Hande Dağ

Hande Dağ

@hande.dogu
Mynet İçerik Editörü

Başı kesilip derisi yüzülmüş... Çöpte beden parçalarını buldular! Evin bahçesinde ise... Temizlik görevlileri gömdü

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde temizlik görevlileri, çöp konteynerinde başı kesilip derisi yüzülmüş ayıya ait parçalar bulundu. Olaya ilişkin inceleme başlatan polis, ayının başı ve derisini evinin bahçesinde bulduğu E.K. (43) hakkında işlem yaptı.

Haber 26-04-2024 17:10

Boşandığı için lokma döktürdü! Cuma namazı çıkışında şaşırtan görüntü

Bursa’nın Gemlik ilçesinde bir vatandaş, eşinden boşandığı için cuma namazı çıkışı lokma döktürdü.

Haber 26-04-2024 16:27

AK Parti'de değişim sinyali! Gözler o tarihe çevrildi 'Erdoğan'a raporlar sunuldu' O isimleri işaret etti

Yerel seçimin ardında AK Parti'de seçim sonuçlarının masaya yatırıldığı öğrenildi. Şimdi ise gözler 30 Nisan'da gerçekleşecek MYK toplantısına çevrildi. Kulis bilgilerine göre; değişim sürecinin ilk aşamasının bu toplantıda gerçekleşeceği ve seçimdeki başarısızlıkta payı olanlarla yolların ayrılmasının beklendiği aktarıldı.

Haber 26-04-2024 15:36

SON DAKİKA | İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıyla ilgili davada karar! 7 kez ağırlaştırılmış müebbet ile bin 794 yıl hapis cezası

Son dakika haberi: İstanbul İstiklal Caddesi’nde meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin aralarında bombayı bırakan Ahlam Albashir’in de bulunduğu 36 sanığın yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, sanık Albashir’in 7 kez ağırlaştırılmış müebbet ile bin 794 yıl hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi.

Haber 26-04-2024 12:51

Tokat'taki depremlerden sonra ortaya çıktı! Üzerinde '1313' yazıyor 'Girilmesin diye kapatılmış' Gelenlerin dikkatini çekince...

Tokat, Sulusaray'da yaşanan depremlerin ardından köyde kullanılmayan tarihi caminin girişi ortaya çıktı. Caminin dış sıvasının dökülmesiyle ortaya çıkan kapının üzerinde "1313" yazdığı belirtildi. Sulusaray Belediye Başkanı Davut Kılıç içeri girilmesin diye taş ve toprakla kapatılmış olduğunu ve sıvanın dökülmesiyle ortaya çıktığını belirtip "Gelenlerin dikkatini çekti" dedi. Bölgede çalışma yapılacağını söyleyen Vali Numan Hatipoğlu ise "Köyümüzde tarihi eser gün yüzüne çıkmış olacak" dedi.

Haber 26-04-2024 12:45

Emeklilere ücretsiz tıraş! O belediyede hayata geçti

Aksaray’da belediye tarafından oluşturulan kuaför salonunda emekliler ücretsiz olarak tıraş ediliyor. Hizmetin çok verimli olduğunu belirten Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Sosyal belediyecilik modelini en başarılı uygulayan belediyeyiz” dedi.

Haber 26-04-2024 12:28

Piyasa değeri 1 milyon 107 bin TL! 2 bin 54 adet ele geçirildi

Ankara’da piyasa değeri 1 milyon 107 bin lira olan 2 bin 54 adet kaçak parfüm ele geçirildi.

Haber 26-04-2024 12:19

Fatih Portakal AYM'deki 'cübbe' görüntülerine 'Ben mi öğreteceğim?' deyip tepki gösterdi! 'Kimsenin önünde iliklenmesin diye düğmeleri yok'

Gazeteci Fatih Portakal, AYM'deki görüntülere hem yorumları hem de paylaşımıyla tepki gösterdi. AYM Başkanı Kadir Özkaya ve yeni üye Ömer Çınar'ın cübbelerinin önünü kapattıkları anlara dair yorum yapan Portakal "İlik olmamasının sebebi yargı kimseden emir almadığı, bağımsız olduğu için kimsenin önünde iliklenmesin diye cübbenin düğmeleri yoktur. Bunu ben mi öğreteceğim sizlere ya?" ifadelerini kullandı.

