Yerel Secim Sonuclari Haberleri

Güçlü ve tarafsız! Mynet seçime damga vurdu, Türkiye sonuçları Mynet'ten takip etti

Türkiye’nin en köklü dijital platformu olan, başından beri tarafsız yayıncılık anlayışıyla yoluna emin adımlarla devam eden Mynet seçimin en çok takip edilen internet sitesi oldu. Yerel seçimin heyecanı Mynet’te yaşandı.

Haber 02-04-2024 16:18

Ahmet Hakan'ın seçim yorumu viral oldu! Seçim sonuçlarından sonra bu sözlerle stüdyodan ayrıldı

AK Parti’nin 2024 yerel seçim sonuçlarının kesin olmayan ilk sonuçlarına göre büyük bir oy kaybı yaşaması ile ilgili Ahmet Hakan’ın yaptığı yorum sosyal medyada gündem oldu. Hakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yaşanan oy kaybı ile ilgili savunmak adına "Vatandaş 'Bu seçim yerel seçim, Erdoğan'la ilgili bir durum yok' diyor" ifadelerini kullandı. İstanbul, Ankara, İzmir sonuçlarının ardından Ahmet Hakan stüdyodan ayrıldı.

Finans 31-03-2024 22:18

İSTANBUL İL İL İLÇE İLÇE SEÇİM SONUÇLARI Sadece büyükşehirde değil ilçelerde de sürprizler var, Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu kazanıyor?

İşte İstanbul seçim sonuçları! Gözler yine her zaman olduğu gibi ülkenin kalbi olan İstanbul'daydı! Aylardır merakla takip edilen İstanbul seçim sonuçları belli oluyor! Ekrem İmamoğlu mu Murat Kurum mu kazanacak? İstanbul seçim sonuçları için nefesler tutulmuşken Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Şanlıurfa seçim sonuçları da ilgiyle takip edilen iller arasında. Ayrıca İstanbul'un Sarıyer, Üsküdar gibi ilçelerinde de rekabet yoğun, CANLI İSTANBUL SEÇİM SONUÇLARI burada!

Finans 31-03-2024 21:13

CANLI MERSİN seçim sonuçları! Mersin'de seçimi kim kazandı? Vahap Seçer mi Serdar Soydan mı Mahmut Bülent Özkan mı?

Mersin seçim sonuçlarıyla ilgili tüm ayrıntılar, anlık tablolar ve devam eden rekabet seçim sonuçları Mynet'te yayınlanıyor. Mersin, tüm partiler tarafından büyük öneme sahip. 2019'daki yerel seçimlerde CHP'nin adayı Vahap Seçer, Cumhur İttifakı'nı geride bırakarak belediye başkanı olmuştu. Kıyasıya bir yarışın olması beklenen Mersin seçim sonuçları 2024 yerel seçimlerinde de canlı olarak takip edilecek.

Finans 31-03-2024 20:52

Yerel Secim Sonuclari

Yerel Secim Sonuclari Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yerel Secim Sonuclari Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

CANLI MALATYA seçim sonuçları! Malatya'da seçimi kim kazandı? AK Parti adayı Sami Er mi, CHP adayı Veli Ağbaba mı? 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları

Türkiye 2024 yerel seçimleri için bugün sandık başına gitti. 61 milyon seçmenin oy kullanması beklenen yerel seçimlerde sandıklar 17.00’da kapandı ve oy sayım işlemlerine geçildi. Malatya seçim sonuçları da bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından şimdiden merak edilmeye başlandı. Bu seçimde Yeniden Refah Partisi’nin de bölgede güçlü olduğu da iddia ediliyor. Durum böyle olunca da Malatya yerel seçimlerinde yarışın AK Parti, CHP ve Yeniden Refah Partisi arasında geçeceği yorumları yapılmıştı.

