Yurdaer Okur Haberleri Ve Son Dakika Yurdaer Okur Haberleri

Yurdaer Okur Haberleri Ve Son Dakika Yurdaer Okur Haberleri

1974 Rize doğumlu olan Yurdaer Okur doğma büyüme Rize’lidir. Bafra Lisesinde mezun olduktan sonra Akdeniz Üniversitesi’nde Turizm İşletmeciliğine başlamış ancak bölümün kendisine pek uygun olmadığını düşünerek okulu bırakmıştır. 1994 yılında ise Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümüne girmiştir. Yüksek lisansını ise M.S.Ü Devlet Konservatuarında yapmıştır. 1999 yılında oynadığı ilk oyun “Yalınayak Sokrates” olmuştur. Bu oyunu Genco Erkal sayesinde Dostlar Tiyatrosu ekibine katılarak oynama şansı yakalamıştır. Sonrasında ise İstanbul Devlet Tiyatrosunda günlük yevmiyeli oyuncu olarak göreve başlamış ve geçimini bir süre bu şekilde sağlamıştır. Sonrasında ise kadrolu olarak Diyarbakır Devlet Tiyatrosuna ataması yapılmıştır. Burada diyarbakırlı gençlere eğitim veren Okur, sevilen birçok dizide de rol almıştır.

Yurdaer Okur Haberleri

Yabani'nin Serhan'ı Yurdaer Okur kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yurdaer Okur'un dizileri

Yurdaer Okur, FOX TV'de bu akşam ekrana gelecek olan Yabani dizisinde Serhan karakterine hayat verecek. Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Dolunay Soysert, Şebnem Hassanisoughi ve Bertan Asllani gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Yabani dizisi için geri sayım devam ediyor. Peki, Yurdaer Okur kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Yabani'nin Serhan'ı Yurdaer Okur'un rol aldığı yapımlar...

Magazin 12-09-2023 21:17

Halit Özgür Sarı ve Simay Barlas'lı Yabani dizisine Yargı'dan flaş transfer! Geri sayım başladı

Son olarak Kardeşlerim dizisinde Kadir karakterine hayat veren Halit Özgür Sarı ve Ömer dizisinde Süreyya karakterine hayat veren Simay Barlas'ı buluşturacak olan yeni dizi Yabani için hazırlıklar sürüyor. Heyecanla beklenen dizinin oyuncu kadrosuna Yargı dizisinden flaş bir transfer gerçekleşti.

Magazin 11-07-2023 17:08

Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz paylaştı! Ünlü oyuncu Yargı'dan ayrıldı

Kanal D'de pazar akşamları seyirciyle buluşan Yargı dizisinde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Yargı'da rol aldığı 2 bölüm boyunca oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken Yurdaer Okur, Yargı'ya veda etti. Okur'un vedasını, Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz, Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 21-11-2022 09:37

Hakim dizisi nerede çekiliyor? Hakim dizisi hangi semtte çekiliyor? İşte çekim yeri!

Hakim dizisi ilk bölümü ile ekranlara gelmesinin ardından en çok araştırılan konulardan biri oldu. Başrolünde Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı Hakim dizisinde adalet için mücadele eden Hakim Ömer'in, oğlunun karıştığı suç sonrası değişen hayatı konu alınıyor. Peki Hakim dizisi nerede çekiliyor? Hakim dizisi hangi semtte çekiliyor? İşte çekim yeri!

Magazin 07-04-2022 08:47

Alp Arslan Büyük Selçuklu dizisi final mi yapıyor? Sevilen diziden kötü haber! Alp Arslan Büyük Selçuklu ne zaman final olacak?

Akli Film imzalı “Alp Arslan Büyük Selçuklu” dizisi her Pazartesi ekranlara gelmeye devam ediyor. Ancak sevilen diziden kötü bir haber geldi. Kulislerde dolaşan bilgilere göre dizi yakın süreçte final olabilir. Peki Alp Arslan Büyük Selçuklu dizisi final mi yapıyor ve ne zaman final olacak? İşte merak edilenler...

Magazin 23-02-2022 15:28

Kefaret neden yok? Kefaret dizisi final mi yaptı? Kefaret dizisinden ani karar!

FOX TV ekranlarında her hafta izleyici ile buluşan sevilen dizi Kefaret’in yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Kefaret dizisinin yeni bölüm fragmanının yayınlanmaması ise dizinin izleyenleri tarafından merak edildi. Kefaret’in final yapıp yapmadığı tartışılırken, yeni bölüm fragmanının yayınlanmaması ise merak uyandırdı. Peki Kefaret dizisi neden yok?