Haber 26-04-2024 11:28

Ekrem İmamoğlu Contemporary İstanbul fuarında yağlı boya resim yaptı! İşte o mini tablo

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Contemporary İstanbul fuarında resim yaptı. İmamoğlu resmi yaptığı sırada "Yağlı boya ile ilk defa tanışıyorum. En son ortaokulda sulu boyada kalmıştım" ifadelerini kullandı.

Haber 26-04-2024 10:51

'1+1 evden farkı yok' Kira artışları yüzünden orada yaşamaya başladılar! Satışları hızla artmıştı

Son yıllarda ilginin giderek arttığı ve satışların yükseldiği karavanlar; bazılarının tam zamanlı evi olmaya başladı. Deprem, pandemi ve yüksek kira gibi nedenlerle alternatif yaşam şekilleri araştıran vatandaşların bir kısmı karavanlara yöneldi. İzmir Kamp ve Karavan Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Mustafa Yokuş, tatil için karavanı tercih edenlerin yanı sıra karavan sahiplerinin yüzde 20'sinin yılın 12 ayı karavanda yaşadığını söyledi. Karavan için '1+1 evde yaşamaktan farkı yok' diyen var.

Finans 26-04-2024 10:10

35 il için sarı kod 'Çöl tozları' tüm yurdu dolaşıyor! 2 bölge hariç sıcaklıklarda dikkat çeken detay... Meteoroloji'den son dakika 26 - 30 Nisan hava durumu

Bugün hava nasıl? Çöl tozları Türkiye'de etkili olmaya devam ediyor. Meteoroloji, 35 il için sarı kodlu toz taşınımı uyarısı verdi. O iller arasında Ankara, Eskişehir, Adana, Hatay, Bolu, Düzce ve Mersin de var. Peki, il il hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji, son hava durumu tahmin raporunu da paylaştı. Buna göre; yurdun bazı bölgelerinde sağanak yağış var. Hava sıcaklığı ise Marmara ve Kuzey Ege'de mevsim normallerinde seyrederken diğer yerlerde mevsim normalleri üzerinde.

Haber 26-04-2024 09:30

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin seçildi

Kepez Belediye Meclisi, Başkan Mesut Kocagöz’ün yerine Prof. Dr. Refik Emre Altekin’i Başkan Vekili olarak seçti.

Haber 25-04-2024 17:32

Prof. Dr. Toros'tan toz taşınımı sözleri 'Bir nevi gökyüzünden gübre yağıyor'

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Toros, çöl tozlarındaki zengin mineral içeriklerin karada bitkiler, denizlerde de canlılar için aslında son derece besleyici olduğuna işaret ederek, "Bir nevi gökyüzünden gübre yağıyor diyebiliriz." ifadesini kullandı.

Haber 25-04-2024 17:01

'Aşırı sıcaklar geliyor' Prof. Dr. Orhan Şen açıklayıp uyardı! Geçen yılki havayı mumla arayacağız... Meteoroloji'den son dakika 26 - 30 Nisan hava durumu

Sıcaklıklar artacak mı? Aşırı sıcaklar mı geliyor? İl il hava durumu nasıl olacak? Havaların yeniden ısınmasıyla vatandaşlar bu soruların yanıtını araştırıyor. Prof. Dr. Orhan Şen, aşırı sıcakların geleceğini söyledi. Sıcaklıkların hafta sonu Marmara dışında ortalamanın üzerinde olacağını belirten Şen, "Geçen sene de sıcak hava dalgası vardı ama bu sene onun da üzerinde geçecek gibi görünüyor" şeklinde uyarı yaptı. Öte yandan Meteoroloji de 5 günlük hava durumu tahminini paylaştı.

