Binnur Kaya Haberleri Ve Son Dakika Binnur Kaya Haberleri

Binnur Kaya Haberleri Ve Son Dakika Binnur Kaya Haberleri

Binnur Kaya 1972 yılında Ankara’da dünyaya geldi. 1995 yılında mezun olduğu Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi’nde tiyatro okudu. Okul yıllarında başladığı tiyatroya, 1996 yılında yerleştiği İstanbul’da devam etti. “Kaynanalar” adlı dizi ile ilk kez televizyon dünyasına adım attı. 1998’de “Kaçıklık Diploması” filmi ile Türk sinemasıyla tanıştı. Beşiktaş Kültür Merkezi oyuncusu olarak pek çok projede yer alan Kaya 2000-2002 yılları arasında “Bir Demet Tiyatro” ile tanındı. 2007-2008’de yer aldığı “Avrupa Yakası” sayesinde geniş kitlelere ulaştı. 2010’da “Vavien” adlı film ile 42. SİYAD ödülleri ile 3. Yeşilçam ödüllerinde “En İyi Kadın Oyuncu” ödününe layık görüldü. 20014’ta Aramızda Kalsın dizisi ile 41. Magnum Altın Kelebek Ödülleri’nde “En İyi Komedi Kadın Oyuncusu” seçildi.

Binnur Kaya Haberleri

Yalı Çapkını'nda kartlar yeniden dağıtıldı! Mert Ramazan Demir'in oyunculuğu geceye damgasını vurdu

Yalı Çapkını yeni bölümü ile ekrana geldi. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrol olduğu Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi, diziye yeni katılan ve Tarık Emir Tekin'in canlandırdığı Kaya ile Ferit'in sahnesiyle gündem oldu. Dizinin izleyicileri Mert Ramazan Demir'e beğeni ve övgü yağdırdı.

Magazin 22-09-2023 23:33

YALI ÇAPKINI yeni sezon ne zaman, bu akşam var mı? YALI ÇAPKINI yeni oyuncuları kimler? 15 Eylül STAR TV yayın akışı

Yalı Çapkını'nın yeni bölümü büyük bir heyecanla beklendi. İzlenme rekorları kıran Yalı Çapkını dizisi yeni sezonuyla ekranlara döndü. Star Tv'de yayınlanan dizi, haziran ayında 36. bölümde verdiği sezon finali ile ekranlara ara vermişti. Peki, Yalı Çapkını bu akşam var mı, yeni sezon ne zaman? Yalı Çapkını yeni oyuncuları kimler, isimleri ne? İşte detaylar...

Magazin 15-09-2023 23:53

Yalı Çapkını'nın Nükhet'i Binnur Kaya kimdir, nereli ve kaç yaşında? Kırmızı Oda dahil Binnur Kaya'nın oynadığı diziler!

Yalı Çapkını'nın Nükhet'i Binnur Kaya vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Senaryosunu Leyla Uslu Oter ile Ekin Akçay'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Burcu Alptekin'in üstlendiği Yalı Çapkını dizisi 2. sezonun ilk bölümü ile bu akşam izleyiciyle buluştu. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı dizinin kadrosuna dahil olan isimlerden biri de Binnur Kaya oldu. Peki, Binnur Kaya kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Yalı Çapkını'nın Nükhet'i Binnur Kaya'nın hayatı

Magazin 15-09-2023 23:53

Yalı Çapkını'nda yaprak dökümü! 2 oyuncunun hikayesi biterken bomba bir isim dahil olacak

Geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan ve kısa sürede izleyicilerin beğenisini kazanan Yalı Çapkını'nın yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. Oyuncu kadrosunda Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Beril Pozam gibi isimlerin yer aldığı yapımın Eylül ayında ekrana gelmesi planlanıyor. Dizinin yeni sezonunda 2 oyuncunun hikayesi biterken bomba bir isim dahil olacağı söyleniyor. İşte dizinin yeni sezonuna dair tüm merak edilenler...

