Yusuf Halaçoğlu Haberleri Ve Son Dakika Yusuf Halaçoğlu Haberleri

Yusuf Halaçoğlu Haberleri Ve Son Dakika Yusuf Halaçoğlu Haberleri

Yusuf Halaçoğlu Türk tarihçi ve siyasetçidir.

Yusuf Halaçoğlu 10 Mayıs 1949, Kozan doğumlu, Türk tarihçi ve siyasetçidir. 1993-2008 yılları arası Türk Tarih Kurumu başkanlığı yapan Yusuf Halaçoğlu Milliyetçi Hareket Partisi'nin 14., 15. ve 16. dönem Kayseri milletvekili ve eski TBMM MHP Grup Başkanvekili'dir.

HAYATI

Yusuf Halaçoğlu Adana'nın Kozan ilçesinde, 10 Mayıs 1949 tarihinde doğdu. 1967'de liseyi, 1971 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Yeniçağ Tarihi Kürsüsünden Fırka-i İslâhiye ve Kozan isimli lisans tezini hazırlayarak mezun oldu.

1974 yılında, mezunu olduğu İstanbul Üniversitesi'nde Yeniçağ Tarihi Kürsüsü asistanı oldu. 1978 Yusuf Halaçoğlu yılında XVIII. yüzyılda Osmanlı İmparatorluğu'nda İskân Siyaseti adlı doktora tezi ile doktor oldu. 1982'de yardımcı doçentliğe, Nisan 1983'te ise Osmanlı İmparatorluğu'nda Menzil Teşkilâtı ve Yol Sistemi isimli doçentlik tezini hazırlayarak doçentliğe yükseldi. Yusuf Halaçoğlu 1983-84 öğretim döneminde bir yıl süreyle 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 41. maddesi uyarınca Elâzığ'da Fırat Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'nde görev yaptı. 1986 yılında Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümüne geçti. 20 Mart 1989'da XVI. Yüzyılda Sosyal, Ekonomik ve Demografik Bakımdan Balkanlar'da Bazı Osmanlı Şehirleri konulu takdim tezi ile profesörlüğe yükseldi. Aynı tarihlerde Türk Tarih Kurumu asıl üyesi seçildi.

1989 yılında Başbakanlık Devlet Arşivleri Genel Müdürlüğü Osmanlı Arşivi Daire Başkanlığına tayin edilen Yusuf Halaçoğlu 17 Aralık 1990'da ise genel müdür yardımcılığına getirildi. Bu sırada, Osmanlı Arşivi'nin otomasyonunu başlattı. Bu görevinden 2 Mart 1992'de istifa etti ve Marmara Üniversitesi'ndeki görevine döndü. 26 Ağustos 1992 tarihinde rektör yardımcısı olan Yusuf Halaçoğlu 23 Ekim 1992'de rektör vekili ve Kasım 1992'de tekrar rektör yardımcılığında bulundu. Bu görevini sürdürürken 21 Eylül 1993'te Türk Tarih Kurumu Başkanlığına getirildi. 23 Temmuz 2008'de, hâlen sürdürdüğü Gazi Üniversitesi'ndeki asli görevine iade edilmek üzere görevden alındı.

SİYASİ KARİYERİ

28 Ocak 2011'de Milliyetçi Hareket Partisi'ne katıldı. Kayseri'den 1. sıra milletvekili adayı oldu ve 2011 Türkiye genel seçimleri sonrasında milletvekili seçildi. Öte yandan Halaçoğlu, Türkiye-Kırgızistan Parlamentolararası Dostluk Grubu saymanı ve Türkiye-İran Parlamentolararası Dostluk Grubu üyesidir. Yusuf Halaçoğlu Haziran 2015 Türkiye genel seçimleri sonrasında tekrar Kayseri milletvekili seçildi

Yusuf Halaçoğlu Haberleri

Yeni bir parti daha kuruluyor! İsmail Saymaz canlı yayında duyurdu! MHP, İYİ Parti ve Zafer Partisi’nden sonra…

Ankara kulislerinde bugünlerde yine hareketli dakikalar yaşanıyor. İddiaya göre ‘Milliyetçi’ partiler arasına yeni kurulacak bir ya da iki parti daha katılabilir. Gazeteci İsmail Saymaz MHP eski milletvekili Yusuf Halaçoğlu’nun yeni bir parti kurma hazırlığında olduğunu belirtti. Halaçoğlu daha önce İYİ Parti ve Zafer Partisi’nin kuruluş dönemlerinde de yer almıştı. İşte yeni kurulacak parti veya partilerle ilgili son dakika kulis bilgilerinin detayları…

