Doğukan Akbayır

Doğukan Akbayır

@dogukan-akbayir
Mynet Dış Haber Editörü

'Taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum' sözleriyle gündem olan Eyüp Aksu'dan İmamoğlu ziyareti! Martı'nın sahibi Oğuz Alper Öktem'den sert tepki

31 Mart seçimleri öncesi 'taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum' diyen İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu ve beraberindeki heyet 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Ekrem İmamoğlu'na 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Görüşmede, ulaşım sorunlarının masaya yatırıldığı öğrenilirken, Martı'nın sahibi Oğuz Alper Öktem'den sert tepki geldi.

Haber 24-04-2024 16:52

YRP lideri Erbakan'dan iddialı açıklama! 2028 seçimlerini işaret etti: 'İktidarı alacağız'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, basın toplantısı düzenledi. Erbakan, partisinin 31 Mart seçimlerinde üçüncü parti olduğunu vurgulayarak, "İktidar yıllar sonra ilk defa 2. parti konuma düştü, belediyeleri kaybetti ve büyük bir seçim mağlubiyeti aldı. 2028'de iktidarı devralacağız." ifadelerini kullandı. Erbakan ayrıca İran'ın İsrail'e yolladığı 120 balistik füzenin etkisiz hale getirilmesinde Malatya'da bulunan Kürecik Radar Üssü'nün önemini vurguladı.

Haber 24-04-2024 16:24

TİP'ten 'Ermeni soykırımı iddiaları' hakkında tepki çeken paylaşım! Size oy verdiğime pişman ettiniz

Türkiye İşçi Partisi (TİP), Ermeni soykırımı iddiaları hakkında tepki çeken bir paylaşımda bulundu. Paylaşımda, 109 yıl önce kadim Ermeni halkının katliam ve sürgünlerle bu topraklardan söküldüğünü belirten TİP, bu olayı en büyük acılardan biri olarak niteledi. Sosyal medyada büyük tepki çeken bu paylaşıma yorum yağdı. Bazı kullanıcılar, 'size oy verdiğime pişman ettiniz' ifadelerinde bulundu.

Haber 24-04-2024 15:37

Yer: Bursa! Saha bir anda boks ringine döndü: Teknik direktörün dili boğazına kaçınca...

Bursa'nın Gemlik ilçesinde U17 müsabakasında iki takımın teknik direktörleri arasında çıkan tartışma bir anda alevlendi. Tartışma kısa bir süre içerisinde kavgaya dönünce saha adeta bir boks ringine döndü. Yüzüne aldığı tekmenin etkisiyle dili boğazına kaçan teknik direktörün yaşadığı dehşet anları cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Spor 24-04-2024 14:48

Türkiye'nin gururları olan otizmli Bingül kardeşler rekor kırıp 10 madalya kazanmışlardı... Bakan Tunç makamında ağırladı!

2004 doğumlu olan otizmli Bingül kardeşler Polonya'da düzenlenen Virtüs zihinsel engelliler Dünya ve Avrupa Kayak Şampiyonası’nda 10 madalya birden kazanmıştı. Dört ay boyunca her gün 5 saat aralıksız şampiyonaya hazırlandıklarını ifade eden ve Türkiye'nin gurur kaynağı olan Aliye Zeynep Bingül ve Muhsin Murat Bingül, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç tarafından ağırlandı.

Haber 24-04-2024 14:15

Yer: Antalya! Uzun süre hareketsiz yatan turist polisi harekete geçirdi: Gerçek ortaya çıktı!

Antalya'nın güzide tatil beldelerinden Alanya'da 76 yaşındaki Belaruslu bir turist sahilde ölü bulundu. Kleopatra plajında güneşlenen turistin ölüm sebebi araştırılıyor.

Haber 24-04-2024 11:54

Özellikleri saymakla bitmiyor... Dünyanın en pahalı evi dudak uçuklatan bir fiyatla satışa çıktı!

