Yff Haberleri

Arda Turan'dan İspanyol basınına özel açıklamalar! ''Hayalim Türkiye'nin kaderini değiştirmek''

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan İspanya'nın en önde gelen gazetesi Marca'ya konuştu. Eyüpspor'un son durumunu değerlendiren Arda Turan'ın açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

Spor 29-03-2024 21:57

SON DAKİKA: Tecrübeli hakem Mete Kalkavan'dan beklenmedik karar, sahadaki hakemlik kariyerini noktaladı! TFF yaptığı açıklamayla yeni görevini duyurdu

Son dakika... Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada uzun süredir Süper Lig'de düdük çalan Mete Kalkavan'ın aktif hakemlik kariyerini noktalayarak, kariyerine Hakem Akademisi'nde VAR Eğitim Sorumlusu olarak devam edeceği açıklandı. İşte detaylar...

Spor 03-01-2024 19:23

Dünyada merakla beklenen Hollanda-İrlanda maçı sonuçlandı! İrlanda yenildiği için EURO 2024 ihtimalini devam ettirdi

EURO 2024 Avrupa Elemeleri B Grubu'nda tarihi bir maç oynandı. Hollanda, Johan Cruyff Arena'da oynanan maçta İrlanda Cumhuriyeti'ni konuk etti. Bu mücadeleyi ilginç kılan olay, İrlanda Cumhuriyeti'nin gruptan çıkabilmesi için Hollanda'ya mağlup olması gerekmesiydi.

Spor 19-11-2023 15:21

Tarihte eşi benzeri olmayan olay! İrlanda'nın gruptan çıkması için Hollanda'ya yenilmesi gerekiyor

EURO 2024 Avrupa Elemeleri B Grubu'nda tarihi bir maç futbolseverleri bekliyor. Hollanda, Johan Cruyff Arena'da oynanacak maçta İrlanda Cumhuriyeti'ni konuk edecek. TSİ 22.45'te başlayacak maç öncesi eşi benzeri görülmemiş bir durum ortaya çıktı. İrlanda Cumhuriyeti'nin gruptan çıkması için Hollanda'ya mağlup olması gerekiyor. İşte detaylar...

Spor 18-11-2023 20:16

Yff

Yff Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Yff Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Ajax - Feyenoord maçında taraftar çıldırdı! Takım 3-0 geriye düştü, maç kalıcı olarak tatil edildi..

Hollanda Eredivisie’in 6. haftasında Ajax ile Feyenoord arasında oynanan karşılaşma sahaya atılan meşaleler nedeniyle tatil edildi. Müsabaka; Feyenoord'un 3-0'lık üstünlüğüyle devam ederken, 55. dakikada Ajax kalesi tarafına atılan meşaleler ve tekrar tekrar atılan havai fişekler nedeniyle kalıcı olarak ertelendi.

Spor 24-09-2023 19:14

Canlı yayında Arda Güler'in İspanya Ligi'ne gideceğini duyurdular! İspanyollar Real Madrid'e gittiğini resmen yazdı...

Başakşehir'in teknik direktörü Emre Belözoğlu, Candaş Tolga Işık'ın programına katıldı. Gündeme dair soruları yanıtlayan Emre Belözoğlu'nun sözleri sosyal medyada gündem oldu. Program sunucusu Candaş Tolga Işık, Arda Güler'in İspanya'ya transfer olduğunu açıkladı. Bu açıklamadan kısa süre sonra İspanyol medyası Arda Güler'in Real Madrid'e transfer olduğunu duyurdu.

Spor 04-07-2023 23:20

TFF Başkanı Büyükekşi ve beraberindeki heyet, Ajax tesislerini ziyaret etti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ve beraberindeki heyet, Altyapı Akademileri Projesi kapsamında Hollanda Eredivisie takımlarından Ajax tesislerini ve Johan Cruyff Stadyumu’nu ziyaret etti.

Spor 17-01-2023 13:54