Haber 01-09-2023 08:53

Prof. Halaçoğlu'ndan çarpıcı Ayasofya iddiası: Atatürk imzası gerçek değil

İstanbul'un günümüze ulaşan en önemli tarihi simgelerinden biri olan Ayasofya müzesinin eskiden olduğu gibi camiye çevrilerek tekrar ibadete açılması gündemdeyken, Türk Tarih Kurumu'nun eski başkanı Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu tarafından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Prof.Dr. Halaçoğlu, Ayasofya'nın müze haline getirilmesi için hazırlanan kararnamenin sahte olduğunu ileri sürdü.

Haber 10-06-2020 22:35

Yusuf Halaçoğlu'ndan çok konuşulacak 'hisse' açıklaması: Atatürk’ün vasiyeti kurumların bağımsızlığı içindi

Eski MHP Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, 'CHP'nin İş Bankası hisselerinin Hazine'ye devri' tartışmalarıyla ilgili gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. 15 yıl Türk Tarih Kurumu Başkanlığı görevi de yapan Halaçoğlu, 'Hukuk devletlerinde vasiyetlerin, özellikle onanmış vasiyetlerin değiştirilmesi yoluna gidilemez. Atatürk'ün amacı bu vasiyetle Türk Tarih Kurumu ve Türk Dil Kurumu'nun bağımsız çalışma yapmasını sağlamaktı' ifadelerini kullandı.

Haber 16-10-2018 13:46

Akşener'in partiyi bir yere götürmesi mümkün değil

İYİ Parti'den istifa eden Yusuf Halaçoğlu: - "(Genel Başkan Meral Akşener) Kaybetmişsiniz artık, partinin gerisinde kalmışsınız. Dolayısıyla biz istifanızı, kongreye gitmenizi ve aday olmamanızı onaylıyoruz. Bu doğru bir şeydi. Kardeşim, parti 9,96 oy almış, sen almışsın 7,26. Artık partiyi bir yere götürmen mümkün değil" - Özcan Yeniçeri: - "Bugün muhalefet, adeta elleri üzerinde yürüyen bir insana benzemektedir. Kesinlikle aklı yoktur. Elleri üzerinde yürüyen bu muhalefeti ayakları üzerine oturtmak, yeri ve zamanı geldiğinde entelektüel zekası, stratejik bakış açısı, vizyonu ve misyonu olan insanların yapması gereken işlerdir"

Haber 06-08-2018 13:23

Yusuf Halaçoğlu

Yusuf Halaçoğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yusuf Halaçoğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İYİ Parti'den istifa açıklaması

İYİ Parti Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Aytun Çıray: - "Sayın Nevzat Bor, Yusuf Halaçoğlu ve Özcan Yeniçeri'nin istifa kararlarını saygıyla karşılıyoruz. Ancak, gerekçelerindeki siyasi parti tarifinin, geçmiş tecrübelerinin aksine son çalıştayımızda da olduğu gibi, görüşlerini özgürce ifade ettikleri İYİ Parti'ye ve siyaset vicdanına uymadığı kanaatindeyiz"

Haber 06-08-2018 13:09

İYİ Parti'de istifa

Partinin kurucu üyeleri Yusuf Halaçoğlu, Özcan Yeniçeri ve Nevzat Bor, görevlerinden ve partilerinden istifa etti - Halaçoğlu: - " Seçim kaybetmiş, hatta partiden daha az oy almış bir genel başkanın yerine yeni bir yönetim getirilmesi gerekirken aksini yaptılar. 2015'ten beri mücadele ettiğimiz durumun İYİ Parti'de de sürmesi, partiyi yeniden umut haline getirmekten ve kuruluşta aldığı olumlu rüzgarı yeniden kazanmaktan tamamen uzaklaştırmıştır"

Haber 06-08-2018 12:03

İYİ Partili Yusuf Halaçoğlu’ndan ortalığı karıştıracak iddia

24 Haziran seçim sonuçlarını değerlendiren İYİ Parti Kayseri eski milletvekili Yusuf Halaçoğlu gündemde çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Halaçoğlu, ‘’295 sizi aldatmasın. Recep Beyi tanıyanlar bilir ki 8-10 milletvekilini partisine katar ve MHP’ye de bel bağlamaz” diyerek, AK Parti’nin Milletvekili transferi yapacağını iddia etti

Haber 28-06-2018 14:12

Eski İYİ Parti Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu'ndan yönetime sert tepki: Bu mu başarı?

