Zeynep Koltuk Haberleri

Adanalı'nın Maria'sı Zeynep Koltuk'un son hali sosyal medyada gündem oldu! Görenler aynı şeyi söyledi

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Adanalı dizisinde Serenay Sarıkaya'nın hayat verdiği Sofia karakterinin annesi Maria'yı canlandıran Zeynep Koltuk son haliyle gündem oldu. Şimdilerde 42 yaşında olan ünlü ismi görenler aynı şeyi söyledi. Güzel oyuncunun yıllar içindeki değişimi ağızları açık bıraktı.

Magazin 12-10-2023 17:15

Hayatımın Neşesi'nin Mustafa'sı Tolga Tekin'in eski eşi de ünlü çıktı! Meğer Behzat Ç.'nin yıldızı ile...

Hayatımın Neşesi dizisinde canlandırdığı Mustafa karakteri ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Tolga Tekin gündem oldu. Şebnem Bozoklu ile başrolleri paylaştığı Hayatımın Neşesi dizisi için şu sıralar heyecan yaşayan ünlü oyuncunun eski eşi Behzat Ç.'nin yıldızı çıktı.

Magazin 07-07-2023 19:11

Zeynep Koltuk göğüs dekolteli pozuyla sosyal medyayı sallladı! Beğeni yağdı

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Alsancak dizisi her hafta perşembe akşamları ekrana geliyor. Dizinin oyuncuları arasında yer alan Zeynep Koltuk göğüs dekolteli pozuyla adeta büyüledi. Ünlü ismin iddialı pozuna beğeni yağdı.

Magazin 26-04-2023 17:08

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Türkan'ı Zeynep Koltuk dekolteli paylaşımıyla takipçilerini büyüledi! Dantelli büstiyeri...

Adanalı dizisinde hayat verdiği Maria karakteriyle akıllara kazınan güzel oyuncu Zeynep Koltuk, şimdilerde Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde rol alıyor. Zeynep Koltuk, Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozlarıyla bakana bir daha baktırdı.

Magazin 28-11-2022 16:01

Zeynep Koltuk

Zeynep Koltuk Hakkındaki Haberler Mynet'te. Zeynep Koltuk Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Türkan'ı göğüs dekoltesiyle galayı salladı! Dantelli büstiyeriyle şov yaptı

Daha önce Adanalı ve Behzat Ç gibi yapımlarda rol alan güzel oyuncu Zeynep Koltuk, şimdilerde Show TV'nin sevilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi'de Türkan karakterine hayat veriyor. 41 yaşındaki oyuncu, dün katıldığı Hazine filminin galasında göğüs dekoltesiyle şov yaptı.

Magazin 02-11-2022 13:59

Adanalı’nın Maria’sı son haliyle görenleri büyülüyor! İşte güzel oyuncu Zeynep Koltuk’un şimdiki hali

Zeynep Koltuk bir zamanlara damga vuran, başrolünde Oktay Kaynarca ile Mehmet Akif Alakurt'un yer aldığı Adanalı dizisinde Maria rolünü oynamıştı. Zeynep Korkut'un son hali, görenleri şaşırttı.

Magazin 01-08-2022 20:13