Magazin 27-06-2021 14:12

Nurgül Yeşilçay, Kefaret dizisinde evlenince sevgilisinden itiraf geldi

Kefaret dizisinde rol alan Nurgül Yeşilçay, sosyal medya hesabından güldüren paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

Magazin 01-05-2021 00:25

Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat'lı Kefaret'e yeni oyuncu! Yurdaer Okur hangi rolde?

Yapımını 25 Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan’ın oturacağı ve senaryosunu Mahinur Ergün’ün kaleme aldığı, Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli kitabının bir hikayesinden uyarlanacak olan “Kefaret” kod adlı dizi, FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Magazin 20-09-2020 23:08

Kuruluş Osman 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kuruluş Osman'a hangi yeni oyuncular katıldı?

Diriliş Osman'ın devamı olan, ATV'nin reyting birincisi dizisi Kuruluş Osman'ın oyuncu kadrosuna 3 yeni isim katıldı. Kuruluş Osman dizisinde Çağrı Şensoy, Yurdaer Okur ve Burak Çelik de rol almaya başladı. Kuruluş Osman'ın merakla beklenen 11. yeni bölümünden ise çarpıcı bir fragman yayınlandı. Kuruluş Osman'ın yeni bölümde Kayılar kendi yurtlarında esir düşüyor. Osman Bey, kıyama kalkarken neler yaşanacağı merakla bekleniyor. İşte Kuruluş Osman 11. yeni bölüm fragmanı.

Magazin 14-02-2020 01:59

Kuruluş Osman'a iki yeni transfer! Yurdaer Okur hangi rolde oynuyor? Kuruluş Osman 10. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı

ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman'ın merakla beklenen 10. yeni bölümünden çarpıcı bir fragman yayınlandı. Burak Özçivit'in başrolde oynadığı Kuruluş Osman'a iki yeni oyuncu katıldı. Usta oyuncu Yurdaer Okur dizinin yeni bölümüne Moğol komutanı rolüyle damga vuracak. Son olarak Sevgili Geçmiş'te rol alan yakışıklı oyuncu Burak Çelik de Kuruluş Osman'ın kadrosuna katıldı. İşte Kuruluş Osman 10. yeni bölüm fragmanı ve yaşanacaklar.

Magazin 12-02-2020 02:04

Kuruluş Osman dizisine flaş transfer!

Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı niteliğinde çekilen Kuruluş Osman, izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Son olarak fenomen diziye flaş bir isim transfer oldu.

Magazin 10-02-2020 14:27

Sevgili Geçmiş'in ilk bölümüne Yurdaer Okur damga vuracak! Sevgili Geçmiş ne zaman başlıyor?

Star TV'nin yeni sezondaki iddialı dizisi Sevgili Geçmiş'in yayın tarihi belli oldu. Yapımcılığını Süreç Film, Ali Gündoğdu’nun üstlendiği, çekimleri İzmir’de gerçekleşen Sevgili Geçmiş'in 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Sevgili Geçmiş'in ilk bölümüne Tekin Malik karakterine hayat veren Yurdaer Okur damga vuracak. Peki Sevgili Geçmiş oyuncuları kimler, konusu nedir? Sevgili Geçmiş ne zaman başlıyor? İşte detaylar.

Magazin 11-10-2019 02:29

Ünlü oyuncu Yurdaer Okur'un acı günü

Tiyatro ve dizi oyuncusu Yurdaer Okur’un babası Yusuf Okur, memleketi Ordu’da son yolculuğuna uğurlandı.

Magazin 07-05-2019 22:24

Oyuncu Yurdaer Okur'un acı günü

Oyuncu Yurdaer Okur'un acı günü

Haber 07-05-2019 18:52

Nöbet 3 Mart'ta yayımlanmaya başlanacak

"Nöbet" 3 Mart'ta yayımlanmaya başlanacak

Haber 28-02-2019 15:54

Yurdaer Okur Nöbet dizisinde hangi rolde oynuyor?

Başarılı oyuncu Yurdaer Okur, heyecanla beklenen ‘Nöbet’ dizisinde Jandarma Binbaşı Barış Kalender’i canlandırıyor.

Magazin 19-02-2019 20:55

Nöbet dizisi nerede çekiliyor? İşte Necati Şaşmaz'ın dizisi Nöbet'in oyuncu kadrosu!

