Ceylan Yıldız

Ceylan Yıldız

@ceylan-yildiz
Mynet Magazin Editörü

Ayakkabı sektöründe ilerleyememişti... Mustafa Sandal tekrardan ticarete atıldı! Yeni işi çok konuşulacak

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Mustafa Sandal bu kez farklı bir konuyla gündeme geldi. Sandal, geçtiğimiz yıl oğlu Yaman için Küçük Armutlu’da ayakkabı dükkanı açmıştı. Ünlü şarkıcı işler yolunda gitmeyince dükkanını kapattı. Ünlü popçu, pet shop açtı ve yeni sektöre hızlı bir başlangıç yaptı.

Magazin 08-05-2024 09:20

37 kiloya düşünce tahliye edilmişti... Yine yerinde duramadı! Nihal Candan hakkında bomba iddia

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan tahliye edilmişti. Yaklaşık 6 ay cezaevinde kalan Nihal Candan'ın tahliyesi tartışmalara yol açmıştı. Sağlık sorunları yüzünden tahliye edildikten sonra kuaföre giden Candan'ın bu sefer de dudak dolgusu yaptırdığı ve kuaför kuaför gezdiği iddia edildi.

Magazin 07-05-2024 17:34

'Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?' dizisine bomba transfer! Ünlü oyuncu dizinin oyuncu kadrosuna dahil oluyor

Merakla ve büyük bir ilgiyle izlenen "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" dizisinin oyuncu kadrosuna ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen dahil oluyor. Fenomen diziye 12. bölümden itibaren dâhil olacak Allen, 'Dora Ersoy' karakterine hayat verecek.

Magazin 07-05-2024 16:50

Ömer Dizisinin Yönetmeni Cem Karcı'nın açıklamaları şaşırttı! Camilere Girmemiz Yasaklandı!

'Ömer' dizisi, yayınlanan son bölümüyle final yaptı. Dizinin final yapmasıyla ilgili birçok kişi paylaşım yaparken paylaşım yapanlardan biri de dizinin yönetmeni Cem Karcı oldu. Karcı "3. bölümden itibaren İstanbul'daki herhangi bir camiye girmemiz yasaklandı" dedi.

Magazin 07-05-2024 16:20

Nihat Doğan ve Arzu Doğan'dan şaşırtan boşanma kararı: Ev tapusu verdi... İşte boşanma sebebi

Nihat Doğan 2 yıl önce İranlı hayranı Arzu Doğan (Arezoo Gharlar) ile sessiz sedasız dünyaevine girdi. 1 buçuk yaşında bir çocuğu bulunan çift boşanma kararı aldı. İddiaya göre çift evini de ayırdı.

Magazin 07-05-2024 15:44

Estetiklerle bambaşka biri oldu... Songül Karlı'nın son pozlarına yorum yağdı: Seda Sayan sandım

Son dönemde estetik operasyon yapan ünlü isim sayısı arttı. Yaptırdığı estetik operasyonlarla bambaşka bir görünüme kavuşan Türkücü Songül Karlı son pozlarıyla gündeme geldi. Karlı'nın değişimi görenleri şoke etti.

Magazin 07-05-2024 15:06

Usta oyuncu Nebahat Çehre'den korkutan haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Firdevs Yöreoğlu karakteri ile hafızalarımıza kazınan Nebahat Çehre geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Kalbine stent takılan oyuncu bir gece hastanede kaldı.

Magazin 07-05-2024 14:33

Teşkilat dizisinde başrol oynayan Murat Yıldırım'ın diziden ayrılıyordu! Başrol için o oyuncuya teklif gitti

Teşkilat dizisi pazar akşamlarına damga vuruyor. Dizinin başrol oyuncularından olan Murat Yıldırım diziye veda etmesinden sonra dizinin yeni başrol oyuncusu için yapım şirketinin Tolga Sarıtaş’a teklif götürdüğü iddia edildi.