Finans 31-03-2024 20:51

CANLI KOCAELİ SEÇİM SONUÇLARI! Kocaeli yerel seçimi kim kazandı? AK Parti mi, CHP mi? 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları

Kocaeli yerel seçim sonuçları ve oy oranları belli oldu. Türkiye 2024 yerel seçimleri için bugün sandık başına giderek oylarını kullandı. Pazar günü yapılacak seçim öncesi Kocaeli seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. 31 Mart yerel seçimlerinin sona ermesiyle beraber tüm il ve ilçe adaylarının oy oranları da oy sayımının başlaması ile birlikte belli olacak. İşte 2024 Kocaeli seçim sonuçları ve oy oranları ekranı...

Finans 31-03-2024 20:48

CANLI Kars seçim sonuçları! Kars'ta seçimi kim kazandı? CHP adayı Dindar Gültekin mi, MHP adayı Ötüken Senger mi, DEM parti adayı Kenan Karahancı mı?

Canlı Kars seçim sonuçları ve oy oranları araştırmaları hız kazandı. 2024 yerel seçimlerinin sona ermesiyle birlikte tüm il ve ilçe adaylarının oy oranları yayınlanıyor. Kars seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Kars’ta yarışın 3 parti arasında geçmesi bekleniyor. Peki, Kars'ta seçimi kim kazandı? mı? İşte tüm merak edilenler...

Finans 31-03-2024 20:46

İşte Türkiye genelinde partilerin oy oranı! 2024 yerel seçimlerinde hangi parti yüzde kaç oy aldı? CHP ilk kez birinci parti…

2024 yerel seçimlerinde oy verme işlemi tamamlandı, oyların sayımı ise sürüyor. Saat 20.17 itibarıyla sandıkların yüzde 25,87’i açıldı. CHP oyların 39,23’unu alırken, AK Parti’nin oy oranı yüzde 37,83 olarak belirlendi.

Haber 31-03-2024 20:27

Yeniden Refah Partisi sürprizi! Şanlıurfa, Yozgat yerel seçim sonuçları ne oldu?

Yeniden Refah Partisi’nin alacağı oy oranı 2024 yerel seçimlerinin en çok merak edilen konularının başında gelmişti. Cumhur İttifakı’ndan desteğini çekerek tek başına seçime girme kararı alan Yeniden Refah Partisi ne kadar oy almayı başaracak? sorusu yanıt buldu. Erbakan liderliğindeki YRP, büyük bir başarıya imza atarak Şanlıurfa ve Yozgat belediyelerini kazandı.

Finans 31-03-2024 19:04

İzmir seçim sonuçları CANLI! İzmir'de seçim yarışı devam ediyor, Hamza Dağ sürpriz yapar mı Cemil Tugay mı kazanacak?

Ülkemizin en güzide illerinden biri olan İzmir'de de seçim yarışı tüm hızıyla devam ediyor! CHP'nin aday gösterdiği Cemil Tugay kuşkusuz avantajlı olan taraf fakat seçim çalışmalarıyla yurt genelinde dikkat çeken AK Parti adayı Hamza Dağ da sürpriz yapma peşinde. İzmir'de Hamza Dağ mı Cemil Tugay mı kazandı? Canlı İzmir seçim sonuçları kaçta belli olacak?

Finans 31-03-2024 14:52

Canlı Beylikdüzü seçim sonuçları! Beylikdüzü'nde kim galip gelecek? Mehmet Murat Çalık mı Mustafa Günaydın mı?

Yerel seçim sonuçları için gözler İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve kentin en önemli ilçelerinden biri olan Beylikdüzü'ne çevrildi. CHP mevcut Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ı tekrardan aday gösterirken AK Parti Mustafa Günaydın'ı aday olarak gösterdi. Seçimin galibi Çalık mı olacak Günaydın mı? İşte Beylikdüzü'nde son durum....

Haber 30-03-2024 22:39

CANLI HAKKARİ SEÇİM SONUÇLARI! Hakkari yerel seçim sonuçları belli oldu mu? DEM Parti’nin adayı Mehmet Sıddık Akış mı, AK Parti’nin adayı İsmet Ölmez mi kazandı?

