Yerçekimi Haberleri

Yer çekimi nasıl yazılır, yer çekimi yazımı nasıl olmalıdır? Yer çekimi ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçe kelime bakımında oldukça zengin ve içerisinde pek çok kelime grubu bulunan bir dildir. Bu kelime grupları içerisinde iki sözcüğün birleşerek yeni bir kelimeyi oluşturduğu kelimeler de mevcuttur. Dil kurallarına dikkat eden kişilerin en merak ettiği konu bu kelimelerin bitişik mi yoksa ayrı mı yazılması gerektiğidir. Günümüzde kelimelerin anlamları ve yazılışları hakkında bilgi alınabilecek pek çok kaynak mevcuttur. Peki, yer çekimi yazımı nasıl olmalıdır?

Egitim 22-05-2023 10:50

Sadece 10 dakika ayakta durabiliyor! Hastalığı doktorları şoke etti: Yerçekimine alerjim var

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan 28 yaşındaki Lyndis Johnson isimli bir kadın, doktorları şaşkına çeviren ve dünya genelinde az bilinen hastalığı nedeniyle günün 23 saatini yatakta geçiriyor. Yerçekimine alerjisi olduğunu ifade eden Johnson, yataktan kalktığında sadece 10 dakika ayakta durabiliyor. Daha uzun süre ayakta kaldığında ise kalp atışı hızlanıyor ve bayılacak gibi hissediyor.

Trend 31-08-2022 14:18

Yerçekimi

Yerçekimi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yerçekimi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.