Magazin 02-08-2023 16:07

Kırmızı Oda dizisiyle ilgili şok iddia! Senaryosu çalıntı mı? Bilirkişi raporu çıktı

Bir dönemin reyting rekorları kıran başrolünde Binnur Kaya'nın rol aldığı Kırmızı Oda dizisiyle ilgili şoke eden bir iddia ortaya çıktı. 61 bölümlü, 100 milyon TL gelirli "Kırmızı Oda" dizisinin tamamının Batmanlı yazara ait kitaptan iktibas edildiği iddia edildi.

Magazin 24-06-2023 14:44

Filiz Akın'ın yanındaki küçük çocuğu tanıdınız mı? Şimdilerde çok ünlü...

Yabancı Damat, Avrupa Yakası ve Kırmızı Oda gibi yapımlarla tanınan başarılı oyuncu Binnur Kaya sosyal medya paylaşımıyla takipçilerini geçmişe götürdü. Oyuncu, Yeşilçam yıldızı Filiz Akın ile çocukken çekilen fotoğrafını hayranlarıyla paylaştı.

Magazin 21-12-2022 15:13

Binnur Kaya'yı kahreden haber! Meslektaşı duyurdu

Ünlü oyuncunun en acı günü! Avrupa Yakası, Türk Malı, Aramızda Kalsın, Kırmızı Oda gibi yapımlarda rol alan ve şimdilerde Güzel Günler dizisinde Kıymet karakterini canlandıran Binnur Kaya'dan kötü haber geldi. Ünlü oyuncunun babası Mustafa Kaya vefat etti.

Magazin 19-11-2022 11:11

Binnur Kaya'nın babası Mustafa Kaya kimdir? Mustafa Kaya neden öldü? Kırmızı Oda'nın Manolya hocası Binnur Kaya'yı yıkan haber!

Binnur Kaya'nın babası Mustafa Kaya yaşamını yitirdi. Avrupa Yakası, Türk Malı, Aramızda Kalsın, Kırmızı Oda gibi dizilerde canlandırdığı karakterlerle 7'den 70'e bilinen herkesin gönlünde taht kuran ünlü oyuncu Binnur Kaya babasının ölümüyle adeta yıkıldı. Acı haberi oyuncunun meslektaşı ve arkadaşı olan Polat Bilgin duyurdu. Peki, Binnur Kaya'nın babası Mustafa Kaya kimdir? Mustafa Kaya neden öldü? İşte Binnur Kaya'nın babası ile ilgili ayrıntılar...

Magazin 19-11-2022 11:03

Polat Bilgin ve Binnur Kaya sevgili mi? Binnur Kaya'nın babası Mustafa Kaya'nın ölüm haberini duyuran Polat Bilgin hakkında tüm merak edilenler!

Polat Bilgin, ünlü oyuncu Binnur Kaya'nın babası Mustafa Kaya hayatını kaybettiğini duyurdu. Acı haberin ardından; Avrupa Yakası, Türk Malı, Aramızda Kalsın ve Kırmızı Oda gibi dizilerle adından söz ettiren Binnur Kaya ile Polat Bilgin'in arkadaşlığı merak konusu oldu. Peki, Polat Bilgin ve Binnur Kaya sevgili mi? İşte Binnur Kaya'nın babası Mustafa Kaya'nın ölüm haberini duyuran Polat Bilgin hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 19-11-2022 09:46

Güzel Günler dizisinin oyuncuları kimler? Güzel Günler dizisinin konusu nedir?

Güzel Günler dizisi yayın hayatına yeni başlayan diziler arasından yer alıyor. Her pazar akşamı Show Tv'de yayınlanacak olan Güzel Günler aile komedisi türünü ele alıyor. Güzel Günler dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu gibi detaylar merak konusu oldu. Peki, Güzel Günler dizisinin oyuncuları kimler? Güzel Günler dizisinin konusu nedir?

Magazin 14-11-2022 21:46

Güzel Günler dizisinin Kıymet'i Binnur Kaya kimdir? Binnur Kaya kaç yaşında ve nereli? İşte dizileri ve filmleri

En son, Kırmızı Oda dizisindeki Manolya karakteri ile büyük çıkış yakalayan oyuncu Binnur Kaya, şimdi de Güzel Günler adlı dizide Kıymet rolünü canlandıracak. Bununla birlikte Binnur Kaya'nın biyografisi araştırılmaya başlandı. Peki Güzel Günler dizisinin Kıymet'i Binnur Kaya kimdir? Binnur Kaya kaç yaşında ve nereli? İşte dizileri ve filmleri...

