Evren Eren Elmalı Haberleri

Trabzonspor transferleri açıkladı ama hiç beklenmedik bir tepkiyle karşılaştı!

Trabzonspor, Kasımpaşa'dan Eren Elmalı, Doğucan Haspolat ile birlikte Jens Stryger Larsen'in transferlerini resmi olarak açıkladı. Bordo-mavili taraftarlar bonservis bedellerini görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Hatta bazı taraftarlar ''Şampiyonluk parası bitti bile'' yorumlarında bulundu.

Spor 17-06-2022 17:19

Trabzonspor, Evren Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat ile anlaşma sağladı

Bordo-mavili kulüp, bu futbolcular için Kasımpaşa AŞ'ye fesih bedeli ödeyecek

Yurthaber 17-06-2022 16:21

Son dakika: A Milli Takım'ın kadrosu açıklandı! 5 sürpriz isim var...

A Milli Takımımızın, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'ta oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı. Doğan Alemdar, Ferdi Kadıoğlu, Eren Elmalı, Cenk Özkaçar ve Tiago Çukur ilk kez çağrılan isimler oldu.

Spor 23-05-2022 17:33

Kasımpaşa'dan Fenerbahçe'ye transfer! İşte bonservis bedeli...

Önümüzdeki sezon geniş bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe transfer çalışmalarına hız verdi. Teknik heyetin raporu doğrultusunda çalışmalara başlayan sarı-lacivertliler alacağı isimleri de gözüne kestirdi. Kasımpaşa'nın parlayan yıldızı Eren Elmalı için temasta bulunuldu. İşte tüm detaylar...

Spor 20-04-2022 22:22

Evren Eren Elmalı

Evren Eren Elmalı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Evren Eren Elmalı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Son dakika: Fenerbahçe'den Trabzonspor'a transfer çalımı!

Son dakika haberleri: Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 9 maçın 8'inden galibietle ayrılırken, taraftarlarına gelecek sezon adına umut vermişti. Yeni sezon öncesinde takım planlamasına da başlayan sarı - lacivertliler, Trabzonspor'un da talip olduğu Eren Elmalı'nın menajeriyle görüşmelere başladı.

Spor 20-04-2022 16:20