Fransa'nın başkenti Paris'e yakın bir konumda bulunan Chateau d'Armainvilliers satışa çıktı. Şatonun satışı tamamlandığı zaman dünyanın en pahalı evi olması bekleniyor. Şatonun Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Moğolistan'dan talipleri olduğu belirtildi. Dünyanın en pahalı evi unvanını kazanacak olan Chateau d'Armainvilliers'nin ihtişamı görenleri şaşkına çeviriyor...

Finans 24-04-2024 11:40

İsrail zulmü hız kesmeden devam ediyor! Refah'a işgal planı devrede: 1 milyondan Filistinli tehlike altında!

İsrail basınına yansıyan haberler Gazze'de endişeyle karşılanıyor. Haberlere göre İsrail ordusu yakın bir zamanda Refah'a kara işgali düzenleyecek. Bu işgalle birlikte 1 milyondan fazla Filistinlinin tahliye edileceği belirtilirken, Filistinlilerin barınaklara gitmeleri istenecek. Gazze'nin güney ve orta kesimlerinde binlerce çadırın bu operasyon için hazırlandığı ifade ediliyor.

Haber 24-04-2024 09:58

72 yaşındaki adam 613 gün boyunca koronavirüsü atlatamadı! Virüs sonunda vücudunda mutasyona uğradı...

Hollanda'da 613 gün boyunca COVID-19 virüsünü atlatamayan 72 yaşındaki adamın vücudunda virüsün mutasyona uğradığı öğrenildi. Virüsün bağışıklıktan bu kadar uzun süre kaçtığı için yeni bir virüse dönüştüğü ifade edildi.

Haber 24-04-2024 09:26

Bakan Uraloğlu'ndan duyurdu! 23 Nisan'da ücretsiz olacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 23 Nisan'da Başkentray, Marmaray Sirkeci-Kazlıçeşme hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy hattı ve İzban'ın ücretsiz olacağını duyurdu.

Haber 22-04-2024 14:09

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier İstanbul'da! İlk olarak İmamoğlu ile görüştü

Alman Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, üç günlük Türkiye ziyareti kapsamında İstanbul'a geldi. İstanbul Valisi Davut Gül'ün karşıladığı Steinmeier, İstanbul'daki ilk ziyaretini İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yaptı. İkili birlikte Almanya'ya Türk işçilerin göçünü konu alan 'Gurbette Hasret' isimli sergiyi ziyaret etti. Steinmeier sergi sırasında bir grup tarafından protesto edildi. Protestoculardan bazıları gözaltına alındı.

Haber 22-04-2024 13:38

Dünyanın en güçlü böceği Hakkari'de bulundu: Değeri tam 90 bin dolar!

Dünyanın en güçlü böceği olarak bilinen ve 90 bin dolar gibi değere sahip olan gergedan böceği Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde görüldü. Bir köy sakini böceği, ağaç keserken fark edip bulduğunu ifade etti.

Haber 22-04-2024 13:26

Özgür Özel duyurdu: CHP büyük mitinge hazırlanıyor! Emeklilerin durumu, asgari ücret zammı ve vizesiz seyahat...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, son zamanlarda sıkça tartışılan emeklilerin durumu hakkında yeni bir adım atacaklarını duyurdu. Büyük emekli mitingi düzenleyeceklerinin sinyalini veren Özel, "Emeklilerin sesini duyurmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi. Ayrıca asgari ücrete yılda dört defa zam yapılması gerekliliğinin altını çizen Özel, CHP iktidarında vatandaşların bütün dünyaya vizesiz seyahat edeceğini ifade etti.

Haber 22-04-2024 10:53

ABD Başkanı Biden'dan bir gaf daha: Özgürlük mü demokrasi mi?

2021 yılında göreve başlayan ABD'nin 46. Başkanı Joe Biden, bu zamana kadar yaptığı gaflarla sürekli gündemi meşgul etti. Son olarak Pennsylvania'daki bir seçim mitinginde konuşan Biden'dan tuhaf bir gaf daha geldi.

Haber 22-04-2024 10:32

DEM Parti konserinde 'İsrail bayrağı' iddiası! Görüntüler hızla yayıldı: Sosyal medyada gündem oldu!