Magazin 06-11-2022 20:55

Güzel Günler ne zaman başlıyor? Güzel Günler konusu nedir, oyuncuları kimler? Binnur Kaya ve Ecem Erkek, dizinin başrollerinde

Güzel Günler dizisi sezonun yeni dizileri arasında yer alıyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin başrollerini Binnur Kaya ve Ecem Erkek paylaşıyor. Konusu ile dizi severlerin şimdiden ilgi odağı olan Güzel Günler Show Tv ekranlarında yayın hayatına başlayacak. Güzel Günler dizisinin konusu, oyuncu kadrosu ve yayın tarihi gibi detaylar arama motorlarında sorgulanmaya başladı. Peki, Güzel Günler ne zaman başlıyor? Güzel Günler konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 27-10-2022 22:48

Cinayet Süsü konusu nedir? Cinayet Süsü oyuncuları kimlerdir? Cinayet Süsü hangi kanalda, saat kaçta başlayacak?

Cinayet Süsü konusu ve başarılı oyuncu kadrosu ile en çok izlenilen Türk yapımları arasında yer alıyor. Cinayet Süsü 7 Mart Pazartesi akşamı yani bu akşam televizyon ekranlarında yer alacak. İzleyiciler, Cinayet Süsü filminin konusunu, oyuncularını ve hangi kanalda yayınlanacağını araştırmaya başladı. İşte Cinayet Süsü filmine dair merak edilenler!

Magazin 07-03-2022 18:41

Kırmızı Oda neden final yaptı? Kırmızı Oda'nın doktoru Binnur Kaya'nın yeni projesi belli oldu mu? Binnur Kaya Masumlar Apartmanı'nda mı oynayacak?

Kırmızı Oda dün ekrana gelen bölümüyle final yaptı. Binnur Kaya'nın başrolde olduğu dizinin final sahnesinde Gülseren Budayıcıoğlu da göründü. Kırmızı oda finali izleyenleri duygulandırdı. 2020 yılının Eylül ayında ilk bölümü ile izleyiciyle buluşan Kırmızı Oda 61. bölümüyle ekranlara veda etti. Peki Kırmızı Oda neden final yaptı? Kırmızı Oda'nın doktoru Binnur Kaya'nın yeni projesi belli oldu mu? Binnur Kaya Masumlar Apartmanı'nda mı oynayacak? İşte detaylar...

Magazin 19-02-2022 11:22

Kırmızı Oda'nın final tarihi belli oldu! Binnur Kaya'dan Kırmızı Oda'ya veda paylaşımı

TV8'de yayınlanan başrolünü Binnur Kaya'nın paylaştığı Kırmızı Oda dizisi 61. bölümüyle final yaparak ekrana veda ediyor. Kırmızı Oda'nın final haberini duyuran Binnur Kaya, "Şifa niyetine çıktığımız yolculuğu bu cuma noktalıyoruz. Yeni yolculuklarda buluşmak dileğiyle" dedi. Reytingleri düşen Kırmızı Oda'ya Delikanlı Sadi karakteriyle Erkan Petekkaya da geri dönmüş ancak dizi istenilen sonuçları alamamıştı. Kırmızı Oda'nın 61. ve final bölümü fragmanı da yayınlandı.

Magazin 16-02-2022 02:13

Kırmızı Oda final mi yapacak, bitiyor mu? Kırmızı Oda ne zaman, kaçıncı bölümde final yapacak?

İlk bölümü 4 Eylül 2020'de başlayan Kırmızı Oda dizisi Gülseren Budayıcıoğlu'nın Madalyonun İçi adlı kitabından uyarlandı. İlk zamanlarda oldukça büyük çıkış yakalayan Kırmızı Oda dizisinin final yapacağı öğrenildi. Dönem içinde birçok yönetmen ve oyuncu değiştiren ve yakın zamanda final yapacak olan Kırmızı Oda dizisinin başrolünde Binnur Kaya yer aldı. Peki Kırmızı Oda neden ve ne zaman final yapacak?

