Yetkin Dikinciler Haberleri Ve Son Dakika Yetkin Dikinciler Haberleri

Yetkin Dikinciler Haberleri Ve Son Dakika Yetkin Dikinciler Haberleri

15 Ağustos 1969 İstanbul doğumlu olan Yetkin Dikinciler tiyatro ve dizi oyuncusudur. İlkokul ile liseyi bitirdikten sonra yüksek öğrenimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümün’de yaptı. Sadri Alışık En İyi Erkek Oyuncu ödülüne sahip oyuncu özellikle Babam ve Oğlum ile Nazım Hikmet’i canlandırdığı Mavi Gözlü Dev filmi ile tanınmaktadır. Çok sayıda tiyatro oyununda da başrol oynayan başırlı oyuncu çeşitli yapımlarda seslendirme de yapmıştır. Dikinciler ayrıca Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nda sahnelenen Kaç Baba Kaç ve Canlı Maymun Lokantası oyunlarını da yönetmiştir.

Yetkin Dikinciler Haberleri

“Linci göze alıp ifşa edeceğim” Atilla Taş sosyal medyayı karıştırdı: Birisi yapmalı çünkü...

Netflix'te yayınlanan 'Sıcak Kafa' izleyiciyle buluşmasının ardından tartışmaların odağında yer aldı. Büyük bir merakla beklenen diziyi izleyenlerin bir kısmı beğenirken bir kısmı da eleştirdi. Son olarak şarkıcı Atilla Taş'ın Twitter'dan yaptığı paylaşım bir kez daha Sıcak Kafa dizisiyle ilgili sosyal medyayı karıştırdı. Taş'ın "Linci göze alıp ifşa edeceğim" sözleri dikkat çekerken ünlü isim diziyi Haluk Bilginer, Şevket Çoruh ve Yetkin Dikinciler’in bile kurtaramadığını söyledi.

Magazin 07-12-2022 15:39

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı neden yok, final mi oldu? Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yeni bölümü ne zaman?

Kadrosunda Ulaş Tuna Astepe, Engin Altan Düzyatan, Yetkin Dikinciler, Pelin Akil gibi isimlerin yer aldığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, ilk bölümünden itibaren seyirciden tam puan aldı. Dizinin, 13 Ocak Perşembe günü yeni bölümüyle yayın akışında yer almaması, ''Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı neden yok?'' ve ''Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yeni bölüm ne zaman?'' sorularını gündeme getirdi.

Magazin 13-01-2022 17:07

Sadakatsiz'in Leyla'sı Aslı Orcan'ın eşi kendisinden daha ünlü çıktı! Başarılı oyuncu Yetkin Dikinciler ile evli

Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Sadakatsiz'in bu sezonki transferlerinden biri Aslı Orcan. Berkay Ateş'in canlandırdığı Aras karakterinin eşi Leyla'ya hayat veren Aslı Orcan, ilerleyen bölümlerde daha çok ortalık karıştıracağa benziyor. Dizideki rolüyle dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu, özel hayatıyla da merak konusu oldu.

Magazin 24-11-2021 13:43

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Zeynep ve Hızır uçurumdan atlıyor

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı. İlk bölümüyle büyük beğeni toplayan dizinin yeni bölümünde, Zeynep ve Hızır, düşmanlarından kurtulmak uçurumdan aşağı atlıyor. Pietro, kitabın peşine düşerken, Hızır ise düşmanlarının kurduğu tuzakları bozmak için harekete geçiyor.

Magazin 17-09-2021 13:28

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi 1. bölüme damga vuran savaş sahnesi! Oruç Reis düşmanını yok etti

TRT 1'in uzun zamandır tanıtımlarını yayınladığı iddialı dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 1. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Midilli'den çıkan dört kardeş İshak, Oruç, Hızır ve İlyas’ın, Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin ilk bölümündeki deniz savaşı sahnesi nefesleri kesti. Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler ve Caner Topçu'nun paylaştığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 16-09-2021 23:39

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi ne zaman başlıyor? Yayın tarihi açıklandı! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi 1. bölüm fragmanı

TRT 1'in yeni sezondaki dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi 1. bölümden yeni fragman yayınlandı. Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler ve Caner Topçu'nun başrollerde oynadığı Barbaroslar dizisinde, Barbaros Hayrettin Paşa ve Oruç Reis'in hayatları ve savaşları anlatılacak. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin yayın tarihi de TRT tarafından açıklandı.