Magazin 07-05-2024 13:17

Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar programında o sahne çok konuşuldu! Ünlü komedyenin konuklarına verdiği taktikler olay oldu: Onun annesiyle senin baban...

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın Youtube’da izleyici karşısına çıktığı daha sonra ise Exxen’de yayınlanmaya başlanan Konuşanlar programının her sahnesi olay oluyor. Ünlü komedyenin bu kez programında bir konuklarına verdiği taktikler çok konuşuldu.

Magazin 07-05-2024 12:36

İnci Taneleri dizisinin sezon finali tarihi belli oldu!

Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın başrollerini paylaştığı İnci Taneleri dizisinin ne zaman sezon finali yapacağı belli oldu.

Magazin 07-05-2024 11:32

Cüneyd tarikattan atıldı! Özgür Demirtaş'ın 'Kızıl Goncalar' yorumu gündem oldu!

Yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen ekonomist Özgür Demirtaş, son zamanlarda çok konuşulan Kızıl Goncalar dizisiyle ilgili yaptığı yorum çok konuşuldu. Dizinin sıkı takipçisi Demirtaş, dizinin son bölümüyle ilgili yine dizinin oyuncularından Cüneyd'e övgüler yağdırdı.

Magazin 07-05-2024 10:40

Megastar Tarkan'dan eşi Pınar Tevetoğlu'na evlilik yıl dönümüne özel büyük jest!

Sahne tarzları ve başarılı kariyeriyle sık sık gündeme gelen şarkıcı Tarkan bu kez farklı bir konuyla gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde eşi Pınar Tevetoğlu'yla sekizinci yılını kutlayan Megastar, eşine yıl dönümüne özel büyük bir jest yaptı. Eşiyle boğaz turu yapan şarkıcı o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 07-05-2024 09:10

Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar'ın gerçek hayattaki hali şaşırttı! Son pozlarına yorum yağdı

Kızılcık Şerbeti dizisine 'Görkem' karakteri ile Özge Özacar dahil olmuştu. Oyuncunun gerçek hayattaki havalı pozları şaşırttı. Ünlü oyuncunun son pozlarına sosyal medyada beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 06-05-2024 17:45

Demet Akbağ'dan 'Öpüşme' sorusuna bomba yanıt! Onlarda neler var neler

Son olarak Sandık Kokusu dizisiyle izleyici karşısına geçen Demet Akbağ katıldığı Youtube programında sunucunun sorduğu soruya verdiği yanıtla gündeme geldi. Akbağ, kendine sorulan 'Neden hiçbir projenizde öpüşmediniz?' sorusuna verdiği cevapla güldürdü.

Magazin 06-05-2024 17:25

Sevgilisini başka bir kadınla yakalamış ortalığı birbirine katmıştı... Aycan Yanaç sevgilisiyle yeniden mi barıştı! O paylaşım kafaları karıştırdı

Survivor yarışmasıyla akıllarımıza kazınan Aycan Yanaç, geçtiğimiz haftalarda özel hayatında yaşadığı krizle gündeme gelmişti. Sevgilisinin ihanetini öğrenince mekan basan Yanaç, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla 'yeniden mi barıştılar?' diye düşündürttü. Mesajları görünce hemen açıklama yaptı.

Magazin 06-05-2024 16:32

Aynalı Tahir’in yıldızı Saruhan Hünel hastaneye kaldırıldı! Apar topar ameliyata alındı

Aynalı Tahir'in Tilki Ekrem'i Saruhan Hünel ameliyat edildi. Bir süredir kalp rahatsızlığı yaşayan ünlü oyuncunun kardeşi Aslı Hünel, ağabeyinin durumunu sosyal medya hesabından duyurdu.

Magazin 06-05-2024 15:58

Hadise'nin cesur dans performansı sosyal medyayı salladı! Garip bir dans

Hadise son dönemlerde cesur sahne tarzları ve danslarıyla çok konuşuluyor. Ünlü şarkıcının kot şortu ve uzun çizmeleriyle yaptığı dans yine çok konuşuldu. Hadise'nin dansı sosyal medyayı salladı.