Haber 25-04-2024 15:51

Paylaştığı video gündem olmuştu 'Ferdi Tayfur' göndermesinin sırrı ortaya çıktı! İşte Bahçeli'nin kızdığı 2 olay

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin dün akşam saatlerinde paylaşılan videosu sosyal medyada gündem yarattı. Meclis'teki 23 Nisan törenlerine ve resepsiyona katılmayan Bahçeli ile ilgili sağlık sorunu yaşadığı yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Bahçeli ise sosyal medyadan Ferdi Tayfur'un bir şarkısının eşliğinde yürüyüş yaptığı görüntüleri paylaştı. Bu paylaşımın bir mesaj olup olmadığı da tartışılmaya başlandı. O paylaşımın sırrı ortaya çıktı. İşte Bahçeli'nin kızdığı 2 olay...

Haber 25-04-2024 15:20

Kabusları oldu! 10 km uzaklıktakini bile tehdit ediyor... Hızla yok edip yayılıyor

Arıcıların kabusu olan ‘Amerikan yavru çürüğü’ hastalığı 10 kilometre uzaklıktaki arı yetiştiricilerini de tehdit ediyor. Uzmanlar, hastalığa karşı arıcıların kovanlarını düzenli kontrol etmeleri gerektiğini söyledi.

Kadin 25-04-2024 11:15

Canlı yayında Erdoğan’ın sözleri hatırlatıldı ama… Şaşırtan çıkış: 'Test etmek zorundayım' Öğretmen ataması için o günü işaret etti

Çok sayıda vatandaşın gözü kulağı öğretmen ataması ile ilgili yaşanan gelişmelerde. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen ataması takviminin açıklanması için pazartesi gününü işaret ederken mülakat konusuna dair de dikkat çeken ifadeler kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın genel seçimlerdeki "Mülakatı kaldıracağız" sözleri hatırlatılan Bakan Tekin, "Öğretmenleri test etmek zorundayım. Ben atanacak öğretmenimizin alan bilgisini ölçmek durumunda değil miyim?" şeklinde konuştu.

Egitim 25-04-2024 10:35

Gece 03.00'te toplamak için yola çıkıyorlar! Kilosunu 200 TL'den satıyorlar... Kapış kapış gidiyor 'Geçimimizi böyle sağlıyoruz'

Batman, Sason'da yüksek rakımlı dağlarda karların erimesiyle ortaya çıkan ve bölgede yayla muzu olarak bilinen ışkın bitkisi, birçok hastalığın şifa kaynağı olduğu gerekçesiyle kilosu 150-200 TL olmasına rağmen yoğun rağbet görüyor. Bitkiyi toplayıp satan vatandaşlar, bitkiyi koparabilmek için gece saat 03.00 gibi yola çıktıklarını ve 5 saat yol yürüdüklerini belirtti. Aile geçimlerini böyle sağladıklarını aktaran vatandaşlar bitkinin kalp, tansiyon ve şeker hastalıklarına ilaç olduğunu söyledi.

Kadin 25-04-2024 10:23

'Kafanı kırarım senin' deyip... Otizmli gence doğum gününde bakıcı şiddeti! Anneye 'Tatsızlık yaşandı' açıklaması

Mersin’de dehşete düşüren bir olay yaşandı. Yatılı özel bir merkezde, bakıcı yüzde 94 otizm raporu olan genci doğum gününde darbetti. Bakıcının gence "Kafanı kırarım senin" deyip üzerine oturup yumrukladığı belirtildi. Gencin annesi o gün kurumun kendisine ‘Sabah bir tatsızlık yaşandı’ dediğini söyledi. Bakıcı, ailenin şikâyeti üzerine tutuklandı. İlk duruşmada savcılık, sanığın tahliyesini isterken karar duruşması bugün. Gencin ailesi "Sanığın cezasız kalmasını istemiyoruz" dedi.