DEM Parti'nin Van'da dün gece düzenlediği halka ücretsiz konser, kent merkezinde gerçekleştirildi. Yapılan konser sırasında açıldığı iddia edilen bir İsrail bayrağı gündem oldu.

Haber 21-04-2024 17:09

Atatürk ve Erdoğan'a hakaret etmişlerdi! 'Mazbata' skandalında yeni gelişme

Diyarbakır Sur Belediyesi'nin mazbata töreninde, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret eden şahıs için tutuklama kararı verildi.

Haber 21-04-2024 16:23

Arda Turan, Kerem ve Barış'la ilgili detayı ilk kez anlattı: 'İkisini de karşıma alıp konuştum'

Eyüpspor'la Süper Lig'e çıkma başarısını gösteren dünyaca ünlü eski futbolcu ve antrenör Arda Turan, şampiyonluk sonrası ilk röportajını yaptı. Galatasaray'ın patronu Okan Buruk, Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz hakkında önemli açıklamalarda bulunan Turan, Arda Güler hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Arda Turan'ın Sportcell Youtube kanalına verdiği röportajdan öne çıkan başlıklar haberimizde!

Spor 21-04-2024 14:46

Yer: Batı Şeria! Filistin bayrağını indirmeye çalışan İsrail askeri böyle havaya uçtu: Kan donduran anlar!

İsrail merkezli Jerusalem Post gazetesinin doğruladığı görüntülerde, bir İsrail askeri yol kenarındaki Filistin bayrağını indirmek için harekete geçti. Bayrağı indirmeye çalışan İsrail askerinin hiç beklemediği bir sonuçla karşılaştığı anlar sosyal medyada gündem oldu. İşte saniye saniye kan donduran o görüntüler!

Haber 21-04-2024 13:51

Fenerbahçe'de ayrılık vakti! 3 ismin bileti kesildi

Kupa ve Avrupa'dan elenen Fenerbahçe'de tek hedef Süper Lig. Sarı-lacivertli ekip ligde hala şampiyonluk umudunu korumaya devam ediyor. Fenerbahçe'de önümüzdeki sezonun kadro planlaması da yavaş yavaş yapılmaya başlandı. Fenerbahçe yönetimi önümüzdeki sezon takımda istemediği futbolcuların isimlerini kesti. İşte o isimler!

Spor 21-04-2024 12:31

Sıfırdan başlayarak 12 ayda 1 milyon dolar kazanmak için yola çıkmıştı! İşler istediği gibi gitmedi: Kazandığı para gündem oldu...

ABD'de Mike Black ismindeki bir milyoner, sıfırdan başlayarak bir yıl içerisinde 1 milyon dolar kazanabileceğini iddia etmişti. Pandemi döneminde birçok kişinin depresyona girerek milyonlarca dolar kaybettiğini ve onlara umut olmak istediğini belirten Black, bu macerasını YouTube üzerinden yayınlamaya başladı. Fakat Black'in bu macerası hiç de istediği gibi gitmedi.

Haber 21-04-2024 10:32

O çıkışı gündem olmuştu: Erdal Beşikçioğlu'nun 'borç' çıkışına eski belediye başkanı Enver Demirel'den yanıt gecikmedi!

Yerel seçimlerin tamamlanmasının ardından AK Parti ve MHP birçok belediyeyi CHP'ye kaptırmıştı. CHP de devralınan belediyelerin mali tablolarını kamuoyuyla paylaşmıştı. Ankara Etimesgut'ta seçimi kazanan ünlü isim Erdal Beşikçioğlu, göreve geldikten sonra sürpriz bir çıkış yaparak borçsuz bir belediye devraldıklarını duyurmuştu. Beşikçioğlu'nun bu çıkışına eski belediye başkanı Enver Demirel'den yanıt gecikmedi.

Haber 21-04-2024 10:04

Alman lotosundan 9.9 milyon kazanmıştı: Türk milyonerin 1.5 yılda harcadığı para dudak uçuklattı!

