüldü.

Haber 14-03-2023 09:19

Akşener'den dikkat çeken yufka yürekli çıkışı! Kılıçdaroğlu'nun adaylığıyla ilgili polemik yaratan sözlerin ardından Kulak çekme çağrısı gelmişti

2023 seçimlerine yaklaşılırken siyaset gündeminin bir numaralı konusu cumhurbaşkanı adaylığı olmaya devam ediyor. Polemiklerin yaşandığı adaylık konusunda İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu'ndan gelen açıklama yeni bir tartışmanın fitilini ateşlemişti. CHP'li Engin Altay'dan "Kulağı çekilecekse evin reisi çeker" şeklinde sert bir tepki gelmiş ve bu sözleriyle Altay İYİ Parti lideri Meral Akşener'e çağrıda bulunmuştu. Akşener'in son konuşmasındaki "Yufka yürekliler" çıkışı bir kez daha gündem yarattı.

Haber 30-11-2022 16:38

Kılıçdaroğlu ve camii safları çok konuşulmuştu... Akşener'in başdanışmanından Yavuz Ağıralioğlu sözleri: 'Ben gittim baktım'

İYİ Parti ile CHP arasında Kılıçdaroğlu'nun olası adaylığı üzerinden yaşanan gerginlikte yeni perdede İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'na kendi partisinden eleştiri geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski doktoru, İYİ Partili Turhan Çömez, Ağıralioğlu'nun "cami safları" söylemi için "Vahim bir hataydı" derken "Yavuz bey bu lafı söyledikten sonra camilere gittim baktım, sol taraf hep" dolu diye konuştu.

Haber 16-11-2022 15:36

İYİ Parti ile CHP arasında Kılıçdaroğlu gerginliği! ‘Kraldan çok kralcı’ tepkisi dikkat çekti…

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığı hakkında İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu’nun ‘kazanamayacağına ilişkin endişemiz var’ açıklamasına CHP’den yanıtlar peş peşe gelirken CHP Grup Başkanvekili Engin Altay’ın kullandığı ifadeler dikkat çekti. Altay, Ağıralioğlu için ‘kraldan çok kralcılık yapıyor’ ifadesini kullandı. İşte İYİ Parti ile CHP arasında tartışma yaratan o açıklamalar….

Haber 16-11-2022 07:26

SON DAKİKA | İYİ Parti'den gündem yaratacak çıkış! Adaylık için canlı yayında isim verdi: Açık ara önde

Son dakika: Türkiye adım adım seçime yaklaşırken özellikle Millet İttifakı'nın kimi aday olarak göstereceği merak konusu oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının konuşulduğu bugünlerde İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ağıralioğlu yapılan anketlerde öne çıkan ismi açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 13-11-2022 13:44

Trabzonspor-Antalyaspor maçında dikkat çeken kare! Bakan Soylu, Bakan Varank, Bakan Muş ve Bakan Karaismailoğlu maçı birlikte izledi... Yanlarında İYİ Partili isimler de vardı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 35. hafta maçında Fraport TAV Antalyaspor ile Medical Park Stadı’nda karşılaştı. Trabzonspor-Antalyaspor maçından dikkat çeken bir kare geldi. Mücadeleyi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu birlikte izledi. Maçı izleyenler arasında İYİ Partili isimler de vardı.

Haber 30-04-2022 22:35

Yavuz Ağıralioğlu: İYİ Parti'den ayrılmayacağım, iyilik adına mücadeleye devam edeceğim

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in geçen hafta yaptığı değişiklikte Başkanlık Divanı'nda yeniden görev vermediği İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, partisinden ayrılacağı iddialarına "İyilik adına mücadele etmeye devam edeceğim" açıklamasıyla nokta koydu.

Haber 06-04-2022 13:12

İYİ Parti'deki divan değişikliğiyle dikkatleri çekmişti! Yavuz Ağıralioğlu'ndan flaş açıklama: 'Genel Başkanımla görüşeceğim'

Geçtiğimiz günlerde partideki görevinin değişmesi tartışmalara neden olan İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu önemli mesajlar verdi. İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'e sahur vakti mesaj attığı da ortaya çıkan Ağıralioğlu, Başkanlık Divanı'ndan çıkarılmasıyla ilgili konuştu.

