Yusuf Ziya Yılmaz Haberleri

TBMM Genel Kurulu

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz: - "Türkiye, Karadeniz'i kirleten bir ülke değil. Karadeniz'i kirleten karşı sahildeki ülkeler ve ülkelerin şehirleri, özellikle Tuna, Dinyeper ve Dinyester nehirlerinin atıklarından oluşmakta"

Haber 30-10-2019 21:20

Şehirlerimizi değerleriyle birlikte geleceğe taşıyacağız

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz: - "Gönül belediyeciliğini ön plana çıkarıp aldığımız vekaletin hakkını vererek ülkemizi, şehirlerimizi değerleriyle birlikte geleceğe taşıyacağız"

Haber 29-04-2019 17:33

AK Parti Samsun milletvekilleri mazbatalarını aldı

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan: - "Yeni sistemle Türkiye'nin önünün daha açık ve daha etkin bir demokrasi döneminin başladığına inanıyorum. Halk iradesi daha etkin bir hal almıştır yeni sistemle" - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan: - "Değişen sistemle birlikte bu sistemin ilk milletvekilleri olmak bizim için büyük bir onur"

Haber 02-07-2018 12:29

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığına Zihni Şahin seçildi

Yusuf Ziya Yılmaz'ın AK Parti'den milletvekilliği aday adaylığı nedeniyle istifa etmesinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanlığına Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin getirildi

Haber 03-05-2018 13:08

Yusuf Ziya Yılmaz

Yusuf Ziya Yılmaz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yusuf Ziya Yılmaz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Vatmanlarla telsiz anonsuyla vedalaştı

AK Parti'den milletvekilliği aday adaylığı için Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Yusuf Ziya Yılmaz, tramvay sürücülerine telsizden veda etti

Haber 27-04-2018 13:45

Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'ne doğru

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri nedeniyle bazı kamu görevlileri ve partililer, milletvekili aday adayı olmak için görevlerinden istifa etti - Danıştay Başsavcısı Yılmaz, Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Ceylan, Emniyet Genel Müdürü Altınok, Burdur Valisi Yılmaz, Büyükelçi Yakıcı ile SGK Başkanı Bağlı, istifa edenler arasında yer aldı - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Akyürek, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır, Bilecik Belediye Başkanı Yağcı, Çankırı Belediye Başkanı Dinç ile Nevşehir Belediye Başkanı Ünver, milletvekili aday adaylığı için görevinden ayrıldı

Haber 26-04-2018 22:21

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz görevinden istifa etti

Yılmaz, AK Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı

Haber 26-04-2018 12:18

Son dakika! 24 Haziran seçimi için peş peşe istifa haberleri geliyor

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, milletvekilliği aday adaylığı için bugün görevinden istifa ettiği öğrenildi. Bir istifa haberi de Konya'dan geldi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı oldu. Son dakika habere göre, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Haber 26-04-2018 11:28

Samsun-Krasnodar doğrudan seferleri yeniden başlıyor

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz: - "Samsun ile Rusya'nın Krasnodar şehri arasındaki direkt uçak seferleri 3 Nisan'da yeniden başlayacak"

Haber 25-03-2018 19:04

Kızılırmak Deltası kadınlara emanet

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 354 göçmen kuş türüne ev sahipliği yapan Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'ni bölgede yaşayan kadınların korumasını istedi - Yılmaz: "Bölgede yaşayan insanlar olarak buraya sahip çıkmanız lazım. Deltanın asıl sahibi olan insanlar olarak sizin burayı korumanız gerekiyor"

Haber 08-03-2018 17:50

Vali ve başkan tramvayda yolculuk yaptı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Vali İbrahim Şahin ile birlikte yaptığı incelemeler sırasında tramvaya binip vatandaşlarla birlikte ayakta yolculuk yaptı.

Haber 05-12-2014 09:49

AK Parti toplantısında şaşırtan yanlış anons

Çocuğu olmayan aday '3 çocuklu' diye anons edildi...

Haber 03-12-2013 16:52