Evren Eren Elmalı Haberleri

Trabzonspor transferleri açıkladı ama hiç beklenmedik bir tepkiyle karşılaştı!

Trabzonspor, Kasımpaşa'dan Eren Elmalı, Doğucan Haspolat ile birlikte Jens Stryger Larsen'in transferlerini resmi olarak açıkladı. Bordo-mavili taraftarlar bonservis bedellerini görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Hatta bazı taraftarlar ''Şampiyonluk parası bitti bile'' yorumlarında bulundu.

Spor

Trabzonspor, Evren Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat ile anlaşma sağladı

Bordo-mavili kulüp, bu futbolcular için Kasımpaşa AŞ'ye fesih bedeli ödeyecek

Yurthaber

Son dakika: A Milli Takım'ın kadrosu açıklandı! 5 sürpriz isim var...

A Milli Takımımızın, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'ta oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı. Doğan Alemdar, Ferdi Kadıoğlu, Eren Elmalı, Cenk Özkaçar ve Tiago Çukur ilk kez çağrılan isimler oldu.

Spor

Kasımpaşa'dan Fenerbahçe'ye transfer! İşte bonservis bedeli...

Önümüzdeki sezon geniş bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe transfer çalışmalarına hız verdi. Teknik heyetin raporu doğrultusunda çalışmalara başlayan sarı-lacivertliler alacağı isimleri de gözüne kestirdi. Kasımpaşa'nın parlayan yıldızı Eren Elmalı için temasta bulunuldu. İşte tüm detaylar...

Spor

Evren Eren Elmalı

Evren Eren Elmalı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Evren Eren Elmalı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Son dakika: Fenerbahçe'den Trabzonspor'a transfer çalımı!

Son dakika haberleri: Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 9 maçın 8'inden galibietle ayrılırken, taraftarlarına gelecek sezon adına umut vermişti. Yeni sezon öncesinde takım planlamasına da başlayan sarı - lacivertliler, Trabzonspor'un da talip olduğu Eren Elmalı'nın menajeriyle görüşmelere başladı.

Spor