Haber 06-04-2022 12:12

Yavuz Ağıralioğlu'ndan Meral Akşener'e sahur vakti mesaj! Rencide edici dedi, yeni gelişmeyi duyurdu

İYİ Parti'de Meral Akşener'in kararıyla 'A Takımı'ndan çıkarılan Yavuz Ağıralioğlu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Görevden alındığını televizyondan öğrendiğini belirten İYİ Partili Ağıralioğlu, "Benim gibi birine bu şekilde görev değişikliği yaptırılmaz. En rencide edici olan kısmı, benim ve sizin aynı anda öğrenmemizdi" diyerek Akşener'e sitem etti. Öte yandan sahur vakti Akşener'e mesaj attığını da açıklayan Ağıralioğlu, İYİ Parti lideriyle yüz yüze görüşeceklerini duyurdu.

Haber 04-04-2022 14:42

Yavuz Ağıralioğlu hakkında bomba BBP iddiası! Ağıralioğlu ilk kez konuştu...

İYİ Parti’deki kadro değişikliği sonrasında Ankara kulislerinde çok konuşulacak iddialar dolaşmaya başladı. Yavuz Ağıralioğlu'nun İYİ Parti'den istifa ederek Büyük Birlik Partisi'ne geçeceği ve Genel Başkan olacağı iddia edildi. Barış Yarkadaş söz konusu BBP ve Yavuz Ağıralioğlu iddiası için çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o iddianın detayları ve Ağıralioğlu'ndan görevden alındıktan sonra gelen ilk açıklama...

Haber 01-04-2022 12:26

Meral Akşener'den flaş 'aday' hamlesi! Ankara kulislerinde herkes bunu konuşuyor

İYİ Parti'nin 'A Takımı'nda yapılan değişiklikler Ankara kulislerini hareketlendirdi. Teşkilatlardan sorumlu Koray Aydın’ın başka bir göreve getirilmesi İYİ Parti lideri Akşener'in 'ortak aday' hamlesi olarak görüldü. İddialara göre Akşener, ortak aday konusunda çıkabilecek çatlak seslerin önüne geçmek istiyor.

Haber 01-04-2022 07:35

SON DAKİKA | İYİ Parti'de 'A Takımı' değişti! Meral Akşener'den sürpriz Koray Aydın ve Yavuz Ağıralioğlu kararı...

Son dakika haberi: İYİ Parti'nin 'A Takımı' değişti. Genel Başkan Meral Akşener, son dönemdeki çıkışlarıyla Millet İttifakı ortağı CHP'yi rahatsız ettiği iddia edilen Yavuz Ağıralioğlu'nu A Takımı'ndan tamamen çıkardı. Teşkilattan sorumlu Koray Aydın ise Siyasi İşler Başkanlığı’na alınırken, teşkilatlar doğrudan Akşener'e bağlandı.

Haber 30-03-2022 16:17

Biz olmasak CHP ne kadar oy alabiliyor? diyen İYİ Partili Ağıralioğlu'na CHP'den yanıt

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Faik Öztrak, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu'nun "Biz olmasak mesela CHP ne kadar oy alabiliyor Cumhur İttifakı'ndan?" sözlerine ilişkin, "Millet İttifakı olarak herkesin düşüncelerini özgür ifade etmesi için mücadele ediyoruz. Hepimizin farklı değerlendirmeleri olabilir. Biz CHP olarak herkesin oyuna talibiz" dedi.

Haber 31-01-2022 17:13

İYİ Partili Ağıralioğlu'ndan HDP'ye açılan kapatma davasına ilişkin açıklama

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, HDP'ye açılan kapatma davasıyla ilgili, "HDP, PKK'ya savaş açmak zorundadır. Açmadığı müddetçe, terörün gölgesinde kalıp, meşruiyet alanını kendi kendine kapatacaktır" dedi. Ağıralioğlu, "Seçilmiş olmak, suç işleme hürriyeti gibi anlaşılmamalı. Seçilmiş olmak, terör organizasyonlarına münasebetsiz irtibatların kalkanı haline getirilmemelidir." ifadelerini kullandı.

