Galatasaray'a Eren Elmalı'dan bir kötü haber daha geldi! PFDK'dan 45 gün hak mahrumiyeti cezası almıştı

PFDK'dan bahis oynadığı gerekçe gösterilerek 45 gün hak mahrumiyeti alan Eren Elmalı'nın sarı-kırmızılı takımda birçok maçı kaçıracağı öğrenilmişti. PFDK tarafından verilen cezanın Avrupa'da geçerli olup olmadığı ortaya çıktı.

PFDK'dan 45 gün hak mahrumiyeti cezası alan Eren Elmalı'nın cezası Şampiyonlar Ligi'nde de geçerli olacağı öğrenildi. Galatasaray'dan Eren Elmalı 45 gün, Metehan Baltacı ise 9 ay hak mahrumiyeti cezası aldı.

AVRUPA'DA GEÇERLİ OLACAK

PFDK'nın verdiği bu kararın Avrupa'da geçerli olacağı ve Eren Elmalı'nın Şampiyonlar Ligi'nde de forma giyemeyeceği öğrenildi. Eren Elmalı, Galatasaray'ın Union Saint-Gillolise maçında ve 9 Aralık'taki Monaco deplasmanında olamayacak.

Reklam
Reklam

EREN ELMALI'NIN KAÇIRACAĞI MAÇLAR

Galatasaray - Gençlerbirliği
Galatasaray - Union Saint-Gillolise
Fenerbahçe - Galatasaray
Galatasaray - Samsunspor
Monaco - Galatasaray
Antalyaspor - Galatasaray
Galatasaray - Kasımpaşa

Haberin Devamı İçin Tıklayın