Yeşim Erçetin Haberleri

Banyoda düştüğü söylenmişti! 'Şaibeli ölüm' dendi! Yeşim Erçetin dayanamadı açıkladı! 'Evin salonunda...

Yeşim Erçetin, 2022 yılında Fevzi Kardeseci ile Miami'de nikâh masasına oturmuştu. Ünlü isim, boşanma arifesinde olduğu eşinin ani ölüm haberini sosyal medyada duyurmuştu. Erçetin, eşinin ölümünün şaibeli olmadığını düşmeye bağlı, kafasını çarptığı, ve bu yüzden öldüğünü belirtmişti. Ünlü isim konuyla ilgili yeni bir açıklama yaptı. Erçetin, eşinin intihar ettiğini ifade etti.

Magazin

Eşinin cansız bedenini banyoda bulmuştu! Yeşim Erçetin'in eşi Fevzi Kardecesi'nin ölümüyle ilgili bomba iddia! 'Eve gittiğinde...'

Eski manken Yeşim Erçetin iki yıl önce nikah masasına oturduğu eşi Fevzi Kardeseci evinin banyosunda ölü bulundu. Boşanma aşamasında olduğu eşinin cansız bedenini Yeşim Erçetin'in bulduğu ortaya çıkmıştı. Fevzi Kardecesi'nin ölümüyle ilgili bomba bir iddia gündeme geldi.

Magazin

Ülkeyi terk etmişti! Şiddet gördüğünü açıklayan Yeşim Erçetin kocasının ani ölümüyle şoke oldu

2 yıl önce Fevzi Kardeseci ile evlenip Amerika’ya yerleşen şarkıcı Yeşim Erçetin geçtiğimiz günlerde eşinden şiddet gördüğünü açıklamıştı. Erçetin yüzünün halini paylaşarak "Arkadaşımın evine sığındım" demişti. Ünlü isim eşinin ani ölümüyle yıkıldı ve paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin

Her şeyi bırakıp eşi için Amerika'ya yerleşmişti! Yeşim Erçetin kocasından şiddet gördü

2 yıl önce Fevzi Kardeseci ile evlenip Amerika’ya yerleşen şarkıcı Yeşim Erçetin eşinden şiddet gördüğünü açıkladı. Erçetin yüzünün halini paylaşarak "Arkadaşımın evine sığındım" dedi.

Magazin

Yeşim Erçetin

Yeşim Erçetin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yeşim Erçetin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Amerika'ya yerleşmişti... Şarkıcı ve manken Yeşim Erçetin Miami'de doğum koçu oldu!

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren şarkıcı Yeşim Erçetin, evlenip Amerika'ya yerleşmişti. Erçetin, Miami'de doğum koçu oldu. Şarkıcı doğumlara da girdiğini söyledi.

Magazin

ABD'de yaşayan şarkıcı Yeşim Erçetin'in evine FBI baskını! Erçetin ve eşi gözaltına alındı: 'Kefaleti ödeyecek bile parası yok'

Şarkıcı ve manken Yeşim Erçetin ile eşi ABD'de gözaltına alındı. FBI'ın düzenlediği operasyonda gözaltına alınan Yeşim Erçetin ve eşi hakkında kara para aklama iddiası var. Olayla ilgili konuşan Erçetin'in önceki eşi Emre Matraş, "Sanal coinlerle ilgileniyor eşim, onlara brokerlık yapıyor tarzında konuşuyordu. Bu coinler üzerinden uluslararası bir para aklamış. Kızın haberi yokken bu banka hesaplarına 100 bin, 50 bin dolar şeklinde paralar geliyor. Kefaleti ödeyecek bile parası yok" dedi.

Magazin