Tuğba Hezer Haberleri

HDP'lilerin Almanya mitinginde polis şoku! HDP sözcüleri Tuğba Hezer ve Ahmet Yıldırım'ın konuşmasına izin verilmedi!

Almanya'nın, siyasi partilere yönelik getirdiği toplantı yasağına rağmen, Köln kentinde 'HDP'ye destek mitingi' için izin vermesi çok tartışılmıştı. Gelişmeler sonucunda Almanya, HDP mitingine izin verdi ama HDP sözcülerine konuşma izni vermedi. Türk Dışişleri Bakanlığı tarafından, Almanya'nın çifte standart uygulaması gerekçe gösterilerek Alman makamlarına gösterilen tepkiler neticesinde, Köln Neumark Meydanı'nda bugün düzenlenen mitingde HDP sözcülerine konuşma yasağı getirildi

Haber 26-05-2018 21:40

Fethullah Gülen için süre doldu

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile haklarında soruşturma bulunan fakat yurtdışında olanlara tanınan 3 aylık süre sona erdi. Aralarında Fethullah Gülen, milletvekillikleri düşürülen HDP'li Tuğba Hezer ve Faysal Sarıyıldız, Kozanlı Ömer kod adlı Osman Hilmi Özdil gibi isimler hakkındaki son sözü Bakanlar Kurulu söyleyecek. Hatırlanacağı üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da yurt dışına kaçanlar hakkında gerekli talimatı vermişti.

Haber 05-09-2017 13:46

Son dakika: Tuğba Hezer Öztürk ve Faysal Sarıyıldız'ın milletvekilliği düşürüldü

HDP'li Tuğba Hezer Öztürk ve Faysal Sarıyıldız'ın devamsızlık nedeniyle milletvekilliğinin düşmesine ilişkin oylama yapıldı. Açık yapılan oylamada 328 milletvekili Sarıyıldız'ın ve 324 milletvekili Öztürk'ün vekilliğinin düşmesi yönünde oy kullandı. Salt çoğunluk olan 276'nın aşılmasıyla iki ismin vekilliği düşmüş oldu.

Haber 27-07-2017 15:49

HDP'li Tuğba Hezer'in vekilliği düşürüldü

TBMM Anayasa ve Adalet komisyonlarının üyelerinden kurulu Karma Komisyon, Halkların Demokratik Partisi (HDP) Van Milletvekili Tuğba Hezer Öztürk'ün "devamsızlık nedeniyle" milletvekilliğinin düşürülmesi yönünde oy çokluğu ile karar verdi. Karma Komisyonu'nun kararı, Meclis Genel Kurulu'nda oylamaya sunulacak. Dokunulmazlığı kaldırılan ve yurtdışında bulunan Hezer hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu ve 48 yıla kadar hapis cezası istenmişti.

Haber 14-06-2017 17:57

Tuğba Hezer

Tuğba Hezer Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tuğba Hezer Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

HDP'li vekiller Faysal Sarıyıldız ve Tuğba Hezer Türkiye'yi terk mi etti?

Barzani'ye yakınlığıyla bilinen haber sitesi Rudaw'dan bu sabah dikkat çeken bir iddia geldi. Dokunulmazlıkla ilgili gelişmelerden sonra HDP'li iki vekilin Türkiye'yi terk ettiği belirtildi.

Haber 20-05-2016 09:46

Başbakanlık HDP'li Hezer'in dokunulmazlık fezlekesini Meclis'e gönderdi

HDP Van Milletvekili Tuğba Hezer hakkında "dokunulmazlığının kaldırılması" istemiyle hazırlanan fezleke TBMM'ye gönderildi

Haber 16-03-2016 15:09

HDP Milletvekili Tuğba Hezer hakkında fezleke

Ankara'daki saldırıyı gerçekleştiren teröristin taziyesine giden HDP Van Milletvekili Tuğba Hezer hakkında fezleke hazırlandı.

Haber 05-03-2016 15:12

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık'tan Tuğba Hezer açıklaması

Fikri Işık, HDP Milletvekili Tuğba Hezer'in, Ankara'daki terör saldırısını gerçekleştiren teröristin Van'da kurulan taziye çadırını ziyaret etmesine ilişkin konuştu.

Haber 25-02-2016 11:06

HDP'li Tuğba Hezer, terörist taziyesine katıldı

Terör örgütü PKK’nın kolu olan TAK’ın Ankara'daki bombalı saldırıyı yaptığını iddia ettiği Abdulbaki Sönmez'in taziyesine HDP Van Milletvekili Tuba Hezer katıldı.

Haber 22-02-2016 09:19