Magazin 06-09-2021 01:28

Barbaroslar dizisi ne zaman başlıyor? İşte Barbaroslar dizisi oyuncu kadrosu!

TRT ekranlarında sık sık görmeye alışık olduğumuz tarihi dizilere bir yenisi daha ekleniyor. Yine TRT bir ekranlarında izleyici ile buluşan Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan Engin Altan Düzyatan, Barbaroslar dizisi için anlaşma imzaladı. Barbaroslar dizisinin fragmanının yayınlanmasının ardından ise birçok kişi dizi hakkında araştırma yapmaya başladı. Yönetmen koltuğunda Yağmur Taylan ve Durul Taylan otururken, dizinin senaristliğini ise 3 kişi kaleme alıyor.

Magazin 21-06-2021 14:40

Engin Altan Düzyatan'ın yeni dizisi Barbaroslar'dan ilk fragman yayınlandı! Barbaroslar ne zaman başlıyor?

TRT 1'in yeni sezondaki dizisi Barbaroslar'dan sürpriz bir fragman yayınlandı. Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler ve Caner Topçu'nun başrollerde oynadığı Barbaroslar dizisinde, Barbaros Hayrettin Paşa ve Oruç Reis'in hayatları ve savaşları anlatılacak.

Magazin 20-06-2021 20:35

Yetkin Dikinciler kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Yeşilçam dizisi Reha karakteri Yetkin Dikinciler biyografisi...

Muhteşem Yüzyıl, Kızım İçin, Aile Saadeti gibi önemli bazı yapımlarda rol alan ve şimdilerde Blu Tv'nin Yeşilçam dizisinde Reha karakterine hayat veren Yetkin Dikinciler'in hayatı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki oyunculuk, seslendirme ve tiyatro geçmişi olan Yetkin Dikinciler kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Yeşilçam dizisi Reha karakteri Yetkin Dikinciler biyografisi...

Magazin 23-04-2021 17:33

Çiftlik Bank'ın Tosun'u dizi mi oluyor? Çiftlik Bank Mehmet Aydın'ın hikayesi Exxen'de!

Birsen Altuntaş'ın haberine göre kurduğu Çiftlik Bank ile çok sayıda kişiyi dolandıran Mehmet Aydın'ın hikayesinin dizi oluyor. Exxen'de yayınlanacağı öğrenilen dizi için hazırlıklar sürüyor. Peki Çiftlik Bank Mehmet Aydın'ın hikayesinin anlatıldığı dizi ne zaman yayınlanacak? Çiftlik Bank'ı konu edinen Tosun dizisi oyuncuları kimler? İşte yanıtı...

Magazin 07-04-2021 16:17

Yetkin Dikinciler: 20 yıldır buradayım

Tiyatro ve sinema oyuncusu Yetkin Dikinciler, önceki gün Cihangir'de objektiflere takıldı. Dikinciler, muhabirlerle ayaküstü sohbet ederek, "20 yıldır buradayım. Her zaman sokakta görebilirsiniz" dedi.

Magazin 05-12-2020 11:36

Kafede görüntülenen ünlü oyuncu Yetkin Dikinciler sert çıktı! 'Sus tartışma'

Oyuncu Yetkin Dikinciler, yasak olmasına rağmen gittiği bir kafede oturup kahve içti. Kendisini görüntüleyen muhabirin uyarısı karşısından sinirlerine hakim olmayan oyuncu "Sus beni dinle, tartışma benimle" diyerek tepki gösterdi.