Necati Şaşmaz Pana Film'in yapımcısı olduğu iddialı dizi Nöbet'in çekimleri Antalya'da başladı. Peki Nöbet dizisinde kimler oynuyor, konusu nedir? İşte Nöbet dizisi hakkında yeni haberler.

Magazin 07-01-2019 02:31

Leenane'in Güzellik Kraliçesi tekrar sahnelenecek

Yönetmen Cüneyt Çalışkur anısına sahnelenecek oyunda, Sumru Yavrucuk, Rüçhan Çalışkur, Hakkı Ergök, ve Yurdaer Okur rol alacak

Haber 08-03-2018 15:12

Direniş Karatay'ın Selçuklu motifleri ilgi çekecek

Direniş Karatay filminin kostümlerini tasarlayan Kartal: - "Anadolu Selçuklu dönemine ait gerçekten bir şey yok. O döneme ait kostümler, fincanlardan, tabaklardan, taşlardan esinlenerek hazırladığımız şeyler. Çok güzel parçalar çıktı" - "Ben markamı kurmaya karar verip işi açtığımda bu kadar büyük hayallerim yoktu. Sonra koleksiyonumu hazırladım, 15-20 gün sonra, Wayne Rooney'nin eşi Coleen Rooney, 'Mancester'da Fashion Night Out diye bir etkinlik var, buraya katılır mısın? dedi. Sonra oraya katıldım. Hepsi bana komşu olunca el birliğiyle destek oldular" - "İngiltere'ye gidinceye kadar ülke, vatan, ülkeye sahip çıkmak ne demek bilmiyordum. Uluslararası platformlarda söz sahibi insanlar olarak ülkeye sahip çıkmamız gerekiyor. Ülkeye sahip çıkmak da Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmaktan geçiyor" - "15 Temmuz sonrası Eylül ayında Londra Moda Haftası vardı. Ben salon olarak İngiltere Parlamentosu'nu seçtim ve orada bununla ilgili bir konuşma yaptım" - "İngiltere'ye gittiğimde dikkatimi çeken şeylerden biri, İskoçyalıların düğünlerde etek giymesi oldu. Çünkü onların kültürü o, hiç de utanmıyorlar. Biz niye utanalım özümüzden, kültürümüzden ve geçmişimizden?"

Haber 05-03-2018 12:23

Yurdaer Okur'un yerine Serhan Yavaş geldi

Pastel Film ile ortak bir karar alarak, 'Seni Kimler Aldı' oyuncu kadrosundan ayrılan Yurdaer Okur'un yerine 'Talat' rolü için, ünlü oyuncu Serhan Yavaş ile anlaşıldı.

Magazin 19-04-2017 08:52

Oyuncu Yurdaer Okur'un cezası belli oldu

Mart ayında KKTC’deki havalimanında 1 gram uyuşturucu ile yakalanan oyuncu Yurdaer Okur, 100 TL para cezası ile serbest kaldı. Okur, hapis cezası almaması nedeniyle sınırdışı edilmeyecek ve KKTC’ye giriş çıkışına engel konulmayacak. Ünlü oyuncu hakkındaki kararın oy çokluğu ile alındığı öğrenildi.

Haber 11-04-2017 17:37

'Yeter' dizisinde sürpriz değişiklik

Başrollerinde Pelin Karahan ve Yurdaer Okur'un başrollerinde oynadığı Yeter dizisinde sürpriz bir gelişme yaşandı.

Magazin 03-01-2016 10:08

Yeter dizisinin yayın tarihi belli oldu

Atv'nin, merakla beklenen dizisi Yeter'in yayın tarihi belli oldu. Yeter, 31 Aralık Perşembe saat 20.00'de atv ekranlarında…

Magazin 26-12-2015 10:58

Reaksiyon Final Bölümü Fragmanı

Öktem'in arzusuyla biraraya gelen Yavuz ve Gürkan İbrahim'i ele geçirmek için riskli bir plan yapar. Devletin bütün yapısını tehlikeye atacak olan bu planın sonunda ya İbrahim ölecek ya da devletin karakutusu olan gizemli adam "bekçi" deşifre olacaktır. Reaksiyon final bölümüyle 18 Aralık Perşembe akşamı saat 22:30'da Star'da...

Magazin 18-12-2014 16:36

Reaksiyon 12. Bölüm Fragmanı

Reaksiyon yeni bölümüyle 11 Aralık Perşembe akşamı saat 22:00'da Star'da...

Magazin 10-12-2014 14:20

Reaksiyon 11. Bölüm Galerisi

İbrahim'in intikam oyunu artık bütün kahramanlarımızı içine almıştır.