Eski İYİ Parti Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, 24 Haziran seçimleri sonrasında Twitter hesabından yaptığı paylaşımla gündem yarattı.

Haber 26-06-2018 15:14

O karara saygı duydum

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: - "Sayın Halaçoğlu benim öğretmenimdir, hocamdır, abimdir. Kayseri birici sırayı istemedi, İzmir ya da Ankara istedi. Genel Başkan Yardımcılarımız vardı. Genel Başkan Yardımcılarımızın altına onu koysak olmazdı, koskoca ağabeyimi. Dolasıyla 'Beni affedin' dedi. Ben de o karara saygı duydum"

Haber 22-05-2018 19:36

Fatih Portakal'dan İYİ Parti'ye Yusuf Halaçoğlu eleştirisi!

FOX TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu'nun İYİ Parti'den aday gösterilmemesini eleştirdi.

Haber 22-05-2018 19:29

Yusuf Halaçoğlu İYİ Parti'den neden aday yapılmadı? Lütfü Türkkan açıkladı!

İYİ Parti milletvekili aday listeleri açıklanınca en büyük şoku partinin kurucusu Yusuf Halaçoğlu yaşamıştı. Halaçoğlu, 'Bana bir yer bulamadılar, kırgınım ve tepkiliyim' derken partiden 'neden aday yapılmadığına' ilişkin açıklama geldi.

Haber 22-05-2018 16:25

İYİ Parti'de liste dışında kalan Yusuf Halaçoğlu'ndan ilk açıklama

İYİ Parti kurucularından Yusuf Halaçoğlu'nun liste dışında kalması şaşkınlık yarattı. Halaçoğlu konuya ilişkin yaptığı açıklamada, kırgın olduğunu belirtti.

Haber 22-05-2018 07:17

Borçlara yapılandırma, emekliye ikramiye tasarısı Genel Kurulda

CHP İzmir Milletvekili Temizel: - "Sürekli vergilerle, imar aflarıyla, banka borçlarıyla uğraşıyorsa bir toplum, bu ekonomik alanlarda insanların gücünü aşan veya hakkaniyete aykırı uygulamalar var demektir. Önce bu uygulamaları ortadan kaldıracaksınız" - MHP Denizli Milletvekili Ayhan: - "Tasarının bazı eksikliklerine rağmen kamu gelirlerinin artırılmasına katkı sağlayacak, vatandaşlarımızın beklentilerini karşılayacak bir düzenleme olduğunu değerlendirmekteyiz"

Haber 09-05-2018 20:37

İYİ Parti milletvekili Yusuf Halaçoğlu'ndan çok tartışılacak sözler

İYİ Parti Kayseri milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Twitter'dan yaptığı açıklamada "Akıl almaz yerlerden baskı geliyor. Meral Hanım'dan vaz geçmeyiz" dedi.

Haber 26-04-2018 19:39

Yusuf Halaçoğlu erken seçimin tarihini verdi

Türkiye'nin gündeminde erken seçim tartışmaları var. İYİ Parti Kayseri Milletvekili ve tarihçi Yusuf Halaçoğlu, internette yayınlanan video açıklamasında, Devlet Bahçeli tarafından gündeme getirilen ve 26 Ağustos 2018 tarihinde yapılması istenilen erken seçimin 15 Temmuz 2018 pazar günü yapılacağı iddiasında bulundu.

Haber 18-04-2018 07:07

İyi Parti'den AKP'ye kritik öneri: Esad ile işbirliği yapılmalı

İyi Parti Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, sosyal medya hesabından AKP'nin olası Afrin operasyonunu destekleyerek, "Geç de anlamış olsalar Türkiye'nin Afrin harekatı doğrudur. Ancak bu yeterli değildir” mesajını paylaştı. Halaçoğlu, Beşar Esad ile işbirliği yapılması gerektiğini belirtti.

Haber 18-01-2018 10:36

İYİ Parti milletvekili kaza geçirdi

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu ile eşi Fatma Nur Halaçoğlu'nun, Tem Otoyolu'nda Edirne istikametinde seyir halindeyken, Kurtköy mevkiinde trafik kazası geçirdiği öğrenildi. Halaçoğlu ve eşinin hafif şekilde yaralandığı belirtildi.

