Zeytinyağının Faydaları Haberleri

İbni-i Sina’nın yıllar önce önerdiği şifa kaynağı! Kanser oluşumunu önlüyor, tepeden tırnağa iyileştiriyor

İnsan sağlığı için çok faydalı önerilerde bulunan İbn-i Sina'nın şifa kaynakları her derde deva oluyor. İslam'ın Altın Çağı'nın en önemli doktorlarından olan İbn-i Sina'nın birçok hastalık için çözüm önerileri günümüze kadar ulaştı. İbn-i Sina'nın reçeteleri aradan geçen bine yakın yıla rağmen günümüz hastalıklarına ışık tutuyor. Kuru incir ve zeytinyağının faydalarından dolayı kullanılması gerektiğini öneren İbn-i Sina bu karışımın tarifini kitabında belirtmiş.

Kadin 31-01-2024 09:36

Hem sağlıklı hem lezzetli beslenmek isteyenlere en iyi sızma zeytinyağı önerileri

"Mutfakta zeytinyağı olmadan yapamam." diyorsanız doğru yerdesiniz! Bir araya getirdiğimiz soğuk sıkım yağlardan organik olanlara, tek bahçe mahsulünden üretilenlerden kalite ödülü alan seçeneklere kadar en iyi sızma zeytinyağı listemizi inceleyerek damak tadınıza uygun ürünü kolayca bulabilirsiniz. Haydi, başlıyoruz!

Yemek 23-08-2023 14:35

Zeytinyağının saça faydaları nelerdir, zeytinyağı saç maskesi nasıl yapılır? Zeytinyağı saça nasıl uygulanır, dökülen saça zeytinyağı iyi gelir mi?

Zeytinyağı, zeytin meyvesinin sıkılmasıyla elde edilen doğal bir yağdır. Akdeniz ülkeleri, özellikle de İspanya, İtalya ve Yunanistan gibi ülkelerde geniş bir şekilde kullanılmaktadır. Zeytinyağı içerdiği tekli doymamış yağ asitleri sayesinde kalp sağlığına faydalıdır. Bu yağ asitleri kötü kolesterolü azaltarak kalp hastalığı riskini azaltır. Ayrıca antioksidanlar ve anti-enflamatuar bileşenler içerdiği için vücutta iltihaplanmayı azaltır ve kanser riskini azaltır.

Haber 08-05-2023 12:01

Aç karnına içilen bir kaşık kanserden kalp hastalıklarına kadar birçok hastalığın şifası

Zeytin ve zeytinyağı sağlık için çok etkili sonuçlar almamızı sağlıyor. Kahvaltılarda ve yemeklerin içerisinde sıklıkla kullanılan zeytinyağının faydaları saymakla bitmiyor. Diğer yağlara göre çok daha faydalı olan bu yağın her sabah bir kaşık içilmesi mucizevi sonuçlar sağlıyor. Prof. Dr. Canan Karatay'da zeytinyağının faydalarını vurguluyor.

Haber 24-10-2022 07:48

Zeytinyağının Faydaları

Zeytinyağının Faydaları Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Zeytinyağının Faydaları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.