Almanya'da oynadığı lotodan 9.9 milyon Euro gelir elde eden Kürşat Yıldırım, yalnızca 1.5 senede 3 milyon Euro para harcadı. Servetinin büyük çoğunluğunun nakit olmadığını belirten Yıldırım'ın 7 evi ve lüks arabaları olduğu öğrenildi.

Haber 20-04-2024 16:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas yetkilisi İsmail Haniye ve Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri ile görüştü!

İran ile İsrail arasında artan tansiyon sonrası Türkiye, bölgede yaşanan gerilimi durdurmak için hamlelerini sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'a gelen Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'yle görüştü. Öte yandan Erdoğan bu görüşme sonrasında Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri ile de görüştü.

Haber 20-04-2024 14:56

SON DAKİKA | Malatya'da korkutan deprem!

Son dakika haberi: AFAD, Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.

Haber 20-04-2024 14:36

Kuvvetli fırtına birçok ili esir almış durumda: Ankara, Balıkesir, Antalya, Muğla ve diğer birçok il savaş alanına döndü!

Kuvvetli fırtına birçok ilimizi esir aldı. Fırtınanın beraberinde etkili olan sağanak yağış ve dolu hayatı olumsuz etkilerken yurdun farklı bölgelerinden görüntüler gelmeye devam ediyor. Ankara'da kuvvetli fırtına yüzünden bir minare koparken, bir iş yerinin camı da tuzla buz oldu. Ayrıca Balıkesir, Antalya, Konya, Muğla ve Denizli'nin Kale ilçesinde de etkili olan şiddetli sağanak yağış, dolu ve rüzgar ortalığı adeta savaş alanına çevirdi. İşte o illerimizden gelen görüntüler!

Haber 20-04-2024 12:22

Binlerce insan mahsur kaldı, yaşlılar ve çocuklar yerde uyumak zorunda... Emirates tarihinin en kötü sınavını verdi: Sonsuza kadar ders olacak

Kuraklığıyla ünlü Dubai selle sarsıldı ancak en büyük mağduriyeti havayolu ulaşımında Emirates'i tercih edenler yaşadı. Günlerdir havalimanında kalmak isteyen binlerce yolcuya hiçbir kolaylık sağlamayan şirkete tepkiler çığ oldu büyüdü. Yaşlılar ve çocuklar yerde yatmak zorunda kaldı, oteller açılmadı, yemek bulamadılar. İşte Emirates mağdurlarının isyanı...

Haber 20-04-2024 11:41

MSB duyurdu: 5 PKK/YPG'li terörist etkisiz!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Fırat Kalkanı bölgesinde 5 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Haber 20-04-2024 10:57

CHP heyeti Anıtkabir'de

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) parti genel merkezinde düzenlenecek Yerel Yönetimler Çalıştayı öncesinde Genel Başkan Özgür Özel, parti yöneticileri ve belediye başkanları ile Anıtkabir'i ziyaret etti.

Haber 20-04-2024 10:51

Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasında 30 ev boşaltıldı 114 kişi tahliye edildi

İstanbul Gaziosmanpaşa'da dün akşam saatlerinde yaşanan toprak kayması nedeniyle 30 gecekondu boşaltılırken, 114 kişi de tahliye edildi. İstanbul Valisi Davut Gül sabah saatlerinde bölgede incelemelerde bulundu.

Haber 20-04-2024 10:10

Uzaya giden ilk Suriyeli astronot Muhammed Faris Türkiye'de hayatını kaybetti

1987 yılında uzaya giden Suriye'nin ilk astronotu Tümgeneral Muhammed Faris, Türkiye'de hayatını kaybetti. 73 yaşındaki Faris'in, kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

Haber 20-04-2024 09:27

Randevu alıp gitmeyenler dikkat! Bakan Koca duyurdu: Hastanelerde yeni dönem!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni bir randevu onay sisteminin faaliyete alınacağını duyurdu. Bakan Koca'nın duyurusuna göre artık hastane randevusuna gitmeyenler, aynı bölümden 15 gün içinde yeni randevu alamayacak. Ayrıca aldığı randevuya iki defa üst üste gitmeyenlere ise tüm branşlarda 15 gün randevu yasağı getirileceği de öğrenildi.