Haber 30-12-2017 02:59

İYİ Parti hedefini açıkladı: Yüzde 50 artı 1

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, 'Şu an Anayasa'ya göre, partilerin hiçbir hükmü yoktur. Dolayısıyla partimiz, yüzde 50 artı 1'i hedeflemektedir. Partimiz, cumhurbaşkanını seçecektir. İnşallah, cumhurbaşkanı seçildikten sonra da ilk yapacağımız iş, Anayasa değişikliği için referanduma gitmektir' dedi.

Haber 30-11-2017 17:38

5 partili ilk yarış! İYİ Parti’nin adayı belli oldu

Meral Akşener'in liderliğini yaptığı İYİ Parti'nin Meclis Başkanlığı seçimlerindeki adayı, Kayseri milletvekili Yusuf Halaçoğlu oldu. AKP, mevcut Meclis Başkanı İsmail Kahraman'ı, CHP İzmir Milletvekili Zekeriya Temizel'i, HDP tutuklu bulunan Hakkari Milletvekili Selma Irmak'ı, MHP ise İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan’ı aday olarak göstermişti.

Haber 14-11-2017 13:50

Ve İYİ Parti kararını verdi

İYİ Parti, Meclis Başkanlığı seçimleri için Kayseri milletvekili Yusuf Halaçoğlu'nu aday gösterdi. AK Parti'nin adayının yeniden İsmail Kahraman olmasına İYİ Parti'den tepki geldi. İzmir Milletvekili Aytun Çıray “İsmail Kahraman'ın AK Parti'nin Meclis Başkanı adayı olarak gösterilmesi her bakımdan bir skandaldır." dedi

Haber 14-11-2017 10:59

'Barzani'nin rahatlığı nerden geliyor? Ona kim lahmacun ısmarladı'

Eski Türk Tarih Kurumu Başkanı ve Bağımsız Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden Irak'taki bağımsızlık referandumuna ilişkin değerlendirmede bulundu. Halaçoğlu "Barzani'yi kim palazlandırdı? Kim lahmacun ısmarladı?" diye sordu. Habertürk yazarı Nagehan Alçı da bugünkü yazısında, ABD Büyükelçiliği'nin Irak referandumundan önce Irak Başbakanı İbadi'ye mesaj gönderdiğini belirterek Barzani'nin rahatlığının buna dayandığını ifade etti.

Haber 27-09-2017 09:31

Meral Akşener'in yeni partisi ne zaman kurulacak? Flaş açıklama

MHP’den ihraç edilen Meral Akşener, MHP Eski Şile İlçe Başkanı Hüseyin Özgür’ün oğlunun Satmazlı Mahallesi'nde düzenlenen Sünnet düğününe katıldı. Mehter marşlarıyla karşılanan Meral Akşener sünnet olan Cevathan Özgür'ü tebrik etti ve kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen davetlileri kırmadı. Akşener, yeni parti kurma çalışmalarıyla ilgili sorulan sorular üzerine, “Ekim ayı ortasına kadar yetiştirmeye çalışacağız" yanıtını verdi.

Haber 20-08-2017 16:46

Meral Akşener'in kuracağı partiyle ilgili yeni gelişme!

Meral Akşener liderliğinde kurulacak yeni partiyle ilgili detayları, MHP'den ihraç edilen Bağımsız Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu açıkladı. Yeni partiyle ilgili "Bu parti; milliyetçi muhafazakâr, Atatürkçü olacak; Türkiye Cumhuriyeti’nin temel değerlerine sahip çıkacak parti olacak" ifadesini kullanan Halaçoğlu, açıklamasının devamında "Hedefimiz ilk turda Cumhurbaşkanlığı’nı kazanmak. Cumhurbaşkanı’nı ilk turda seçeceğimizi düşünüyorum" dedi.

Haber 18-08-2017 07:53

Son dakika! Sinan Oğan'ın MHP'den ihracı kesinleşti

Sinan Oğan'ın MHP'den ihraç edilmesine ilişkin itirazı reddedildi. İtirazın reddedilmesiyle Sinan Oğan'ın MHP'den ihracı kesinleşti. Davanın sonucuna yönelik açıklama MHP avukatı Yücel Bulut tarafından yapılırken, Bulut açıklamasında "Disiplin cezasının iptali davası kesin olarak reddedilmiş ve MHP lehine sonuçlanmıştı" dedi. Hatırlanacağı üzere yeni parti iddiaları hakkında da açıklamalarda bulunan Sinan Oğan, MHP'li muhaliflerin yeni kuracağı partiye dahil olmayacağını da açıklamıştı.

