Yüz Yogası Haberleri

Anında genç bir görünüm sağlıyor! Ameliyatsız en az 10 yaş gençleştiren yöntem

Cildin genç görünümünü sağlamak ameliyatsız da mümkün. Yaş aldıkça genetik ve çevresel faktörlere bağlı olarak cildin alt tabakasında bulunan yağ dokusu ve kolajen azalmaya başlar. Bu sebeple yüz kasları gevşer ve sarkmalar meydana gelir. Evde yapabileceğiniz bu yöntem ile cildinizi daha sıkı bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

Kadin 20-03-2023 21:07

Kimse gerçek yaşını tahmin edemiyor! Botoks olmadan gençleşmenin yolunu buldu! En az 20 yaş küçük duruyor

Yaşına göre daha genç gösteren kadınların yaşlanma karşıtı güzellik tüyoları merak ediliyor. Kadınlar daha genç gözükmek için çeşitli yollar arıyor. Kırışıklıkları ve mimik çizgilerini geçirmek için en etkili yolun botoks olduğu düşünülse de evde yapılan doğal çözümler de daha genç gözükmenizi sağlayabiliyor. Kimsenin gerçek yaşını tahmin edemediği bir kadın gençlik sırlarını paylaştı.

Kadin 06-03-2023 11:57

Boşuna para vermeyin: Doğal botoks etkisi yaratıyor! Yaşlılık izlerini silip süpürüyor

Yaşlandıkça sağlığımız gibi saçlarımız ve cildimiz de değişime uğruyor. Yaşanan değişimler istenmeyen görüntülere sebep olabiliyor. Kadınlar kırışıklarını azaltmak ve daha gergin ve canlı bir cilde sahip olmak için botoks yaptırıyor. Ancak botoksa para vermek istemiyorsanız her evde bulunan ve çöpe atarak ziyan ettiğimiz bir meyve kabuğu tüm yaşlılık izlerini silebilir. Doğal botoks etkisi yaratacak bu yöntemi kesinlikle denemelisiniz.

Kadin 13-01-2023 09:31

Cildinizi bebek gibi yapacak! Doğal botoks etkisiyle kırışıklıkları geçiren cilt rengini açan maske tarifi

Herkes cildinin pürüzsüz ve sağlıklı gözükmesini istiyor. Ancak zamanla yaşanan değişimler ciltte çeşitli problemlerin ortaya çıkmasına neden olabiliyor. Kırışıklık, siyah nokta, sivilce gibi sorunları geçirmek için cilt bakımları yapılıyor. Doğru maskeler ile bu cilt sorunlarından sivilce ve siyah noktaları geçirmeniz kırışıklıkları da azaltmanız mümkün.

Kadin 13-10-2022 11:04

Yüz Yogası

Yüz Yogası Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yüz Yogası Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

En az 20 yaş genç göstereceksiniz: 52 yaşında genç kız gibi görünen kadın güzellik hilesini paylaştı!

Yaşlanmak hayatın doğal süreçleri arasında yer alıyor. Yaşlandıkça sağlıkta ve görünüşte çeşitli değişimler yaşanıyor. Özellikle kadınlar ciltlerinde ve saçlarında yaşanan değişimlerden oldukça rahatsız oluyor. Daha genç görünmek için çeşitli güzellik ve bakım hileleri aranıyor. 52 yaşındaki Ella, TikTok hesabında nasıl daha genç görünmeyi başardığını anlattı.

Kadin 18-09-2022 08:57