Magazin 06-05-2024 15:21

Mehmet Ali Erbil, Arap turistlerden para toplamak için dans etti!

Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan yaşadıkları aşkla gündemden düşmüyor. Erbil, bu kez farklı bir konu ile gündeme geldi. Erbil, gittiği bir kafede dans ederek Arap turistlerden para topladı.

Magazin 06-05-2024 14:45

'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında 100 bin TL değerindeki futbol sorusu olay oldu! Kenan İmirzalıoğlu kendini tutamadı

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster programında yarışmacıların verdiği cevaplar sosyal medyada sık sık gündem oluyor. Programda son olarak sorulan 100 bin TL değerindeki soru sonrası Kenan İmirzalıoğlu da kendini tutamadı.

Magazin 06-05-2024 13:18

Usta sanatçı Emel Sayın'dan üzen haber! Sahneye çıkmadan önce açıkladı

Geçtiğimiz günlerde Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahne alan 'Mavi Boncuk' lakabıyla tanınan ünlü şarkıcı Emel Sayın sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz yıl ameliyat olan ünlü isim, şimdi daha iyi olduğunu dile getirdi.

Magazin 06-05-2024 12:15

Mustafa Topaloğlu'nun oğlu Çağlayan Topaloğlu 4 katlı villasının kapılarını açtı! Kocaman sauna ve hamam görenleri şaşırttı

Mustafa Topaloğlu'nun oğlu başarılı şarkıcı Çağlayan Topaloğlu 4 katlı müstakil villasının kapılarını ilk kez açtı. Evde bulunan sauna ve hamam gözlerden kaçmadı.

Magazin 06-05-2024 11:33

Yüzündeki değişim çok konuşulmuştu! Konuyla ilgili Mahmut Tuncer ilk kez konuştu: Ivana geleceği görmüş!

Son dönemlerde estetik yapan ünlü isim sayısı arttı. Ünlüler arasındaki estetik ameliyat kervanına ünlü türkücü Mahmut Tuncer de katılmıştı. Sosyal medyanın diline düşen Tuncer, ilk kez konu ile ilgili konuştu.

Magazin 06-05-2024 10:24

İlker Aksum'un Brad Pitt'e meydan okuması sosyal medyada dalga konusu oldu! Abim sen Çarli ile takılırken...

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen İlker Aksum bu kez son açıklamalarıyla gündeme gelmişti. 'Brad Pitt gibi yakışıklı değilim ama ondan çok daha iyi oyuncuyum' diyen oyuncunun sözleri sosyal medyada dalga konusu oldu.

Magazin 06-05-2024 09:38

İrem Derici ile Gökhan Fırat'ın doludizgin aşkı bir anda bitti! O sözlerle duyurdu

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen şarkıcı İrem Derici sevgilisi Gökhan Fırat ile ayrıldıklarını doğruladı. İkilinin Instagram’da birbirilerini takipten çıkması ise dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 06-05-2024 09:04

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım 'Teşkilat' dizisinden ayrılıyor!

Teşkilat dizisi her pazar izleyiciyle buluşuyor. Dizinin başrol oyuncularından olan Murat Yıldırım diziye veda etmeye hazırlanıyor.

Magazin 04-05-2024 17:51

Şarkıcı Yasemin Mori evlendi! Nikahtan kareleri sosyal medya hesabından paylaştı

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı Yasemin Mori evlendi. Şarkıcı, sürpriz nikâhı sosyal medya hesabından paylaştığı gelinlikli fotoğrafıyla duyurdu.

Magazin 04-05-2024 17:07

Hande Doğandemir bir takipçisinin yaptığı yoruma yanıt verdi! Tüm tuşlara aynı anda...

Hande Doğandemir başarılı oyunculuğunun dışında özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme geliyor. Oyuncu bu kez bir takipçisinin yaptığı yoruma verdiği yanıtla gündeme geldi.