Magazin 09-12-2014 10:23

Reaksiyon 11. Bölüm Fragmanı

İbrahim'in intikam oyunu artık bütün kahramanlarımızı içine almıştır. Zeynep, Tekin'in kız kardeşi ve Ceren hepsi İbrahim'in ölüm tuzağında bir yeme dönüşürler. Yavuz ve Tekin bu oyunu bozmak için zamanla yarışırlar. Oysa İbrahim'in Tekin'den isteği basittir; Yavuz'un kellesi... Reaksiyon yeni gününde yeni bölümüyle 04 Aralık Perşembe akşamı saat 22:30'da Star'da...

Magazin 03-12-2014 16:10

O da Türkiye'yi terk etti

Reaksiyon dizisinde kendi isteğiyle senaryoda öldürülen Nehir Erdoğan, Eylül ayında evlendiği Ahmet Sesigürgil'le Paris'e yerleşti.

Magazin 28-11-2014 08:21

Yapımcıdan flaş İbrahim Çelikkol açıklaması

İbrahim Çelikkol'la ilgili iddialara Reaksiyon dizisinin yapımcısı yanıt verdi.

Magazin 27-11-2014 16:21

Reaksiyon'a 'Paramparça' darbesi

Star TV'de ekrana gelen Reaksiyon dizisi saat değiştirdi.

Magazin 26-11-2014 08:56

Reaksiyon'da bir şok ayrılık daha

Reaksiyon dizisinde başrol oynayan İbrahim Çelikkol'un canlandırdığı Oğuz karakteri öldü.

Magazin 25-11-2014 10:04

Reaksiyon 10. Bölüm 2. Fragmanı

Yoğun bakımdan çıkıp gözlerini açan Oğuz'un, Tekin'den tek istediği vardır; İbrahim'i ona getirmesi. Tekin ve Yavuz intikam almak için İbrahim'in peşine düşer. İlk hedef Ağbi'dir. Ancak Ağbi çoktan kendisini generalin himayesinde NATO karargâhına atmıştır. Reaksiyon yeni bölümüyle 24 Kasım Pazartesi akşamı saat 20:30'da Star'da...

Magazin 24-11-2014 11:59

Reaksiyon 10. Bölüm Galerisi

Yoğun bakımdan çıkıp gözlerini açan Oğuz'un, Tekin'den tek istediği vardır.

Magazin 23-11-2014 15:57

Reaksiyon 10. Bölüm Fragmanı

Yoğun bakımdan çıkıp gözlerini açan Oğuz'un, Tekin'den tek istediği vardır; İbrahim'i ona getirmesi. Tekin ve Yavuz intikam almak için İbrahim'in peşine düşer. İlk hedef Ağbi'dir. Ancak Ağbi çoktan kendisini generalin himayesinde NATO karargâhına atmıştır. Reaksiyon yeni bölümüyle 24 Kasım Pazartesi akşamı saat 20:30'da Star'da...

Magazin 20-11-2014 17:13

Reaksiyon 9. Bölüm Galerisi

Yavuz Aslan, Duygu'nun intikamını almak üzere istihbaratı basar.

Magazin 17-11-2014 09:09

Reaksiyon'da iki şok ayrılık daha

Star TV ekranlarında yayınlanan Reaksiyon dizisinin yeni bölümünde 2 oyuncu ölerek diziye veda edecek.

Magazin 16-11-2014 15:16

Reaksiyon 9. Bölüm Fragmanı

Yavuz Aslan, Duygu'nun intikamını almak üzere istihbaratı basar. İbrahim'in yerini öğrenir. Fakat bulduğu mekana gittiğinde aldığı bir telefon ona çok büyük bir acı daha yaşatacaktır. Oğuz, Duygu'nun ölüm haberiyle perişan olur. O da artık intikam için Dayı'nın yanında yerini alacaktır. Reaksiyon yeni bölümüyle 17 Kasım Pazartesi akşamı saat 20:30'da Star'da...

Magazin 16-11-2014 15:15

Reaksiyon 8. Bölüm Galerisi

Oğuz babasının cenazesine saldırı düzenleyenlerin peşine düşer.

Magazin 12-11-2014 11:36

Reaksiyon'da şok ayrılık

Reaksiyon'da Savcı Duygu'yu canlandıran Nehir Erdoğan diziden ayrıldı.

Magazin 12-11-2014 08:53

Reaksiyon 8. Bölüm Galerisi

Oğuz babasının cenazesine saldırı düzenleyenlerin peşine düşer.