Haber 25-04-2024 09:29

IAB'nin yeni oluşturulan CEO'luk görevini Neslihan Olcay üstlenecek

IAB Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Burak Ertaş, dünya genelinde diğer ülkelerdeki IAB yapılarıyla da uyumlu olarak yeni oluşturulan CEO görevini Neslihan Olcay’ın üstleneceğini duyurdu.

Haber 24-04-2024 16:55

'Sevgilisi kaşını ve saçlarını kazıyordu! Kimse ona bakmasın diye' İşte Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Taktaş'ın ölümüyle ilgili ailesi harekete geçti 'Mutlaka bağlantısı var'

ABD'de ölen 'İşte Benim Stilim' yarışmacısı Yağmur Taktaş’ın teyzesi, kanında ölümüne neden olmayacak kadar uyuşturucu bulunan yeğeninin, ressam sevgilisince uyuşturucuya alıştırıldığını ileri sürdü. Yeğeninin darbedilip tutulduğu yerde aç bırakıldığını iddia eden teyze "ABD’de ve Türkiye’de hukuk mücadelesi başlattık. Peşini bırakmayacağız” dedi. Teyze, sevgilisinin, kıskançlığı yüzünden, kimse ona bakmasın, beğenmesin diye yeğeninin kaşını ve saçlarının ön kısmını kazıdığını da ileri sürdü.

Magazin 24-04-2024 16:50

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail ile yoğun ticari ilişkileri artık ayakta tutmuyoruz, o iş bitti

Son dakika haberi: Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier Ankara'da! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Alman bir gazetecinin sorusu üzerine, "İsrail ile yoğun ticari ilişkileri artık ayakta tutmuyoruz, o iş bitti. Bunu da kısa zaman önce Dışişleri Bakanım açıkladı" ifadelerini kullandı.

Haber 24-04-2024 16:12

Çöl tozu Türkiye'nin hava kalitesini bozdu! 'Gelecekte daha fazla etkileneceğiz'

Boğaziçi Üniversitesi İklim Değişikliği ve Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Murat Türkeş, küresel ısınma ve kuraklığın sıklık, şiddet ve süresinin artmasıyla birlikte gelecekte Türkiye'nin toz taşınımından daha fazla etkilenmesinin beklendiğini bildirdi.

Haber 24-04-2024 14:54

Günlük kirası 1 milyon TL! Talep fazla olunca kiralık daire ve villa fiyatları yükseldi 'Ödedikleri para karşılığında...'

Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da yaz sezonun gelmesiyle sezonluk daire ve villa fiyatlarında artış yaşandı. Tatil sezonunda kiralanan daire ve villalara talebin arttığı belirtilirken bölgede haziran itibarıyla doluluğun yüzde 100 olması bekleniyor. TÜRSAB Bodrum Bölge Temsilcisi Mustafa Demir, "Sezonda konutlarda günlük kiralık bedeli 2 bin 500 liradan başlıyor, villalarda ise bu rakam 1 milyon liralara kadar çıkıyor" dedi.

Finans 24-04-2024 12:56

17 il için sarı kod! Yunanistan'dan sonra Türkiye'ye geldi: 3 gün etkili olacak! Toz taşınımı uyarısı... Son dakika 24 - 28 Nisan hava durumu

Bugün hava nasıl olacak? Afrika'dan gelen toz bulutları Yunanistan'da etkili olurken şimdi de çöl tozları Türkiye'ye giriş yaptı. Meteoroloji'den Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı ile Batı Karadeniz'de yer yer toz taşınımı görüleceği yönünde uyarı geldi. 3 gün etkili olacak toz taşınımı ile ilgili Prof. Dr. Orhan Şen de uyarılarda bulundu. Öte yandan 17 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. İşte son dakika 24 Nisan - 28 Nisan hava durumu tahmini...

