Zac Efron Haberleri

Sahil Güvenlik filmi nerede çekildi? İşte Sahil Güvenlik filmi konusu ve oyuncu kadrosu…

Televizyon ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Sahil Güvenlik filmi birçok kişi tarafından merak ediliyor. Yönetmen koltuğunda Seth Gordon’un oturduğu filmin senaryosunu ise Damian Shannon ve Mark Swift kaleme alıyor. Amerikan yapımı aksiyon komedi filmi türünde olan Sahil Güvenlik filminin başrollerinde Dwayne Johnson, Zac Efron, Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach, Jon Bass, Ilfenesh Hadera ve Priyanka Chopra yer alıyor.

Magazin

Ünlü futbolcu Jamie Vardy’nin hayatını konu alan filmin başrolleri için Robert Pattinson, Zac Efron ve Louis Tomlinson’ın adı geçiyor

Premier Lig’e damga vuran Jamie Vardy’in hayatını konu alacak olan biyografi türündeki filmin hazırlıkları sürüyor. Senaryo aşaması tamamlanan yapım için başrol kararsızlığı yaşanıyor. Vardy’nin hayatını canlandırması için Robert Pattinson, Zac Efron ve Louis Tomlinson gibi isimlerle görüşüldüğü iddia edildi.

Trend

Stephen King uyarlaması Firestarter filminden ilk görüntüler!

Stephen King’in uzun zamandır beklenen Firestater (Tepki) uyarlamasının çekim tarihi belli oldu. 2010 yılından bu yana hayranlarının büyük bir heyecanla beklediği filmin çekimleri başladı. Yapım şirketi tarafından paylaşılan video sevenlerini heveslendirdi.

Trend

Stephen King’in Firestarter filminin çekim tarihi açıklandı

Stephen King’in uzun zamandır beklenen Firestater (Tepki) uyarlamasının çekim tarihi belli oldu. 2010 yılından bu yana hayranlarının büyük bir heyecanla beklediği filmin çekimleri Haziran ayında başlayacak.

Trend

Zac Efron

Zac Efron Hakkındaki Haberler Mynet'te. Zac Efron Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Zac Efron'un yeni sevgilisi Vanessa Valladares'in deniz tatili

Film çekimi için gittiği Avustralya'da gönlünü orada yaşayan Vanessa Valladares'e kaptıran Zac Efron'un aşkı sürüyor.

Magazin