Haber 19-07-2017 12:00

Kılıçdaroğlu ile Özdağ iftarda bir araya geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe CHP Genel Başkan Yardımcıları Haluk Koç ve Tekin Bingöl ile Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu da katıldı. Kılıçdaroğlu, iftar yemeğinin ardından yaptığı açıklamada, iftar yemeğinin ardından yaptığı açıklamada, "Görüşlerimiz farklı olabilir; ama sonuçta hepimiz bu ülkede huzur içinde, birlikte yaşamak istiyoruz. Umarım bundan sonra da görüşmelerimiz devam eder" dedi.

Haber 12-06-2017 21:13

Yusuf Halaçoğlu'ndan Mustafa Armağan'a çok sert sözler

MHP'den ihraç edilen Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, tarihçi olduğu belirtilen Mustafa Armağan’ın, Atatürk ile ilgili yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. “Bu gibi kişilerden dolayı artık tarihçiyiz demeye utanır olduk vesselâm” diyen Halaçoğlu, “Bu ülkede sandığımdan daha çok hain var maalesef. Türk Milleti kendine dönmeli, milli değerlerden uzak sahtekarların kulu kölesi olmamalı, kendisinin ve çocuklarının geleceğini düşünerek hareket etmeli” ifadelerini kullandı.

Haber 09-05-2017 15:00

Yusuf Halaçoğlu'ndan erken seçim iddiası

Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) ihraç edilen Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, referandum sonuçlarıyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Erken seçim iddiasını yeniden gündeme getiren Halaçoğlu, "Erken seçim olacak, erken seçimle birlikte Türkiye’de farklı bir yapı meydana gelecek" dedi. Başkan parti kurulacağı iddialarına ilişkin ise Halaçoğlu, "Başka bir parti oluşumu söz konusu olmadığı için şimdiye kadar da, herhangi bir şey düşünülmedi" ifadesini kullandı.

Haber 19-04-2017 17:18

Halaçoğlu: Çatıyı ayakta tutan son direk, Meclis yıkılmaya çalışılıyor

Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, son 14 yılda Türkiye'nin çatısını tutan direklerin bir bir yıkıldığını ve itibarsızlaştırıldığını söyledi. Halaçoğlu, "Kimi FETÖ ile kimi yabancı devlet destekleriyle kimi de bizzat iktidarda olanlar eliyle. Şimdi çatıyı ayakta tutan son direk de, yani meclis yıkılmaya çalışılıyor. Şayet 16 Nisan'da bu anayasa kabul edilirse son direk de çökecek” dedi.

Haber 11-04-2017 14:42

MHP'de 4 milletvekili parti üyeliğinden kesin olarak çıkarıldı

MHP Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Isparta Milletvekili Nuri Okutan ve Sinan Oğan parti üyeliğinden kesin olarak çıkarıldı.

Haber 10-03-2017 12:24

Ümit Özdağ ve Yusuf Halaçoğlu'na ikinci saldırı girişimi

Mersin'in Mezitli ilçesinde Ümit Özdağ ve Yusuf Halaçoğlu'nun katıldığı toplantıya ülkücü oldukları belirtilen bir grup saldırmak istedi. Son dakika habere göre, polis saldırıyı engelledi.

Haber 09-03-2017 19:57

Özdağ ve Halaçoğlu'nun katıldığı programı ülkücüler bastı

Mersin Silifke'de referandum sürecine ilişkin Ümit Özdağ ile Yusuf Halaçoğlu'nun katıldığı programa saldırı düzenlendi. Çıkan kargaşa Özdağ ve Halaçoğlu salondan ayrıldı.

Haber 08-03-2017 17:51

Prof. Dr. Halaçoğlu: Türk tipi bir başkanlık sistemi yok

Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, hükümetin bahsettiği gibi Türk tipi bir başkanlık sisteminin var olmadığını söyledi.

Haber 07-03-2017 02:03

MHP’li Halaçoğlu: MHP’nin yüzde 90’ı ‘hayır’ oyu verecek

MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, referandumda MHP'lilerin en az yüzde 90'ının 'hayır' diyeceğini öne sürdü.