Magazin 04-05-2024 16:38

Arka Sokaklar'da Mesut komiser bir döndü pir döndü! Yatakta karşılama sahnesi gündem oldu

Ekranların en uzun soluklu dizisi olan ve büyük bir ilgiyle izlenen Arka Sokaklar'da Mesut Komiser'in diziye yeniden dahil olması çok konuşulmuştu. Hem duygusal hem de komik anlar yaşanan dizinin yeni bölümünde Mesut Güneri ile Hüsnü Çoban'ın yatakta karşılama sahnesi gündem oldu.

Magazin 04-05-2024 15:04

Şarkıcı Zara spor salonundan paylaştı! Zayıf hali ile dikkat çeken şarkıcıya yorum yağdı: Erimişsin

Dillere pelesenk olan şarkıları, güçlü sesi ve sempatik tavırlarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Zara spor yaptığı anları paylaştı. Zayıfladığı görünen şarkıcıya sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 04-05-2024 14:03

Nurgül Yeşilçay'ın enflasyon yorumu sosyal medyada gündem oldu!

Veda Mektubu dizisinde hayat verdiği 'Alanur Yıldız' karakteriyle hafızalara kazınan Nurgül Yeşilçay sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Yeşilçay, bu kez enflasyonla ilgili yaptığı paylaşımla gündeme geldi.

Magazin 04-05-2024 12:25

'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisinin ekranlara veda edeceği tarih belli oldu! Diziye bomba oyuncu

Salı akşamları seyirciyle buluşan "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisi 68. bölümde ekrana veda ediyor. Dizinin oyuncu kadrosuna ise Hazal Soncul katılıyor.

Magazin 04-05-2024 12:23

İrem Derici'nin itirafını duyan Hülya Avşar dayanamadı: Ben de erkek olsam seni...

Açıklamaları ve özel hayatı ile gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı İrem Derici son olarak katıldığı Youtube programında aşk hayatıyla ilgili konuştu. Derici, " En uzun ilişkim 1. buçuk sene sürdü" ifadelerini kullandı.

Magazin 04-05-2024 10:59

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın aşk pozları sosyal medyada olay oldu!

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal 2016'da dünyaevine girmişti. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren ikiliden Kobal, romantik aşk pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 04-05-2024 10:26

Hande Ataizi ünlü dergiye kapak oldu! İddialı pozu sosyal medyayı salladı

Hande Ataizi başarılı oyunculuğu, güzelliği ve fit hali ile sık sık gündeme gelmeyi başarıyor. Ataizi bu kez ünlü bir dergiye kapak oldu. Ünlü oyuncunun iddialı pozu sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 04-05-2024 09:49

İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Sara hacca gitti! Oğlu Ahmet Tatlıses o kareyi paylaştı... Ünlüler yorum yağmuruna tuttu

Bir süredir babası İbrahim Tatlıses'le arasında gerginlik olan Ahmet Tatlıses annesi Adalet Sara'nın hacca gittiğini duyurdu. Havaalanında beklerken çektiği pozlarını paylaşan Tatlıses, annesini uğurlarken duygusal bir mesaj yayınladı. Ünlü isimler Tatlıses'in paylaşımına yorum yağdırdı.

Magazin 04-05-2024 09:14

Yağmur Taktaş ABD'deki evinde ölü bulunmuştu! Ünlü fenomenin ölümünde şoke eden detaylar

28 yaşındaki ünlü fenomen Yağmur Taktaş, Amerika Birleşik Devletleri’nde kaldığı evde ölü bulunmuştu. Taktaş'ın eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilirken, ailesi de kızlarının sevgilisinden şikayetçi olmuştu. Taktaş’ın aile avukatı, soruşturmayla ilgili yeni bulguları açıkladı. Avukat, "Yağmur'un kaşlarının ve saçlarının ön kısımlarının tıraşlanması gibi durumlar da söz konusu. Burada bir eziyet, bir işkence var" dedi.