Haber 24-04-2024 11:54

Yıkamaya getirilen halıdan çıkan altınları görünce gözlerine inanamadı! 'Bu kadar yüklü miktara denk gelmemiştik'

Siirt'te halı yıkamacıyı şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Firma sahibi, müşterisinin bıraktığı halıların birinin arasında yaklaşık 60 bin lira değerinde altın buldu. Firma sahibi, miktarı teyit edip altınları müşterisine teslim etti. Daha önce de bu tür durumlara denk geldiklerini söyleyen firma sahibi, ama bu şekilde, yüklü miktarda denk gelmediklerini belirtti. "Bazen yüzük, küpe, telefon gibi eşyalar unutuluyor. Öncekilerde de olduğu gibi, müşterimizi tespit ederek onlara teslim ettik" dedi.

Haber 24-04-2024 11:20

'100 lira için vurulacaktık' Beyoğlu'nda tıraş ücreti kavga çıkardı... Gidip silahla geri geldi! Kurşun yağdırdı

İstanbul Beyoğlu’nda, 150 lira olan saç tıraşı parasını fazla bulan müşteri iş yerine kurşun yağdırdı. Saç-sakal tıraşı olan şahsın ücretin 150 TL olduğunu öğrenmesi üzerine indirim istediği, berberin 120 TL olabileceğini söylediği, bunun üzerine şahsın 100 TL verdiği ve tartışmanın böyle çıktığı aktarıldı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda, saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı. Şüpheli, polisin operasyonu ile yakalanarak tutuklandı. Berber "100 lira için vurulacaktık" dedi.

Haber 24-04-2024 10:58

Eşinin kapıyı geç açmasından şüphelenip odaları aradı! Mutfak tezgahının altında yakaladı 'Üzerinde sadece tişört vardı ve iç çamaşırları yoktu'

Adana’da yemek için eve dönen Suriye uyruklu 27 yaşındaki A.E.M., 26 yaşındaki eşi S.Ç.’nin kapıyı geç açmasından şüphelenip odaları aradı. A.E.M., daha önce eşiyle görüşmemesini istediği arkadaşı 25 yaşındaki M.S.’yi mutfak tezgahının altında saklanmaya çalışırken buldu, bacak ve kalçasından bıçakladı. A.E.M. ifadesinde, “Eşimin üzerinde sadece tişört vardı ve iç çamaşırları yoktu. M.S.'yi tezgahın altında görünce bir anlık öfkeyle bıçakladım” dedi. Olayın ardından A.E.M. tutuklandı.

Haber 24-04-2024 10:32

4 yaşındaki Sultan boğazı kesilerek öldürüldü! Tüyler ürperten vahşet... Her şeyi böyle itiraf etti

Kahramanmaraş'ta 4 yaşındaki Sultan Akgül, amcasının oğlu 14 yaşındaki A.A. tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Sultan, ailesinin ortadan kaybolan kızları için jandarmaya haber vermesinin ardından evlerinin yanındaki samanlıkta boğazı kesilmiş halde bulundu. Sorgusunda Sultan’ı kendisine taş attığı için öldürdüğünü öne sürdüğü belirtilen A.A., tutuklandı.

Haber 24-04-2024 10:10

50 saatten fazladır sürüyor! Metro durağında hareket edecek yer kalmadı 'Gideceğiniz yönün tam tersine gidin'

Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda önceki gün sabah meydana gelen aksaklık 50 saati aşkın süredir giderilemezken, sabah mesaisine gitmek isteyen vatandaşlar yoğunlukla karşılaştı. En son Metro İstanbul tarafından "işletme saatleri dışında eğitim amaçlı kullanılan yolcusuz iki trenin teması"ndan kaynaklandığının bildirildiği problem, duraklarda hareket edecek alan kalmamasına neden olurken metroyu beklemek istemeyenler ücretsiz İETT otobüslerine binip Üsküdar'a gidebiliyor.

Haber 24-04-2024 09:35

'Geleceği ciddi tehdit altında' diyerek açıkladı: İstila etmeye devam ediyor! 'Başta fındık...'

Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, fındıkta en ciddi bir zararlı haline gelen kahverengi kokarcanın 2024 yılı rekoltesini tehdit ettiğini söyledi.

Haber 22-04-2024 17:50

'Esrarengiz fare' olarak da biliniyor... Ağrı Dağı eteklerinde böyle görüntülendi

Ağrı Dağı Milli Parkı içindeki Karasu Sulak Alanı’nda yaşayan su maymunları hem havadan hem kardan görüntülendi.

Haber 22-04-2024 17:24

Bazı bölgelerde 10-15 derece üzerinde... Sıcaklıklar hafta boyu artacak

Yurt genelinde hafta boyunca artması beklenen sıcaklıkların bazı bölgelerde mevsim normallerinin 10-15 derece üzerine çıkması öngörülüyor.

Haber 22-04-2024 17:19

'Banu'ya intikam siparişleri... Evin önündeki kuryeler çok konuşulmuştu! O adresin sahibi konuştu 'Geç saate dek sürdü' Ayrıntılar ortaya çıktı

İzmir Balçova'da bir kişinin intikam almak için ayrıldığı kız arkadaşı Banu K.'nin adresine kapıda ödeme yöntemiyle çok sayıda yemek siparişi gönderdiği ileri sürülen olayın ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Siparişlerin kuryeler tarafından getirildiği adreste Banu K. adlı kişinin oturmadığı belirlendi. Adreste ailesiyle yaşayan işletmeci Hadi Küçükoğlu, çok sayıda sipariş gelmesine şaşırdığını belirtti ve yaşanan olayda kendine ait iş yerinden de adresine tost siparişi verildiğini söyledi.

Haber 22-04-2024 15:51

50 milyon taşıyordu! Fark etmesiyle ucuz atlattı

Anadolu otoyolu Düzce geçişinde yaklaşık 50 milyon değerinde otomobil taşıyan tırda çıkan balata yangınına itfaiye ekipleri tam zamanında müdahale etti. Araçlar yanmaktan son anda kurtarıldı.

Haber 22-04-2024 13:01

Fiyatlar yarıya düştü! 'Daha da düşüreceğiz' Dikkat çeken oranda indirim... 'Etiketler tam halkın istediği gibi'

Eskişehir’de hava sıcaklıklarının artmasıyla kışın daha pahalıya satılan çoğu meyve ve sebze ürününün etiket fiyatlarında yarı yarıya indirim yapılırken, bu düşüşün ilerleyen günlerde devam edeceği öğrenildi. Pazarcılık yapan bir vatandaş "Etiketler tam halkın istediği gibi, şu anda herkes alabiliyor" derken pazardan alışveriş yapan bir vatandaş ise son günlerde pazardan memnun olduğunu ve fiyatlardaki düşüşü cebinde de hissettiğini dile getirdi.

Finans 22-04-2024 10:54

Rüzgarın estiği yöne göre yer değiştiriyor! Ziyaretçi akını 'Böylesiyle karşılaşmak bizi şaşırttı'

Bingöl’ün Solhan ilçesinde bulunan doğa harikası yüzen adalar, yaz aylarının gelmesiyle birlikte ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Yaz döneminde vatandaşların ilgisini daha çok çeken noktalardan biri olan bölgede rüzgarın estiği yöne göre yer değiştiren adalar, bölgeyi ziyaret eden vatandaşlara beklediklerinden çok daha fazlasını sunuyor. Vatandaşlar "Yeşilliğin ortasında böyle ada görseliyle karşılaşmak bizi şaşırttı. Herkesin burayı görmesini de tavsiye ederim" ifadelerini kullandı.

Kadin 22-04-2024 10:42

Yazlığına girdiğinde neye uğradığını şaşırdı 'Şok içerisindeyim! Teker teker kesilmiş' Bu kadarını da ummadı

Sivas’ın Gemerek ilçesinde altı ay üzerine yazlık olarak kullandığı evine giren vatandaş gördüğü manzara karşısında hemen polisi aradı. İddiaya göre, hırsızların girdiği evde hemen hemen her eşyaya zarar verildi. Hırsızların değerli eşyaları aldığını söyleyen vatandaş, "Bunlar büyük bir örgüt. Bunu bir insan yapamaz" dedi. Vatandaş "Bu kadarını ummuyordum, muslukların başlıklarına kadar sökmüşler. Şok içerisindeyim" ifadelerini kullandı.

