Yusuf Kaplan Haberleri

Bayram günü aileyi yıkan haber! Su deposuna girmişlerdi...

Kırıkkale'nin Delice ilçesinde su deposuna giren Yusuf Kaplan (51), oğlu İsa Kaplan (30) ve damadı Süleyman Aksu, su motorundan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Hastaneye kaldırılan 3 kişiden İsa Kaplan, hayatını kaybetti.

Trend 04-06-2019 19:43

Bu Toprağın Güzideleri: Ayşe Şasa paneli düzenlenecek

Panele Prof. Dr. Lütfullah Beşiroğlu, Hakkı Özdemir, Serdar Arslan, Mesut Uçakan, Enver Gülşen, Cihan Aktaş ve Yusuf Kaplan konuşmacı olarak katılacak - Program kapsamında, Ayşe Şasa'nın senaryosunu yazdığı film afişlerinden oluşan serginin açılışı yapılacak

Haber 22-03-2019 09:42

Nizam'ül Mülk Bin Yaşında Sempozyumu

Gazeteci-yazar Yusuf Kaplan: - "İslam medeniyeti dışında hiçbir medeniyet havzalar medeniyeti değildir. Bu İslam medeniyetine özgüdür. Hikaye bir yerde bitebilir ama başka bir yerde başlayabilir. Bu çok önemlidir. Aynı ruh üzerinden medeniyet yürüyüşü devam edebilir" - "Nizamülmülk, Gazali, Melikşah gibi insanlara özellikle ihtiyaç duyulmasının nedeni vardır. Gazali, gelen tehlikeyi gördü. Hazırlık yaptılar. Nizamülmülk, temelleri attı. Nizamülmülk, eğitime o kadar yatırım yapıyor ki etrafında fitne peşinde koşanlar onu sultana şikayet ediyor"

Haber 24-12-2018 14:00

Yusuf Kaplan: Aile çöküyor, toplum çatırdıyor, gece orduları gerek bize

Yeni Şafak gazetesi yazarı Yusuf Kaplan bugün, 'Aile çöküyor, toplum çatırdıyor... Nizamülmülk’ün “gece orduları” gerek bize...' başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Haber 17-12-2018 08:04

Yusuf Kaplan

Yusuf Kaplan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yusuf Kaplan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bir medeniyet fikriniz yoksa edebiyatınız olmaz

Gazeteci-Yazar Yusuf Kaplan: - "Bir medeniyet fikriniz yoksa edebiyatınız olmaz. Bir medeniyet külliyatınız yoksa, ortaya izini sürebileceğiniz bir tatbikat koyamazsınız" - "Amerika, Avrupalıların modernlikle birlikte kurduğu dünyanın bir karikatürü. Amerika, bir uygarlığın nasıl olmaması gerektiğini gösteren iyi bir örnek" - "Edep, insanın Yaratıcı karşısındaki ve diğer yaratılmışlar arasındaki konumunu bilebilmesi, dolayısıyla da koruyabilmesidir. Edebin yitirildiği, bize ait olmayan bir çağda kesinlikle edebiyat yapamayız"

Haber 14-12-2018 10:20

Gazeteci Yusuf Kaplan Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı

Gazeteci Yusuf Kaplan "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Haber 13-12-2018 18:58

Filistin meselesini nasıl tanıtabiliriz çalıştayı

Uluslararası Filistin Medya ve İletişim Derneği ile Türk Arap Medya Derneği tarafından düzenlenen çalıştayda, "Büyükelçilik açılımı ve davanın tasfiyesi girişimleri", "Haber, drama ve yazıda Filistin meselesi nasıl görülüyor" ve "Haber, drama ve yazıda Filistin meselesi nasıl görülmeli" gibi oturumlar gerçekleştirildi

Haber 27-09-2018 21:17

18. Uluslararası Beytülmakdis Akademik Sempozyumu

"Beytülmakdis (Kudüs ve Filistin) Vakıfları: Geçmiş, Günümüz ve Gelecek" konulu sempozyumun açılışına, yerli ve yabancı akademisyenlerin yanı sıra çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri, araştırmacılar ve Kudüs sevdalıları katıldı - Sempozyum kapsamında, ünlü fotoğraf sanatçısı Muhsin Jak Kilby'in "Göz Bebeğimiz Aksa" sergisi açıldı - Gazeteci-Yazar Yusuf Kaplan: - "Mekke en büyük iddiamız, Medine en büyük rüyamız, Kudüs en büyük duamız, miracımız, İstanbul iddiamızı, rüyamızı ve duamızı hayata geçirdiğimiz, koruduğumuz, kolladığımız son durağımız. Kudüs özgürleşmedikçe, özgürüm deme boşuna, İstanbul yeniden fethedilmedikçe Kudüs'ün özgürleşmesini bekleme boşuna" - Beytülmakdis Çalışmaları Vakfı Başkanı Prof. Dr. Abdulfettah El-Uveysi: - "Bir sosyal projenin devam etmemesinin en büyük nedeni vakıflarla desteklenmemesidir" - Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Barca: - "Yaklaşık 10 alanı, önceliklendirilmiş araştırma alanı olarak belirledik. Bunlardan biri Kudüs ve Filistin"

Haber 15-09-2018 16:05

Yeni Şafak Yazarı Kaplan: Duvara toslamak üzereyiz!

"Siyaseti, gücü, parayı, makamı mevkiyi kutsadık" diyen Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan, dünkü köşe yazısında bir dizi özeleştiri sıraladı. Kaplan, "Duvara toslamak üzereyiz... Toparlanıp kendimize gelmeliyiz vakit geç olmadan" uyarısında bulundu.

Haber 23-04-2018 11:59

Yeni Şafak yazarı Kaplan: ABD, Türkiye'yi vurmaya hazırlanıyor

Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan, 'Dikkat, ABD Türkiye’nin altını oyuyor adım adım…' başlıklı yazısında ABD'nin YPG'ye silah desteği sağladığını hatırlatarak, bölgede kurulacak bir 'PKK devleti'nin Türkiye'yi iç savaşın eşiğine sürükleyebileceğini belirtti. Kaplan, Osmanlı İmparatorluğu'nun durdurulmasıyla, Batılıların önündeki en büyük engelin kaldırıldığını iddia ederek "Türkiye, dışardan fiilen işgal edilmedi, edilemedi ama Kale içerden ele geçirildi" ifadesini kullandı.

Haber 14-08-2017 14:09

Yeni Şafak yazarından Bakan Kılıç'a: Adam gelir dinler, Yusuf Kaplan konuşuyor

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'la Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan ile arasında 'rahatsızlık' diyalogu kameralara yansıdı. Kaplan "Adam gelir dinler. Yusuf Kaplan konuşuyor, Abuzittinin birisi değil ki" demesi üzerine Kılıç, "Anladım hocam. Kusura bakmayın rahatsız ettik sizi" diyerek konferans salonundan ayrıldı.

Haber 02-04-2017 20:17

Kırşehir'de trafik kazası: 3 ölü, 2 yaralı

Park halindeki 2 araca çarpan otomobilde bulunan 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Haber 22-01-2014 11:08