Magazin 08-02-2022 16:56

Kırmızı Oda dizisinin Nazgül’ü kimdir? Melis Birkan ne zaman ve nerede doğdu?

TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Başrolünde Binnur Kaya’nın rol aldığı Kırmızı Oda da her hafta farklı karakterlerin hikayesi işleniyor. Kırmızı Oda’nın geçtiğimiz gün yayınlanan bölümüne Melis Birkan’ın hayat verdiği Nazgül karakteri katıldı.

Haber 29-01-2022 13:08

Kırmızı oda neden yok? Kırmızı Oda yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun 'Madalyonun İçi' kitabından uyarlanan Kırmızı Oda dizisi, sıra dışı hayat hikayeleriyle, seyirciyi ekrana kilitliyor. Binnur Kaya'nın başrolde yer aldığı dizinin, 7 Ocak Cuma günü yayın akışında yer almaması, ''Kırmızı oda neden yok?'' ve ''Kırmızı Oda yeni bölümü ne zaman?'' sorularını akıllara getirdi.

Magazin 07-01-2022 12:25

Kırmızı Oda yeni bölüm ne zaman? Acun Ilıcalı'dan Kırmızı Oda açıklaması

TV8'de yayınlanan Kırmızı Oda dizisi son haftalarda rakiplerinin gerisinde kalarak reytinglerde bekleneni elde edememişti. Binnur Kaya'nın başrolünde oynadığı Kırmızı Oda'nın erken final yapacağı iddia edilmişti. Ancak kanalın patronu Acun Ilıcalı bu iddiaları yalanlayarak Kırmızı Oda dizisinin yeni yılda da devam edeceğini duyurdu.

Magazin 03-01-2022 21:05

Kırmızı Oda'nın Keklik'i havaalanında mahsur kaldı! Binnur Kaya paylaştı

Kırmızı Oda'daki Keklik karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Ayta Sözeri kötü hava şartları yüzünden havaalanında mahsur kaldı. Binnur Kaya ise arkadaşıyla ilgili bir paylaşım yaparak "Hadi gel" yazdı.

Magazin 30-11-2021 14:18

Kırmızı Oda'yla ekrana gelen Binnur Kaya hakkında şaşırtan detay!

'Kırmızı Oda', 'Avrupa Yakası', 'Türk Malı', 'Baba Evi' ve 'Yabancı Damat' gibi sevilen dizilerden tanıdığımız oyuncu Binnur Kaya hakkında şaşırtan gerçek gün yüzüne çıktı. Gazeteci Arif Hür, Binnur Kaya hakkında bilinmeyen o gerçeği açıkladı.

Magazin 26-11-2021 13:52

Kırmızı Oda’nın Doktor Hanım’ı Binnur Kaya’dan Anıtkabir’li Öğretmenler Günü paylaşımı

Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Doktor Hanım rolüyle gönüllere taht kuran Binnur Kaya, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Anıtkabir'i ziyaret etti. Kaya'nın Başöğretmen Atatürk ile ilgili paylaşımları takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.

Magazin 25-11-2021 11:17

Kırmızı Oda'nın yıldızı Binnur Kaya'nın kardeşi de ünlü çıktı

Kırmızı Oda adlı diziyle izleyici karşısına çıkan Binnur Kaya son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri. Özel hayatını gözlerden uzak yaşayan usta oyuncunun, kız kardeşinin de ünlü olduğunu öğrenenler şaşkına dönüyor.

Magazin 13-11-2021 08:55

Kırmızı Oda'nın Doktor Hanım'ı Binnur Kaya Masumlar Apartmanı'nda!

Masumlar Apartmanı dizisine, Kırmızı Oda'nın Doktor Hanım'ı Binnur Kaya misafir olacak. Gülben karakterini canlandıran Merve Dizdar paylaşımıyla beğeni topladı.

Magazin 02-11-2021 15:17

Masumlar Apartmanı 45. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Binnur Kaya sürprizi yaşanacak

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nın 45. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümünde Gülben, Kırmızı Oda'nın Doktor Hanım'ına tedavi için gidiyor. Ünlü oyuncu Binnur Kaya da dizinin yeni bölümüne konuk oyuncu olarak katılacak. Fragmanda Gülben'in "Gittim konuştum o doktorla" sözleri dikkat çekiyor.

