Yusuf Kavaklı Haberleri

Canlı yayında gelen soruya Yusuf Kavaklı çok sinirlendi! 'RTÜK amca lütfen duyma bunu! Gavur keser gibi keserim onu!' dedi... Nur Viral çok şaşırdı

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Bazı günler ünlü sunucuya emekli müftü Yusuf Kavaklı eşlik ediyor. Canlı yayında izleyenlerden gelen soruları yanıtlayan Kavaklı bu defa gelen soruya çok sinirlendi.

Magazin 16-03-2024 08:26

Nur Viral özel hayat sorusunu sorup Ya uf dedi! Yusuf Kavaklı kendini tutamadı: 'Yataktaki görevin...'

Nur Viral'in sunumuyla Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan 'Hayatta Her Şey Var' programı konukları ve canlı yayındaki itiraflarıyla gündemden düşmüyor. Her bölümü büyük ses getiren programın son bölümüne emekli müftü Yusuf Kavaklı'ya gelen bir soru damga vurdu. Viral özel hayat sorusunu sorunca Yusuf Kavaklı kendini tutamadı...

Magazin 09-03-2024 13:32

Canlı yayındaki soru Yusuf Kavaklı'yı çıldırttı! Nur Viral, Yusuf Güney'i hatırlatınca... 'Benim de kulağıma üflüyorlar...'

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Bazı günler ünlü sunucuya emekli müftü Yusuf Kavaklı eşlik ediyor ve izleyicilerden gelen soruları yanıtlıyor. Bu defa öyle bir soru geldi ki Yusuf Kavaklı çok sinirlendi. Nur Viral, Yusuf Güney'i hatırlatınca canlı yayında ilginç anlar yaşandı.

Magazin 17-02-2024 15:09

Yusuf Kavaklı ile Nur Viral canlı yayında bir anda gerildi! Nur Viral duyduklarına dayanamadı! 'Burayı terk eder giderim'

Hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Nur Viral'in sunduğu “Hayatta Her Şey Var” programı işlediği konular ve sorularla gündemden düşmüyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran programın son bölümüne Yusuf Kavaklı ile Nur Viral'in gerildiği anlar damga vurdu. Ünlü sunucu duyduklarına dayanamayıp 'Burayı terk eder giderim' dedi.

Magazin 10-02-2024 14:57

Yusuf Kavaklı

Yusuf Kavaklı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yusuf Kavaklı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

'Dini nikah' sorusu Yusuf Kavaklı'yı çileden çıkardı! Nur Viral ne diyeceğini bilemedi! 'Ahmaklığına doyma...'

Beyaz TV ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan ve her bölümü büyük bir ilgiyle izlenen Nur Viral'in sunduğu “Hayatta Her Şey Var” programına gelen bir soru canlı yayında ilginç anların yaşanmasına neden oldu. Emekli Müftü Yusuf Kavaklı 'Dini nikah' sorusuna sert çıktı.

Magazin 02-02-2024 15:45

Canlı yayında ilginç anlar... Nur Viral okumak istemedi! Yusuf Kavalı'nın sözleri gündem oldu! Türk uzaya gidince hav hav havlıyor

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan ve büyük bir ilgiyle izlenen Nur Viral'in sunduğu “Hayatta Her Şey Var” programı her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Nur Viral ile konuk Yusuf Kavaklı seyircilerden gelen sorularu yanıtlarken programdaki anlar yine gündem oldu. Emekli müftü Kavaklı'nın "Türk uzaya gidince hav hav havlıyor" sözleri sosyal medyayı salladı.

Magazin 27-01-2024 16:04

Nur Viral 'İlk defa duyuyorum' diyerek sordu! Yusuf Kavaklı 'Bunlar sapık' diyerek isyan etti! Canlı yayında ilginç anlar

Beyaz TV'de yayınlanan ve büyük bir ilgiyle izlenen Nur Viral'in sunduğu “Hayatta Her Şey Var” programı her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Nur Viral ile konuk Yusuf Kavaklı seyircilerden gelen sorulara canlı yayında yanıt vermeye çalıştı. Ancak canlı yayında şaşırtan bir soru geldi. Nur Viral 'İlk defa duyuyorum' diyerek sordu.

