Yüzleşme Dizisi Haberleri

Yüzleşme dizisi nerede çekiliyor? Yüzleşme konusu nedir, oyuncuları kimler?

Kanal D'nin iddialı dizisi Yüzleşme 1. bölümüyle 5 Mart Salı akşamı ekrana geldi. Uğur Yücel, Engin Öztürk, Hande Doğandemir'in başrollerde oynadığı dizi güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle dikkat çekti. Peki Yüzleşme dizisi konusu nedir? Etkileyici sahnelerin yer aldığı Yüzleşme'nin nerede çekildiği de merak konusu oldu. İşte yeni dizi Yüzleşme hakkında tüm bilgiler.

Magazin

Yüzleşme dizisinde Hande Doğandemir ve Yeşim Ceren Bozoğlu rolleriyle şaşırtacak!

Kanal D'nin yeni dizisi Yüzleşme'de Hande Doğandemir (Masal) ve Yeşim Ceren Bozoğlu’nun (Zümrüt) canlandırdığı iki kadın, tüm kasabayı ‘yüzleşme’yle karşı karşıya bırakmaya hazırlanıyor. Peki Yüzleşme dizisinde Yeşim Ceren Bozoğlu ve Hande Doğandemir hangi rolde oynuyor?

Magazin

Ekranda 'Masal' rüzgarı esecek! İşte Yüzleşme dizisi yeni fragmanı ve oyuncu kadrosu

Başrollerini Uğur Yücel, Hande Doğandemir, Engin Öztürk'ün paylaştığı Yüzleşme dizisinden yeni bir fragman yayınlandı. Yüzleşme dizisinde kendine güvenli, zeki ve duru güzelliği olan Masal karakterine hayat verecek olan Hande Doğandemir, yayınlanan tanıtımla dikkatleri üzerine topladı.

Magazin

Yüzleşme dizisinin yeni karakter fragmanları yaynlandı! İşte Yüzleşme konusu ve oyuncu kadrosu

Kanal D’nin yapımını T Company’nin, yapımcılığını Bülent Turgut’un üstlendiği yeni dizisi Yüzleşme'nin karakter fragmanları yayınlandı. Peki Yüzleşme dizisi konusu nedir? Oyuncuları kimler? İşte Kanal D'nin merakla beklenen dizisi Yüzleşme'den yeni fragmanlar.

Magazin

Yüzleşme dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Yüzleşme 1. bölüm fragmanı izle!

Kanal D'nin iddialı dizisi Yüzleşme ekrana gelmek için gün sayıyor. Başrollerini Uğur Yücel, Hande Doğandemir, Engin Öztürk ve Yiğit Kirazcı'nın oynadığı Yüzleşme dizisi çarpıcı konusuyla da dikkat çekiyor. İşte Yüzleşme 1. bölüm fragmanı ve konusu.

Magazin

Kanal D'nin iddialı dizisi Yüzleşme'de kimler oynuyor? Yüzleşme konusu nedir?

Kanal D'nin yeni sezondaki iddialı dizisi Yüzleşme ekrana gelmek için sayıyor. Çekimlerine başlanan Yüzleşme dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu belli oldu.

Magazin

Engin Öztürk ile Hande Doğandemir'in yeni dizisinde sürpriz değişiklik

Kanal D’nin yeni sezondaki iddialı dizisi Masal Çiçeği'nin ismi değişti.

Magazin