2024 yerel seçimleri sonuçları Hakkari’de de merakla bekleniyor. Hakkari’de seçmen bir yıl sonra bu kez yerel seçim için yeniden sandık başında! Hakkari’de yarışta önde olması beklenen iki parti var. Hakkari’de DEM Parti yarışa Mehmet Sıddık Akış ile AK Parti ise İsmet Ölmez ile katılıyor. İşte Hakkari yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm detaylar…

Haber 29-03-2024 21:01

Gümüşhane canlı seçim sonuçları! Gümüşhane yerel seçim sonuçları belli oldu mu? AK Parti’nin adayı Ercan Çimen mi, CHP adayı Bedri Ağaç mı kazandı?

Gümüşhane’de 2024 yerel seçimleri sonuçları merakla bekleniyor. Seçmen bir yıl sonra yeniden sandık başında! Yerel seçim sonuçları öncesinde heyecanlı bekleyiş Gümüşhane’de de devam ediyor. Gümüşhane’de yerel seçim heyecanı son ana kadar yaşanacak. AK Parti’nin adayı Ercan Çimen mi CHP’nin adayı Bedri Ağaç mı yoksa MHP’nin adayı Vedat Soner Başer mi seçimi kazanacak? İşte Gümüşhane yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm detaylar…

Haber 29-03-2024 20:23

Canlı Giresun seçim sonuçları! Giresun yerel seçim sonuçlarında kim önde? AK Parti’nin adayı Aytekin Şenlikoğlu mu, CHP adayı Fuat Köse mi?

2024 yerel seçimleri sonuçları merakla bekleniyor. Seçmen bir yıl sonra yeniden sandık başında! Yerel seçim sonuçları öncesinde heyecanlı bekleyiş sürerken 2019 seçimlerin çok az bir farkla AK Parti’nin ipi göğüslediği Giresun’da da seçim sonuçları merak ediliyor. Giresun’da yerel seçim heyecanı son ana kadar yaşanacak. Aytekin Şenlikoğlu ile AK Parti mi yoksa CHP’li Fuat Köse mi kazanacak? İşte Giresun yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm detaylar…

Haber 29-03-2024 17:11

Canlı Eskişehir seçim sonuçları! Eskişehir yerel seçim sonuçlarında kim önde? AK Partili Nebi Hatipoğlu mu, CHP adayı Ayşe Ünlüce mi?

Türkiye sandık başında! Seçmen bir yıl sonra bu kez de yerel seçimler için oy kullanacak. Yerel seçim sonuçları öncesinde heyecanlı bekleyiş sürerken yıllardır CHP yönetiminde olan Eskişehir bu kez el değiştirecek mi? Yılmaz Büyükerşen bu seçimde CHP’den aday olmadı yerine Ayşe Ünlüce aday gösterildi. AK Parti ise Nebi Hatipoğlu ile yarışa girdi. Peki Eskişehir’de 2024 yerel seçimlerinde AK Parti’nin adayı Nebi Hatipoğlu mu yoksa CHP’nin adayı Ayşe Ünlüce mi seçimi kazanacak?

Haber 29-03-2024 15:10

Erzurum canlı yerel seçim sonuçları! Erzurum seçim sonuçları öncesi AK Parti adayı Mehmet Sekmen mi, CHP adayı Atlıhan Atila mı, İYİ Parti adayı Fatma Canan Uçar mı kazanacak?

31 Mart yerel seçimleri ile birlikte Türkiye bir yıl sonra yeniden sandık başına gidiyor. Yerel seçim sonuçları öncesinde heyecanlı bekleyiş sürerken AK Parti’nin kalesi olarak bilinen Erzurum’da da başkanlık yarışı son ana kadar sürdü. Erzurum’da mevcut belediye başkanı Mehmet Sekmen mi İYİ Parti adayı Fatma Canan Uçar mı, CHP’nin adayı Atlıhan Atila mı kazanacak?

Haber 29-03-2024 12:26