Yılmaz Gruda Haberleri

Ayşen Gruda'ın kızı Elvan Gruda kimdir, neden öldü? Elvan Gruda'nın hastalığı neydi? 55 yaşında hayatını kaybetti

Ayşen Gruda'ın kızı Elvan Gruda hayatını kaybetti. Konuya ilişkin açıklama Film-San Vakfı tarafından yapıldı. Ayşen Gruda 23 Ocak 2019, Yılmaz Gruda ise bu yıl 25 Temmuz'da hayata gözlerini yummuştu. Peki, Elvan Gruda kimdir, neden öldü? İşte Yılmaz Gruda ve Ayşen Gruda'nın kızı Elvan Gruda hakkında merak edilenler...

Magazin 25-12-2023 06:47

Yılmaz Gruda son yolculuğuna uğurlandı! Usta oyuncuya büyük vefasızlık: Burada herkes olmalıydı

Böbrek yetmezliği ve yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle 93 yaşında vefat eden tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, şair, oyun yazarı ve tiyatro yönetmeni Yılmaz Gruda için Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesi'nde tören düzenlendi. Bazı sanatçı dostları usta ismi son yolculuğunda yalnız bırakmazken salonun boş olması dikkat çekti. Oyuncu Ahmet Kural "Üzgünüz, diyecek bir şey yok" derken sanatçının menajeri Tümay Özokur ise, "Burada herkes olmalıydı" dedi.

Magazin 27-07-2023 18:08

Yılmaz Gruda kimdir, kaç yaşındaydı? Ayşen Gruda’nın eski eşi Yılmaz Gruda neden öldü, hastalığı neydi?

Yılmaz Gruda ölüm haberinin ardından yoğun bir şekilde arama motorlarında sorgulanmaya başlandı. Bir süredir sağlık sorunları yaşanan Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, şair, oyun yazarı ve tiyatro yönetmeni Yılmaz Gruda (94) hayatını kaybetti. İşte ünlü aktör Yılmaz Gruda hakkında merak edilenler...

Magazin 27-07-2023 17:26

Ayşen Gruda'nın eski eşi Yılmaz Gruda'nın çocukları ve torunu kim? Yılmaz Gruda kaç kez evlendi, kaç çocuğu var?

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, şair, oyun yazarı ve tiyatro yönetmeni Yılmaz Gruda 94 yaşında hayata gözlerini kapadı. Yakalandığı virüs sonrası böbrek yetmezliği ve yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle bir süredir hastanede tedavi gören Yılmaz Gruda'nın hayatı hakkında araştırmalar hız kazandı. Yılmaz Gruda kaç kez evlendi, kaç çocuğu var? Ayşen Gruda'nın eski eşi Yılmaz Gruda'nın çocukları ve torunu kimdir? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı.

Magazin 27-07-2023 17:24

Yılmaz Gruda

Yılmaz Gruda Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yılmaz Gruda Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yılmaz Gruda'nın cenaze töreni bilgileri belli oldu! Yılmaz Gruda'nın cenaze töreni ne zaman, nereye defnedilecek?

Bir süredir sağlık sorunları yaşayan Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, şair, oyun yazarı ve tiyatro yönetmeni Yılmaz Gruda, 94 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi menajeri Tümay Özokur sosyal medya hesabından duyurdu. Yılmaz Gruda'nın cenaze töreni programı da belli oldu. Peki, Yılmaz Gruda'nın cenaze töreni ne zaman, nereye defnedilecek? İşte tüm detaylar...

Magazin 27-07-2023 08:59

Yeşilçam'ın duayen ismi Yılmaz Gruda'nın son görüntüsü herkesi ağlattı! Hasta yatağında bile...

Sayısız dizi, film ve tiyatro sahnesinde yüzlerce karakteri canlandıran Yeşilçam'ın duayen ismi Yılmaz Gruda hayatını kaybetti. Bir süredir sağlık sorunları yaşayan Gruda, 13 Temmuz'da 94. yaşını kutlamıştı. Usta oyuncu son görüntüsü herkesi ağlattı. Yılmaz Gruda'nın hasta yatağında bile senaryo yazdığı belirtildi.

