Yusuf Sezgin Haberleri

Yıldız Tezcan kaç yaşında ve nereli? Yıldız Tezcan kimdir?

Alişan ve Demet Akalın’ın birlikte sunduğu Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının 3 Mart konuğu sanatçı Yıldız Tezcan'dı. İzleyiciler programın yayınlanmasının ardından Yıldız Tezcan kimdir ve kaç yaşında sorularının cevabını araştırmaya başladı. İşte Yıldız Tezcan kimdir ve nerelidir sorularının cevapları...

Magazin 03-03-2021 14:36

Aigai'deki arkeolojik çalışmalar 12 aya yayılacak

Manisa'da tarihi milattan önce 8'inci yüzyıla kadar uzanan Aigai Antik Kenti'nde yürütülen arkeolojik çalışmalar, Türk Tarih Kurumu Başkanlığının sağladığı destekle hem yılın tamamına yayılacak hem de ilave uzman personel desteğiyle daha profesyonel ilerleyecek - Kazı Başkanı Doç. Dr. Yusuf Sezgin: - "Türk Tarih Kurumu hem maddi anlamda hem de kadro ve istihdam anlamında bir destek sağlayacak. Bu destekle beraber antik kentte özellikle ziyaretçi ağırlama konusundaki eksiklerimizi gidermeye başladık"

Yurthaber 15-11-2020 11:08

Aytaç Arman'ın vefatı sinema dünyasını üzdü

Süleyman Turan: - "Çok donanımlı, son derece saygılı, efendi ve müthiş bir adamdı" - Yusuf Sezgin: - "Çok değerli, iyi karakterli bir arkadaşımızdı. İyi oyuncuydu. Maalesef kaybettik. Çok duyguluyum"

Haber 26-02-2019 19:03

4. Marmaris Uluslararası Kısa Film Festivali

Gala gecesinde Türk sinemasının emektar oyuncuları Göksel Arsoy ve Yusuf Sezgin'e "Emek Ödülü", sinema ve medya sektörüne sağladığı katkılarla pek çok sinemacı yetiştiren Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Bülent Özkam'a ise "Onur Ödülü" verildi -Festival Direktörü Şeref Öztürk: - "Sanatın olduğu yerde savaş olmaz, kan olmaz, gözyaşı olmaz"

Haber 11-10-2018 23:37

Yusuf Sezgin

Yusuf Sezgin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yusuf Sezgin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

4. Marmaris Uluslararası Kısa Film Festivali başladı

Festival Direktörü Şeref Öztürk: - "Marmaris'i, 102 ülke festivalimizle tanımış oldu"

Haber 09-10-2018 14:41

4. Marmaris Uluslararası Kısa Film Festivali başladı

Festival Direktörü Şeref Öztürk: - "Marmaris'i, 102 ülke festivalimizle tanımış oldu"

Yurthaber 09-10-2018 14:41