Magazin 30-10-2021 23:54

Kırmızı Oda'nın 'Keklik'inin gerçek adı nedir? Ayta Sözeri kimdir ve kaç yaşında?

TV8 ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı günden beri seyirciler tarafından ilgiyle izlenen Kırmızı Oda dizisi, yeni insanların hikayeleriyle devam ediyor. Ünlü oyuncu ve şarkıcı olan Ayta Sözeri, Kırmızı Oda dizisinde "Keklik" rolüne hayat veriyor. İşte Ayta Sözeri'nin hayatı...

Magazin 08-10-2021 23:29

Kırmızı Oda'da Ayta Sözeri sürprizi! Kırmızı Oda 46. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

TV8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda'nın 46. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Kırmızı Oda'nın yeni bölümünde ünlü oyuncu ve şarkıcı Ayta Sözeri, 'Keklik' isimli karakterle seyirci karşısına çıkacak.

Magazin 06-10-2021 02:12

Kırmızı Oda'daki Süveyda isminin anlamı nedir? Süveyda ismi Kuran'da var mı?

Kırmızı Oda dizisinde İlayda Alişan'ın canlandırdığı Süveyda karakteri büyük ilgi çekti. İzleyiciler, ''Süveyda ne demek?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki ama Süveyda ne demek? İşte Süveyda isminin anlamı...

Magazin 25-09-2021 15:27

Görenler şaşırdı! Binnur Kaya meğer yıllar önce Hülya Avşar Show'da…

Kırmızı Oda dizisindeki oyunculuğuyla dikkat çeken Binnur Kaya, kariyer hayatına birçok dizi ve film projesi sığdırdı. Büründüğü her karakterin hakkını veren Kaya'nın, Hülya Avşar Show ile ekranlara 'merhaba' dediği ortaya çıktı.

Magazin 20-09-2021 15:35

Kırmızı Oda'nın 44. bölüm fragmanı yayınlandı! Süveyda'nın karanlık sırrı ortaya çıkıyor

Yeni sezonuyla ekranlara iddialı bir dönüş yapan Kırmızı Oda dizisinin 44. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde, acılarını inatla örten Süveyda ve annesi, doktor hanıma kalbini açacak.

Magazin 18-09-2021 11:28

Kırmızı Oda'dan ayrılan Erkan Petekkaya Binnur Kaya'nın önünde diz çöktü!

Kırmızı Oda dizisinden Acun Ilıcalı'ya söylediği sözlerden sonra ayrılmak zorunda kalan Erkan Petekka'ya Golden Palm Awards ödül törenine damga vurdu. Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, ödülünü sunduğu Binnur Kaya'nın önünde diz çöktü!

Magazin 16-09-2021 09:07

Kırmızı Oda ne zaman başlayacak? Kırmızı Oda yayın tarihi belli oldu mu?

Yaz dönemi nedeniyle yayın hayatına mola veren diziler eylül ayının gelmesiyle ekranlarda yerini almaya hazırlanıyor. Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu tarafından kaleme alınan "Madalyonun İçi" adlı kitaptan uyarlanan Kırmızı Oda dizisi, yeni sezonuyla kısa süre sonra izleyici karşısında olacak. Kırmızı Oda'nın yeni sezonunda oyuncu kadrosuna birbirinden ünlü isimler dahil olacak.

Magazin 10-09-2021 20:02

Kırmızı Oda yeni sezon yayın tarihi açıklandı! Kırmızı Oda'dan İlayda Alişan ve Ayça Bingöl'lü çarpıcı fragman

TV8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda'nın merakla beklenen yeni sezonundan ilk fragman yayınlandı. Binnur Kaya'nın başrolde oynadığı Kırmızı Oda'nın kadrosuna İlayda Alişan, Ayça Bingöl, Nihal Yalçın ve Başak Daşman da katıldı. Kırmızı Oda'nın yeni sezon yayın tarihi de açıklandı.

Magazin 09-09-2021 23:05

Kırmızı Oda'nın Manolyası Binnur Kaya'nın değişimi genç kızlara ilham oldu! Binnur Kaya kaç yaşında?

