Levent Özeren Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden Levent Özeren hakkında istenen ceza belli oldu

Bursa'da sosyal medyadan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içerikli paylaşımlar yapan İYİ Parti İl Yönetim Kurulu eski üyesi Levent Özeren (55) hakkında hazırlanan iddianame, kabul edildi. 10 Temmuz’da tutuklanan ve 53 gün sonra adli kontrolle serbest bırakılan Özeren hakkında 'cumhurbaşkanına hakaret' suçundan 1 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası istendi.

Haber 21-09-2020 17:26

Levent Özeren hakkında Cumhurbaşkanına hakaret suçundan iddianame hazırlandı

Bursa 33. Asliye Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianamede, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakarette bulunmakla suçlanan sanığın, 1 yıl 2 aydan 5 yıl 10 aya kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi

Yurthaber 21-09-2020 13:51

Ebru Polat'tan Semiha Yıldırım tepkisi! 'Bırak edepsizler kendileri utansın'

Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım hakkında yapılan çirkin yorumlara Ebru Polat'tan tepki geldi. Polat Yıldırım'ı paylaşarak destek mesajı yayınladı.

Magazin 11-07-2020 11:48

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den Semiha Yıldırım'a özür

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Partili Levent Özeren'in hakaret mesajları için Semiha Yıldırım'dan özür diledi. Akşener, "Bir üyemiz tarafından kendisinin özne yapıldığı çirkin tutum ve davranışlar nedeniyle; Genel Başkan olarak Semiha Hanım'dan amasız, ancaksız, lakinsiz özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haber 11-07-2020 00:26

Levent Özeren

Levent Özeren Hakkındaki Haberler Mynet'te. Levent Özeren Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Semiha Yıldırım'a hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan Levent Özeren tutuklandı

Bursa'da, sosyal medya hesabından AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım hakkında hakaret içerikli paylaşımlar yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan Levent Özeren tutuklandı.

Haber 10-07-2020 21:31

Semiha Yıldırım hakkında çirkin ifadeler kullanan Levent Özeren, gözaltına alındı

Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım hakkında hakaret içerikli sözleri sosyal medya hesabından paylaşan İYİ Partili Levent Özeren (55), Bursa'da emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Haber 10-07-2020 00:28

Levent Özeren kimdir? Levent Özeren'in Semiha Yıldırım hakkındaki sözleri tepki topladı

Levent Özeren'in Twitter üzerinden Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım hakkında yazdıkları tepki topladı. Levent Özeren'in hakarete varan paylaşımının ardından çok sayıda Twitter kullanıcısı bu sözlere tepki gösterdi ve #AhlaksızLeventÖzeren hashtag'i Türkiye gündeminin en çok konuşulan başlıklarından biri oldu. Peki Levent Özeren kimdir?

Haber 09-07-2020 10:14

15 Temmuz gecesi attığı tweetlerle gündeme gelmişti! İYİ Partili Levent Özeren hakkında karar verildi!

Emniyetteki işlemleri tamamlanan İYİ Parti Bursa İl eski Yöneticisi ve Milletvekili Aday Adayı Levent Özeren, bugün sabah saatlerinde sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Özeren, 15 Temmuz darbe girişiminin olduğu gece attığı tweetler ile gündeme gelmişti.

Haber 04-06-2018 16:53