Magazin 14-04-2020 16:55

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filminin ekibi Samsun'da

Filmin oyuncularından Yetkin Dikinciler: - "Sadece spor ve halter filmi değil, Naim'in bize insan olarak çok mesajlar verdiği bir film. Umarım herkes kendi hikayesinden bir parça bularak ayrılacak"

Magazin 01-12-2019 18:42

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filminin ekibi Ankara'da

Filmin oyuncularından Yetkin Dikinciler: - "Naim Bulgaristan'daki insanlarımızla kavuşmamızı sağladı"

Yurthaber 30-11-2019 22:27

Naim: Cep Herkülü ekibi filmi Samsunlularla izleyecek

"Naim: Cep Herkülü" ekibi filmi Samsunlularla izleyecek

Magazin 30-11-2019 11:41

Naim Süleymanoğlu büyük bir insan hakları savaşçısıydı

"Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu" filmini vizyona girdiği cuma gününden bu yana yaklaşık 300 bin kişi izledi - Filmin yönetmeni Özer Feyzioğlu: - "Naim Süleymanoğlu büyük bir insan hakları savaşçısıydı. Annesini, babasını, ülkesini, sahip olduğu tüm maddi varlıklarını bırakıp Bulgaristan'dan kaçmasının arkasında yatan şey de tam olarak insan hakları mücadelesiydi" - "Naim Süleymanoğlu, Demir Perde'nin üzerinden halteriyle zıplayıp öbür tarafa ulaşan ve orada yaşanan ızdırabı, zulmü dünyaya duyurmayı spor aracılığıyla başaran bir kişidir" - Naim Süleymanoğlu'nu canlandıran oyuncu Hayat Van Eck: - "İnternet üzerinden binbir türlü videosunu izledim. Okuyabildiğim tüm kaynaklardan bilgi edindim. Belgesellerini izledim. Duygularını, nasıl düşündüğünü, o anki motivasyonunu, adım atışındaki ritmik hareketler, küçük tikleri, dudağını yalaması gibi şeylerin üzerine çalışarak role hazırlandım" - Oyuncu Yetkin Dikinciler: - "Naim'in belki de anlatmaya çalışıp da kolayca dürüstlüğünden, vicdanından dolayı anlatamadığı şeyleri filmde izleyiciye aktarmaya çalışıyoruz"

Magazin 25-11-2019 12:47

Profesyonel oyunu ile dördüncü duvarı yıktılar

Tiyatro ve sinemanın usta sanatçıları Bülent Emin Yarar ve Yetkin Dikinciler'in oynadıkları "Profesyonel" oyunu, 10 yıldır kapalı gişe izlenmeye devam ediyor - Yetkin Dikinciler: - "Bu oyun bütün bir hayatı bize özetlediği için çok değerli. Bize de her şeyi yeniden hatırlatıyor. Körü körüne bağlılığı, içimizdeki sesi dinlemeden bir şeyin içine atlayıp o akışta gitmek. 'Hayır' diyor oyun" - "Oyun sırasında sorular sormak suretiyle seyirciyi oyuna katıyoruz, böylece 'tiyatro diliyle' sanal bir duvar olan 'dördüncü duvarı' yıkıyoruz" - Bülent Emin Yarar: - "Her seferinde Yetkin'i ilk kez dinliyormuş gibi oynuyorum. Bu dünyanın en keyifli şeyi. Her gün kilometreyi sıfırlayıp öyle çıkıyoruz sahneye" - "Hepimiz ruhsal bir bağlantı kurduk yazarla. Bizler bu coğrafyadan beslendik, hem oyuncu kimliğimizle hem de biz olarak. Birinin taklidi olmayacağız hiçbir zaman"

Magazin 22-11-2019 11:04

Nâzım Hikmet’in Moskova’ya uzanan yolculuğu Merhaba Güzel Vatanım’da

Nâzım Hikmet ve Ahmet Ümit’in gerçek hayat hikâyelerinden yola çıkan, başrollerinde Yetkin Dikinciler ve Serkan Altıntaş’ın rol aldığı Merhaba Güzel Vatanım izleyicilerle buluşuyor.