Binnur Kaya, Kırmızı Oda adlı başarılı dizide canlandırdığı "Manolya" karakteri sayesinde geçtiğimiz yayın sezonunun en çok konuşulan isimleri arasına girmişti. Oyunculuk konusundaki başarısını gözler önüne seren Binnur Kaya ekranlardan uzak kaldığı dönemde oldukça kilo verdi ve Kaya'nın değişimi genç kızlara ilham oldu.

Magazin 11-08-2021 22:58

Sen Kiminle Dans Ediyorsun filmi konusu nedir? Sen Kiminle Dans Ediyorsun filmi oyuncuları kimler?

Yönetmen koltuğunda Burak Aksak'ın oturduğu ve senaryosunun yine Burak Aksak'ın kaleminden çıktığı Sen Kiminle Dans Ediyorsun filmi bugün Show TV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. Başrollerinde Binnur Kaya, Demet Özdemir ve Uraz Kaygılaroğlu gibi sevilen isimlerin olduğu filmin konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Peki Sen Kiminle Dans Ediyorsun filmi konusu nedir? Sen Kiminle Dans Ediyorsun filmi oyuncuları kimler? İşte ayrıntılar...

Magazin 02-08-2021 19:27

Binnur Kaya Erkan Petekkaya'yı yalnız bırakmadı! Evine gitti

Kırmızı Oda dizisinin oyuncularından Erkan Petekkaya, Acun Ilıcalı'ya sert sözler söyledikten sonra diziden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ünlü oyuncuyu rol arkadaşı Binnur Kaya yalnız bırakmadı.

Magazin 02-07-2021 10:52

Kırmızı Oda'nın delikanlı Sadi'si Erkan Petekkaya diziden ayrıldı! Veda mesajı paylaştı: Sadi adam gibi adam

TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda'da 'delikanlı Sadi' karakterini canlandıran Erkan Petekkaya diziye veda etti. Kırmızı Oda'nın sevilen karakteri Sadi, dizinin son bölüm fragmanında da yer almamıştı. Instagram'dan veda mesajı paylaşan Erkan Petekkaya, "Siz olmasaydınız ben o rolü öyle oynayamazdım. Sadi hepimizin birlikte yarattığı bir adam . O olmak istedigimiz adam gibi adam" notunu yazdı.

Magazin 18-06-2021 02:36

Diziler birleşiyor! Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar Kırmızı Oda sürprizi

TV8 ekranlarında sezon başında beri her hafta fırtınalar estiren Kırmızı Oda dizisi bu hafta sezon finali yapıyor. Ancak fenomen dizinin yayınlanan fragmanında yapılan sürpriz izleyiciyi şaşkın çevirdi. Geçtiğimiz hafta sezon finali yapan Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i bu hafta doktor hanımın muayenehanesine gelerek dizinin son bölümüne konuk oluyor.

Magazin 16-06-2021 11:17

Kırmızı Oda sezon finalinde Merve Dizdar sürprizi! Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Doktor Hanım'a geliyor

TV8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda'nın 42. ve sezon finali bölümünden ilk fragman yayınlandı. Binnur Kaya'nın başrolünde oynadığı Kırmızı Oda'nın sezon finalinde Merve Dizdar sürprizi yaşanacak. TRT 1'de ekrana gelen Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i, Doktor Hanım'ın kapısını çalacak. Gülben, yaşadığı psikolojik sorunlardan kurtulabilmek için Doktor Hanım'ın yeni danışanı olacak.

Magazin 16-06-2021 01:10

Son günlerde herkes onu konuşuyor! Binnur Kaya'nın gençlik fotoğrafı olay oldu

Kırmızı Oda dizisiyle ekrana gelen başarılı oyuncu Binnur Kaya, son ayların en çok konuşulan isimleri arasında. 7'den 70'e herkesin severek izlediği usta oyuncunun çocukluk ve üniversite yıllarına ait fotoğrafları sosyal medyada olay oldu.

Magazin 26-04-2021 14:09

Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda'daki performansıyla alkış topladı

Her bölümü büyük bir ilgiyle izlenen Kırmızı Oda dizisinde Delikanlı Sadi rolünü canlandıran Erkan Petekkaya, oyunculuğuyla alkış topladı. Sosyal medya platformu Twitter'da trendlere giren Erkan Petekkaya için "Oynamadın resmen yaşattın ve ağlattın" yorumları yapıldı.