Magazin 10-11-2014 14:12

Reaksiyon 8. Bölüm Fragmanı

Oğuz babasının cenazesine saldırı düzenleyenlerin peşine düşer. Kobani eylemlerinin arkasındaki derin güçlerin şimdiki hedefinde ne var? Oğuz ve Tekin bu güçlere karşı verdikleri mücadelede hedef tahtasına oturacaklardır. Zeynep, Ceren'i de alıp evden ayrılmak ister. Reaksiyon yeni bölümüyle 10 Kasım Pazartesi akşamı saat 20:30'da Star'da...

Magazin 06-11-2014 15:29

Reaksiyon'a 'Öcalan sahnesi' tepkisi

Reaksiyon dizisinin yeni bölüm tanıtımında yer alan bir sahnenin dizide çıkarılması sosyal medyada tepki çekti.

Magazin 04-11-2014 08:46

Reaksiyon 7. Bölüm Galerisi

Oğuz babasının ölüm haberini almış ve perişandır.

Magazin 03-11-2014 10:34

Reaksiyon 7. Bölüm Fragmanı

Oğuz babasının ölüm haberini almış ve perişandır. Yavuz Aslan'a ihanet eden Fazıl, Yavuz'un örgüt içindeki adamlarını kandırarak bütün Türkiye'yi ayağa kaldıracak bir provokasyona girişir. Kobani eylemleri kurşunlanacaktır. Oğuz ve Tekin'e ihtiyaç vardır. İş çığırından çıkmadan bir şey yapmak gerekir. Reaksiyon yeni bölümüyle 03 Kasım Pazartesi akşamı saat 20:30'da Star'da...

Magazin 02-11-2014 12:46

Reaksiyon 6. Bölüm 2. Fragmanı

Sırlar çözülüyor, taşlar yerinden oynuyor. Bazen bilmemek daha iyidir. Zira Reaksiyon'da sırlar çözülüyor. Kendilerine kurulmuş komployu farkeden Oğuz itirafçı olup kendisine görev verenlerin ipini çekerken, Tekin hapsi boyluyor. Öktem ve Gürkan kurdukları yapının deşifre olması yüzunden istifa etmek zorunda kalıyorlar. Reaksiyon yeni bölümüyle 27 Ekim Pazartesi akşamı saat 20:30'da Star'da...

Magazin 25-10-2014 13:54

Reaksiyon 6. Bölüm Galerisi

Sırlar çözülüyor, taşlar yerinden oynuyor.

Magazin 25-10-2014 13:53

Reaksiyon 6. Bölüm Fragmanı

Sırlar çözülüyor, taşlar yerinden oynuyor. Bazen bilmemek daha iyidir. Zira Reaksiyon'da sırlar çözülüyor. Kendilerine kurulmuş komployu farkeden Oğuz itirafçı olup kendisine görev verenlerin ipini çekerken, Tekin hapsi boyluyor. Öktem ve Gürkan kurdukları yapının deşifre olması yüzunden istifa etmek zorunda kalıyorlar. Reaksiyon yeni bölümüyle 27 Ekim Pazartesi akşamı saat 20:30'da Star'da...

Magazin 22-10-2014 09:49

Reaksiyon 5. Bölüm 2. Fragmanı

Oğuz, Yavuz Aslan'ı Serdar'la yüzleşmeye götürür. Yavuz'un kafasına silahı dayayacak cesareti olsa da, Oğuz'un hesap edemediği Tekin'in kendisine ihaneti olacaktır. Tekin, Serdar'ı elleriyle Ferhat'a teslim edecek, üstelik bunu yaparken Tayfun'u ölüme göndermekten çekinmeyecektir. Reaksiyon yeni bölümüyle 20 Ekim Pazartesi akşamı saat 20:30'da Star'da...

Magazin 18-10-2014 16:33

Reaksiyon 5. Bölüm Fragmanı

Oğuz, Yavuz Aslan'ı Serdar'la yüzleşmeye götürür. Yavuz'un kafasına silahı dayayacak cesareti olsa da, Oğuz'un hesap edemediği Tekin'in kendisine ihaneti olacaktır. Tekin, Serdar'ı elleriyle Ferhat'a teslim edecek, üstelik bunu yaparken Tayfun'u ölüme göndermekten çekinmeyecektir. Reaksiyon yeni bölümüyle 20 Ekim Pazartesi akşamı saat 20:30'da Star'da...

Magazin 18-10-2014 16:30