Haber 02-03-2017 16:21

MHP'li Halaçoğlu: AKP savaş bahanesiyle referandumu iptal edebilir

MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, anket sonuçlarının AKP'yi memnun etmediğini öne sürerken, “Endişe duyuyorum. Sandığa bir hafta kala, AKP ‘Savaş var' deyip referandumu rafa kaldırabilir" dedi

Haber 23-02-2017 10:43

Halaçoğlu'ndan Bahçeli'nin 'Parti kurup karşımıza çıkın' sözlerine yanıt

MHP Kayseri milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Devlet Bahçeli'nin 'Parti kurup karşımıza çıkın da boyunuzun ölçüsünü görelim” sözlerine yanıt verdi.

Haber 22-02-2017 14:12

MHP’den son dakika 4 isme ihraç istemi

MHP'den gelen bir son dakika haberine göre; Yusuf Halaçoğlu, Sinan Oğan, Nuri Okutan ve İsmail Ok ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildi. İlk açıklama Nuri Okutan'dan geldi

Haber 13-02-2017 18:55

MHP’den son dakika haberi: İşte ihraç edilmek istenen isimler

MHP'de Yusuf Halaçoğlu, Sinan Oğan, Nuri Okutan ve İsmail Ok ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

Haber 13-02-2017 15:52

MHP'de 'hayır'cıların ihracı istendi

MHP lideri Devlet Bahçeli, referandumda 'hayır' diyeceklerini açıklayan Yusuf Halaçoğlu, İsmail Ok ve Nuri Okutan'ın ihracı için talimat gönderdi. Merkez Disiplin Kurulu bugün olağanüstü toplanacak.

Haber 13-02-2017 11:04

Abdüllatif Şener: Anayasa değişikliği paketi baştan sona ucube

AK Parti kurucularından Abdüllatif Şener, TBMM'de kabul edilen anayasa değişikliği paketini 'ucube'ye benzetti.

Haber 29-01-2017 18:33

MHP'li Yusuf Halaçoğlu'ndan 'istifa' açıklaması

MHP Kayseri Milletvekili Halaçoğlu, Devlet Bahçeli'ye istifa edeceğini söylediğini, Bahçeli'nin de etmemesi gerektiğini belirttiğini ifade ederek, "Bu nedenle istifa etmekten vazgeçtim" diye konuştu.

Haber 20-01-2017 17:16

MHP'li Halaçoğlu'nun şehit acısı

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena Stadı'nın yanında teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polislerden 22 yaşındaki Mehmet Atıcı'nın Adana'daki baba evine ateş düştü.

Haber 12-12-2016 05:05

MHP’li Halaçoğlu: Cumhurbaşkanı Lozan’ı bilmiyor

MHP’nin Tarihçi Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Lozan tartışmalarını değerlendirdi.

Haber 02-10-2016 14:27

MHP’li Halaçoğlu'ndan, koşullu başkanlık teklifi

MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Başkanlık sistemi ile ilgili düşüncelerini, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dile getirdi.

Haber 10-01-2016 14:36

MHP'li Halaçoğlu: Sinan Oğan ile olmaz

MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, "Sinan Oğan ile olmaz. 'Eğer Sinan Oğan genel başkan seçilirse ben MHP'den istifa ederim' demiştim. Bu sözümün arkasındayım" dedi.

Haber 26-11-2015 17:06

MHP'li Halaçoğlu: Sinan Oğan ile olmaz

MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, "Sinan Oğan ile olmaz. 'Eğer Sinan Oğan genel başkan seçilirse ben MHP’den istifa ederim' demiştim. Bu sözümün arkasındayım" dedi.

Haber 26-11-2015 15:42

MHP'nin başkan adayı Yusuf Halaçoğlu oldu

MHP'nin Meclis Başkanlığı için adayı Yusuf Halaçoğlu oldu. MHP Kayseri milletvekili Yusuf Halaçoğlu'nun adaylığına ilişkin başvuru, TBMM Genel Sekreterliğine iletildi.

Haber 18-11-2015 14:27

Yusuf Halaçoğlu kimdir?

Yusuf Halaçoğlu Türk tarihçi ve siyasetçidir.

Haber 18-11-2015 14:16

MHP'nin Meclis Başkanı adayı Yusuf Halaçoğlu

MHP'nin TBMM Başkan adayı Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu oldu.

Haber 18-11-2015 12:18

Halaçoğlu, MHP’nin koalisyon için teklifini neden kabul etmediniz?

MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçaoğlu, AKP'nin terörü silahla çözemeye çalıştığını belirterek, "Bizim koalisyon için çözüm sürecinin sona erdirilmesi teklifimizi neden kabul etmedi?" diye sordu.

Haber 15-09-2015 15:23