Magazin 03-05-2024 17:59

Mahmut Tuncer'in yüzündeki değişim dikkat çekti! Son hali sosyal medyanın diline düştü

Son dönemlerde estetik yapan ünlü isim sayısı oldukça arttı. Ünlüler arasındaki estetik ameliyat kervanına Mahmut Tuncer'in de katıldığı iddia edildi. Tuncer'in son görüntüsü sosyal medyada gündem olurken sosyal medya kullanıcıları oyuncunun estetik yaptırdığını belirtti.

Magazin 03-05-2024 17:14

Emily Ratajkowski cesur gala tarzıyla sosyal medyada çok konuşuldu!

2014 ve 2015 yılları arasında Maxim dergisi tarafından dünyanın en seksi 100 kadınından biri seçilen Emily Ratajkowski şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla gündem oluyor. Ünlü isim bu kez gala tarzıyla gündeme geldi. Ratajkowski, alltın rengi saten elbisesiyle kendisine hayran bıraktı.

Magazin 03-05-2024 16:45

Yıldız Tilbe trafik kazası geçirdi! Polis aracına arkadan çarptı

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe Pendik'te seyir halindeyken, sivil plakalı polis aracına arkadan çarptı. Tilbe'ye Trafik Kanunu'nun takip mesafesi maddesinden işlem yapıldı.

Magazin 03-05-2024 16:06

ABD'li reality şov yıldızı Nick Viall ile Natalie Joy evlendi! Giydiği iddialı gelinlik olay oldu! Sosyal medyada yorum yağdı

ABD'li reality şov yıldızı Nick Viall, geçtiğimiz günlerde Natalie Joy ile evlenmişti. Yeni evli çift, düğün fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşırken, Joy'un giydiği gelinlik sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 03-05-2024 15:25

Yeşilçam'ın cesur kadınlarındandı... Serpil Çakmaklı son pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Hiç yaşlanmıyor

Cesur paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden biri olan Serpil Çakmaklı yıllara adeta meydan okuyor. Ünlü oyuncunun son pozları sosyal medyayı salladı. Çakmaklı'nın son hali ise görenleri oldukça şaşırttı.

Magazin 03-05-2024 14:08

Acun Ilıcalı'nın acı günü! Sosyal medyadan duyurdu

Acun Ilıcalı'nın amcası Gürbüz Ilıcalı 86 yaşında yaşamını yitirdi. Ünlü yapımcı haberi sosyal medya hesabından yaptığı duygusal mesajla duyurdu.

Magazin 03-05-2024 13:38

Kenan Sofuoğlu evinin kapılarını ilk kez açtı! Kocaman bahçe ve evin girişindeki o detay dikkat çekti

Eski motosiklet yarışçısı ve AK Parti 27. Dönem Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu Sakarya'daki evinin kapılarını ilk kez açtı. Evin girişinde bulunan kocaman garaj adeta bir müzeyi andırıyordu. Bahçede bulunan kocaman havuz ise dikkat çekiciydi...

Magazin 03-05-2024 12:26

Kylie Jenner iddialı pozunu paylaştı! Bir bakan bir daha baktı

İddialı paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen iş insanı Kylie Jenner bu kez son paylaşımıyla gündeme geldi. Ünlü isim Instagram hesabından üstsüz pozunu paylaştı. Paylaşımı kısa süre içerisinde gündem olmayı başardı. Sosyal medyada ünlü isimin hayranları cesur paylaşımına beğeni ve yorum yağdırdı.

Magazin 03-05-2024 11:19

Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar programındaki o sahne sosyal medyayı salladı! O sözleri olay oldu! Ayakta farklı yatakta farklı...

Hasan Can Kaya'nın sunuculuğunu yaptığı Konuşanlar programının her sahnesi çok konuşuluyor. Ünlü komedyen bu kez ise programına katılan bir kadın konukla yaptığı astroloji muhabbeti sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 03-05-2024 10:31