Magazin 27-07-2023 08:55

Yılmaz Gruda neden öldü, hastalığı neydi? Ayşen Gruda’nın eski eşi Yılmaz Gruda kimdir, nereli ve kaç yaşındaydı? Ünlü aktör yaşamını yitirdi

Yılmaz Gruda ölüm haberinin ardından 26 Temmuz 2023 Çarşamba gününün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Yılmaz Gruda yakalandığı virüs sonrası böbrek yetmezliği ve yaşlılığa bağlı rahatsızlıklar yaşıyordu. Peki, Yılmaz Gruda neden öldü, hastalığı neydi? Ayşen Gruda’nın eski eşi Yılmaz Gruda kimdir, nereli ve kaç yaşındaydı? İşte detaylar...

Magazin 26-07-2023 09:18

Oyuncu Yılmaz Gruda hayatını kaybetti

Bir süredir sağlık sorunları yaşayan tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, şair, oyun yazarı ve tiyatro yönetmeni Yılmaz Gruda, 93 yaşında hayatını kaybetti.

Yurthaber 26-07-2023 07:54

Yeşilçam'ın ünlü aktörü Yılmaz Gruda hayatını kaybetti! Acı haberi menajeri duyurdu! Yılmaz Gruda kimdir, kaç yaşındaydı?

Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Yeşilçam'ın usta oyuncusu, şair, tiyatro yazarı ve yönetmeni Yılmaz Gruda'dan bugün acı haber geldi. Yılmaz Gruda, 94 yaşında yaşamını yitirdi.

Magazin 26-07-2023 00:01

Usta oyuncu Yılmaz Gruda'nın sağlık durumu gündemde! Menajeri Sağlık Bakanlığı'na seslendi

Yeşilçam'ın usta ismi Yılmaz Gruda, sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Kaldırıldığı hastanede sorunlar yaşayan Gruda için oyuncunun menajeri, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Sağlık Bakanlığı'na seslendi. Tümay Özokur, "Normal serviste 5 gün yattıktan sonra düzeldi diye çıkarıldı. Lütfen yoğun bakımda tedavisi yapılsın" dedi. Yılmaz Gruda'nın sağlık durumu merak edildi.

Magazin 13-03-2023 12:00

Usta oyuncu Yılmaz Gruda hastaneye kaldırıldı, menajeri çağrı yaptı! Lütfen yoğun bakıma alın...

Türk sinema ve tiyatro tarihinin önemli isimlerinden olan Yılmaz Gruda bir süredir tedavi görüyor. 92 yaşındaki usta oyuncu, sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Gruda televizyonda en son, Menajerimi Ara dizisinde kendini oynamıştı. Bugün, usta oyuncunun menajeri bugün bakanlığa seslendi, Gruda'nın yoğun bakıma alınmasını istedi.

Magazin 12-03-2023 22:58

Ölüm haberi ile tüm Türkiye yıkılmıştı! Yeşilçam'ın dört yapraklı yoncası Fatma Girik'le olan bilinmeyen anısını anlattı!

Yeşilçam Sineması'nın önemli isimlerinden ve dört yapraklı yoncasından biri olan Fatma Girik'in yıllar önce usta bir oyuncunun hayatını kurtardığı ortaya çıktı. TRT 2 ekranlarında yayınlanan ve Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar'a konuk olan Yılmaz Gruda'dan gelen Fatma Girik itirafı herkesi şaşırttı.

Magazin 10-04-2022 10:47

Fatma Girik hakkında şaşırtan detay! Meğer ünlü oyuncuyu ölümden kurtarmış

Vefatıyla milyonları ağlatan usta oyuncu Fatma Girik, 24 Ocak sabahı çoklu organ yetmezliğinden dolayı hayata gözlerini yumdu. Ardında sayısız eser bırakan Girik hakkında şaşırtan bir detay ortaya çıktı.

Magazin 24-01-2022 11:44

Yılmaz Gruda: Fatma Girik hayatımı kurtardı!

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Yılmaz Gruda, yıllar sonra bir itirafta bulundu. Gruda, 'Karakolda Ayna Var' filminin setinde Fatma Girik’in bir sahnede kendisini boğulmaktan kurtardığını anlattı.

