Yılan Adası Haberleri

Yılan Adası'nda Rus ordusuna rest çekmişti! Dünyanın konuştuğu o askere ödül verildi

Rusya-Ukrayna savaşının ilk günlerinde, Yılan Adası'nı kuşatan Rus gemilerine kafa tutan ve "Teslim ol" çağrılarına rest çekerek yanıt veren Ukrayna askeri Roman Gribov'a, memleketi olan Çerkasi şehrinin valisi tarafından ödül verildi.

Haber 30-03-2022 08:09

Yılan Adası'ndaki 13 askerin o anları dünya gündemine oturmuştu! Ukrayna Donanması açıkladı: Hayattalar

Rusya'nın Ukrayna'ya operasyon başlattığı ilk gün, Yılan Adası'ndaki 13 askerin, Rus savaş gemisine kafa tuttuğu ve teslim olmadığı anlar dünyanın gündemine oturmuştu. Daha sonra ise askerlerin çıkan çatışmada öldüğü sanılmıştı. Ukrayna Donanması'ndan yapılan açıklamada askerlerin hayatta olduğu belirtildi.

Haber 01-03-2022 10:27

Yılan adası nerede? Yılan Adası'nın Türkiye'ye uzaklığı ne kadar? Rusya tarafından işgal edilen Yılan Adası'nın harita üzerindeki konumu...

Rusya ile Ukrayna arasındaki başlayan savaş gittikçe tırmanmaya devam ediyor. Rusya ve Ukrayna'yı dünya büyük bir şaşkınlıkla izliyor. Rusya'nın Ukrayna topraklarında ilerleyişi devam ediyor. Son olarak Rusya'nın Yılan Adası'na çıktığı duyuruldu. İşgal edilen Yılan Adası'na dair bazı sorular sorulmaya başlandı. Yılan Adası'nın nerede olduğunu bilmeyenler, Yılan Adası nerede, Yılan Adası ile Türkiye uzaklığını araştırmaya başladı.

Haber 25-02-2022 11:44

Sürü halinde dolaşan yılanlar hem korkutuyor hem şaşırtıyor

Hakkari'nin Yüksekova ilçe merkezine 30 kilometre uzaklıkta bulunan 'Yılan Pınarı' bölgesinde sürü halinde güneşlenen yılanlar, Brezilya'nın Yılan Adası'nı andırıyor.

Haber 19-04-2021 10:31

Diğer Haber Etiketleri

Yılan Adası

Yılan Adası Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Yılan Adası Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Dünya Üzerinde Asla Göremeyeceğiniz 5 Yasaklı Yer

Eğer yeterince isteğiniz ve paranız varsa dünyada her yere gidebilecekmişsiniz gibi görünür. Ancak dünya üzerindeki bazı bölgelere herhangi bir turistin ayak basmasına izin verilmiyor.

Trend 27-05-2016 10:31