Haber 17-04-2024 14:16

İran ile İsrail arasında sular durulmuyor! Hamaney'in temsilcisinden çok sert sözler: 'İsrail'in kulağını çektik'

İran'ın İsrail'e düzenlediği misilleme saldırısı sonrası bölgede tansiyon tavan yapmıştı. İran, İsrail'e onlarca füze ve İHA ile saldırmıştı. Bölgedeki tansiyon bir an olsun düşmezken İran'ın dini lideri Hamaney'in Tebriz Temsilcisi Seyyid Muhammed Ali Al-i Haşim, İsrail'e çok sert sözlerle yüklendi. Haşim, İsrail'in kulağını çektiklerinin notunu düşerek, "Biz hiç korkmuyoruz. Biz biliyoruz, saldırı yapamazlar. Eğer yaparlarsa biz hazırız. Daha sert karşılık veririz." dedi.

Haber 17-04-2024 11:48

Dünyanın en sert yasağı hayata geçti! O grup hayatları boyunca sigara alamayacak

İngiltere'de 'dünyanın en sert sigara yasaklarından' biri olan yasa onaylandı. Yasaya göre artık 1 Ocak 2009'dan sonra doğanlar hayatları boyunca sigara satın alamayacak.

Haber 17-04-2024 10:51

Şiddetli yağışlar hayatı esir aldı: Havalimanı resmen göle döndü!

Görüntülerin adresi Dubai Uluslararası Havalimanı. Kentte etkili olan şiddetli yağışlar hayatı olumsuz etkiledi. Hava trafiğinde de aksamalara yol açan yağışlar sonrası Dubai Uluslararası Havalimanı adeta göle döndü.

Haber 16-04-2024 17:34

Diyarbakır ve İstanbul'dan kan donduran intihar haberleri! Birisi 5'nci kattan diğeri 14'üncü kattan kendini böyle boşluğa bıraktı...

Diyarbakır'da bunalıma girdiği öğrenilen bir kadın kendini 14. kattan boşluğa bıraktı. Feci şekilde can veren kadının intihar anına dair görüntüler saniye saniye kameralara yansıdı. Ayrıca İstanbul Şişli'de yer alan Cevahir AVM'de de korkunç bir intihar vakası yaşandı. 5'nci kattan atlayan şahıs hayatını kaybetti.

Haber 16-04-2024 12:25

Dünya diken üstünde! İran tuzağa mı çekiliyor? 'Tsunami öncesi sessizlik' diyerek niteledi: İsrail saldırısının tarihi verildi...

İran'ın İsrail'e düzenlediği füze saldırılarının etkileri devam ediyor. Dünya kamuoyunda İran'ın bu hamlesi sonrası sıranın İsrail'e geçtiği değerlendirmeleri yapılırken, Netanyahu'nun ne yapacağı hakkında birçok teori var. Prof. Dr. Sait Yılmaz da konuya ilişkin önemli bir analiz yaptı. Yılmaz, İran'ın tuzağa çekildiğine dikkat çekerek gelinen noktayı, "tsunami öncesi suların çekilmesi" olarak niteledi. Ayrıca İran, İsrail'e rest çekerek, "Hiç kullanmadığımız silahları kullanmaya hazırız!" dedi

Haber 16-04-2024 09:53

Bayramın en tartışmalı konusu olmuştu! Selektörle radar uyarısı yapmak suç mu? Son noktayı uzman isim koydu

9 günlük Ramazan Bayramı tatili sırasında Düzce'de denetim yapan trafik polislerinin radarlarından kaçmak için bazı sürücüler diğer sürücülere selektör yaparak uyarıda bulunmuşlardı. Bu şekilde uyarıda bulunan 66 sürücüye para cezası kesilmiş ve bu durum sosyal medyada çok konuşulmuştu. Selektörle radar uyarısı yapmak suç mu sorusunun cevabını uzman isim yanıtladı. İşte tüm detaylar!

