Zemheri dizisinin konusu nedir?

Zemheri dizisinin konusu nedir?

Ay Yapım’ın 15 Ocak 2020 tarihinde yayınlanan dizisi olan Zemheri dram aşk türünde bir yapıttır. Yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı dizinin oyuncu kadrosunda Alperen Duymaz, Ayça Ayşin Turan, Hazal Filiz Küçükköse, Caner Cindoruk ve Zerrin Tekindör başrolleri paylaşmıştır. Dizinin senaryosunu Dolunay, Gümüş, Sıla, Melekler Korusun ve Lale Devri gibi kaliteli yapımlara imza atmış Sema Ergenekon kaleme almıştır. Kaliteli oyuncu kadrosuna sahip olan dizi, İstanbul’da geçer. Konusuna bakıldığında benzer acılara sahip olan Firuze ve Ayaz, kaderin bir araya getirmesi sonucu birbirlerine aşık olup tüm zorlukların üstesinden birlikte gelirler. Bir yol ayrımı sonucu Ayaz hayallerinden ve geleceğinden vazgeçmek zorunda kalır. Firuze ise yaşadıkları sonucu kalbini inanmaya kapatmıştır. Finalini 18 Mart 2020 tarihinde gerçekleştiren Zemheri dizisi 10 bölüm sürerek mini dizi tarihine girmiştir.

Zemheri Dizisi Haberleri

Caner Cindoruk'tan Zemheri dizisi açıklaması

Ekranların yakışıklı oyuncularından Caner Cindoruk, Necip Memili ile Didem Dayıcıoğlu'nun nikah töreni sonrasında Zemheri dizisi hakkında konuştu. Cindoruk, "Çok nitelikli bir dizi... 6. bölümde yayından da kalksa böyle bir işin içinde olduğum için gurur duyacağım" dedi.

Magazin

Zemheri 1. bölümden yeni fragman yayınlandı! Zemheri konusu nedir? Ne zaman başlıyor? İşte Zemheri yayın tarihi

Show TV'nin iddialı dizisi Zemheri ekran için gün sayıyor. Zemheri dizisinin 1. bölümünden yeni fragman da yayınlandı. Tanıtımlarıyla ilgi çeken Zemheri'nin yayın tarihi de açıklandı. Ünlü senarist Sema Ergenekon’un kaleminden çıkan, Ay Yapım'ın yeni dizisi Zemheri çarpıcı konusuyla dikkat çekiyor. Peki Zemheri dizisi ne zaman başlıyor? İşte Zemheri konusu, oyuncu kadrosu ve yayın tarihi.

Magazin

Zemheri dizisi ne zaman başlıyor? Caner Cindoruk ve Hazal Filiz Küçükköse, Zemheri'de hangi rollerde?

Yer aldıkları projelerle büyük bir hayran kitlesine sahip başarılı oyuncular Caner Cindoruk ve Hazal Filiz Küçükköse, bu kez Ay Yapım imzalı Show TV'nin iddialı yeni dizisi 'Zemheri'de iki kardeşe hayat verecek.

Magazin

Zemheri dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Zemheri konusu nedir? İşte yayın tarihi

Show TV’de ekrana gelecek, Ay Yapım’ın bu sezon merakla beklenen dizisi Zemheri'nin 1. bölümünden yeni fragman yayınlandı. Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse, Emir Çubukçu, Nihal Koldaş, Müfit Kayacan, Şebnem Dönmez ve Zerrin Tekindor’un yer aldığı oyuncu kadrosuyla dizi şimdiden merakla bekleniyor. Peki Zemheri ne zaman başlıyor? İşte Zemheri konusu ve oyuncu kadrosu.

Magazin

Zemheri dizisi 1. bölümden yeni fragman yayınlandı! Zemheri ne zaman başlıyor? İşte konusu ve oyuncuları

Show TV’de ekrana gelecek, Ay Yapım’ın bu sezon merakla beklenen dizisi Zemheri'nin 1. bölümünden yeni fragman yayınlandı. Zemheri dizisinin yeni tanıtımında Alperen Duymaz ve Ayça Ayşin Turan, yağmur altında romantik danslarıyla seyircilerin ayaklarını yerden kesecek bir aşk hikayesinin geleceğinin sinyallerini verdi. Peki Zemheri dizisi ne zaman başlıyor? İşte Zemheri dizisi konusu, oyuncu kadrosu ve 1. bölüm fragmanı.

Magazin

Zemheri dizisinden ilk fragman yayınlandı! Zemheri oyuncuları kimler? Hangi kanalda yayınlanacak?

Show TV’de ekrana gelecek, Ay Yapım’ın bu sezon merakla beklenen dizisi Zemheri yakında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Zemheri dizisinden ilk fragman da yayınlandı.

Magazin