Haber 19-03-2021 01:40

İYİ Parti-HDP gerilimi büyüyor! Yavuz Ağıralioğlu'ndan Sırrı Süreyya Önder'e sert yanıt

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in açıklamaları sonrası başlayan tartışma büyüyor. HDP'li Sırrı Süreyya Önder'in "Dün bize aracı gönderen, 'Şurada kiminle çalışalım? Şunu nasıl yapalım?' diye fikrimizi merak eden bir siyasal parti, bugün bize koordinat biçemez" sözlerine yanıt veren İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, "Partimizde, evlatlarımızın katillerine katil diyemeyen HDP'ye fikrini, zikrini sorabilecek bir tane alçak yoktur" dedi.

Haber 12-05-2020 09:59

İYİ Parti Sözcüsü Ağıralioğlu: Şehitler ölmez ama devletin dili ölmüştür

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, düzenlediği basın toplantısında "Şehitler ölmez ama devletin dili ölmüştür. Devletin vazifesi şehitler tepesini doldurmak değildir, yaşatma iradesiyle görünebilmektir" ifadelerini kullandı.

Haber 29-02-2020 19:10

İYİ Parti'den HDP'nin çağrısına yanıt geldi: CHP evet derse biz yokuz

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, HDP'nin 'şeffaf ittifak' çağrısını değerlendirdi. Ağıralioğlu, "CHP evet derse, biz yokuz. Biz, PKK ile mesafesini ayarlayamamış, 'PKK terör örgütüdür diyememiş' HDP'nin olduğu bir ittifak bileşeni değiliz, asla değiliz." ifadelerini kullandı.

Haber 27-02-2020 11:18

Bahçeli'nin 'istifa' açıklamasına İYİ Parti'den ilk yorum!

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, partisinden istifalara ilişkin, "Terör, teröre müsamaha imalarını nezaketsizlik sayıyoruz. Bu anlamda duruşu net bir partiyiz. İstifaların devam edeceğini düşünmüyoruz." derken MHP lideri Devlet Bahçeli'nin "Türkiye'nin siyasi istikrara, birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bir dönemde hiçbir siyasi partide istikrarsızlık söz konusu olmamalıdır" açıklamasıyla ilgili "Devlet Bey'in açıkladığı şeyi beğendim" dedi.

Haber 18-02-2020 14:31

İYİ Parti Sözcüsü Ağıralioğlu: Suriye'de atılacak doğru adımları destekleriz

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, "İYİ Parti olarak, Suriye'de hükûmetin atacağı doğru ve makul adımları tereddütsüz destekleyeceğimizi, yanlış ve mahzurlu adımlarda da bütün gücümüzle hükûmetin karşısında olacağımızı kamuoyuna da tekraren bildiriyoruz" dedi.

Haber 06-02-2020 15:14

İYİ Parti Sözcüsü Ağıralioğlu: Bütün milleti bir ve beraber ederek yürümeliyiz

İYİ Parti Sözcüsü Ağıralioğlu: "Bütün milleti bir ve beraber ederek yürümeliyiz"

Haber 15-12-2019 17:46

İYİ Parti'den Soçi Mutabakatı'yla ilgili açıklama

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, "Soçi Mutabakatı'nın neticelerinin, milletimiz adına takipçisi ve bu istikametteki her doğru adımın da destekçisi olacağız." dedi.

Haber 23-10-2019 14:44

İYİ Parti'den CHP'li Tanrıkulu'na tepki: Münasebetsiz bir cümle

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun, Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin sözlerine tepki göstererek, "Bununla ilgili sanıyorum ki CHP gereğini yapacak; çünkü münasebetsiz bir cümle. Neticesinde ABD Başkanı Trump'ın dediklerinden de çok farklı bir cümle değil bu" dedi.

Haber 16-10-2019 13:58

İYİ Partili Ağıralioğlu'dan HDP açıklaması

İYİ Parti Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu, HDP Grup Başkanvekili Fatma Kurtulan'ın partilerini kastederek, 'HDP'nin oylarıyla o koltuklarda oturuyorsunuz' sözüne 'Biz seçim sürecinde CHP ile ittifak yaptık ve ittifak bileşenlerimiz arasında HDP yok.' ifadesiyle karşılık verdi.

Haber 05-07-2019 16:55