Magazin 10-04-2021 15:33

Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda'da ağlattı! 'Oynamadın resmen yaşattın'

Her bölümü büyük bir ilgiyle izlenen Kırmızı Oda dizisinde Delikanlı Sadi rolünü canlandıran Erkan Petekkaya, oyunculuğuyla alkış topladı. Petekkaya'nın duygusal sahneleri herkesi ağlattı.

Magazin 10-04-2021 10:25

Kırmızı Oda 32. bölümde neler oluyor? Delikanlı Sadi sonunda sakladığı her şeyi anlattı

Tv8 ekranlarının fenomen dizisi Kırmızı Oda'nın yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Delikanlı Sadi karakterine hayat veren Erkan Petekkaya 32. bölümde büyük sırrını sonunda anlatıyor. Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanında Vahit Karahanoğlu rolü ile Uğur Yücel diziye dahil oluyor. İşte, ayrıntılar...

Magazin 09-04-2021 21:16

Uğur Yücel, Kırmızı Oda dizisine katıldı! Vahit karakteriyle diziye damga vuracak!

Başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı Kırmızı Oda dizisinin kadrosuna Uğur Yücel de katıldı. Usta oyuncu Uğur Yücel, Kırmızı Oda'da Doktor Hanım'ın yeni danışanı iş adamı Vahit karakterini canlandıracak. Kırmızı Oda'nın Uğur Yücel'li 32. yeni bölümünden de ilk fragman yayınlandı.

Magazin 05-04-2021 20:37

Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı yayınlandı | “Bu neyin çaresizliği?”

Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanından uyarlanan Kırmızı Oda dizisi, izleyiciler tarafından büyük ilgiyle takip ediliyor. Kırmızı Oda dizisi Cuma akşamı TV 8 ekranlarında yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Doktor Hanım’ın yeni hastası olan Nihal ile ilgili daha detaylı bilgilere ulaşılıyor. Deli Sadi ise mutu bir hayatı ve ailesi olduğundan bahsederken geçmişindeki hatıralardan utandığını itiraf ediyor.

Magazin 01-04-2021 10:39

Kırmızı Oda dizisine bomba iki transfer!

Binnur Kaya'nın başrolünde oynadığı TV8'in merakla izlenen dramatik dizisi Kırmızı Oda'ya bomba iki ünlü oyuncu dahil oldu.

Magazin 21-03-2021 13:29

Kırmızı Oda 29. yeni bölümde flaş ayrılık! Kırmızı Oda'nın Nazlı'sı Pınar Deniz diziye veda ediyor

TV8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda 29. yeni bölümüyle 19 Mart Cuma akşamı ekrana gelecek. Binnur Kaya'nın başrolde oynadığı Kırmızı Oda'nın yeni bölümünde, Doktor Hanım'ın danışanı olan Nazlı'yı canlandıran ünlü oyuncu Pınar Deniz diziye veda edecek.

Magazin 19-03-2021 02:33

Kırmızı Oda'dan Masumlar Apartmanına transfer iddiası!

TRT1'de ekrana getirilen başrollerinde Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu rol aldığı Masumlar Apartmanı dizisine TV8'in ekranları kasıp kavuran Kırmızı Oda dizisinden transfer gerçekleştirileceği öne sürüldü. İddiaya göre Kırmızı Oda dizisinin başrol oyuncusu Binnur Kaya'nın hayat verdiği Doktor Hanım, konuk olarak Masumlar Apartmanı dizisine transfer oldu.

Magazin 13-03-2021 13:34

İşte Kırmızı Oda'nın son bölümü | Sadi sokaklarda geçirdiği zamanı hatırlıyor

TV8'in reyting rekortmeni olan dizisi Kırmızı Oda son bölümü izleyiciden yine yoğun ilgi gördü. 27. bölümüyle yayınlanan Kırmızı Oda'nın son bölümünde Nazlı'nın geçmişiyle hesaplaşması Doktor Hanım'ı etkiliyor. Kumru'nun babaannesi ise gelinine öfkelenip yüzüne tükürüyor.

Magazin 12-03-2021 11:24