Haber 22-04-2024 10:25

'Hayalimdeki arabaya kavuştum' derken... Hareketlilik başladı, ikinci el araçta o riske dikkat! 'Önemsiz olarak görülüyor ama...'

Araba satın almak isteyen vatandaşlar ikinci el araç piyasasındaki gelişmeleri takip ediyor. Konya’da yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte araç alım satımında da hareketlilik başladı. Geçen yılın aynı aylarına göre araç alım satım işlemlerinde artışın olduğuna dikkat çeken uzmanlar, ikinci el araç sektöründe yaşanan en büyük mağduriyetlerin kaporta, airbag ve motor kontrolleri ile önüne geçilebileceğine dikkat çekiyor.

Finans 22-04-2024 10:00

Bankada yöneticiydi! O iş için istifa etti 'Ciddi bir maaş alıyordum ama artık daha yüksek bir gelir elde ediyorum' Herkese tavsiye etti

Mersin’de uzun yıllar bir bankada yönetici olarak çalıştıktan sonra hobi olarak başladığı arıcılığı meslek haline getiren Barbaros Yeşilgün, "Bu kararı vermemde en büyük faktör öncelikle çocuklarıma doğal bal üretmekti" dedi. Arıcılık yapmak için bankadaki işinden ayrılan Yeşilgün, bankada yönetici olarak çalıştığı işinde ciddi bir maaş aldığını ancak şu an yaptığı işte bankacılık hayatında elde ettiği gelirden daha yüksek bir gelir elde ettiğini söyledi.

Haber 22-04-2024 09:39

Bakan Uraloğlu 'Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı' için tarih verdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Projesi'nin bir bölümünü 2026, tamamını ise 2027 yılında bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Haber 20-04-2024 16:39

Kapıda vize uygulamasıyla Ayvalık'tan Midilli'ye geçen Türk turist kafilesini Yunanistan Başbakanı Miçotakis karşıladı

Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis, Midilli Adası’nda gerçekleştirdiği program sırasında adayı ziyaret eden 92 Türk vatandaşı karşıladı. Miçotakis, burada yaptığı konuşmada, “Türkiye ile yakınlaşma politikası yasadışı göç akışının azalmasına yardımcı oluyor” dedi.

Haber 20-04-2024 16:23

O kentte köylüler yağmur duasına çıktı! 'Tarladaki ürünlerimiz susuz kaldı' Belediye Başkanı da katıldı

Eskişehir Seyitgazi Cevizli köyünde vatandaşlar yağmur duasına çıktı. Köy muhtarı "Tarladaki ürünlerimiz susuz kaldı. Vatandaşlarımızın talepleri üzerine yağmur duasına çıkmayı uygun gördük." diye konuştu. Yağmur duasına, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe ve Seyitgazi AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Türk de katıldı.

Haber 20-04-2024 16:08

İstanbul Boğazı'nda yunusların gemiyle yarışı! Gemideki çalışanlar fark edince...

İstanbul Boğazı’ndan geçen dev konteyner gemisine adeta yarışırcasına eşlik eden yunuslar havadan çekilen görüntüler ile eşsiz manzaralar oluşturdu. Gemide bazı çalışanlar yunusların sevimli eşliğini fark edip geminin burun kısmından o anları izledi.

Haber 20-04-2024 15:13

O ilçede halka ücretsiz dağıtılıyor! Belediye yetiştiriyor...

İzmit Belediyesi, mantar üretim tesisinde yetiştirdiği istiridye mantarlarını vatandaşlara ücretsiz olarak ulaştırmaya devam ediyor.

Haber 20-04-2024 13:33