Magazin 26-01-2024 15:51

Öyle bir soru geldi ki... Nur Viral 'Bu soruyu da soramam' diyerek isyan etti! Yusuf Kavaklı çok sinirlendi

Beyaz TV'de yayınlanan ve ilgiyle izlenen Nur Viral'in sunduğu “Hayatta Her Şey Var” programı her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Nur Viral ile konuk Yusuf Kavaklı seyircilerden gelen sorulara canlı yayında yanıt vermeye çalıştı. Ancak öyle bir soru geldi ki ünlü sunucu çok sinirlendi...

Magazin 20-01-2024 16:08

Yusuf Kavaklı ve Nur Viral yine gerildi! Madem fetvayı sen vereceksin beni neden çağırıyorsun?

Her cuma Nur Viral'in stüdyo konuğu olan Yusuf Kavaklı ve Nur Viral yine gerildi. Yusuf Kavaklı kendisine gelen karı-koca ilişkilerine yönelik soruları istemediğini söyleyerek isyan etti. Nur Viral ise yine ne diyeceğini bilemedi. Kavaklı sert ifadeleriyle de sunucuyu üzdü.

Magazin 17-12-2023 14:28

Yusuf Kavaklı Nur Viral'e Enayisin dedi! Sunucu ne yapacağını bilemedi

Emekli Müftü Yardımcısı Yusuf Kavaklı Nur Viral'in programına her cuma konuk oluyor. Yusuf Kavaklı ile Nur Viral bu sefer de kahve konusunda anlaşamadı. Nur Viral Yusuf Kavaklı'nın sözleri karşısında ne diyeceğini bilemedi.

Magazin 03-11-2023 14:59

Yusuf Kavaklı ve sunucu Nur Viral arasında gerilim! Yeter bıktım ya bıktım...

Sunucu Nur Viral ile Yusuf Kavaklı canlı yayın sırasında gerildi. İlahiyatçı "Elinin hamuruyla erkek işine karışma" deyince sunucu rahatsız oldu. Nur Viral bu sözün üzerine eleştiride bulununca ilahiyatçı "Bıktım ya" diyerek tepki gösterdi.

Magazin 27-06-2023 08:22

Yusuf Kavaklı 'Gelinim gelin maaşı istiyor ne yapmalıyım?' sorusuyla çileden çıktı! Filan filanla sevişmiş...

Aile dizisinde Serenay Sarıkaya'ya gelen 'gelin maaşı' sosyal medyayı sallamıştı. Nur Viral'in sorularını yanıtlayan Yusuf Kavaklı çileden çıktı. Emekli Müftü Yardımcısı gelen sorudan sonra çileden çıktı kanallarda duyduklarını anlatarak isyan etti. "Filan filanla öpüşmüş filan filanla sevişmiş, bana ne ya!" dedi.

Magazin 18-04-2023 15:26

Yusuf Kavaklı Neden giyiniyoruz? deyince sunucu Nur Viral şaştı kaldı! O ne demek hocam?

Sunucu Nur Viral'in programında yorumcu olan Yusuf Kavaklı hiçbir zaman sözünü sakınmıyor. Gelen sorulardan birini yanıtlarken "Çok özür dileyerek söylüyorum benim dışında biriyle yorgan altına girmişse..." diyen Kavaklı'nın o anlarında sunucu Nur Viral ne yapacağını bilemedi. Viral bir başka soruda da "O ne demek" diyerek şaştı kaldı.

Magazin 24-01-2023 15:40

Yusuf Kavaklı kimdir, kaç yaşında ve nereli? Yusuf Kavaklı'nın hastalığı ne?

Beyaz TV ekranlarında yaptığı programla tanınan Yusuf Kavaklı’nın rahatsızlandığı bildirildi. Programda Cuma sohbetleri yapan Yusuf Kavaklı ile ilgili açıklama geldi. Ünlü hocanın saçlarının dökülmeye başlandığı belirtildi.

Haber 26-11-2021 12:15