Haber 15-04-2024 17:20

Kilisede can pazarı! Canlı yayında vaaz veren piskoposu defalarca bıçakladı...

Avustralya'nın Sydney kentindeki The Good Shepherd Kilisesi piskoposu Mari Emmanuel canlı yayında vaaz verirken tüyler ürpertici bir bıçaklı saldırıya uğradı. Kameraların saniye saniye kaydettiği anlarda piskoposa doğru yürümeye başlayan bir kişi vaaz veren Emmanuel'i defalarca bıçakladı. İşte o kan dondurucu saldırının görüntüleri!

Haber 15-04-2024 15:44

ABD 'tıbbi terörist' haberiyle sarsıldı! Hastaları teker teker kalp krizi geçirmeye başlayınca harekete geçildi: Kan donduran gerçek böyle ortaya çıktı!

ABD'de Raynaldo Ortiz ismindeki bir doktor 2018, 2021 ve 2022 yıllarında disiplin cezalarına çarptırıldı. Doktor bu cezalara misilleme yapmak için ölümcül bir plan geliştirdi. Ortiz, hastaların serum torbalarına zehirli ilaçlar enjekte etti. 13 hastanın kalp krizi geçirerek ölmesine yol açan Ortiz suçlu bulundu.

Haber 15-04-2024 14:46

Türkiye'nin en zeki şehirleri belli oldu: İşte ilk 10 sırada yer alan iller!

Türkiye'nin Zeka Testleri Merkezi tarafından 1 milyon 214 bin kişinin IQ puanları esas alınarak gerçekleştirilen çalışma sonucunda Türkiye'nin en zeki illeri belli oldu. Listedeki ilk 10 il dikkat çekerken birinci sırada Eskişehir yer aldı. 105.20 IQ skoruna ulaşan Eskişehir, Türkiye'nin en zeki şehri olurken; Bingöl ise 94.19'luk IQ puanı ortalamasıyla son sırada yer aldı.

Haber 15-04-2024 10:31

Yer: Bursa! Gençlerden ölüme davetiye... Motor üstünde yaptıkları pes dedirtti!

Bursa'da motosikletli iki farklı sürücü motosiklet üzerinde yaptığı hareketlerle adeta ölüme davetiye çıkarttı. Görenleri pes dedirten anlarda biri sürücü motosiklet kullanırken bacak bacak üstüne attı, diğer sürücü ise motorun üstüne uzanarak yolda seyretti. Görüntüler anbean kameralara takıldı.

Haber 15-04-2024 09:47

Yer: İstanbul! Bayram bitti, çile yeniden başladı: Trafik durma noktasına geldi

9 günlük bayram tatilinin bitmesinin ardından haftanın ilk günü geldi çattı. İstanbul'da beklendiği gibi sabah saatlerinden itibaren trafik kilit olma durumuna geldi. Anadolu yakasında D-100 karayolunda trafik yoğunluğu yüzde 60'lara kadar çıktı.

Haber 15-04-2024 09:27

Dışişleri Bakanlığı'ndan İran ve İsrail açıklaması!

Dışişleri Bakanlığı İran'ın İsrail'e yönelik İHA ve balistik füze saldırıları hakkında açıklama yaptı.

Haber 14-04-2024 17:41

Eski AK Partili belediye başkanının o paylaşımı büyük tepki çekti! 'Çekilin, aç Türkler...'

AK Parti İzmir milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco tatili paylaşımının yankıları hala devam ederken, başka bir olay daha patlak verdi. Balıkesir'in Sındırgı ilçesinin önceki dönem belediye başkanı AK Partili Ekrem Yavaş, yollarda oluşan bayram yoğunluğunu "çekilin, aç Türkler tatilden dönüyor" notuyla paylaştı. Yavaş'ın bu paylaşımı büyük tepki topladı.

Haber 14-04-2024 17:24

Fatih Karagümrük - Fenerbahçe maçının VAR hakemi belli oldu!

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında bugün oynanacak Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçının VAR hakemi Portekizli Andre Narciso oldu.

Spor 14-04-2024 13:05