Magazin 15-08-2021 14:48

Yılmaz Gruda: Öldüğüm zaman mezar taşıma...

TRT Haber ekranlarında yayınlanan Vapurda Çay Simit Sohbet programına usta sanatçı Yılmaz Gruda konuk oldu. Yılmaz Gruda programda "Ben öldüğüm zaman mezar taşıma ‘şair’ yazılsın isterim" dedi.

Magazin 08-01-2021 16:46

70 yıldır sahnede her oyunda heyecanlanıyorum

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Yılmaz Gruda: - "Bana göre heyecanlanmayan kişide biraz eksik vardır. Mutlaka heyecanlanmak lazım" - "Sanatın bir yönü de ima etmektir. Biz kalkıp nutuk atmıyoruz ama bir olayı olduğu gibi gösteriyoruz. Terzi sensin, düzeltmek senin elinde" - Oyunun Genel Sanat Yönetmeni Elvan Gruda: - "Toplumun zaaflarını, sorunlarını, birtakım problemleri, insanların ilişkilerini irdelemek istedik"

Haber 13-12-2018 11:55

Yılmaz Gruda AA'nın Yılın Fotoğraflarını oyladı

Yılmaz Gruda AA'nın "Yılın Fotoğrafları"nı oyladı

Haber 13-12-2018 11:54

Yılmaz Gruda 70. sanat yılında yeni oyunuyla sahnelerde

Sanatçı Yılmaz Gruda'nın yönettiği ve Barbaros Uzunöner ile birlikte yazdığı "Gülmeye Geldik Dünyaya" adlı oyun ilk kez sahnelendi - Gruda: - "Yeni bir iddia ile geldik, herkes 'stand up' yapıyor, biz 'sit down' yapalım dedik. İddianızı çok iyi yapmak zorundasınız. Biz de elimizden geldiğince en iyisini yapmaya çalıştık"

Haber 30-09-2018 11:49

Şuursuz öz güvenim beni tiyatrocu yaptı

Oyuncu Fatih Koyunoğlu: - "Perde arasında şuursuz bir öz güvenle kulise gittim. Yılmaz Gruda'yı buldum, 'Hocam ben tiyatrocu olmak istiyorum.' dedim. 'Pazartesi günü gel evlat, senin bir kumaşına bakalım.' dedi. Yani o şuursuz öz güvenim beni tiyatrocu yaptı diyebilirim" - "Hayal kurmak ve o hayalin peşinden gidecek inada sahip olmak çok kıymetli bir şey. Baktığınızda bütün iyi eserlerin temelinde iyi hayaller var. 'Bunu ben böyle yapmak istiyorum.' dediğinde, 'Hadi canım!' denecek şeyler aslında" - "İyi oyuncu, eline cikletten çıkan bir şiir de verseniz onu iyi okumaya çalışır. Ben de hangi mecrada, hangi işi yaparsam yapayım, o işi elinden geldiğince iyi yapmaya çalışıyorum"

Haber 09-05-2018 11:07

Yılmaz Gruda; Tiyatro benim için bir sevdadır

Tiyatro sanatçısı Yılmaz Gruda'nın kaleme aldığı "Biz Bize Benzeriz" adlı oyun, Sahne Çolpan'da ilk perdesini açtı - Gruda: - "Herhangi bir kabare tiyatrosunda, herhangi bir başlık altında 5 oyun falan oynanabilir. Fakat biz bu eseri farklı parçalar halinde 11 oyuna çıkardık. Bu durum zaten kabarenin yapısında var" - "Bir şeyi sevemezseniz, güzel de yapamazsanız. 16- 17 kitabım, şair tarafım var. Ulusal ve uluslararası alanda birçok ödülüm var, elbet bunları kendimi övmek için söylemiyorum. Bunları ortaya çıkaran sadece sevdadır"

Haber 25-04-2018 15:54

Ünlü oyuncunun acı günü

Yılmaz Gruda, yıllarca aynı yastığa baş koyduğu 69 yaşındaki eşi Türkan Gruda'yı son yolculuğuna uğurladı.

Magazin 24-09-2014 03:10