Trend 01-11-2019 10:19

Merhaba Güzel Vatanımın galası yapıldı

Nazım Hikmet'in Moskova'ya uzanan yolculuğunun Ahmet Ümit'in hayatı ve 1980'li yıllarda Moskova'ya gidişi üzerindeki etkilerini konu alan film, 1 Kasım'da vizyona girecek - Yazar Ahmet Ümit: - "Sanatlarıyla ayakta kalmaya çalışan, sanatlarına umut olarak sarılan iki edebiyatçının hikayesini anlatıyoruz. Filmin bir mesajı varsa o da budur. Sanat uzun, hayat kısa"

Haber 25-10-2019 23:50

Merhaba Güzel Vatanım filminden ilk video yayınlandı

Nazım Hikmet ve Ahmet Ümit’i buluşturan Merhaba Güzel Vatanım filminden ilk tanıtım bugün yayınlandı.

Trend 22-07-2019 15:46

Uçmak amacındaysanız yüklerinizden arınmalısınız

Sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu Yetkin Dikinciler: - "Mazlumun yanında, mezalimin karşısında olmak için ölümü bedenlerine giyenlerden, en önde gidenlerden söz ediyoruz" - "Uğruna feda edilecek bir can varsa o ancak kutsal bir şey içindir. Bugün de bu topraklarda bu gerçek yaşanıyor. Biz ölerek yaşamı kutsallaştırmalıyız" - "Ben, ticari bir ürün, meta değilim. Bir şeyin ticaretini yapmıyorum. Benim için yaşamı zorlaştırmak yerine kolaylaştırmak önemli"

Haber 28-11-2018 11:37

İşte Yetkin Dikinciler ve Aslı Orcan'ın bebeği

Sinema, müzik ve TV dünyasının ünlülerinin çocukları da kelimenin tam anlamıyla göz önünde büyüyor. Onlardan biri de Lal bebek...

Magazin 28-05-2018 12:22

Bahtiyar Ölmez dizisine sürpriz oyuncu

Usta oyuncu Haldun Boysan, 'Bahtiyar Ölmez' dizisine silah kaçakçısı 'Topal Hamdi' rolüyle konuk oyuncu oldu.

Magazin 16-11-2017 22:57

Buz gibi havuza atladı

Yetkin Dikinciler, başrolünü oynadığı atv’nin yeni dizisi ‘Bahtiyar Ölmez’de rolü için soğuk havada elbiseleriyle havuza atladı.

Magazin 15-11-2017 09:44

Yetkin Dikinciler'in zor anları!

Yetkin Dikinciler başrolünü oynadığı atv'nin yeni dizisi 'Bahtiyar Ölmez'de rolü için soğuk havada elbiseleriyle havuza atladı.

Magazin 14-11-2017 20:38

Yeni dizi Bahtiyar Ölmez ders konusu oldu

Yetkin Dikinciler'in birbirine tıpatıp benzer iki karakteri canlandırdığı, atv'nin yeni dizisi Bahtiyar Ölmez, ders konusu oldu.

Magazin 07-11-2017 22:36

Bahtiyar Ölmez'in yayın tarihi belli oldu

Yetkin Dikinciler ve Hande Subaşı'nın başrollerde oynadığı Bahtiyar Ölmez dizisinin yayın tarihi açıklandı.

Magazin 02-11-2017 02:36

Bahtiyar Ölmez Tanıtım Fragmanı

Yetkin Dikinciler gibi usta oyuncunun başrollerinde olduğu "Bahtiyar Ölmez" dizisinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

Magazin 04-10-2017 14:52

Yetkin Dikinciler cenaze aracı kullandı

ATV ekranlarında çok yakında seyirci karşısına çıkacak olan Bahtiyar Ölmez’in çekimleri başladı.Bahtiyar Ölmez dizisinde yer alan Yetkin Dikinciler senaryo gereği cenaze nakil aracının direksiyonuna geçti.

Magazin 03-10-2017 10:02

Yetkin Dikinciler ekranlara dönüyor

En son “Her Şey Mümkün” isimli filmde yer alan tiyatro ve sinema oyuncusu Yetkin Dikinciler'in yeni projesi belli oldu.

Magazin 06-09-2017 09:25

Azra Akın'ın bu sahneleri çok konuşulacak!

'Her Şey Mümkün' adlı yeni sinema filmi, Azra Akın ve Yetkin Dikinciler'i aynı sette buluşturdu. İkilinin yakınlaştığı sahneler çok konuşulacak.

Magazin 27-04-2017 10:26