Yılan Sokması Haberleri

Küçücük bebeği engerek yılanı soktu! Korkunç gerçek ağlamaya başlayınca...

Rusya’da yaşanan korkunç olayda henüz yeni yürümeye başlayan bebeği, engerek yılanı soktu. Tatil için Sibirya’yı seçen annesiyle birlikteyken engerek yılanı tarafından sokulan çocuğun elleri anında reaksiyon gösterdi. Apar topar hastaneye kaldırılan bebeğinin elleri şişti ve siyaha döndü. Engerek yılanının zehri göğsüne kadar indikten sonra doktorların müdahalesi sonucu kurtuldu.

Haber 24-06-2022 08:32

İki kez öldü yine durmadı: Nedeni şaşırtıyor! Kendini yılanlara yem ediyor

20 yılı aşkın süredir hayatını zehirli yılanlarla geçiren Tim Friede’nin amacı zehirli yılanların ölümcül etkisini azaltmak için panzehir bulmak. Bu uğurda yüzlerce kez kendini bilinçli şekilde yılanların sokmasını sağlayan Tim Friede, iki kez resmen öldü ve dirildi! Yaptığı çılgınlık sayesinde dünya çapında ün kazanan Tim Friede, şimdiye kadar yılanlar tarafından 200’den fazla ısırıldı.

Haber 18-06-2022 07:23

Elinde poşetle hastaneye koştu! İçinden çıkana kimse inanamadı

Bursa’da bir adam elini sokan yılanla hastaneye koştu. Ölümcül zehre sahip engerek yılanı tarafından ısırılan Ekrem Kuyumcular, canlı yılanı poşete koyarak hastaneye koştu. Hastaneye gittiği sırada yılanın zehri yüzünden parmakları ve kolu şişen Kuyumcuların nabzı da çok düşüktü. İlk müdahaleden sonra tedavi altına alındı. Bir hafta tedavi gören zehirlenen vatandaş, hayata yeniden tutundu.

Haber 27-05-2022 07:35

Dehşet anları: Dev piton yüzüne saldırdı!

Sosyal medyadan yayılan bu görüntüler 700 binden fazla kez izlendi, dehşet anlarını izleyenlerin yüreği ağzına geldi. Dev pitonun hayvanat bahçesi sahibinin yüzüne saldırdığı anlar tam anlamıyla izleyenleri şoka uğrattı.

Haber 26-03-2021 16:40

Diğer Haber Etiketleri

Yılan sokmasına karşı nasıl müdahale edilir? Hayat kurtaran en önemli şey...

İster yılanlardan korkuyor olun, ister "onları rahatsız etmezsem beni rahatsız etmezler" tavrını uygulayın mutlaka yılan sokmalarına karşı ilk yardımı bilmek önemlidir. Zehirli bir yılan tarafından ısırıldıysanız, hareket etmemek hayatınızı kurtarabilir. Peki yılan sokmalarına karşı başka neler yapılabilir?

Haber 16-02-2021 12:04

Yılan ve akrep sokmalarına karşı uyarı

Sıcakların artmasıyla birlikte ortaya çıkan yılan, akrep ve zehirli böceklere karşı dikkatli olunmasını söyleyen Dr. Asım Gürsoy, vatandaşları ısırma ve sokmalara karşı uyardı.

Haber 30-11-1999 00:00

Yılan sokmaları bu mevsimde artıyor

Fırat Üniversitesi, Tıp Merkezi Plastik Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İhsan Okur, bahar ve yaz aylarında yılan sokma olaylarının daha sık yaşandığını belirterek, yılanın ısırdığı bölgeye ağızla emme işlemi yapılmaması gerektiğini söyledi.

Haber 30-11-1999 00:00